2009 Nisan Anneleri buraya

yiyin gari kızlar......tuğçe tansiyonun sorunun düzeldi mi?yerken tuza dikkat ette ye yinede...özlem ben patlıcan yiyorum hep içindeki oranlama ne kadardır bilmiyorum ama yiyorum.....
bu arada bu tatlı hangi tatlı kızlar ya...düşünürken daha çok canım istiyor....bulana kadar canım 4 çeşit daha çekti....bana sölesenizde bişey olmaz zati şeker var yiyomuyos kızımla

ohh yarasın yaseminee bende çok seviyorum oranın tatlısını geçen ümraniyede yedim hiç hoşlanmadım. kız sen fıstıkağacındasın devamlı gidersin artık oraya. ipin ucu kaçmasında sırnaşık şey

merhaba arkadaşlar ben günlerde diş azabı çekiyorum diş için kim yazmıştı hatırlayamadım antibiotik kullandım diye adını neydi bende alfasiline başladım

canım sen artık girmiyosun eskisi gibi arada sırada yaz merak ediyoruz.. antibiyotik ben kullanmıştım 13. haftada. ama adını hatıırlamıyorum.

Gecmis olsun Tugce,insallah kisa zamanda gecer....

Siz ne tatlisindan bahsediyorsunuz bilmyiroum ama ben tam 7 aydir kaymakli ekmek kadayifi icin can cekisiyorum..Bilsem kendim yapacagim ama hadi ekmekten yaptik bi tatli ,kaymagini nasil tutturcaz

kızlar kontrolden geldim.. pek keyifli sayılmam. bu ay tam 3 kilo almışım. toplamda 10 kg. ulaştım. moralim çok bozuldu.
doktor bebeğin gelişiminin çok iyi olduğunu söyledi ama kilosu 1200 .. azmı kızlar yaa şirvan senin kaçtı en son. bizim günlerimiz yakın. az mı dedim normal dedi. en son 700 gramdı 500 gram almış. kemik yapısı filan iyi dedi. ama moralim düzelmedi. :1no2:

Kizlar benim karnim acikti ben gidiyorum su buzdolabini kurcaliyayim...Size yii muhabbetler..Allah nesenizi eksik etmesin...

hoşgeldin canım. ay diş ağrısı zordur ya geçmiş olsun.:ecrin_bebek:

hoşbulduk arkadaşlar evet dayanılmaz bir ağrı çok acı veriyor ama bebeklerin canı sağolsun giremiyorum malesef leptop iptal garantisi var yaptıracağız ama ne zaman bakalım diğer sorunu hallettik biliyorsunuz ben yatıyorum masa üstü zor oluyor ama sizleri haberdar ederim arasıra yazmaya çalışıyorum sizlerin durumunuda merak ediyorum,evet EDA sendin hatırladım şimdi bana buz koy diye tavsiyede de bulunmuştun artık çok müzminleşti hiç birşey çare olmuyor sirke biraz geçiriyordu oda ağzımın içini yaktı mecbur antibiotik kullanacağım hayırlısı bakalım,tamam yazarım:1hug:

moralin niye bozuldu ya anlamadım. herşey yolunda ne güzel bebekte sağlıklıymış.
hem bu ayda bakarsan hepimiz 10-12 kilo almış olduk genelde. üstelikte çoğumuz senin gibi 3 kiloyu bir ayda aldık. hiç canını sıkma bebeğin keyfi yerindeyse sende keyfine bak canım.kaydirigubbakcemile5

teşekkürler canım,kaymağıda hazır bulamazmısın benimde canım çekmişti çok şükür yedim ama kaymaksız sütle ben sütlü kadayıfı çok severim tabi yer yemez pişmanda oldum

nalan kaymağıda hazır al diyicem ama almanyadasın sanırım,sende etimek gibi bişeyi ıslat üzerine krem şanti en çok o benzer sanırım yada krema..............................

yasemin deyince içim bir hoş oldu ben çok geç bulduğum için adı (ki hala kesin değil de) hiç alışkın değilim isim ile seslenilmesine :)
ben normalde öyle şerbetli tatlıları sevmem de orada güzeldi umarım çok gitmem kendimi tutarım bize bayağı yakın oluyor çünkü. şimdi frenleyebiliyorum biraz da olsa kendimi de annemin yanında napıcam bilmiyorum. Normalde bile o devamlı yemek yedirir bize şimdi iyice coşar. :bbo:

tuğçe sorma pazar günü bende yedim sonra bi miğde bulantısı ne kadar çok yediysem artık..............

hoş geldin canım, bende 29 haftalıkken gitmiştim 1250 demişti. ve beslenmeme dikkat etmemi, bundan sonrasının dah önemli olduğunu söyledi. sende sana değilde bebeğe yarayacak şeyler tüketmeye çalış canım.

evet canım hamd ı senalar olsun o biraz daha düzene girdi,tuzu hayatımdan çıkarttım yaklaşık 20. haftadan bu yana hiç tuz kullanmadım ama birkaç kez dışarıdan yedim onlar hariç,düşündüğün için teşekkür ederim:1hug: inşallah küçük adaşım tatlı idil'de iyidir Allah hiçbirinin yokluğunu göstermesin enson 2kg diye yazmışsın maşallah

edanur hoşgeldin cnm
ya bu ultrason verilerine çok güvenme cnm
sonuçta bebeğin baş kaarın ve bacağının kemiğinin boyları alınıp bu sayılarla hesapalama yapıyor ultrsaon aleti ve bebeklerimiz hareketli doktor tam alamamış olabilir baş karın çevresini anlatabildimmi
cnm benimkide geçen hafta 1300 falandı yani üzülme bebeğin sağlıklı ya ona şükret hem şimdiden sonra başlıyor kilo alımları

ben en son 28. haftada gittim 1000 gr demişti. iyi demişti. bence öyle çok az değil kilosu hem sağlıklı demiş ya doktor önemli olan o. Bana da o kontrolde kızmıştı çok kilo almışım diye ama en çok kilo alınan aylar zaten bu aylar. Takma kafanı. Ben kontrolden çıktıktan sonra o moral bozukluğu ile ağlamıştım. Eşim de sen hiç kilo almasan bebiş sağlıksız olsa daha mı iyi demişti. hiç üzülme canım bak bebekle ilgili herşey gayet sağlıklıymış

CANIM MUTLAKA KULLAN DOKTORUNUN VERDİĞİ ANTİBİYOTİĞİ BEN ANTİBİYOTİK KULLANARAK GEÇİRMİŞTİM. BUZ SADECE ANLIK RAHATLATMASI İÇİN İŞE YARIYOR KALICI ÇÖZÜM DEĞİL YANİ..
GÜNLÜK YOKLAMA VER CANIM SENDE BURDAYIMİYİYM DİYEZAMAN AZALDI BİRBİRİMİZİ MERAK EDİYORUZ. kaydirigubbakcemile5
YA peki lilosu az değilmi sence doktor biraz az gibi ama sorun değil dedi. doktor sorun değil dediyse sorun yoktur dimi. off moralim sıfır. gözlerim çeşme gibi biri girmese bari odama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…