2009 Nisan Anneleri buraya

ya bende kendimi kocakarı gibi hissetmeye başladım. dura kalka yürüyorum valla yollarda.:a015:

aynen öle valla kocakarı olduk. merdivenlerden çıkarken özellikle göbeği kaldırmak çok zor oluyo on kere durup nefeslenmem gerekiyo. artık hiçbi işi tek hamlede yapamıyorum oturup kalkmayı bile:)
terminatör olduk küllerimizden doğcaz diyoz ama şimdi değil galiba anca doğumdan sonra bi 10 kiloyu üstümüzden atınca olcak sanırsam

size bişi soracam arkideşler,patlıcan yedinizmi hiç bu süre boyunca ya benim canım patlıcan salatası felan istiyor hem değişiklik olur dicem ama içindeki nikotin yüzünden yemedim şimdiye kadar bilgisi olan varmı

birden bire olduk sanki böyle valla 3 hafta öncesine kadar herşeyi nerdeyse aynı hızla yapıyodum yahu
sonra tam bir hamiş haline geldim kocaman göbek ve yavaş hareketler. ayy daha herhafta artarsa bu urum ben 7 hafta sonra hiç kımıldamam herhalll.

Kiyamam ben size yaa,güldüm vallahi halinize ,kendi halime ama sizlerden cok tatli duyuluyor gözümün önüne getiriyorum da ....
Allahin izniyle az zamanimiz kaldi,gerci sevineyim mi yoksa korkumdan kacacak yer mi arayayim daha karar veremedim....
Ama en cok sevindigim allahin izniyle yakinda bu kadar cok sik tuvalete gitmek zorunda kalmiyacagim...Su icmeye korkuyorum artik....

güneylilerin kaynarı da farklı ya üzerinde bol bol ceviz fındık yüzüyor. Bursadakiler en azından bizimkilerin yaptıkları öyle olmuyor. Herşeyleri farklı bu güneylilerin yemekleri ya bol baharatlı ya bol yağlı ya bol içli. :1hug:

Özlemcim ben yedim patlican,bilmiyorum bu zamana kadar patlican üzerine hic birsey duymadim..Yani hamilelik döneminde yememesi gereken yada dikkat edilmesi gereken yemekler arasinda hic patlicanin adi gecmedi..Eger cok korkuyorsan bilgili birine danis ama zannediyorum herhangi bir zarari yok...

özlem neler de düşünüyosun yahu. bende bu akşam patlıcan yemeyi düşünüyorum ama nikotinini hiç düşünmemiştim. Bişey olmaz herhalde yoksa kesin birileri derdi daha önceden hiç duymadım.:uhm:

bir de geçen buluşmada Şirvanın ve edanurun söylediği bağlarbaşındaki meşhur tatlıcıya (hangi tatlı olduğunu söylemeyeyim, canınız çekmesin) gittik eşimle. Normalde hiçbir yerinkini beğenmez bizim Adanalı buranınkini beğendi. Tavsiye ederim yani herkese özellikle özlem sana ama sana da uzak kalıyor. Neyse sen de mersinde yersin bol bol cokacimcoook

merhaba arkadaşlar ben günlerde diş azabı çekiyorum diş için kim yazmıştı hatırlayamadım antibiotik kullandım diye adını neydi bende alfasiline başladım

aaaaaaaaaaaaaaaaaay tatlici demeyin senağlama Canim nasil bir tatli cekiyor (bende ad vermyieyim) ama burda bulamyiorum ki..Aaaaay ölecegim vallahi agzimin sulari akiyor..allahin izniyle bir gideyim izmire tatlicidan cikmicam...Patliyincaya kadar yicem..

YOK canım bişe olmaz. hiçbiyerde duymadım zararı olsa kesin sölenirdi.. ama mevsimi değil. pek mevsimi olmayamn şeyleri tüketmiyorum ben.

ben de ilk defa duydum böyle birşey. Kimse zararlı demedi sonuçta zararlı olsa mutlaka yazardı bir yerlerde yada söylerlerdi. Ben de devamlı yiyorum.

benimde her bir yerim ağrımaya başladı çatı kemiklerim felaket penguen gibi yürüyorum eşim geçengün hiçbiryere sığmıyorsun dedi çok şişko oldum habirede yiyorum dr da durrr dedi ama olmuyorya sürekli açım şimdi diyet yapmanın zamanımı

özlem ben patlıcan 2 sefer yedim aklıma hiç gelmedi nikotin olduğu gelseydi yemezdim herhalde

kıslar valla yiyen varsa bende yerim zaten o kadardan bişi olmaz dimi,yiyim ben en iyisi,ya evet şeker gerçekten biz herşeye vur deyince öldürüyoruz yahu,ben öle yağlı felan sevmem ama bizimkiler ağır yapar yemeklerimiz yağlı ve acılı ve etli olur,dolmalarımız sadece baharat ve kıymalı olr üstünede ekşili sos yaparız,ya ben en iyisi yemek konusunu kapatayım yahu kendi kendime işkence yapıyorum dimi,ya künefe olayına hiç girmeyelim valla evde yapiim dedim hiç güzel olmadı beceremedim ben öle hemen pes etmem,mutfakta kötüde değilimdir ama bunu beceremedim 2.yide gözüm yemedi denemedim,ama çok güzel oluyor kaynarda bol cevizli yahu arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…