2009 Nisan Anneleri buraya

OYY OYYY göbeğimiz benzediği gibi doğumumuzda benzesin inşallahh.. yeni doğum yapan mart annesi de 2 kova su geldi yazmış bana abartılı gelmişti demek ki haklıymış. hatta ona rağmen karnında hala su varmış. kılar aldığımız kiloların büyük kısmı su herhalde -tatlicadiarzu-

canım yaa aynı şeklide birbirimizi ne güzel anlıyoruz. bu arada sen ne enerjik bi kızsın yaa yazıyıda hızlı hızlımı yazıyon senin yazını okurken bi solukta okuyom. sanki sende acele acele yazmışsın gib i hissediyorum. kaydirigubbakcemile3

kızlar bi alıntı daha var mart annelerinde iyice mart anneleri sapığı oldum haa -tatlicadiarzu-

Kızlar günaydın...
Dün gece saat 3,5 sularında yattım ama saat 5 ten sonra uyudum. Öyle bir sancı nöbeti geldi ki, ağlaya ağlaya yürüdüm, yattım... İlk efa bu kadar kuvvetli geldi sancılar. Her gelişinde, aynı filmlerde gördüğümüz doğuran kadınlar gibi böğürüp ıkındım. Eşim her defasınd auykuya daldıysa, yerinden sıçradı... Ama bir türlü düzenli gelmedi sancılar... Sonra da geçti, gitti... Ahaaa dedim, bu sefer kesin doğuruyorum ama bu sefer de kısmet olmadı...

kızlar bugün 2 de randevum var. 5 haftadır görmüyorum oğlumu çok heycanlıyım en son 700 gramdı bende hiç tartılmadım bakalım merak ediyorum. bide ağrılarımı filan sorucam. kızlar sorularınız varsa hazır gitmişken sorabilirim. yarım saat daha burdayım.

inşallah hepimiz kolay yaparız doğumları sorunsuz olur.reiki ye falanmı başlasak acaba rahatlamak için.
bu forum gerçekten hepimizin işine yaradı.bilgi paylaşmak gerçekten güzel.ne kadar kitap okusak dergi takip etsekte bire bir yaşayan insanlarla paylaşmak daha rahatlatıcı oluyor bazı şeyleri.
teşekkürler KK

Sezeryanla doğum yapacak arkadaşlar.ben şu ameliyattan önce sonta takılması işlemine takılmış durumdayım.doktorla konuşup takılmaması konusunda anlaşmayı düşünüyorum.
çok canı acıyomuş insanın ya!

aynen bende özlemin yazılarını okurken çok heycanlanıyom, dedğin gibi sanki kendiside heyecanlı heyecanlı yazıyomuş gibi geliyo banakaydirigubbakcemile3

güle gül git canım. hayırlı haberlerle dön. yazını ilk okuyunca mart annlerinden alıntı sandım gene. eyvah 700 gr çocuğu nasıl doğurmuş yazık diye düşündüm. üçüncü okumamada kafam dank etti anca. kaydirigubbakcemile3

ay edanur,rumelili inşallah kolay doğururuz yahu,aynı telkinlerde bende bulunuyorum kendime inanın,ben o yolla hiç anlamadan geçtim o 3 ayı,ne midem bulandı ne başım döndü,hiç anlamadım inanın,zorluk yaşamadım sonrasındada hala şu rutin çatı ve mide yanması dışında zorlanma o yok onlarda normal yani olmayanımız yok,edanur inşallah güzel haberlerle gel bakalım nasılmış bebiş,hasret gider azıcık,ben heyecanlı bir tipim sende gördün anlamışındır şeker,istesemde saklayamam zaten,öptüm çok

evet çok su varmış içimizde pınar altuğ 15,5 kiloyla doğuma gitmiş doğumun ertesi günü 6,5 kilosu gitmiş 1 hafta soonrada kendiliğinden 10 kilosu gitmiş şuan 5 kilo fazlası varmış bu da hiçbişey demek

birde şu teşekkür butonlarını geri alsaydık harika olacaktı,sitenin koca ön yüzü değişti gıllik kadar teşekkür butonları hala yok,bilsem yapacam ama anlamam arkadaşlar yahu,vallahi üşendiğimden değil ama unutuyorum ne yazacağımııııııııııııııııııı

yok hayatım ya benim arkadaşım epiduralle dourdu epidural takıldıktan sonra sondayı takmışlar hatta o ne zaman takıldıını bile bilmio söylersen anestezi yapıldıktan sonra takarlar

arkadaşlar hepinize merhabalar.okuduğum kadarıyla herkes iyi.
benimse bugün canım biraz sıkkın.bir haftadır şeker ölçümlerim biraz yüksek çıkıyor.diyetin dışına çıkmadığım halde.lütfen dua edin.
dün de annemi kardeşimi yiğenimi ve eşimi uğurladım.birden yalnız kaldım.iki karış suratla evin içinde dolaşıp duruyorum.neyseki eşim yarın geliyor.insanın aklına da yalnızken hep erken doğum geliyor.dün gece diyorum kendi kendime ya doğurursam evde kimse de yok.baya panik oldum ama bizim için daha çok erken ya.ben en az 36 yı görmek istiyorum.
ayın 21 inde bebişimi görecem çok özledim onu artık 2 haftada bir çağırsa keşke ne güzel olur.
kızlar 2 haftada bir çağırınca ücret ödeniyor mu?benim doktorun muayene ücreti 175 tl.ayda 350 çok gelir şimdi bana .

evet hayatım ayda 2 kere doktora gidince 2 kere ödicez ne yazıkki

ben özel hastaneye gidiyorum her gidişte 10 ytl veriyorum,ama burdaki özel doktorumda da bir muayende ödeniyor diğer muayenede ödenmior şeklinde.yanlız biz 100 ytl veriyoruz özel doktora.
Ben çok uzun zamandır 2 haftada bir gidiyorum muayeneye.

Bir uzman arkadaşa danıştım işyerinden doktordan doktora değişiyormuş.
Bazıları her gidişte alıyormuş bazıları bir alıyormuş bir almıyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…