2009 Nisan Anneleri buraya

ayyy burnum akmaya başladı korkarım hastalanıyorummm
ayy ne olmadı bu şimdi..
ben doğurmasam içimde yaşatsam bu miniği en azında yaza kadar kalsa içimde deniz mevsimi çıkartsam..daha doyamamıltım ama ben bu hamileliğe.
bazen unutuveriyorum orda olduğunu..
dün duşta kendime baktım aynadan..
sanki taşıyıcı bir mutanta benzettim kendimi.
sadece ön kımında bagaj kısmı olan bir araba gibi..

ne garip ne güzel bir duygu dimi,bende özleyeceğe benziyorum içimdeki hallerini ama son ay pes dedirtiyomuş zaten ona göre ayarlamıştır rabbim,güvenlik açısından evet emimin dışardan daha güvenli ama benecede son ay hem sığmayıp bizide sıkıştıracağı için hemde artık sabırsızlığımız artacağı için daha çok isteyeceğiz kucağımızda olmalarını dimiiiiiiiiiiiii

AYN hikayeni sen yazdıktan hemen sonra okudum ama yorum yazamamıştım. Süper bir anlatım .
bende ağladım okurken hele elini tutuşunu yazdığın yerde koptum .toprak aras'a ve kendine iyi bak. darısı başımıza.

canım çok teşekkür ederim
allah sağlıcakla kavuştursun kuzuna

ay ayn duygulandırdın beni valla ne güzel yazmışsın......................

selam kıslar....
Esennn, etoprak, flawlessd, sev_rey, s_ebru, urla, şemşamer nasılsınız... herkes iyidir inşallah.. daha dünü okuyamadım.. bitmiyo selam verip sonraya erteleyeyim dedim... arık okula son verdim nasılsa çooook vaktim olacak artık...
aaa bu arada benim yarın MOTOR sınavım var malum KALDIM:):) ikinci kez kalıp eşimin diline düşmemek için çıkmış sorulara bakayım bari... zaten 1 puanla kaçırdııma üzülmüştüm ine aynı şeyi yaşamak istemiyom... çok AYIPPP:)
bi ara ben de cicilere resim koymak istiyom yarın ya da sonra artık... ama aldıklarımı deil iki patik ördüm onları... tabi bu geçmişte konuşulmuş ne alaka demeyin:)

kıs özlem daha şimdiden acı vermeye başladı bana kızımın tekmeleri... sağ kaburgamda bi takım çalışmalar yapıyo sanırım... ayyyhiç durmaz kemiklerimi oynuyo... ya da bana ööle geliyo... son ay neler yapacaklar kimbilir...

sagol cnm geldim işte
bursasu doktorun bi acayip neden yaptırmaz canım

bende bu gittiğimde sormayı düşünüyorum. umarım bizimkide agresiflik yapmaz.

urla beşiğinizde hayırlı olsun canım. güle güle uyusun da büyüsün ege bebişcik
sagol canm

canım evet allahım herkesin yardımcısı olsun herkes tutturdu bi kriz gidiyo allaha şükür halimize...

bende maddi yönden dolayı cok sevdıgım doktorumda dogurmayacagım doktorumu bu ay degıştırdım ama eski doktoruma salı günü gidecegim eski doktorumuda bırakmayacagım son ana kadar ama dogumuma yeni doktorda olacak sende araştır hemen ve git başka doktoraaa canım zaten senın doktorda acayipmiş...

ben doktorumu cok sevıyorum ama mmaddi nedenlerden dolayı onda doguramıcam arada 1,700 tl civarı fark var o yüzden...

benim kasılmalar geçti hergün 1 tane soda içiyorum........................
made suyu yani canım demi....
evet onların en güvenli yerleri.... şuanda oldukları yer bende özleyecegim içimdeki şu kıpırlıgını ama artık 20 gün kala 1 ay kala cıksalar artık diyecegiz... rahatsızlık dahada cok artacak şikayetler...
[

evet geda bende bu hafta daha fazla acıtıyor gibi hissediyorum,artık güzel dirseğimi,yoksa dizimi,hele bi çıksın oraları minik minik öpecem öpecem doyana kadar,güzel popişinide ısıracam

bugün kızımın ayağının altını gördük ultrasonda tüm ekranı kapladı nerdeyse, parmakları falan çok belirgindi. Eşim biraz önce mail atmış ne güzeldi dimi ayağı demiş. Ay ben eşimi de çok seviyorum :asigim: İnşallah hepimiz 1-2 ay sonra eşlerimize dünyadaki en güzel hediyeyi vereceğiz a.s.

ben de aynen..... hele kaburgamda çalışma yapan neresiyse artık minicik ısırcam:):):)
ben en çok karnımda bi ayak izi çıkacak mı onu merak ediyom hani bazı sitelerde oluyo ya... acaba herkesin oluyo mu....

ay ben mi çok duygusalın ne bugün herşey gözlerimi sulandırıyo.
selin ne mutlu bize inşallah sağlıkla bebişlerini veririz koçişlerin kucağına.hihoyyyt

bu arada msn den çiçek yazı yazmış ben geç gördüm toplantıdaydım. Ben kadınlar kulübüne giremiyorum bir problem mi var diye sormuş ama ben cevap yazdığımda o çevrimdışı olmuştu. Görmedi yazdıklarımı

yeniden merhabalr kızlar bi bakim dedim.

bursasu canım gerçekten 3000 tl çok para.sgk anlaşmalı özel bi hastanede yap doğumunu.ben de öyle yapcam yoksa benim doktor 4000 tl ye yapıyor doğumu.napalım hayırlısı olsun.

iyüksel senin doktor da tamamen sıyırmış boşver takma.biraz ağır olacak ama köprüyü geçene kadar
artık napcaz.

geda nerelerdesin.görüşemiyoruz hiç.benim bebek hiç kaburgama vurmuyor ya.hep solda göbek deliğim çevresinde dans ediyor.az önce çok acı bi tekme yedim resmen bağırdım canım çok acıdı (

urla beşik çok güzel gerçekten de güle güle kullanın.

geçen gün banada aynısı oldu ama sonra düzeldi,çıldıracaktım düşünsene tekrar kayıt oldum kabul etmedi felan,dedim kesin beni atıılar ama düşündüm öyle kötü bişey felanda yazmamıştım,kimsenin adresi felanda yoktu bende hiç şirvan aklıma gelmedi onu ariim diyede bak aklıma yeni geliyor,okuyosun yorum felan yazamıyosun dışarıdan,üye ol diyor,meğerse yanlış yapıormuşum tüm adresi yazıp duruyomuşum,hay bin kunduz dedim yani

aayyyy bu doğum öyküsü beni bitirdiii... çooook ağladım yaaa... acaba biz neler yaşıcazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…