canım safa yerine ; sefa olsa ,,,
sanki biraz daha yumuşamış oluyor,,
Ahmet sefa -- kulağada kötü gelmiyor......
----etoprak canım yapmayın artık şöle yorucu şeyler tek başınıza.biliyorum içinize sinmiyor ama çektiğiniz acı endişeye değermi dimi.aman dikkat et!
---urlacım beşiklerin çok güzel canım güle güle kullansın ege bebek.bende annemlerin evi için beşik almayı istiyorum.teyzemin kzının çocuklarından kalma varmış bitane onu getirelim demiş teyzemler.bende bi bakcam ona senin kahverengi beşik gibiymiş.düzgünse babam bi boyatır istediğim renge belki o olabilir.olmazsada beşik alacağız artık annemler için.
---bebkler olsun valla gelelim sana ohhh deniz karşı:)
Merhaba arkadaşlar..birkac gündür yazamıyorum okulda kayıt haftası üst üste toplantılar bir türlü fırsat bulamadım ama akşam azmedip gecmişi okuyayım dedim...hey maşallah ne güzel yazmışsınız sanki anı odada beraber oturuyoruz ve sizi dinliyormuşum gibi geldi öyle sıcak ve samimi bir ortam varki İYİKİ VARSINIZhihoyyyt
Arkadaşlar size anlatmayı unuttum...son dr. kontrolunde benim dr. ben papaz oldum...Bi soru sordum...dr. beni azat edecek 7. ayda ortada kalacam sansım valla....Aslında cok sacma ama sanatcı kaprisi gibi bi de dr. kaprisi .ıktı başımıza
Dr. "Hocam normal doğuma siz giriyorsunuz dimi "dedim...................ay adam bi alındı sen nasıl bu soruyu sorarsın profesyoneliğime nasıl itibar etmezsin ama başka dr. gidiyorsan ona git falan filan amanın ben alt üst oldum eşim kıpkımızı ...adam susmuyor elindeki bardağı masaya vurdu falan...en sounuda "özğrdilerim niyetim sizi rencide etmek değildi" falan dedim biraz sakinleşti ama ben alt üst oldum yahu...
Adam iyi bir dr. bi de bu saatten sonra kime gideyim...zaten yuksek riskli gebe olarak geciyorum (tansiyon, tiroid...) ama eşimde dedi bi daha soru sorma diye...bi de ozel hastane ha...
Neyse böyle valla bi dhaki kontrole gitmek istemiyorum:jeyyar:
Arkadaşlar size anlatmayı unuttum...son dr. kontrolunde benim dr. ben papaz oldum...Bi soru sordum...dr. beni azat edecek 7. ayda ortada kalacam sansım valla....Aslında cok sacma ama sanatcı kaprisi gibi bi de dr. kaprisi .ıktı başımıza
Dr. "Hocam normal doğuma siz giriyorsunuz dimi "dedim...................ay adam bi alındı sen nasıl bu soruyu sorarsın profesyoneliğime nasıl itibar etmezsin ama başka dr. gidiyorsan ona git falan filan amanın ben alt üst oldum eşim kıpkımızı ...adam susmuyor elindeki bardağı masaya vurdu falan...en sounuda "özğrdilerim niyetim sizi rencide etmek değildi" falan dedim biraz sakinleşti ama ben alt üst oldum yahu...
Adam iyi bir dr. bi de bu saatten sonra kime gideyim...zaten yuksek riskli gebe olarak geciyorum (tansiyon, tiroid...) ama eşimde dedi bi daha soru sorma diye...bi de ozel hastane ha...
Neyse böyle valla bi dhaki kontrole gitmek istemiyorum:jeyyar:
dr. agresif bir tip zaten çok yoğun ...kafa hep karışık ama...
işin aslı sorunun cevabını halen bilmiyorum benneyaptımki yani girecek mi girmeyecek mi bilmiyom...ay ben en iyisi sezaryan olayım -tatlicadiarzu- (işime gelir zaten)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?