2009 Nisan Anneleri buraya

evet glnm den tel bekliyoz, vermeyen diğer akdaşlardanda bekliyoz. muhtarı yormayın. şakkıdı

ihtiyarda yok ortalarda zati, çevirimdışıyım demiş gitmiş, tek başına çabalıyor garibim :teselli:

mail adresine bilgilerimi gönderdim canım
çiçeğede göndermiştim sanırım eklemeyi unuttu!
haberin olsunn

hoş geldin ebru, gözün aydın. bebşinide maşallah, oh sende ana kuzusu olcan. güle güle git bursaya.

günaydın kızlar feci bir gece geçirdim doğurucam sandım nerdeyse dr gidiyorduk o ara sızmışım karnımda feci bir şişlik ve doluluk hissiyle sertleşme vardı ne oturabildim ne yatabildim çok korktum

ah senaycım ya, senin işin daha zor canım. allah yardımcın olsun. inşallah acele etmez bebişler. çok geçmiş olsun

ohh ne güzel haber haberle dönmüşsün doktordan. gözünaydın gezme iznini de almışsın.
raporda tamam. dinlen eğlen bekle artık bebişikaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ya benim bu doktor beni az mı çağırıyo bana mı öyle geliyo ya. artık hafta da bir gidelim bence bebişlerle sıkı fıkı olmak lazım malum yakında 24 saat ayrılmaz ikili olacağız.delikafaduldendelikafadulden

günaydın kızlar feci bir gece geçirdim doğurucam sandım nerdeyse dr gidiyorduk o ara sızmışım karnımda feci bir şişlik ve doluluk hissiyle sertleşme vardı ne oturabildim ne yatabildim çok korktum

aman diyimmmm.
inşallah gaz sancısıdır canım.
dursun bıcırlar 36. haftaya kadar bari aaaa.klava:

kızlar benim sadece rahim kasılmalarım çok fazla ve bu yüzden rahim ağzında açılma var dedi doktor öyle bir neden söylemedi ama iş yorgunluğu stres herşey olabailir nedeni birde aşırı kansızlık var bende buda neden olabilirmiş
şimdi bebek için akciğer olgunlaşmasını sağlayıcı antibiyotik verdi onu içiyorum
p.tesi tekrar gidecem doktora aslında ben memleketimde doğum yapmak istiyordum ama kesinlikle yol yasak dedi bana doktor ve amerikan hastanesinde yapacam doğumu
çok fazla sıvı tüket dedi bana çalışan anneler çok dikkat edin stresli bir iş hayatınız varsa dikkatli olun

EVET CANIM MANTIKLI SU GELMEDİĞİ SÜRECE HEMEN HASTANEYE GİTMEYE GEREK YOK SANCILAR SIKLAŞIRSA GİDİLECEK. delikafadulden

canımbenim geçmiş olsun yalancı sancılarda gelebilir bu aralar. belli bi aralıkla süreli geliyorsa doğum sancısı diğer türlü hazırlı sancılarıymış. inşallah beklerler canım 5 hafta daha.

canım benim ilkindede öyle olmuştu ve beni hastaneye yatırmıştı.36 haftayı doldurana kadar hastanede yattım. sende çok fazla bi genişlik yok demkki yoksa hemen müdahele ederdi. ama sen genede çok dikkatli ol. kendini sakın yorma ve beslenmene çok dikkat et, ne olur ne olmaz.

akıllıdır bizim bebişlerimiz sıkmayın canınızı,şenaycım bence gaz sancısı ve şişkinliğidir panik yok,onlar ne kadar güçlü olduklarını gösterdiler zaten baksana maşallah kaçıncı haftalarındalar onun için içini ferah tut güselim,sizde arkadaşlar bişeyi 40 sefer söylersen olur ay,bir atın kafanızdan aynı şeyelri düşünmeyin,diye diye çağırıyosunuz valla bak geliyo klava:

canım hayırlı olsun oğlunun hırkası bende örüyorum fıstık yeşili. bende kor alıcam bide bol cepli salaş pantolonlardan yeni yürümeye başladıklarında ne tatlı oluyorlar. :dance:
bizde bol bol etek elbise alıyoruzz hihoyyyt

hoş geldin ebru, gözün aydın. bebşinide maşallah, oh sende ana kuzusu olcan. güle güle git bursaya.

teşekkür ederim evet gidebileceğim inşallah. Bu günlerde gerçi ayağımda kasılma var ama çok şiddetlenmedi iyice tutulup hareket edemez hale gelmedikçe gitmeye çalışacağım. Tabi hava da biraz düzelse iyi olur bu lodosta feribotlar çalışmıor

beni de 3 hafta sonra çağırdı doktor 4 değil 2 değil 3 hafta sonra ilginç :) CADIARZU

kızlar ya ben sürekli açım ya. habire canım bişeyler yemek istiyo. yani sakınmasam değil haftada günde bir kilo alırım. iştahı azaltmanın ayva yemekten başka bir yolu var mı???

kızlar ya ben sürekli açım ya. habire canım bişeyler yemek istiyo. yani sakınmasam değil haftada günde bir kilo alırım. iştahı azaltmanın ayva yemekten başka bir yolu var mı???

yok valla dozkan aynı durumdayım.....utanıyorum akşamları sofrandan kalktıktan 1 saat sonra bişeyler istiyor canım....eşim her seferinde bişeyler istermisin alıyım mı diyor ama benim gözler televizyona kaykık bir şekilde yoooo istemem istemem yorgunsun zaten diyorum ama deseki gel yürüyelim eminim yalınayak sokaktayım....o kadar durumum vahim yani...senağlama

gecmiş olsun canımda gaz sancısıdır senın ikilzler gelmesin daha........

geçmiş olsun canım
maşallah bebegine..........tatil başlıyorr

oda takımını al bence artık daha havalanıcak..........

aynen canım bende hem acım kahvaltı ettım tost ama istifra ettım nedense bugun.....

cvanım kontolün güzel geçmiş gözün aydın haftaya bolbol annenle hasret giderip alışveriş yaparsınız.. elbise etek bi dahaki bahara kaldı artık. kızım olsaydı ne planlarım vardı kısmet böyleymiş. erkeğede alıştım. yavrum benim o yaa Şeniz

dozkancım bende de iştah artışı var. dünkü kilo alımımı duyduktan sonra yürüyüşe başladım eve yürüyorum akşamları yaklaşık 40 dk. sürüyor.ağrılarımı da zalttı bugün daha iyi hissediyorum tavsiye derim.

Maşallah canım bebeğine

Kıskandım ya ben denizi özledim.

Allah analı babalı büyütsün.Evet pırt diye doğuracağız.

Geçmişolsun canım ya aman dikkat et sakın yorma kendini.

Şenaycım geçmiş olsun.Senin işin çok zor Allah yardımcın olsun canım.

benim bacağım çok kötü ya. söz verdim iş yerine pasta falan kesecekler ondan işe geldim ama eşim bıraktı zaten. merdivenleri zor çıktım. Size oluyor mu bilmiyorum ama annem hamileyken de olmuş ona. Siyatik gibi birşey oluyor bacağındaki sinir çekiliyor resmen bacağını kıpırdatırken. bir kere daha olmuştu dinlenince geçmişti. off hep böle iyiyim deyince nazar değiyor hemen başlıyor ağrılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…