2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar burda hava kapalı valla güneş falan yok.
çiçek bana tel.listesi göndermiş ama ben yokum listede.
bugün yoğun bir gün beni bekliyor.
iş çıkışıda aydına gitcez annemle.

annem dün yün almış gene rengi çok güzel.hırka örcek bizmkine.
2 gündürde süveterle uğraştı dün akşam bitirdi.
çok tatlı oldu.altınada cepli bir kot pantolon alcaz en miniğinden:)
dün lohusa geceliklerine bakmış annem çok güzel modeller var görmen lazım dedi artık haftasonu halledeceğiz onları.
dünde birlikte aşkı memnu izledik..

ayyyyyyyyyyyy sinir oldum. düzelteyim derken iyice bozdum takvimidelikafadulden , nasıl oluyodu bu yaaaaaaaaaa

Günaydın kızlar
Sabah yürüyüşümü peşinden güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra geldim.Bir geçmişi okuyayım bakalım neler yazmışsınız.

edanur sen mart annaleri topiğinden çıkımıyon, yakın takipçi oldun
kaydirigubbakcemile3 sabahtan açıyorum bi gelişme varmı diye.. hergüne bir doğum var kızz pek renkliler bu ara delikafadulden

canım hayırlı olsun oğlunun hırkası bende örüyorum fıstık yeşili. bende kor alıcam bide bol cepli salaş pantolonlardan yeni yürümeye başladıklarında ne tatlı oluyorlar. :dance:

günaydın kızlar
uzun zamandır yazamıyordum ama okuyordum hergün
bizde kontrole gittik doktorum açıkcası beni korkuttu biraz erken doğumdan şüpheleniyor o yüzden beni her hafta kontrole çağırıyor
çok korktum şu an 31 haftalık hamileğim
iş yerinede artık hergün gelmiyorum dinlenmen lazım dedi bana arada bir geliyorum 1 2 saat işlerimi yapıp gidiyorum
haftaya 32 haftalık izinimi verecek ve evde dinlenmem gerektiğini söyledi herşeyin hazır olsun dedi
çok teleşlendım ne yapacağımı şaşırtım

çok geçmiş olsun canım, inşallah acele etmez bebek:Saruboceq:

ohh ne güzel. annenin yanında olması ne büyük konfor di mi? hem arkadaş hem yardımcı her derde deva.a.s.

çok geçmiş olsun canım, inşallah acele etmez bebek:Saruboceq:

sağol canım inşallah acele etmez ama doktorum marta kadar dayan san dedi ay çok korktum marta dayansa 34 hafta bitmiş olacak ay çok panik oldum
ama bende değişiklik var 1 2 haftadır anlıyorum göbeğim aşağı indi karnımın üst tarafı boşta kaldı sanki

ama ben sizler için seminer seminer dolaşıyorum..
muhtarlık kolay değil,,, kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sizleri bilgilendirmek için şekerler...

en büyük muhtar bizim muhtar. a.s.a.s.

demet bende aklımdan geçiriyodum nerelerde yok herhalde işleri yoğun demiştim.
çok geçmiş olsun canım. niye erken doğum olabilir şüpesi var doktorun sebebini söyledi mi???:uhm:

demetcim neye bakarak erken doğum riski var dedi canım açıklama yaptımı acaba....
eda_edanur sormuşsun canım esmanın bir gün öncesinden lekenlenmesi olmuştu ama nst ya bağladıklarında sancısı çıkmadı....dünde tüm gün hafif hafif sancısı vardı evde ve hiç oturmamış sürekli hareket halindeydim diyor ne zamanki sıklaşmaya başlamış sancıları o zaman duşunu alıp gitti....suyun gelmediyse biraz evde vakit geçirmek mantıklı geliyor böylece hastanede vakit geçirme sürecide kısalmış oluyor....5 te gidip 8 e kadar normal sancılardı diyor...8 den sonra çok yoğunlaşmış dayanamıcam zannettim ama doktorum 1 saate kadar doğurursun deyince dayandım hakikatende oldu diyor:))

ay doğuran doğurana maşallah,maşallah,bende bi gidip bakiim bari mart annelerine gözaydını yapiim,ya neden erken çıkıyo bu bebişler arkadaşlar ben anlayamadımki,allah allah du ben bakiim geliim,ay sölemeden geçmiim ben dün gece ağda yaptım nasıl rahatladım anlatamam,hoş iice azalmış zorlamadı beni yani ama saçlar uzadı,ağdayla,banyodan uzun sürüyor kurutmak kısalttırmakta istemiyorum yahu 2 sefer uçlarından aldırdım kırıkları gitsin diye ama uzuyor maşallah

Urla
dozkan
şemşamer
çiçekli
şirvan
s_ebru
ruveydax
edanur
april16
öslem1907
bursasu
didem1981
geda - tel yok
glnm_kvrck - tel yok
megul - tel yok
selinay - tel yok
ssengun - tel yok
sennur - tel yok
aliye83
e_toprak - tel yok
benanber
şenay
sinehas

kızlar irtibat listemis yukardaki gibidir.
Yukarda yazan arkadaşların mail adresleri var,, fakat bazıların , tel numaraları eksik ,,,
eksik olanlar bana mail atabilirmi ?

Bizim ihtiyar heyet nerde bugün......
Buda iyice yaşlandı canım .... Değiştirecem bunu :)))))

kızlar yoksa mobilya kokusundan bayıldı kaldımı :)))))

ben geldim doktordan. İyi geçti herşey, yeni hastane mi de gördüm. Güzel bir yer hoşuma gitti medipole göre çok büyük ve ferah tabi. doktorda ilgilendi. 1800 gr olmuş iyi dedi. Haftasıda aynı gibi sata göre. Rahim ağzı falan kapalıymış. Rahime uzakmış daha falan filan. Bursaya gidebilirmişim 34. haftadan sonra iyi olmaz yolculukta şimdilik sorun olmaz dedi. Raporumu da aldım bugün takılırım iş yerinde. Ee son gün artık iş olmaz herhalde hihoyyyt ama ben ordayken bir hamile geldi kasılmaları vardı sanırım oflayıp duruyordu odaya falan çıkardılar. Biraz korktum. :1shok:

canım sıkma canını ... stres yapma erken doğumu tetikliyor. zamanında gelicek yavrum de. dua et. bol bol su iç ayaklarını kaldırıp uzan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…