2009 Nisan Anneleri buraya

ben bi uzun kollu gecelik bi kısa kollu gecelik bi de bol bi pijama takımı aldım pijamayı giyebilirim inşallah

,
canım aman dikkat et kendini, benimkide öksürükle başladı,,,,

canım size gene kuş gibi de olsa zam yapmışlar,,, bize o da yapılmadı......

ya sorma yapmıcaklardıda
diğer şirket gruplarına yapmamışlar.bastırdık biraz.
uğur derin dondurucu-mondial motorsiklet-uğur mermer-uğur selüloz-tekstil..ve birsürü şirket var bizim grupta hiçbirine kriz nedeniyle zam yapılmamış.bizimde göbeğimiz bir ya..

neyse dedik artık kriz var hadi ama krizden sonra tekrar oturcaz masaya genel müdürle.

ben bi uzun kollu gecelik bi kısa kollu gecelik bi de bol bi pijama takımı aldım pijamayı giyebilirim inşallah

bende öle almayı düşünüyorum.
yanlız geceliklerden biri adisinden olsun dedi annem çünkü rezil oluyomuş hastanede.
teyzemin gelini yeni doğum yaptıda sezeryan annem dikkat etmişte.
bende gidip gidip nerde taşlı boncuklu onlara bakıyorum.
aslında bi tane uzun kollu önden düğmeli pijama beğendim mavi.
bitanede önünde taş olan kokoş bi gecelik.hiçbişey bulamazsam alırım artık.
acele etmek istemiyorum çünkü hep acele ediyorum alıyorum sonra dolaşırken daha çok beğendiğim çıkıyo karşıma onuda alıyorum hep gereksiz oluyo.

Sularınız her zaman ani ve şiddetli bir boşalma şeklinde gelmez
Bazı annelerin suları şiddetle ve aniden boşalsa da, çoğunlukla suların gelmesi sızıntı şeklinde hissedilir. Bunun nedeni bebeğin başının amniyotik sıvının çoğunun boşalmasını engellemesi olabilir. Miadını doldurmuş anne adaylarının çoğu hafif idrar kaçırmaları yaşayabilir, bu nedenle suların gelmesinin idrar kaçırmayla ya da idrar kaçırmanın suların gelmesi ile karıştırılması sık görülen bir durumdur.

Sularınız doğumun herhangi bir aşamasında gelebilir, dolayısıyla da bu ilk su sızıntıları doğumun çok yaklaşmış olduğuna işaret etmeyebilir. Bununla birlikte, suların gelmesinin ardından rahimde enfeksiyon oluşması riski doğduğundan 24 saat içerisinde doğumun gerçekleşmesi gereklidir. Sularınızın gelip gelmediğinden emin olamıyorsanız, yapmanız gereken en doğru şey doktorunuza ya da ebenize başvurmak olacaktır.

:roflol::roflol:
aynen benim tatktik hehehe
ama bi fark var ağladığımı duymazsa duyacağı şekilde ağlarımki zati uyku falan kalmaz hehehe:roflol::roflol:

Selam kızlar
Baya kalabalığız bugün...
Bende evdeyim
Haftaya çarşamba iş başı yapacağım..
Okuduğum kadarı ile sizlerde iyisiniz..
Öpüyorum sizi
Sağlıcakla kalın...

yanlız sürekli alışveriş yaptığım bijüteride çok güzel taşlı krem rengi bi taç beğendim.geçen cumartesi almaya gittim satılmış.inanmazasın ama hamile bi bayan aldı dediler.çpk uyuz oldum ben düşünmüştüm onu ya!neyse ısmarladım bakalım.
kırmızı zaten heryerde var ondanda alırım bitane..

sanırım bu gün benim sıplar horon tepmeyi öğreniyorlar eğer çıkıncada içerdeki gibi hareketli olusa bunlar lamba yerine kafama bi deli hunisi almam öğretmenliktende istifa etmem gerekir valla

penye al ama canım çok da acele etmemezlik yapma al bence artık

çok komik bişey sölicemm.
geçen gün hapşırıken evde altıma kaçırdım azıcık..
gül gül öldüm ya.
artık çişime bile hakim olamıyorum

iyi bari. geçenlerde almıştım bi tane görüntüsü hoşuma gitmişti. akşam bi denedim yıkayınca çekmiş iç kısmı mini olmuş:roflol:, artık çıt çıt felan diktim. bende yenisini alıyım bu olmaz diye düşünüyodum . onu giyerim doğum esnasında. pijama takımında dün aldım. normal bişey. hiç öyle kokoşlukta , süste püste gözüm yok.:1closedeyes:
:roflol::roflol:
aynen benim tatktik hehehe
ama bi fark var ağladığımı duymazsa duyacağı şekilde ağlarımki zati uyku falan kalmaz hehehe:roflol::roflol:

ama anlayana güzelm.anlamayana po....... nu yırtsan fayda etmiyo. misal bizimki:mymeka:

evet arkadaşlar kuzenimede biz 2 tane dandirik gecelik götürdükki en az 1 tanesi helak oluyor,tabi bünyeden bünyeyede değişir ama,aklımızda kalsın

günaydın şenaycım.. oy oyyyy kıyamam ben sana.. kızlar ben merak ediyorum doğum yapanları sizinlede paylaşıyorum. ama eğer üzülüyorsanız koymayayım. :teselli:

HE YAA sorma normal doğumda ter içinde kalıyor insan.... ablam doğumdan çıtığında titriyordu çenesi birbirine vuruyordu çok üşüyormuş insan bir anda kan kaybedince.. kimse o haliyle süsü püsü düşünmez bence..
gerçi ablam odasına geçtikten 1 saat sonra filan zorla makyaj yapmıştım az bişe allık hafif kalem filan gelen ay maşallah ne kadar canlı görüşünyorsun sanki hiç doğum yapmamışsın gibi demişti.. delikafadulden
ya kızlar dünden beri hafif hafif öksürmeye başladım.
sün gecede acayip terlemişim
nane limon içtim ama.
umarım hastalanmam.
geçmiş olsun canım dikkat et kendine..

ohh iyi yapmışsın valla.. bütün gün canın sıkılıyordur yatmaktan değişiklik olur sanada. kocanda iyiymiş kız rahat ettirmeye uğraşıyor. maşallah size. :

saol canım bilgiler için. hiç duymamıştım az geldiğini ben şakır şakır su akar gibi düşünüyordum.

istemsiz bir sıvı gelişi gibi oluyordur suyun gelişi....benim başımdan bir ölü doğum geçmişti ama onda anlamamak mümkün değildi çünkü yatak,yorgan keban olmuştu

ben kuzenim kadar sulu bir gebe görmedim şekerler ama bizden sakindi,gece onlarda kalmıştım dr. 1-2 güne doğurur demişti,bende akşam kek yaptım yedik,sobada kestane faslı felan yattık sabaha doğru 2 felandı,ne zaman içim tuttuysa fatoşun özlem dediğini duydum aynı odada yatıyoduk zaten salonda soba var diye,neyse telaş yapma ben doğuruyorum galiba dediğini duydum yataktan kendimi nasıl attığımı bilmiyorum tutuştum resmen,beni sakinleştirmeye çalışıyor derken eşini çağırdık çantamız hazırd,inanın arabanın arka koltuğu tek cm kuru kalmadı ama hiç koku yoktu,suyu bolmuş,edanur nasıl senin karnın yok dedik ya oda aynen senin gibiydi o kadar su nerdeydi bilmem,hastanede ha keza durmadı suyu,ama nasıl rahat anlatamam ne sancı ne bilmemne hiç ah demedi,diğerleri feryat figan sende yokmu bişi diyorum özlem adet sancısı gibi bişey var ama bu kadar değil dedi,neyse lağman yapmışlar wc ye gittik,o sırada 2 gün sonra doğum yapacak başka bir arkadaşımız vardı onun la konuştular felan gayet normal,yedek gecelik olmadığını farkedince biz enişteyle bi gecelik alalım yakında pazar var nasıl olsa batacak tekrar felan dedik inanın 10 dk sürmedi hadi 15 dk. sürsün döndüğümüzde doğum yapmıştı bile,şok oldum,bizden hemen sonra almışlar açılması gayte ywerindeymiş kontrol derken doğuma almışlar hep sakin ol demiş kendine bebekle transa geçmiş rahatlatmış kendini,bende inşallah deneyecem o anki psikolojimiz çoook önemli çoook

böyle kolay olsun doğumlarımız inşallah arkadaşlarım,birde hepinize teşekkür ederim bu arada, siz olmasaydınız şimdi dediğim zaman ne kadar çabuk geçti lafını belkide söyleyemeyecektim,burası ve sizler gerçekten çok farklı,bir defa hepimiz az çok aynı şeyleri yaşıyoruz az biraz farklı zaman dilimlerinde,yani birimizin dediğini aynı gün anlamasak ertesi gün anlayabiliyoruz,belki de yakınımızdaki insana söyleyemediğimiz şeyleri söyleyebiliyoruz,iyiki varsınız

maşallah özlem kuzenine allah bizede öyle kolay doğumlar nasip eder....ve katılıyorum kişinin kendi kendini telkini gibi yoktur...şimdiden başlasak eminim doğumlar pırt diye olacaktır....ben kendi kendime hep tekrarlıyorum çok kolay doğurcam diye...kızımada diyorum çabucak çıkacak benim kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…