- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
AYN hikayeni sen yazdıktan hemen sonra okudum ama yorum yazamamıştım. Süper bir anlatım .
bende ağladım okurken hele elini tutuşunu yazdığın yerde koptum .toprak aras'a ve kendine iyi bak. darısı başımıza.
sagol cnm geldim iştehoşgelidn iyuksel cnm
o nasıl doktor öle yaaa :uhm::1shok::1shok:
çok şaşırdım agresif bi tip herhalde şaşırdımmmm
urla beşiğiniz çok tatlı şekerim güle güle kullanın
e toprak urlaya kızıyordun temzilk yaptığı içi nerdesin sen bakim gelklava: buraya
seni seni yazık değilmi bebiş yavrucum zorlama kendini yaa
sagol canmbende bu gittiğimde sormayı düşünüyorum. umarım bizimkide agresiflik yapmaz.
urla beşiğinizde hayırlı olsun canım. güle güle uyusun da büyüsün ege bebişcik
canım evet allahım herkesin yardımcısı olsun herkes tutturdu bi kriz gidiyo allaha şükür halimize...kızlar yaa benim büyük bir sorunum var
kaç günden beri kafamı kurcalıyor
ben doktorumu değiştiricem istemeye istemeye
evdeki hesaplar çarşıya uymadı doğumumu gittiğim özelde yaparsam bu bizi çok sarsacak
daha beişin odasını bile alamadık
ki
bu durumda doğuma 3 bin tl vermek bana çok koyuyor
doktorumada alıştım en başındanberi ona güveniyorum
ssk ile anlaşmalı özel hastanelerde doğum en fazla 1000 tl
arada 2bin tl fark ediyor
çok kararsızım yaa ne yapçağımı bilemyirum acaba bu aydan sonra başka doktora gitsem ilgilenirmki yaa kızlar ne yapçam ben yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
made suyu yani canım demi....benim kasılmalar geçti hergün 1 tane soda içiyorum........................
evet onların en güvenli yerleri.... şuanda oldukları yer bende özleyecegim içimdeki şu kıpırlıgını ama artık 20 gün kala 1 ay kala cıksalar artık diyecegiz... rahatsızlık dahada cok artacak şikayetler...ne garip ne güzel bir duygu dimi,bende özleyeceğe benziyorum içimdeki hallerini ama son ay pes dedirtiyomuş zaten ona göre ayarlamıştır rabbim,güvenlik açısından evet emimin dışardan daha güvenli ama benecede son ay hem sığmayıp bizide sıkıştıracağı için hemde artık sabırsızlığımız artacağı için daha çok isteyeceğiz kucağımızda olmalarını dimiiiiiiiiiiiii
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/253823-minik-aslanimizin-hikayesi.html
kızlar çoğunuzun profiline msj yazma yeri kapalı
buraya linki koyuyorum
ben 2008 nisan annesiyim
doğum hikayem okumak isterseniz:)
bugün kızımın ayağının altını gördük ultrasonda tüm ekranı kapladı nerdeyse, parmakları falan çok belirgindi. Eşim biraz önce mail atmış ne güzeldi dimi ayağı demiş. Ay ben eşimi de çok seviyorum :asigim:İnşallah hepimiz 1-2 ay sonra eşlerimize dünyadaki en güzel hediyeyi vereceğiz a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?