Benimde belimin sag tarafi,dün biraz temizlik yaptimda belim tutuldu kaldi...Dünden beri iki büklüm yürüyorum,kendimi vallahi esimin yaninda kocakari gibi hissediyorum
Kramflar icin magnezyum alinmasi lazimda benimkisi kramf degil,tutuldu belim..Oglan agir geliyor artik..
kıs yerim ben seni,ne güselde adana dermiş,ya herkesin değişiyor arkadaşlar kuzen kıyafetiyleydi ama kendine gelmişti yani birde mevlütte bebeğin kulağına ismi okunuyor ya asıl acelecilik ondan kaynaklı,yani bakın yine göreceli isterseniz başka zamanda yapabilirsiniz ama bizimkiler böle yapıyor,ama kendimizide öle salarsak günlerce gecelik felan amaan hiç benlik değil yani,hemen kendime gelmeliyim şölee bi ayaklanmalıyımki gelenlerle ilgileniim felan kendimi hiç öle yatakta bebekle hayal edemiyorum yahu ben,bak yine heyecan yaptırdınız yahu,beni en çok kaynar kısmı ilgilendiriyor, o misssss gibi kokusu of burnuma geldi
size bişi soracam arkideşler,patlıcan yedinizmi hiç bu süre boyunca ya benim canım patlıcan salatası felan istiyor hem değişiklik olur dicem ama içindeki nikotin yüzünden yemedim şimdiye kadar bilgisi olan varmı
size bişi soracam arkideşler,patlıcan yedinizmi hiç bu süre boyunca ya benim canım patlıcan salatası felan istiyor hem değişiklik olur dicem ama içindeki nikotin yüzünden yemedim şimdiye kadar bilgisi olan varmı
uykum geldi benim kaçıyorum urlacım dinlen hayatım kalsiyumuda ihmal etme öpüyorum herkesi
merhaba arkadaşlar ben günlerde diş azabı çekiyorum diş için kim yazmıştı hatırlayamadım antibiotik kullandım diye adını neydi bende alfasiline başladım
Antibiotikmi ? Doktor kontrolündemi aliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?