............................................
ama ben sizler için seminer seminer dolaşıyorum..
muhtarlık kolay değil,,, kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sizleri bilgilendirmek için şekerler...
kaydirigubbakcemile3 sabahtan açıyorum bi gelişme varmı diye.. hergüne bir doğum var kızz pek renkliler bu ara delikafaduldenedanur sen mart annaleri topiğinden çıkımıyon, yakın takipçi oldun
canım hayırlı olsun oğlunun hırkası bende örüyorum fıstık yeşili. bende kor alıcam bide bol cepli salaş pantolonlardan yeni yürümeye başladıklarında ne tatlı oluyorlar. :dance:annem dün yün almış gene rengi çok güzel.hırka örcek bizmkine.
2 gündürde süveterle uğraştı dün akşam bitirdi.
çok tatlı oldu.altınada cepli bir kot pantolon alcaz en miniğinden:)
dün lohusa geceliklerine bakmış annem çok güzel modeller var görmen lazım dedi artık haftasonu halledeceğiz onları.
dünde birlikte aşkı memnu izledik..
günaydın kızlar
uzun zamandır yazamıyordum ama okuyordum hergün
bizde kontrole gittik doktorum açıkcası beni korkuttu biraz erken doğumdan şüpheleniyor o yüzden beni her hafta kontrole çağırıyor
çok korktum şu an 31 haftalık hamileğim
iş yerinede artık hergün gelmiyorum dinlenmen lazım dedi bana arada bir geliyorum 1 2 saat işlerimi yapıp gidiyorum
haftaya 32 haftalık izinimi verecek ve evde dinlenmem gerektiğini söyledi herşeyin hazır olsun dedi
çok teleşlendım ne yapacağımı şaşırtım
annem dün yün almış gene rengi çok güzel.hırka örcek bizmkine.
2 gündürde süveterle uğraştı dün akşam bitirdi.
çok tatlı oldu.altınada cepli bir kot pantolon alcaz en miniğinden:)
dün lohusa geceliklerine bakmış annem çok güzel modeller var görmen lazım dedi artık haftasonu halledeceğiz onları.
dünde birlikte aşkı memnu izledik..
çok geçmiş olsun canım, inşallah acele etmez bebek:Saruboceq:
ama ben sizler için seminer seminer dolaşıyorum..
muhtarlık kolay değil,,, kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sizleri bilgilendirmek için şekerler...
günaydın kızlar
bizde kontrole gittik doktorum açıkcası beni korkuttu biraz erken doğumdan şüpheleniyor o yüzden beni her hafta kontrole çağırıyor
iş yerinede artık hergün gelmiyorum dinlenmen lazım dedi bana arada bir geliyorum 1 2 saat işlerimi yapıp gidiyorum
haftaya 32 haftalık izinimi verecek ve evde dinlenmem gerektiğini söyledi herşeyin hazır olsun dedi
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?