yok valla dozkan aynı durumdayım.....utanıyorum akşamları sofrandan kalktıktan 1 saat sonra bişeyler istiyor canım....eşim her seferinde bişeyler istermisin alıyım mı diyor ama benim gözler televizyona kaykık bir şekilde yoooo istemem istemem yorgunsun zaten diyorum ama deseki gel yürüyelim eminim yalınayak sokaktayım....o kadar durumum vahim yani...senağlama
günaydın kızlar
uzun zamandır yazamıyordum ama okuyordum hergün
bizde kontrole gittik doktorum açıkcası beni korkuttu biraz erken doğumdan şüpheleniyor o yüzden beni her hafta kontrole çağırıyor
çok korktum şu an 31 haftalık hamileğim
iş yerinede artık hergün gelmiyorum dinlenmen lazım dedi bana arada bir geliyorum 1 2 saat işlerimi yapıp gidiyorum
haftaya 32 haftalık izinimi verecek ve evde dinlenmem gerektiğini söyledi herşeyin hazır olsun dedi
çok teleşlendım ne yapacağımı şaşırtım
benim bacağım çok kötü ya. söz verdim iş yerine pasta falan kesecekler ondan işe geldim ama eşim bıraktı zaten. merdivenleri zor çıktım. Size oluyor mu bilmiyorum ama annem hamileyken de olmuş ona. Siyatik gibi birşey oluyor bacağındaki sinir çekiliyor resmen bacağını kıpırdatırken. bir kere daha olmuştu dinlenince geçmişti. off hep böle iyiyim deyince nazar değiyor hemen başlıyor ağrılar
dozkancım bende de iştah artışı var. dünkü kilo alımımı duyduktan sonra yürüyüşe başladım eve yürüyorum akşamları yaklaşık 40 dk. sürüyor.ağrılarımı da zalttı bugün daha iyi hissediyorum tavsiye derim.
minikbaby | Pierre Cardin ps 4000 Portbebeli Beşik bunun aynısından görümcem verdi....... evimizde...
KIZLAR DAHA ÖNCEDE YAZMIŞTIM......
bide beşik aldık ogluşuma oda takımı degil çünkü odası yok ogluşumun
minikbaby | Mini Beşik
bide buna benzer aynı renk beşik aldık..........
beşigimiz haftaya gelicek....
ben 2 günden beri cekiyorum ayak agrılarını
bacagımın arka kısmı aşagıya dogru felaket akşam kocişe ovalattım
ama agrıyor
artık ayaklarım bedenimi taşıyamıyor.....
bende salı günü çalışamaz raporumu alıcam
32.hafta....
ama işe gelicem mart sonlarına kadar.....
evdede sıkılırım ama gücüm yetene kadar gelicem...
kaydirigubbakcemile3 canım sen hiç yürüme boşver. bol bol ayva ye. kaydirigubbakcemile3 sana diyom ama bende aynıyım. şimdi canım kaşarlı simit istedi :roflol:ahhh edacım ben o yürüyüşü de yapıyorum ama zararlı çıkıyorum . niye çünkü yürüyüş
simit kafede son buluyor delikafadulden
:
selam kızlar,
bugün biraz canım sıkkın, dün bi salaklık yapıp temizlik yaptım aslında ağır bi iş de yapmadım ama akşam bi baktım kahverengi bi leke var..eşimede söyleyemedim, biliyorum kızacak huzur mu battı durduk yere diye..sessizce kanepeye uzandım.öncesinde hafiftende sancı vardı, paniklemeye başladım ama sesimi çıkaramadım açıkçası ne dese haklı çünkü..bütün gece de toplasanız yarım saat uyumadım..neyse bugün biraz daha iyiyim en azından ağrım yok! yoksa bizimkine bişey demeden gidecektim dr.a. eşim sert bir adam değildir ama ben haksız duruma düşüp salak damgası yemeyi içime sindiremedim.
dedim ya toplasanız yarım saat uyumamışımdır diye, o yarım saatte bile rüya gördüm..oğlumu gördüm, yeni doğmuş daha kafasını tutamıyo ama kafası her arkaya düşüşünde yüzüme bakıp gülümsüyor..çok tatlı bi bebekti..bembeyaz tombik tombikti..emziriyodum, ama hep bana bakıyodu oğulcum gülümseyerek..güzel bi rüyaydı, allah aslınıda görmeyi nasip eder inşallah.
selam kızlar,
bugün biraz canım sıkkın, dün bi salaklık yapıp temizlik yaptım aslında ağır bi iş de yapmadım ama akşam bi baktım kahverengi bi leke var..eşimede söyleyemedim, biliyorum kızacak huzur mu battı durduk yere diye..sessizce kanepeye uzandım.öncesinde hafiftende sancı vardı, paniklemeye başladım ama sesimi çıkaramadım açıkçası ne dese haklı çünkü..bütün gece de toplasanız yarım saat uyumadım..neyse bugün biraz daha iyiyim en azından ağrım yok! yoksa bizimkine bişey demeden gidecektim dr.a. eşim sert bir adam değildir ama ben haksız duruma düşüp salak damgası yemeyi içime sindiremedim.
dedim ya toplasanız yarım saat uyumamışımdır diye, o yarım saatte bile rüya gördüm..oğlumu gördüm, yeni doğmuş daha kafasını tutamıyo ama kafası her arkaya düşüşünde yüzüme bakıp gülümsüyor..çok tatlı bi bebekti..bembeyaz tombik tombikti..emziriyodum, ama hep bana bakıyodu oğulcum gülümseyerek..güzel bi rüyaydı, allah aslınıda görmeyi nasip eder inşallah.
inşallah canım inşallahsağolun kızlar bunca sıkıntıdan sonra bide doğrup ayrı kalmaya nasıl dayanırım bilmiyorum Allah yardımcımız oluda hiç olmazsa 35 derler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?