ben yozgatta da , burdada özel hastaneyi gidiyom. hiç para vermiyom, hatta geçen onlar bana verdikaydirigubbakcemile3
nasıl yani.ciddi para mı verdiler niye ki?:uhm:
Bursasu gerçekten doğum ücreti pahalıymış.zaten benim doktor da doğum 4 bin tl yi bulduğu için biz de medicali düşünmek zorunda kaldık.orda 1500 tl falan galiba.:sm_confused:
gittiğim hastanede doğum 3bin tl kızlar ya
bu zamanda bu para oğuma verilirmi acımaya başladım valla :))
acaba ssk il anlaşmalı özel bi hastanedemi yapsamki eşimde diyor doktorunu bırakma ama bilmiyorum yaa
evet canım. son çıkan yasal değişiklikler nedeniyle memurlardan da kesinti yapılıyomuş. onlarda müşterilerimiz kaçmasın diye kesinti yapılan miktarı ordan nakit olarak ödüyorlar.
benim görümcem 9 günlük falandı mevlüt yaptıgında evet saten gecelik sabhlık onları gıydı kurdelesi.... yatak odasında bebeginle yatakta herkes oraya geldi..........Bir soru?
Bebek mevlüdünde ne giyer anneler?
Süslü gecelik-sabahlık takımmı yoksa normal giyisimi.
Bir arkadşımın fotosunda görmüştüm süslü gecelik giymiş.
Bide yatak odasında durmuş.
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallahkızlar bugün 2 de randevum var. 5 haftadır görmüyorum oğlumu çok heycanlıyım en son 700 gramdı bende hiç tartılmadım bakalım merak ediyorum. bide ağrılarımı filan sorucam. kızlar sorularınız varsa hazır gitmişken sorabilirim. yarım saat daha burdayım.
ben kuzenim kadar sulu bir gebe görmedim şekerler ama bizden sakindi,gece onlarda kalmıştım dr. 1-2 güne doğurur demişti,bende akşam kek yaptım yedik,sobada kestane faslı felan yattık sabaha doğru 2 felandı,ne zaman içim tuttuysa fatoşun özlem dediğini duydum aynı odada yatıyoduk zaten salonda soba var diye,neyse telaş yapma ben doğuruyorum galiba dediğini duydum yataktan kendimi nasıl attığımı bilmiyorum tutuştum resmen,beni sakinleştirmeye çalışıyor derken eşini çağırdık çantamız hazırd,inanın arabanın arka koltuğu tek cm kuru kalmadı ama hiç koku yoktu,suyu bolmuş,edanur nasıl senin karnın yok dedik ya oda aynen senin gibiydi o kadar su nerdeydi bilmem,hastanede ha keza durmadı suyu,ama nasıl rahat anlatamam ne sancı ne bilmemne hiç ah demedi,diğerleri feryat figan sende yokmu bişi diyorum özlem adet sancısı gibi bişey var ama bu kadar değil dedi,neyse lağman yapmışlar wc ye gittik,o sırada 2 gün sonra doğum yapacak başka bir arkadaşımız vardı onun la konuştular felan gayet normal,yedek gecelik olmadığını farkedince biz enişteyle bi gecelik alalım yakında pazar var nasıl olsa batacak tekrar felan dedik inanın 10 dk sürmedi hadi 15 dk. sürsün döndüğümüzde doğum yapmıştı bile,şok oldum,bizden hemen sonra almışlar açılması gayte ywerindeymiş kontrol derken doğuma almışlar hep sakin ol demiş kendine bebekle transa geçmiş rahatlatmış kendini,bende inşallah deneyecem o anki psikolojimiz çoook önemli çoook
ay edanur,rumelili inşallah kolay doğururuz yahu,aynı telkinlerde bende bulunuyorum kendime inanın,ben o yolla hiç anlamadan geçtim o 3 ayı,ne midem bulandı ne başım döndü,hiç anlamadım inanın,zorluk yaşamadım sonrasındada hala şu rutin çatı ve mide yanması dışında zorlanma o yok onlarda normal yani olmayanımız yok,edanur inşallah güzel haberlerle gel bakalım nasılmış bebiş,hasret gider azıcık,ben heyecanlı bir tipim sende gördün anlamışındır şeker,istesemde saklayamam zaten,öptüm çok
bizde mevlütte düğüne alınan saten gecelik ve sabahlığı giyilir kurdelede takılır süslenmiş yatağa geçilir oturulur ve aasla kalkılmaz herşey ayağa beklenir sırnaşık şey
KIZLAR BACAKLARIMDA FELAKET Bİ AGRI VAR..............
BACAKLARIMIN ARKA KISMI DELİRCEM .......
ya urla sen sabahtan beri bacağım ağrıyo diyosunda ben geçici bişi sandım güzelim ya ne oldu,çok gezdi desem nereyi üstelikte çok gezecen,kramp felanmı girdi ne oldu,2 gece önce benim bacağıma giren kramp yüzünden ertesi gün hep sektim,olabilirmi böle bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?