2009 Nisan Anneleri buraya

en şanslınız benim sanırım 8 kilo aldım şu ana kadar. nazar değmesin

canım bence çok normal en son bende 29.haftada gittim seninkiyle aynı kilodaydı maşallah moralini bozma boştan yere,500gr çok iyi almış daha ne yapsın bebiş böyle yavaş yavaş keşke birden 2kilo olsalar ama zamanla herşey

ay canım benim yaaa. :1hug: sorun varsa var demezmiydi. şimdi demeyecekte ne zaman diyecek olsa derdi tabiki . üzme kendini, kimseyle kıyaslamakta iyi değil, herkezin bünyesi farklı. hem unutma ne alacaksa bundan sonra alacak. :1hug:

tamam edacım günlük yoklama vererim inşallahkaydirigubbakcemile5,evet artık ne buz ne sirke nede zeytin hiçbirşey geçirmiyor 5gün antibiotik kullanmam gerekiyor:1no2:

her seferinde 2 kilo alsalar 10 kilo doğururduk heralde tuğçekaydirigubbakcemile3, allahın ayarlaması ne güzel, rabbim son aylarda daha çok kilo almas için ayarlamışki bizde oda çok sıkıntı çekmeyelim.

YAKINMIŞŞ BİZİM rahatladım biraz. daha dikkatli beslenicem bundan sonra bol bol sebze meyve süt et. ekmek hamurişi yok. ay çok zor yaa sorumluluk hissediyor insan kendini suçlu görüyor.

selincim çok saol canım içim çok rahatladı. ben 1500 filan diycek diye bekliyordum. demek ki ben çok fazla düşünmüşüm. bak seninkide benimki gibi kilosu demek ki. 20 gün sonra tekrar gidicem rapor için. inşallah o zaman toparlar.
biraz önce ablamın ebe arkadaşı var onla konuştum. iyi kilosu dedi. büyük bebejk doğurmak güzel bişey değil dedi. hem doğum zor oluyormuş hemde biz 2500 gramı geçmesine bakıyoruz 2900/3200 arası ideal dedi. bu değerlerle bahsettiğim değerlere ulaşabilirsin. üzülme dedi. içim rahatladı.

her seferinde 2 kilo alsalar 10 kilo doğururduk heralde tuğçekaydirigubbakcemile3, allahın ayarlaması ne güzel, rabbim son aylarda daha çok kilo almas için ayarlamışki bizde oda çok sıkıntı çekmeyelim.

ilahi hınzır seni:roflol: yanlışda değil ama ben 29. haftada iki kilo olsalardı mesala 34e 3,5tamam vakit gelseydi,ama yazdfığın gibi Rabbim çok yüce herşeyde bizlere kolaylık vermiş BİRDE İYİ TARAFINDAN BAKALIM FİLLER 22 AYDA DOĞUM YAPIYOR NERDEYSE 2 YILDA:1shok:

tuğçe ilaçları almayı ihmal etme hemde 20 lik allahım ya çocuk gibisiniz ha vallaklava:,o ağrı çekilirmi hiç,edanurcum hiç sıkma canını şimdi oturacan aklına gelecek kalkacan aklına gelecek ama inan bana ii bebişin kilosu bana ne dedi hatırlasana,hem 2 hafta önde gidiyo dedi hemde 1500 gr.haftasına göre az dedi,insan sevinsinmi üzülmsünmü bilemiyor ama hemen attım o der demez ilk şoku gelişimi önemli benim için bi problem yoksa kilosuda ii dimi dedim evet,evet problem yok dedi,dicektim 2.dk önce ne diyodun diyede ya sabır dedim,bacak ve kafa çapını hesaplayıp söylüyorlar,sağlıklıysa problem yok,kilo olayına gelince ben 4 aya kadar 1 kilo almıştım sonra 3 er kilo almışım düşünsene,artık fazla kilo almamam lazım,allahtanki şekerim iyi çıktı yoksa ne yapardım,şimdi güzel şeyler düşünelim,hiç canını sıkma olurmu

Canım benim ya üzme kendini kilosunda sorun olsa zaten doktor keyfinden bakmıyo ya şöyle böyle derdi ama gelişimi güzel demiş. Zaten burdan da takip et bak genelin kilosu aynı senin bebiş gibi.Ayrıca çok kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil unutmaaaa.

kızlar çok rahatladım bursasu senin yazınıdda okudum canım alıntı yapamadım niyeyse..
saolun çok duygusalım bu bikaç gündür. moralim hemen bozuluor havalarda kapalı neyse allahtan sağlığında bi problem yok sona yaklaştıkça daha bi heycan sarıyor insanı bu son günleride sorunsuz geçiririz inşallah..

özlemciğim haklısın cahilce davrandım ama bebeğimin ilaçtan etkilenmesini istemedim kaç hafta çektim şimdi mecbur kullanacağım yüzümde şişti ağrıyan taraf inşallah hayırlısıyla kısa zamanda etki ederrde kurtulurum bu diş ağrısından

uykum geldi benim kaçıyorum urlacım dinlen hayatım kalsiyumuda ihmal etme öpüyorum herkesi
tamam canım
sizde dikkat edin........

özlem neler de düşünüyosun yahu. bende bu akşam patlıcan yemeyi düşünüyorum ama nikotinini hiç düşünmemiştim. Bişey olmaz herhalde yoksa kesin birileri derdi daha önceden hiç duymadım.:uhm:

bende 1 kere falan yemişimdir
zaten

zaten biberden tiksindim............
yazdı ya hamile kalmıştık o zaman tiksindim

tamam canım.. yani kendim kilo almışım bebeişim az almış diye kendime kızdım. bi anda ama benim elimden gelen bişey değilki. biz hiçbişey yapmıyoruz yüce rabbim yapıyor. herşeyin en iyisini o bilir. allahım sen yavrularımıza sağlık ver.. aminn.

evet genelde herkesin kilosu aynıymış ben az zannettim. çok şükür. kızlar iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum. :1hug:

bende yazdım onuda oku iyice rahatlarsınhihoyyyt

kızlar ya bizim sayısal değerleri paylaştığımız topik vardı ya bebek kilosu boyu falan yazıyoduk . ordaki sayfaların çoğu uçmuş mu bana mı öyle geldi . ben kendi yazdığımı bulamadım ama zaten 5 sayfa görünüyo.

bizde mevlütte düğüne alınan saten gecelik ve sabahlığı giyilir kurdelede takılır süslenmiş yatağa geçilir oturulur ve aasla kalkılmaz herşey ayağa beklenir sırnaşık şey

bursasu cum benim annemde gemlikli bizde kına gecesi bile saten pijama giyiliyo kına yakılırkenkaydirigubbakcemile3
ama mevlütte düğünde alınan pijamaların içine sığmam artık gibi geliyo.
penye olsa denerdim şansımı belki ama saten hiç gerek yokkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…