2009 Nisan Anneleri buraya

ayyy urlacım ne güzel ya bayılırım ben yağmur deniz..
hep hayalimdir deniz görn bir evim olsun.büyük camlı.
elimde kahve denize bakıp keyif yapmak..
çok şanslısın valla.
izmirdeyken arkadaşımın evi öyleydi.sırf keyifiçin giderdim.
açardık perdeleri otururduk berjerlere ohhh denizi izlerdik.

mart anneleri durmaksızın doguruyorlar...................hihoyyythihoyyythihoyyyt

allahım analı babalı büyütsün...............

hepinize günaydın arkadaşlar.sağlıklı, mutlu,huzur dolu bir gün diliyorum.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 iyiki değilizde ben ayda 3 kg almaya devam edersem yakında olcam herhalde kaydirigubbakcemile3

ilahi güldürdün benikaydirigubbakcemile3

gözünüz aydın canım. allah analı babalı büyütsün. evet sloganımız bu olsunpırt diye doğurcaz

Şirvan oğluşuna maşallah, teyzesinden bi nazar boncuğu ona

urla keyifler güzel maşallah. allah bozmasın. ayyyyyyyyhhhhhhhhhhhhh canım çekti denizi.

eysan bende ahmet sefa diyenlerdenim.

glnm ara ara gir ya, özletiyosun kendini şeker

Günaydın kızlarrrrr.

Urla bi portakalsuyu da bizim için içseydin o manzaraya karşı. okuyunca içim eridi valla.
Biz bozkırın ortasında anca çatı manzarası seğrediyoruz.

Çiçek nerde ne olmuşta rengi solmuş.Kapsama alanıdışında ne demek. Biz Rize ye gidecektik bugün yaaa.

gezmeyeme gidceniz, ohh ne güzel

burdada acayip güzil bir hava var. bahar kokuyo mis gibi. kuşlar ötüyor. bu havada köyde olmak isterdim. ama gidemem maalesef:1no2:

evet valla bende o anı yaşadım ya içim bi güzel oldu...............

çiçeğin ışığı yeşil yanıyor öyle ceza meza falan yok herhal kendi yaptı yazısını soluk.

kızlar mayıs-haziran-temmuz-agustos-eylül-ekim derken

kasım anneleri 2009 topigide acılmış

ekim annelerine baktımda ilk günler geldi aklıma bulntıları olmuyormuş agrıları varmışne günlerdi be.....................

hanımlar bahar mı çarptıne oldu bugün pek bi sessizsiniz. yoksa haftanın son günü rehavetimi çöktü?

hanımlar bahar mı çarptıne oldu bugün pek bi sessizsiniz. yoksa haftanın son günü rehavetimi çöktü?

aynen dediğin gibi hiç çalışasımda yok. dışarda hava pırıl pırıl. çok sıcak olmasada davet ediyo insanı dolaşmaya. çıkıp gidesim var. zaten son günlerim gerçi.iyiki erken ayrılmaya karar verdim işten bu havalarda durulmaz içerlerde . ohhhhhh mis gibi bahar geliyoooooo.hihoyyyt

ilahi dozkan, bende gezmeye rizeye gidcenz isandım. şafağa bakınca anladım:roflol:, bende zonguldaktayım bugünşakkıdı

istanbulda hava kapalı ,
masamda evraklar birikmiş,,, onları toparlamaya çalışıyorum...
açıkcası hiçde içimden gelmiyor.....

istanbulda hava kapalı ,
masamda evraklar birikmiş,,, onları toparlamaya çalışıyorum...
açıkcası hiçde içimden gelmiyor.....

sen kovulmadığına dua et , otur uslu uslu evraklarını bitir, seminer seminer gezerken iyiyidi demi:mymeka:

CANIM HAYIRLI OLSUN BEBEK ODASI TAKIMIZ.. BİRAZ DAHA BEKLE BAKALIM OLMADI DOĞUMA YAKIN ALIRSINIZ.

kaydirigubbakcemile3 SAOL CANIM. HEMEN BASKETE KISA OLMASIN kaydirigubbakcemile3 o ölçümler gerçeği yansıtmıyormuş.. arkadaşımla konuştum son ay 3,500 kilo demişler bebek 4,200 doğdu yani baya fark var. bide kızcağız normal doğum yaptı çok zorlandı. kiloyu takmayalım. önemli olan sağlıklı olması.. :lepi:
canım safa ismini sevmiyorum ben. ahmet ismi güzel bence. yanına başka isim düşünebilirsin. yinede sen bilirsin. senin hoşuna gidiyorsa gerisi önemli değil. hihoyyyt
oy oyyy çok güzel canım. deniz gibisi varmı. çok şanslısın aslında deniz kenarında bir ilçede yaşıyorsun kıymatini bil.

ayy hayılrı uğurlu olsun arkadaşının bebeği. bende okumuştum kahverengi akıntım geldi yazmış. demek doğum yaptı. hayırlı uğurlu olsun. canım inşalahh hepimizi patır patır doğurcaz normal doğum inşallah. ...bişey sorcam evde sancı çekiyordu yazmışsın dancı gelince hemen doktora gitmiyormuyuz. ne zamana kadar evde bekleniyor.ben olsam sancı gelse hemen doktroa giderim. evde doğurcam diye korkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…