Urla
dozkan
şemşamer
çiçekli
şirvan
s_ebru
ruveydax
edanur
april16
öslem1907
bursasu
didem1981
geda - tel yok
glnm_kvrck - tel yok
megul - tel yok
selinay - tel yok
ssengun - tel yok
sennur - tel yok
aliye83
e_toprak - tel yok
benanber
şenay
sinehas
kızlar irtibat listemis yukardaki gibidir.
Yukarda yazan arkadaşların mail adresleri var,, fakat bazıların , tel numaraları eksik ,,,
eksik olanlar bana mail atabilirmi ?
Bizim ihtiyar heyet nerde bugün......
Buda iyice yaşlandı canım .... Değiştirecem bunu :)))))
kızlar yoksa mobilya kokusundan bayıldı kaldımı :)))))
Urla
dozkan
şemşamer
çiçekli
şirvan
s_ebru
ruveydax
edanur
april16
öslem1907
bursasu
didem1981
geda - tel yok
glnm_kvrck - tel yok
megul - tel yok
selinay - tel yok
ssengun - tel yok
sennur - tel yok
aliye83
e_toprak - tel yok
benanber
şenay
sinehas
kızlar irtibat listemis yukardaki gibidir.
Yukarda yazan arkadaşların mail adresleri var,, fakat bazıların , tel numaraları eksik ,,,
eksik olanlar bana mail atabilirmi ?
Bizim ihtiyar heyet nerde bugün......
Buda iyice yaşlandı canım .... Değiştirecem bunu :)))))
kızlar yoksa mobilya kokusundan bayıldı kaldımı :)))))
ben geldim doktordan. İyi geçti herşey, yeni hastane mi de gördüm. Güzel bir yer hoşuma gitti medipole göre çok büyük ve ferah tabi. doktorda ilgilendi. 1800 gr olmuş iyi dedi. Haftasıda aynı gibi sata göre. Rahim ağzı falan kapalıymış. Rahime uzakmış daha falan filan. Bursaya gidebilirmişim 34. haftadan sonra iyi olmaz yolculukta şimdilik sorun olmaz dedi. Raporumu da aldım bugün takılırım iş yerinde. Ee son gün artık iş olmaz herhalde hihoyyyt ama ben ordayken bir hamile geldi kasılmaları vardı sanırım oflayıp duruyordu odaya falan çıkardılar. Biraz korktum. :1shok:
ah senaycım ya, senin işin daha zor canım. allah yardımcın olsun. inşallah acele etmez bebişler. çok geçmiş olsun
günaydın kızlar feci bir gece geçirdim doğurucam sandım nerdeyse dr gidiyorduk o ara sızmışım karnımda feci bir şişlik ve doluluk hissiyle sertleşme vardı ne oturabildim ne yatabildim çok korktum
demetcim neye bakarak erken doğum riski var dedi canım açıklama yaptımı acaba....
eda_edanur sormuşsun canım esmanın bir gün öncesinden lekenlenmesi olmuştu ama nst ya bağladıklarında sancısı çıkmadı....dünde tüm gün hafif hafif sancısı vardı evde ve hiç oturmamış sürekli hareket halindeydim diyor ne zamanki sıklaşmaya başlamış sancıları o zaman duşunu alıp gitti....suyun gelmediyse biraz evde vakit geçirmek mantıklı geliyor böylece hastanede vakit geçirme sürecide kısalmış oluyor....5 te gidip 8 e kadar normal sancılardı diyor...8 den sonra çok yoğunlaşmış dayanamıcam zannettim ama doktorum 1 saate kadar doğurursun deyince dayandım hakikatende oldu diyor:))
canımbenim geçmiş olsun yalancı sancılarda gelebilir bu aralar. belli bi aralıkla süreli geliyorsa doğum sancısı diğer türlü hazırlı sancılarıymış. inşallah beklerler canım 5 hafta daha.günaydın kızlar feci bir gece geçirdim doğurucam sandım nerdeyse dr gidiyorduk o ara sızmışım karnımda feci bir şişlik ve doluluk hissiyle sertleşme vardı ne oturabildim ne yatabildim çok korktum
kızlar benim sadece rahim kasılmalarım çok fazla ve bu yüzden rahim ağzında açılma var dedi doktor öyle bir neden söylemedi ama iş yorgunluğu stres herşey olabailir nedeni birde aşırı kansızlık var bende buda neden olabilirmiş
şimdi bebek için akciğer olgunlaşmasını sağlayıcı antibiyotik verdi onu içiyorum
p.tesi tekrar gidecem doktora aslında ben memleketimde doğum yapmak istiyordum ama kesinlikle yol yasak dedi bana doktor ve amerikan hastanesinde yapacam doğumu
çok fazla sıvı tüket dedi bana çalışan anneler çok dikkat edin stresli bir iş hayatınız varsa dikkatli olun
bizde bol bol etek elbise alıyoruzz hihoyyytcanım hayırlı olsun oğlunun hırkası bende örüyorum fıstık yeşili. bende kor alıcam bide bol cepli salaş pantolonlardan yeni yürümeye başladıklarında ne tatlı oluyorlar. :dance:
hoş geldin ebru, gözün aydın. bebşinide maşallah, oh sende ana kuzusu olcan. güle güle git bursaya.
ohh ne güzel haber haberle dönmüşsün doktordan. gözünaydın gezme iznini de almışsın.
raporda tamam. dinlen eğlen bekle artık bebişikaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
ya benim bu doktor beni az mı çağırıyo bana mı öyle geliyo ya. artık hafta da bir gidelim bence bebişlerle sıkı fıkı olmak lazım malum yakında 24 saat ayrılmaz ikili olacağız.delikafaduldendelikafadulden
kızlar ya ben sürekli açım ya. habire canım bişeyler yemek istiyo. yani sakınmasam değil haftada günde bir kilo alırım. iştahı azaltmanın ayva yemekten başka bir yolu var mı???
günaydın kızlar feci bir gece geçirdim doğurucam sandım nerdeyse dr gidiyorduk o ara sızmışım karnımda feci bir şişlik ve doluluk hissiyle sertleşme vardı ne oturabildim ne yatabildim çok korktum
geçmiş olsun canımkızlar benim sadece rahim kasılmalarım çok fazla ve bu yüzden rahim ağzında açılma var dedi doktor öyle bir neden söylemedi ama iş yorgunluğu stres herşey olabailir nedeni birde aşırı kansızlık var bende buda neden olabilirmiş
şimdi bebek için akciğer olgunlaşmasını sağlayıcı antibiyotik verdi onu içiyorum
p.tesi tekrar gidecem doktora aslında ben memleketimde doğum yapmak istiyordum ama kesinlikle yol yasak dedi bana doktor ve amerikan hastanesinde yapacam doğumu
çok fazla sıvı tüket dedi bana çalışan anneler çok dikkat edin stresli bir iş hayatınız varsa dikkatli olun
maşallah bebegine..........tatil başlıyorrben geldim doktordan. İyi geçti herşey, yeni hastane mi de gördüm. Güzel bir yer hoşuma gitti medipole göre çok büyük ve ferah tabi. doktorda ilgilendi. 1800 gr olmuş iyi dedi. Haftasıda aynı gibi sata göre. Rahim ağzı falan kapalıymış. Rahime uzakmış daha falan filan. Bursaya gidebilirmişim 34. haftadan sonra iyi olmaz yolculukta şimdilik sorun olmaz dedi. Raporumu da aldım bugün takılırım iş yerinde. Ee son gün artık iş olmaz herhalde hihoyyyt ama ben ordayken bir hamile geldi kasılmaları vardı sanırım oflayıp duruyordu odaya falan çıkardılar. Biraz korktum. :1shok:
kızlar ya ben sürekli açım ya. habire canım bişeyler yemek istiyo. yani sakınmasam değil haftada günde bir kilo alırım. iştahı azaltmanın ayva yemekten başka bir yolu var mı???
bizde bol bol etek elbise alıyoruzz hihoyyyt
teşekkür ederim evet gidebileceğim inşallah. Bu günlerde gerçi ayağımda kasılma var ama çok şiddetlenmedi iyice tutulup hareket edemez hale gelmedikçe gitmeye çalışacağım. Tabi hava da biraz düzelse iyi olur bu lodosta feribotlar çalışmıor
beni de 3 hafta sonra çağırdı doktor 4 değil 2 değil 3 hafta sonra ilginç :) CADIARZU
Maşallah canım bebeğineDün doktora gittim , oğlum gayet iyiymiş . (maşallah demeyi unutmayın)
31 cm olmuş, kilosunu sormayı unuttum....
Bu sefer doktor yoğundu,, ne kilom ölçüldü, ne tansiyonum....
Cd. Kaydettik. Ama artık eskisi gibi net değil herşey,,,
suratını gene göstermedii,, ne inatçı bir erkek olacak bu ,,, anasını merak ta bırakıyor....
70 gün sonra mecbur gösterecek o çirkin suratını zaten....
Sağlığı yerinde olsun yeter....
AY KIZLAR DÜN AKŞAM ÜZERİ EVE GITTIM YEMEGİMİ OCAGA KOYDUM BİR YAGMUR BİR ŞİMŞEK..nasıl hızlı yagıyor yagmur hava serin degil.......
cıktım balkona.. oturdum kanepeye.. karsımda deniz............ yagmurda ne saganak....
elimde portakal suyu eşimi beklıyorum ne keyif aldık ogluşumla ...............
günaydın tatlı anneler.......
akşam aldığım güzel haberler neticesinde bir mutluyum sorma gitsin...mart annelerine bir bebek daha katıldı...canım arkadaşım esma akşam oğlunu kucağına aldı.....hepimize kolay doğumlar nasip etsin allah çünkü esmayla konuştuğumda evde sancısını çekiyordu saat 4 gibi ve kızkardeşi 9.30 gibi haber etti ablam doğum yaptı diye....dirayetli arkadaşım benim 9 ay boyunca pırt diye doğuracam diye diye doğurdu valla.....ben eksik edermiyim şimdi ağzımdan bu lafı.....haydi kızlar pırt diye doğurucaz
günaydın kızlar
uzun zamandır yazamıyordum ama okuyordum hergün
bizde kontrole gittik doktorum açıkcası beni korkuttu biraz erken doğumdan şüpheleniyor o yüzden beni her hafta kontrole çağırıyor
çok korktum şu an 31 haftalık hamileğim
iş yerinede artık hergün gelmiyorum dinlenmen lazım dedi bana arada bir geliyorum 1 2 saat işlerimi yapıp gidiyorum
haftaya 32 haftalık izinimi verecek ve evde dinlenmem gerektiğini söyledi herşeyin hazır olsun dedi
çok teleşlendım ne yapacağımı şaşırtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?