2009 Nisan Anneleri buraya

haklısn bursasu en iyisi rica etmek çok para yanlısı bir doktor değil aslında.profösör ücretleri normalde 250 falan ama kendisi bir arkadaşımdan biliyorum geçen sene 150 alıyormuş bu sene 175 yapmış.inşallah sorun çıkmaz.:Saruboceq:

gittiğim hastanede doğum 3bin tl kızlar ya
bu zamanda bu para oğuma verilirmi acımaya başladım valla :))
acaba ssk il anlaşmalı özel bi hastanedemi yapsamki eşimde diyor doktorunu bırakma ama bilmiyorum yaa

ben yozgatta da , burdada özel hastaneyi gidiyom. hiç para vermiyom, hatta geçen onlar bana verdikaydirigubbakcemile3

ben yozgatta da , burdada özel hastaneyi gidiyom. hiç para vermiyom, hatta geçen onlar bana verdikaydirigubbakcemile3

nasıl yani.ciddi para mı verdiler niye ki?:uhm:

Bursasu gerçekten doğum ücreti pahalıymış.zaten benim doktor da doğum 4 bin tl yi bulduğu için biz de medicali düşünmek zorunda kaldık.orda 1500 tl falan galiba.:sm_confused:

megul evet canımcım ılık ballı süt,yani ısınmış ve kuru incir hiç sıkıntı vermiyor,ama ben bu ara bıraktım bence unuttum,aklıma gelmiyor nicedir,en fazla 2 gün çıkmıyorum zaten

evet canım. son çıkan yasal değişiklikler nedeniyle memurlardan da kesinti yapılıyomuş. onlarda müşterilerimiz kaçmasın diye kesinti yapılan miktarı ordan nakit olarak ödüyorlar.

gittiğim hastanede doğum 3bin tl kızlar ya
bu zamanda bu para oğuma verilirmi acımaya başladım valla :))
acaba ssk il anlaşmalı özel bi hastanedemi yapsamki eşimde diyor doktorunu bırakma ama bilmiyorum yaa

doktordan hastaneden memnunsan problem değil.madem eşinde bırakma diyormuş.
Benim hastanede epidural sezeryan 1500 tl.full paket.
Epidural doğumu zaten ssk da ödemiyor.nereye gidersen git özel hastanelerde epiduralse para verceksin yani.

Ben şimdilik kaçıyorumm.
Sabahtan beri çok aylaklık ettim zaten..
1575 nolu sayfada kaldımm..

evet canım. son çıkan yasal değişiklikler nedeniyle memurlardan da kesinti yapılıyomuş. onlarda müşterilerimiz kaçmasın diye kesinti yapılan miktarı ordan nakit olarak ödüyorlar.

oh ne güselmiş ya maaştan kesileni üste veriyolar hahihoyyyt
ben de ücret ödemiyorum hastaneye ama üste de para vermiyolar maalesefkaydirigubbakcemile

Bir soru?
Bebek mevlüdünde ne giyer anneler?
Süslü gecelik-sabahlık takımmı yoksa normal giyisimi.
Bir arkadşımın fotosunda görmüştüm süslü gecelik giymiş.
Bide yatak odasında durmuş.
benim görümcem 9 günlük falandı mevlüt yaptıgında evet saten gecelik sabhlık onları gıydı kurdelesi.... yatak odasında bebeginle yatakta herkes oraya geldi..........

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah

ay inşallah kolay dogumlar yaparız böyle.........
evet o anki psikoloji cok önemli ama ben aglarım yaaaa

KIZLAR BACAKLARIMDA FELAKET Bİ AGRI VAR..............
BACAKLARIMIN ARKA KISMI DELİRCEM .......

birde biz seni tanıdığımız için özlem nasıl heyecanlı heyecanlı bunları yazdığını tahmin edebiliyoruz :)

bizde mevlütte düğüne alınan saten gecelik ve sabahlığı giyilir kurdelede takılır süslenmiş yatağa geçilir oturulur ve aasla kalkılmaz herşey ayağa beklenir sırnaşık şey

aynen bizimde öyle olur. Bursalıların adetleri aynı oluyor herhalde. Ama adananın nasıldır bilmiyorum. bakalım oranınkini de kayınvalideden öğrenir ona göre davranırız. Zaten annem akrabaların hepdi gelemez diye istanbula, bursada da bir mevlüt yaparız dedi 40 çıkınca falan. Ay ne kadar şanslı oluyoruz böyle herşey çift çift. Bizim düğünde 2 kere olmuştu. Bursa ve Adanada hihoyyyt

ya urla sen sabahtan beri bacağım ağrıyo diyosunda ben geçici bişi sandım güzelim ya ne oldu,çok gezdi desem nereyi üstelikte çok gezecen,kramp felanmı girdi ne oldu,2 gece önce benim bacağıma giren kramp yüzünden ertesi gün hep sektim,olabilirmi böle bişi

benimde arada bacağım kasılıyor. 2-3 saat oturduktan sonra ayağa kalkınca oluyor çoğunlukla. Kıpırdayamıyorum resmen kitlenip kalıyorum. Şimdilik yürüdükçe açılıyorum da bir kere çok kötü olmuştu hamileliğin başında, hiç kıpırdayamamıştım. Rapor alıp evde yatmıştım 1 gün.

KIZLAR BACAKLARIMDA FELAKET Bİ AGRI VAR..............
BACAKLARIMIN ARKA KISMI DELİRCEM .......

canım çok mu yordun kendini ondandır belki
ayaklarını uzat altına da yastık koy biraz yüksekçe dinlendir iice
bi de eşin gelince ovalasın biraz masaj da baya ii geliyo

kıs yerim ben seni,ne güselde adana dermiş,ya herkesin değişiyor arkadaşlar kuzen kıyafetiyleydi ama kendine gelmişti yani birde mevlütte bebeğin kulağına ismi okunuyor ya asıl acelecilik ondan kaynaklı,yani bakın yine göreceli isterseniz başka zamanda yapabilirsiniz ama bizimkiler böle yapıyor,ama kendimizide öle salarsak günlerce gecelik felan amaan hiç benlik değil yani,hemen kendime gelmeliyim şölee bi ayaklanmalıyımki gelenlerle ilgileniim felan kendimi hiç öle yatakta bebekle hayal edemiyorum yahu ben,bak yine heyecan yaptırdınız yahu,beni en çok kaynar kısmı ilgilendiriyor, o misssss gibi kokusu of burnuma geldi

urla magnezyum desteği alıyor musun bilmiyorum ama şikayetin devam ederse doktoruna danışıp al istersen....benimde çatı kısımları ağrıyor resmen...gece dönerken çıtırdağını hissediyorum sanki....doktora geçen hafta sorduğumda normal dedi vücut kendini doğuma hazırlıyormuşş....zaten herşey normal artık bize....terminatör yaptılar bizi vallahi,küllerimizden doğuyoruz...:)

Benimde belimin sag tarafi,dün biraz temizlik yaptimda belim tutuldu kaldi...Dünden beri iki büklüm yürüyorum,kendimi vallahi esimin yaninda kocakari gibi hissediyorum
Kramflar icin magnezyum alinmasi lazimda benimkisi kramf degil,tutuldu belim..Oglan agir geliyor artik..

evet bende sekiyoum 2 günden beri böyle........
off
olumuş diye duymuştum ama cok agrıyo nedense...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…