günaydın tatlı anneler.......
akşam aldığım güzel haberler neticesinde bir mutluyum sorma gitsin...mart annelerine bir bebek daha katıldı...canım arkadaşım esma akşam oğlunu kucağına aldı.....hepimize kolay doğumlar nasip etsin allah çünkü esmayla konuştuğumda evde sancısını çekiyordu saat 4 gibi ve kızkardeşi 9.30 gibi haber etti ablam doğum yaptı diye....dirayetli arkadaşım benim 9 ay boyunca pırt diye doğuracam diye diye doğurdu valla.....ben eksik edermiyim şimdi ağzımdan bu lafı.....haydi kızlar pırt diye doğurucaz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 iyiki değilizde ben ayda 3 kg almaya devam edersem yakında olcam herhalde kaydirigubbakcemile3
akşam aldığım güzel haberler neticesinde bir mutluyum sorma gitsin...mart annelerine bir bebek daha katıldı...canım arkadaşım esma akşam oğlunu kucağına aldı.....hepimize kolay doğumlar nasip etsin allah çünkü esmayla konuştuğumda evde sancısını çekiyordu saat 4 gibi ve kızkardeşi 9.30 gibi haber etti ablam doğum yaptı diye....dirayetli arkadaşım benim 9 ay boyunca pırt diye doğuracam diye diye doğurdu valla.....ben eksik edermiyim şimdi ağzımdan bu lafı.....haydi kızlar pırt diye doğurucaz
Günaydın kızlarrrrr.
Urla bi portakalsuyu da bizim için içseydin o manzaraya karşı. okuyunca içim eridi valla.
Biz bozkırın ortasında anca çatı manzarası seğrediyoruz.
Çiçek nerde ne olmuşta rengi solmuş.Kapsama alanıdışında ne demek. Biz Rize ye gidecektik bugün yaaa.
hepinize günaydın arkadaşlar.sağlıklı, mutlu,huzur dolu bir gün diliyorum.
ilahi güldürdün benikaydirigubbakcemile3
gözünüz aydın canım. allah analı babalı büyütsün. evet sloganımız bu olsunpırt diye doğurcaz
Şirvan oğluşuna maşallah, teyzesinden bi nazar boncuğu ona
urla keyifler güzel maşallah. allah bozmasın. ayyyyyyyyhhhhhhhhhhhhh canım çekti denizi.
eysan bende ahmet sefa diyenlerdenim.
glnm ara ara gir ya, özletiyosun kendini şeker
Günaydın kızlarrrrr.
Urla bi portakalsuyu da bizim için içseydin o manzaraya karşı. okuyunca içim eridi valla.
Çiçek nerde ne olmuşta rengi solmuş.Kapsama alanıdışında ne demek. Biz Rize ye gidecektik bugün yaaa.
çiçeğin ışığı yeşil yanıyor öyle ceza meza falan yok herhal kendi yaptı yazısını soluk.
hanımlar bahar mı çarptıne oldu bugün pek bi sessizsiniz. yoksa haftanın son günü rehavetimi çöktü?
Günaydın kızlarrrrr.
amanın benim takvim bozulmuş ya. daha da yeni yapmıştım tüh.
istanbulda hava kapalı ,
masamda evraklar birikmiş,,, onları toparlamaya çalışıyorum...
açıkcası hiçde içimden gelmiyor.....
ilahi dozkan, bende gezmeye rizeye gidcenz isandım. şafağa bakınca anladım:roflol:, bende zonguldaktayım bugünşakkıdı
CANIM HAYIRLI OLSUN BEBEK ODASI TAKIMIZ.. BİRAZ DAHA BEKLE BAKALIM OLMADI DOĞUMA YAKIN ALIRSINIZ.yaa en iyisi güzelim önemli olan beşik
benim yatak odam onun odasına pek yakın sayılmaz o yüzden bende 6 ay beşikte yatırcam ama problem şurdan doğuyo ben kayınvalidemlerle küsmeden önce kadın torunumun beşiiini ben yaptırcam die tutturmuştu bende okey demiştim şimdi eşime ayıp olur die beşik alamıyoruz çünkü annesi alıcam dedi ama beşikten haber yok hala sinir olmaya başladım
canım benim bugün kontrolüm vardı.. Kilosunu söylemedi, bende unuttum sormayı....
canım benim bebek 31 cm dedi.... Seninki iyiymiş maşalllah.
Ben doğduktan sonra hemen baskete verim baride ,, kısa boylu olmasın.... :))
canım geldim, anca geçmişi okuyabildim.....
bu arada şafak 71 oldu..
canım safa ismini sevmiyorum ben. ahmet ismi güzel bence. yanına başka isim düşünebilirsin. yinede sen bilirsin. senin hoşuna gidiyorsa gerisi önemli değil. hihoyyytkızlar ne haber
yaaaaa benim büyük oğlan gece babasını uyutmadı tabi bu aksam ikiside uyuyor
yalnızım yani bi manada
kızlar büyük oğlumun adı ALİ SAMİ kücüğede AHMET SAFA düşünüyorum nasıl aslında emin olsam takılmam ama cevremde pek beyeni toplayamadı isim acaba gec olmadan baska isimler mi arasam
oy oyyy çok güzel canım. deniz gibisi varmı. çok şanslısın aslında deniz kenarında bir ilçede yaşıyorsun kıymatini bil.AY KIZLAR DÜN AKŞAM ÜZERİ EVE GITTIM YEMEGİMİ OCAGA KOYDUM BİR YAGMUR BİR ŞİMŞEK..nasıl hızlı yagıyor yagmur hava serin degil.......
cıktım balkona.. oturdum kanepeye.. karsımda deniz............ yagmurda ne saganak....
elimde portakal suyu eşimi beklıyorum ne keyif aldık ogluşumla ...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?