merhaba arkadaşlar ben günlerde diş azabı çekiyorum diş için kim yazmıştı hatırlayamadım antibiotik kullandım diye adını neydi bende alfasiline başladım
bir de geçen buluşmada Şirvanın ve edanurun söylediği bağlarbaşındaki meşhur tatlıcıya (hangi tatlı olduğunu söylemeyeyim, canınız çekmesin) gittik eşimle. Normalde hiçbir yerinkini beğenmez bizim Adanalı buranınkini beğendi. Tavsiye ederim yani herkese özellikle özlem sana ama sana da uzak kalıyor. Neyse sen de mersinde yersin bol bol cokacimcoook
merhaba arkadaşlar ben günlerde diş azabı çekiyorum diş için kim yazmıştı hatırlayamadım antibiotik kullandım diye adını neydi bende alfasiline başladım
hoşgeldin canım. ay diş ağrısı zordur ya geçmiş olsun.:ecrin_bebek:
ohh yarasın yasemineebende çok seviyorum oranın tatlısını geçen ümraniyede yedim hiç hoşlanmadım. kız sen fıstıkağacındasın devamlı gidersin artık oraya. ipin ucu kaçmasında sırnaşık şey
canım sen artık girmiyosun eskisi gibi arada sırada yaz merak ediyoruz.. antibiyotik ben kullanmıştım 13. haftada. ama adını hatıırlamıyorum.
kızlar kontrolden geldim.. pek keyifli sayılmam. bu ay tam 3 kilo almışım. toplamda 10 kg. ulaştım. moralim çok bozuldu.
doktor bebeğin gelişiminin çok iyi olduğunu söyledi ama kilosu 1200 .. azmı kızlar yaa şirvan senin kaçtı en son. bizim günlerimiz yakın. az mı dedim normal dedi. en son 700 gramdı 500 gram almış. kemik yapısı filan iyi dedi. ama moralim düzelmedi. :1no2:
Gecmis olsun Tugce,insallah kisa zamanda gecer....
Siz ne tatlisindan bahsediyorsunuz bilmyiroum ama ben tam 7 aydir kaymakli ekmek kadayifi icin can cekisiyorum..Bilsem kendim yapacagim ama hadi ekmekten yaptik bi tatli ,kaymagini nasil tutturcaz
ohh yarasın yasemineebende çok seviyorum oranın tatlısını geçen ümraniyede yedim hiç hoşlanmadım. kız sen fıstıkağacındasın devamlı gidersin artık oraya. ipin ucu kaçmasında sırnaşık şey
kızlar kontrolden geldim.. pek keyifli sayılmam. bu ay tam 3 kilo almışım. toplamda 10 kg. ulaştım. moralim çok bozuldu.
doktor bebeğin gelişiminin çok iyi olduğunu söyledi ama kilosu 1200 .. azmı kızlar yaa şirvan senin kaçtı en son. bizim günlerimiz yakın. az mı dedim normal dedi. en son 700 gramdı 500 gram almış. kemik yapısı filan iyi dedi. ama moralim düzelmedi. :1no2:
yiyin gari kızlar......tuğçe tansiyonun sorunun düzeldi mi?yerken tuza dikkat ette ye yinede...özlem ben patlıcan yiyorum hep içindeki oranlama ne kadardır bilmiyorum ama yiyorum.....
bu arada bu tatlı hangi tatlı kızlar ya...düşünürken daha çok canım istiyor....bulana kadar canım 4 çeşit daha çekti....bana sölesenizde bişey olmaz zati şeker var yiyomuyos kızımla
tuğçe sorma pazar günü bende yedim sonra bi miğde bulantısı ne kadar çok yediysem artık..............
hoşbulduk arkadaşlar evet dayanılmaz bir ağrı çok acı veriyor ama bebeklerin canı sağolsun giremiyorum malesef leptop iptal garantisi var yaptıracağız ama ne zaman bakalım diğer sorunu hallettik biliyorsunuz ben yatıyorum masa üstü zor oluyor ama sizleri haberdar ederim arasıra yazmaya çalışıyorum sizlerin durumunuda merak ediyorum,evet EDA sendin hatırladım şimdi bana buz koy diye tavsiyede de bulunmuştun artık çok müzminleşti hiç birşey çare olmuyor sirke biraz geçiriyordu oda ağzımın içini yaktı mecbur antibiotik kullanacağım hayırlısı bakalım,tamam yazarım:1hug:
YA peki lilosu az değilmi sence doktor biraz az gibi ama sorun değil dedi. doktor sorun değil dediyse sorun yoktur dimi. off moralim sıfır. gözlerim çeşme gibi biri girmese bari odama senağlamamoralin niye bozuldu ya anlamadım. herşey yolunda ne güzel bebekte sağlıklıymış.
hem bu ayda bakarsan hepimiz 10-12 kilo almış olduk genelde. üstelikte çoğumuz senin gibi 3 kiloyu bir ayda aldık. hiç canını sıkma bebeğin keyfi yerindeyse sende keyfine bak canım.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?