kızlar kontrolden geldim.. pek keyifli sayılmam. bu ay tam 3 kilo almışım. toplamda 10 kg. ulaştım. moralim çok bozuldu.
doktor bebeğin gelişiminin çok iyi olduğunu söyledi ama kilosu 1200 .. azmı kızlar yaa şirvan senin kaçtı en son. bizim günlerimiz yakın. az mı dedim normal dedi. en son 700 gramdı 500 gram almış. kemik yapısı filan iyi dedi. ama moralim düzelmedi. :1no2:
CANIM MUTLAKA KULLAN DOKTORUNUN VERDİĞİ ANTİBİYOTİĞİ BEN ANTİBİYOTİK KULLANARAK GEÇİRMİŞTİM. BUZ SADECE ANLIK RAHATLATMASI İÇİN İŞE YARIYOR KALICI ÇÖZÜM DEĞİL YANİ..
GÜNLÜK YOKLAMA VER CANIM SENDE BURDAYIMİYİYM DİYEZAMAN AZALDI BİRBİRİMİZİ MERAK EDİYORUZ. kaydirigubbakcemile5
YA peki lilosu az değilmi sence doktor biraz az gibi ama sorun değil dedi. doktor sorun değil dediyse sorun yoktur dimi. off moralim sıfır. gözlerim çeşme gibi biri girmese bari odama senağlama
CANIM MUTLAKA KULLAN DOKTORUNUN VERDİĞİ ANTİBİYOTİĞİ BEN ANTİBİYOTİK KULLANARAK GEÇİRMİŞTİM. BUZ SADECE ANLIK RAHATLATMASI İÇİN İŞE YARIYOR KALICI ÇÖZÜM DEĞİL YANİ..
GÜNLÜK YOKLAMA VER CANIM SENDE BURDAYIMİYİYM DİYEZAMAN AZALDI BİRBİRİMİZİ MERAK EDİYORUZ. kaydirigubbakcemile5
YA peki lilosu az değilmi sence doktor biraz az gibi ama sorun değil dedi. doktor sorun değil dediyse sorun yoktur dimi. off moralim sıfır. gözlerim çeşme gibi biri girmese bari odama senağlama
canım bence çok normal en son bende 29.haftada gittim seninkiyle aynı kilodaydı maşallahmoralini bozma boştan yere,500gr çok iyi almış daha ne yapsın bebiş böyle yavaş yavaş keşke birden 2kilo olsalar ama zamanla herşey
KIZLARRR muhtara telefon yazdırmayan kalmasın....
hoş geldin canım, bende 29 haftalıkken gitmiştim 1250 demişti. ve beslenmeme dikkat etmemi, bundan sonrasının dah önemli olduğunu söyledi. sende sana değilde bebeğe yarayacak şeyler tüketmeye çalış canım.
ben en son 28. haftada gittim 1000 gr demişti. iyi demişti. bence öyle çok az değil kilosu hem sağlıklı demiş ya doktor önemli olan o. Bana da o kontrolde kızmıştı çok kilo almışım diye ama en çok kilo alınan aylar zaten bu aylar. Takma kafanı. Ben kontrolden çıktıktan sonra o moral bozukluğu ile ağlamıştım. Eşim de sen hiç kilo almasan bebiş sağlıksız olsa daha mı iyi demişti. hiç üzülme canım bak bebekle ilgili herşey gayet sağlıklıymış
her seferinde 2 kilo alsalar 10 kilo doğururduk heralde tuğçekaydirigubbakcemile3, allahın ayarlaması ne güzel, rabbim son aylarda daha çok kilo almas için ayarlamışki bizde oda çok sıkıntı çekmeyelim.
muhtar ŞİRVAN
ihtiyar heyeti ÇİÇEK
ay canım benim yaaa. :1hug: sorun varsa var demezmiydi. şimdi demeyecekte ne zaman diyecek olsa derdi tabiki . üzme kendini, kimseyle kıyaslamakta iyi değil, herkezin bünyesi farklı. hem unutma ne alacaksa bundan sonra alacak. :1hug:
her seferinde 2 kilo alsalar 10 kilo doğururduk heralde tuğçekaydirigubbakcemile3, allahın ayarlaması ne güzel, rabbim son aylarda daha çok kilo almas için ayarlamışki bizde oda çok sıkıntı çekmeyelim.
tuğçe ilaçları almayı ihmal etme hemde 20 lik allahım ya çocuk gibisiniz ha vallaklava:,o ağrı çekilirmi hiç,edanurcum hiç sıkma canını şimdi oturacan aklına gelecek kalkacan aklına gelecek ama inan bana ii bebişin kilosu bana ne dedi hatırlasana,hem 2 hafta önde gidiyo dedi hemde 1500 gr.haftasına göre az dedi,insan sevinsinmi üzülmsünmü bilemiyor ama hemen attım o der demez ilk şoku gelişimi önemli benim için bi problem yoksa kilosuda ii dimi dedim evet,evet problem yok dedi,dicektim 2.dk önce ne diyodun diyede ya sabır dedim,bacak ve kafa çapını hesaplayıp söylüyorlar,sağlıklıysa problem yok,kilo olayına gelince ben 4 aya kadar 1 kilo almıştım sonra 3 er kilo almışım düşünsene,artık fazla kilo almamam lazım,allahtanki şekerim iyi çıktı yoksa ne yapardım,şimdi güzel şeyler düşünelim,hiç canını sıkma olurmu
tamam canımuykum geldi benim kaçıyorum urlacım dinlen hayatım kalsiyumuda ihmal etme öpüyorum herkesi
özlem neler de düşünüyosun yahu. bende bu akşam patlıcan yemeyi düşünüyorum ama nikotinini hiç düşünmemiştim. Bişey olmaz herhalde yoksa kesin birileri derdi daha önceden hiç duymadım.:uhm:
tamam canım.. yani kendim kilo almışım bebeişim az almış diye kendime kızdım. bi anda ama benim elimden gelen bişey değilki. biz hiçbişey yapmıyoruz yüce rabbim yapıyor. herşeyin en iyisini o bilir. allahım sen yavrularımıza sağlık ver.. aminn.tuğçe ilaçları almayı ihmal etme hemde 20 lik allahım ya çocuk gibisiniz ha vallaklava:,o ağrı çekilirmi hiç,edanurcum hiç sıkma canını şimdi oturacan aklına gelecek kalkacan aklına gelecek ama inan bana ii bebişin kilosu bana ne dedi hatırlasana,hem 2 hafta önde gidiyo dedi hemde 1500 gr.haftasına göre az dedi,insan sevinsinmi üzülmsünmü bilemiyor ama hemen attım o der demez ilk şoku gelişimi önemli benim için bi problem yoksa kilosuda ii dimi dedim evet,evet problem yok dedi,dicektim 2.dk önce ne diyodun diyede ya sabır dedim,bacak ve kafa çapını hesaplayıp söylüyorlar,sağlıklıysa problem yok,kilo olayına gelince ben 4 aya kadar 1 kilo almıştım sonra 3 er kilo almışım düşünsene,artık fazla kilo almamam lazım,allahtanki şekerim iyi çıktı yoksa ne yapardım,şimdi güzel şeyler düşünelim,hiç canını sıkma olurmu
evet genelde herkesin kilosu aynıymış ben az zannettim. çok şükür. kızlar iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum. :1hug:Canım benim ya üzme kendini kilosunda sorun olsa zaten doktor keyfinden bakmıyo ya şöyle böyle derdi ama gelişimi güzel demiş. Zaten burdan da takip et bak genelin kilosu aynı senin bebiş gibi.Ayrıca çok kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil unutmaaaa.
kızlar çok rahatladım bursasu senin yazınıdda okudum canım alıntı yapamadım niyeyse..
saolun çok duygusalım bu bikaç gündür. moralim hemen bozuluor havalarda kapalı neyse allahtan sağlığında bi problem yok sona yaklaştıkça daha bi heycan sarıyor insanı bu son günleride sorunsuz geçiririz inşallah..
bizde mevlütte düğüne alınan saten gecelik ve sabahlığı giyilir kurdelede takılır süslenmiş yatağa geçilir oturulur ve aasla kalkılmaz herşey ayağa beklenir sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?