2009 Nisan Anneleri buraya

bide lavman diye bi olay var kızlar
aç poponu hemşireye oda fitil gibi birşey sokuyormuş makata
sonrada yarım saat wc de çırçır D

Bir soru?
Bebek mevlüdünde ne giyer anneler?
Süslü gecelik-sabahlık takımmı yoksa normal giyisimi.
Bir arkadşımın fotosunda görmüştüm süslü gecelik giymiş.
Bide yatak odasında durmuş.

Bir soru?

bizde mevlütte düğüne alınan saten gecelik ve sabahlığı giyilir kurdelede takılır süslenmiş yatağa geçilir oturulur ve aasla kalkılmaz herşey ayağa beklenir sırnaşık şey

sağollun kızlar inşallah bir kere öderim.çünkü doktorumdan çok memnunum.gerçi doğumu o yaptırmayacak ama gidebildiğim kadar ona devam etmek istiyorum.doğum yapacağım hastane bahçelievler medikal park.arkadaşlar daha hiç oraya gidip muayene falan olmadım.geç mi kaldım.sorun çıkar mı?

Bir soru?

valla bebek doğcak 40 mevlüdünde de ben hasta gibi yatamam geceliklerle adam gibi kıyafetimi giyerim mevlüdümde ev sahibi gibi davranırım

mevlüt hemen mi yapılıyor ki arkadaşlar.niye yatalım ki.ben kıkı çıkınca yapmayı düşünüyorum inşallah.akika kurbanıyla beraber.
Allahımm ne güzel şeyler bunlar ya.yazarken bile içimi mutluluk kaplıyor.

bursasu canım sen en baştan beri ayda 2 kez gidiyordun di mi?ben hastaneye gitmiyorum.özel muayeneye devam ediyorum.acaba ondan dolayı fark eder mi ki?

bugün çok soru soruyorum ama arkadaşlar benim bir haftadır çok kötü mide yanmalarım başladı.arada bulantı da eşlik ediyor.aynı şeyleri yaşayan varmı?

ya arkadaşlar ben bir dolu bir boş biliyorum yahu,yani bi ödüyosunuz bi ödemiyosunuz,lavman fitil yapıolar,akşamdan ye yeme farketmez normalse ne zaman geleceğini bilmediğinden aç kalamazsınkiiiiiiiiiii,sezeryansa bilemem ama

çiçekçiçek ben daha neleri düşünüyorum bazen bir bilsen.gideceği okullardan seçeceği mesleğe kadar herşeyi geliyor aklıma.sonra kendime kızıyorum doğdu kucağına aldın da üniversitesi kaldı diye :))

çiçekçiçek ben de ilk başlarda 5 ay gibi çok yoğun yanma ve bulantı sorunu olmuştu. o zamanlar rennie çok kullandım şimdi tiksinti geldi içemiyorum.ama geda bi ilaç yazmıştı.gelirse o ilacın adını alayım ondan bari.

bursasu canım sen en baştan beri ayda 2 kez gidiyordun di mi?ben hastaneye gitmiyorum.özel muayeneye devam ediyorum.acaba ondan dolayı fark eder mi ki?

evet cnm en baştan beri böyle
gittiğim hastanenin çalışma tarzı bu harhalde ama özel muayeneyi hiç bilmiyorum cnm yaa
doktoruna sor sen en iyisi olmazsa rica edersin ne olacakki

öslem1907 sen bi ara süt incir devam ediyordun rahatlatıyo demiştin.yanlış mı hatırlıyorum.gerçi şu an bana incir yasak ama.
ha arkadaşlar süt çok gaz yapıyor ya ben laktaz süt içiyorum çok daha iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…