2009 Nisan Anneleri buraya

urla, arzuer06, bursasu+, demet1, dozkan+, etoprak, eysan, huzur84, iyuksel, megul, meral_83, poseidon80, tuğçe8

canım safa yerine ; sefa olsa ,,,
sanki biraz daha yumuşamış oluyor,,

Ahmet sefa -- kulağada kötü gelmiyor......

canım bana da ağır geldi, yani büyük yaşta bir erkek için evet güzel hatta havalı ama minicik bi bebeğe biraz fazla gibi yine de önemli olan senin düşüncen o senin bebişinnnn

----etoprak canım yapmayın artık şöle yorucu şeyler tek başınıza.biliyorum içinize sinmiyor ama çektiğiniz acı endişeye değermi dimi.aman dikkat et!
---urlacım beşiklerin çok güzel canım güle güle kullansın ege bebek.bende annemlerin evi için beşik almayı istiyorum.teyzemin kzının çocuklarından kalma varmış bitane onu getirelim demiş teyzemler.bende bi bakcam ona senin kahverengi beşik gibiymiş.düzgünse babam bi boyatır istediğim renge belki o olabilir.olmazsada beşik alacağız artık annemler için.
---bebkler olsun valla gelelim sana ohhh deniz karşı:)

Merhaba arkadaşlar..birkac gündür yazamıyorum okulda kayıt haftası üst üste toplantılar bir türlü fırsat bulamadım ama akşam azmedip gecmişi okuyayım dedim...hey maşallah ne güzel yazmışsınız sanki anı odada beraber oturuyoruz ve sizi dinliyormuşum gibi geldi öyle sıcak ve samimi bir ortam varki İYİKİ VARSINIZhihoyyyt

sagol canım.................

beklerim buyrun gelin..

Demet, sen_ay ha gayret kızlar az kaldı olumlu düşünün Allahın izniyle bebekleriniz en hayırlı zmanda sağlıkla dogacak inşallah

Etoprak canım gecmiş olsun aman dikkat et ...sanırım sen de benim gibi henüz izne ayrılmadın...ben de nasipse 37 ye kadar .alışmak istiyorum...senin lab falan da yorucu bi de evde yorma kendini

Şu bacak kasılmaları bende de var...Benim ilaca arşı Dr. :1shok: bile bana kalsiyum verdi şaştım...sağ bacağımı kullanamıyorum gece yine ağrıdı

kızlar burda acayip yağmur yağıyor inanamazsınız!45 derecelik açıyla ve çok hızlı...
jaluzileri açtık izliyoruz.

Arkadaşlar size anlatmayı unuttum...son dr. kontrolunde benim dr. ben papaz oldum...Bi soru sordum...dr. beni azat edecek 7. ayda ortada kalacam sansım valla....Aslında cok sacma ama sanatcı kaprisi gibi bi de dr. kaprisi .ıktı başımıza

Dr. "Hocam normal doğuma siz giriyorsunuz dimi "dedim...................ay adam bi alındı sen nasıl bu soruyu sorarsın profesyoneliğime nasıl itibar etmezsin ama başka dr. gidiyorsan ona git falan filan amanın ben alt üst oldum eşim kıpkımızı ...adam susmuyor elindeki bardağı masaya vurdu falan...en sounuda "özğrdilerim niyetim sizi rencide etmek değildi" falan dedim biraz sakinleşti ama ben alt üst oldum yahu...

Adam iyi bir dr. bi de bu saatten sonra kime gideyim...zaten yuksek riskli gebe olarak geciyorum (tansiyon, tiroid...) ama eşimde dedi bi daha soru sorma diye...bi de ozel hastane ha...

Neyse böyle valla bi dhaki kontrole gitmek istemiyorum :jeyyar:

bacak kasılmalarından bahsetmiştiniz.
bende henüz kasılma falan yok nazar değmesin.
o yüzden ne kalsiyum ne magnezyum kullanmadım.

sonraki günlerde ne olur bilemem ama.

Sorduğum soruda bir şey varmı ... benim kastettiğim bazı hastanelerde ebelere bırakıyorlar...hatta kalkıp hastaneye bilr gelmiyorlarmış bunu biliyorum ben de emin olmak istedim evet ya da hayır dese ne olur..benim bu kadar moralimi bozacak ne var sanki...

Ablamın dr. kaldırıp kendini hastaneye gelmedi ...bir intern ve ebe yaptırdı doğumunu ve tonla sorun..neyse anlatıp sizi de uzmeyeyyim...

Ay yine sinirlerim bozuldu...

hoşgelidn iyuksel cnm
o nasıl doktor öle yaaa :uhm::1shok::1shok:
çok şaşırdım agresif bi tip herhalde şaşırdımmmm

urla beşiğiniz çok tatlı şekerim güle güle kullanın
e toprak urlaya kızıyordun temzilk yaptığı içi nerdesin sen bakim gelklava: buraya
seni seni yazık değilmi bebiş yavrucum zorlama kendini yaa

anlamadım canım ben normal doğuma giriyormuymuş girmiyormuymuş?
bunda kızacak ne varmış?
anlamadımm
sen sanırım sinirli anına denk gelmişsin ancak asıl sana yaptığı profesyonelliğe sığarmıymış keşke sorsaydın!:1no2:

doğru sölüyorsun i yuksel bazı doktorlar normale girmiyolar önemsemiyorlar soracaksın tabi yaa

unutmaadan yazayım megul avatarın pek hoşş cnm yoksa o winnithe pooh mu :::::::))))))

e-toprak geçmiş olsun. şimdi iyisindir umarım.

iyüksel bende gıcık oluyom doktor kaprislerine. kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyor bazıları, bende ilkinde sırf kadının kaprisi yüzünden erken doğum yapıyordum nerdeyse, allahtan bunda öyle bişeyle karşılaşmadım çok şükür. ağızlarının payını verecen aslında ama eln mahkum ne yapacaksın. sıkma canını sende boşver. densiz. :dilcikar:

dr. agresif bir tip zaten çok yoğun ...kafa hep karışık ama...

işin aslı sorunun cevabını halen bilmiyorum benneyaptımki yani girecek mi girmeyecek mi bilmiyom...ay ben en iyisi sezaryan olayım -tatlicadiarzu- (işime gelir zaten)

bende bu gittiğimde sormayı düşünüyorum. umarım bizimkide agresiflik yapmaz.

urla beşiğinizde hayırlı olsun canım. güle güle uyusun da büyüsün ege bebişcik

amaaan dr. var dr. var arkadaşım takma boş ver,senin halinden anlamayan dr.ne yapacan,istersen dr. doğuma girer diye biliyorum olmazsa söle girsin canım allah allah

ayrıca o koca popolu doktorlar bizim burdada normal doğuma teşrif etmiyolar.gayet doğal bir soru.
sen bunu önceden öğreneceksin ki onca ödediğin para karşılığında doğuma girmek zorunda olduğunu söyleyeceksin o çok okuyarak beyni sulanmış doktora..
neden kendilerini bişey sanarlar bunlar halbuki bizim paralarımızla lüks bi hayat sürüyorlar.
hatta şunu anlatayım size.
işyerindeki arkadaşlardan biri eşini burdaki paragöz bidoğum doktoruna götürüyordu.onca para almasına rağmen ilgilenmdei birsürü sorun yaşadılar.adam bmw biniyor arkadaş her gördüğünde bu bmw nin bi lastiği benim benim sayemde aldı diye espri yapıyor!!

bunca zaman nasıl sabrettin sen canım bu doktora.bence değiştir.yani çok yoğun kafa hep karışık durumları bence ters yani!!
seni bile tanımıyodur artık her geldiğinde tekrar bi adını soruyodur kafa karışıksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…