ben kuzenim kadar sulu bir gebe görmedim şekerler ama bizden sakindi,gece onlarda kalmıştım dr. 1-2 güne doğurur demişti,bende akşam kek yaptım yedik,sobada kestane faslı felan yattık sabaha doğru 2 felandı,ne zaman içim tuttuysa fatoşun özlem dediğini duydum aynı odada yatıyoduk zaten salonda soba var diye,neyse telaş yapma ben doğuruyorum galiba dediğini duydum yataktan kendimi nasıl attığımı bilmiyorum tutuştum resmen,beni sakinleştirmeye çalışıyor derken eşini çağırdık çantamız hazırd,inanın arabanın arka koltuğu tek cm kuru kalmadı ama hiç koku yoktu,suyu bolmuş,edanur nasıl senin karnın yok dedik ya oda aynen senin gibiydi o kadar su nerdeydi bilmem,hastanede ha keza durmadı suyu,ama nasıl rahat anlatamam ne sancı ne bilmemne hiç ah demedi,diğerleri feryat figan sende yokmu bişi diyorum özlem adet sancısı gibi bişey var ama bu kadar değil dedi,neyse lağman yapmışlar wc ye gittik,o sırada 2 gün sonra doğum yapacak başka bir arkadaşımız vardı onun la konuştular felan gayet normal,yedek gecelik olmadığını farkedince biz enişteyle bi gecelik alalım yakında pazar var nasıl olsa batacak tekrar felan dedik inanın 10 dk sürmedi hadi 15 dk. sürsün döndüğümüzde doğum yapmıştı bile,şok oldum,bizden hemen sonra almışlar açılması gayte ywerindeymiş kontrol derken doğuma almışlar hep sakin ol demiş kendine bebekle transa geçmiş rahatlatmış kendini,bende inşallah deneyecem o anki psikolojimiz çoook önemli çoook
böyle kolay olsun doğumlarımız inşallah arkadaşlarım,birde hepinize teşekkür ederim bu arada, siz olmasaydınız şimdi dediğim zaman ne kadar çabuk geçti lafını belkide söyleyemeyecektim,burası ve sizler gerçekten çok farklı,bir defa hepimiz az çok aynı şeyleri yaşıyoruz az biraz farklı zaman dilimlerinde,yani birimizin dediğini aynı gün anlamasak ertesi gün anlayabiliyoruz,belki de yakınımızdaki insana söyleyemediğimiz şeyleri söyleyebiliyoruz,iyiki varsınız
canım yaa aynı şeklide birbirimizi ne güzel anlıyoruz. bu arada sen ne enerjik bi kızsın yaa yazıyıda hızlı hızlımı yazıyon senin yazını okurken bi solukta okuyom. sanki sende acele acele yazmışsın gib i hissediyorum. kaydirigubbakcemile3
kızlar bugün 2 de randevum var. 5 haftadır görmüyorum oğlumu çok heycanlıyım en son 700 gramdı bende hiç tartılmadım bakalım merak ediyorum. bide ağrılarımı filan sorucam. kızlar sorularınız varsa hazır gitmişken sorabilirim. yarım saat daha burdayım.
Sezeryanla doğum yapacak arkadaşlar.ben şu ameliyattan önce sonta takılması işlemine takılmış durumdayım.doktorla konuşup takılmaması konusunda anlaşmayı düşünüyorum.
çok canı acıyomuş insanın ya!
KIZLAR ŞU PİJAMA ÇOK HOŞUMA GİTTİ YAA
http://www.ten.com.tr/store/_images/products/200810/540776220042_b.JPG
güzel canım internetten mi ısmarlicaksın
poseidon ikiside güzel ama beyaz olan hastaneye pek uygun diil gibi iç gösteren bi kumaşı var sanırım
arkadaşlar hepinize merhabalar.okuduğum kadarıyla herkes iyi.
benimse bugün canım biraz sıkkın.bir haftadır şeker ölçümlerim biraz yüksek çıkıyor.diyetin dışına çıkmadığım halde.lütfen dua edin.
dün de annemi kardeşimi yiğenimi ve eşimi uğurladım.birden yalnız kaldım.iki karış suratla evin içinde dolaşıp duruyorum.neyseki eşim yarın geliyor.insanın aklına da yalnızken hep erken doğum geliyor.dün gece diyorum kendi kendime ya doğurursam evde kimse de yok.baya panik oldum ama bizim için daha çok erken ya.ben en az 36 yı görmek istiyorum.
ayın 21 inde bebişimi görecem çok özledim onu artık 2 haftada bir çağırsa keşke ne güzel olur.
kızlar 2 haftada bir çağırınca ücret ödeniyor mu?benim doktorun muayene ücreti 175 tl.ayda 350 çok gelir şimdi bana .
arkadaşlar hepinize merhabalar.okuduğum kadarıyla herkes iyi.
Benimse bugün canım biraz sıkkın.bir haftadır şeker ölçümlerim biraz yüksek çıkıyor.diyetin dışına çıkmadığım halde.lütfen dua edin.
Dün de annemi kardeşimi yiğenimi ve eşimi uğurladım.birden yalnız kaldım.iki karış suratla evin içinde dolaşıp duruyorum.neyseki eşim yarın geliyor.insanın aklına da yalnızken hep erken doğum geliyor.dün gece diyorum kendi kendime ya doğurursam evde kimse de yok.baya panik oldum ama bizim için daha çok erken ya.ben en az 36 yı görmek istiyorum.
Ayın 21 inde bebişimi görecem çok özledim onu artık 2 haftada bir çağırsa keşke ne güzel olur.
Kızlar 2 haftada bir çağırınca ücret ödeniyor mu?benim doktorun muayene ücreti 175 tl.ayda 350 çok gelir şimdi bana .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?