ya biliyosunuz ben başından beri normal istiyorum bi aksilik olmazsa dün bi siteye girdim risklerini karşılaştırıyor,içim sıkıldı okurken bayılacaktım yani doğurmuyorum demişim inanın,eşim hemen yanıma geldi,yani yok böle bişi risk her ikisindede var ama kolaylıkta aslına bakarsanız,birinin artısı diğerinin eksisi,sancı her ikisindede var ağrıda yani zamanını beklersek,dikiş her ikisindede var,biri karnında diğeri orda içerde ve dışarda,kesik sezeryanda var ama büyük ihtimal zaten bebek azda olsa zorlandığında normal doğumdada bizimkiler atıveriyor kesiği,yani kafam çok karışık ama öyle yada böyle zorda olanlara hak veriyorum sezeryan konusunda,normalin avantajı hem bebekğin oksijene yavaş yavaş alışıyor olması ve yatakta fazla kalmıyor olman,gündelik hayatına daha çabuk dönebiliyor olman,aman ne biliim ben işte karışığım,siz ne düşünmektesiniz
kızlar yaa benim büyük bir sorunum var
kaç günden beri kafamı kurcalıyor
ben doktorumu değiştiricem istemeye istemeye
evdeki hesaplar çarşıya uymadı doğumumu gittiğim özelde yaparsam bu bizi çok sarsacak
daha beişin odasını bile alamadık
ki
bu durumda doğuma 3 bin tl vermek bana çok koyuyor
doktorumada alıştım en başındanberi ona güveniyorum
ssk ile anlaşmalı özel hastanelerde doğum en fazla 1000 tl
arada 2bin tl fark ediyor
çok kararsızım yaa ne yapçağımı bilemyirum acaba bu aydan sonra başka doktora gitsem ilgilenirmki yaa kızlar ne yapçam ben yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ya biliyosunuz ben başından beri normal istiyorum bi aksilik olmazsa dün bi siteye girdim risklerini karşılaştırıyor,içim sıkıldı okurken bayılacaktım yani doğurmuyorum demişim inanın,eşim hemen yanıma geldi,yani yok böle bişi risk her ikisindede var ama kolaylıkta aslına bakarsanız,birinin artısı diğerinin eksisi,sancı her ikisindede var ağrıda yani zamanını beklersek,dikiş her ikisindede var,biri karnında diğeri orda içerde ve dışarda,kesik sezeryanda var ama büyük ihtimal zaten bebek azda olsa zorlandığında normal doğumdada bizimkiler atıveriyor kesiği,yani kafam çok karışık ama öyle yada böyle zorda olanlara hak veriyorum sezeryan konusunda,normalin avantajı hem bebekğin oksijene yavaş yavaş alışıyor olması ve yatakta fazla kalmıyor olman,gündelik hayatına daha çabuk dönebiliyor olman,aman ne biliim ben işte karışığım,siz ne düşünmektesiniz
evdeki hesaplar çarşıya uymadı doğumumu gittiğim özelde yaparsam bu bizi çok sarsacak
ki
çok kararsızım yaa ne yapçağımı bilemyirum acaba bu aydan sonra başka doktora gitsem ilgilenirmki yaa kızlar ne yapçam ben yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ki
normal doğumda dikiş alt tarfta oluyo 3-4 gün sonra kendiliğinden düşüyü rahat hareket edebiliyosun yürüyebiliyosun bi yeri kesilmişte dikiş atılmış gibi düşün ama sezeryanda karında çok hassas yerinde ökürsen ağrıyo bebişi kucağına zor alıyosun tam oturamıyosun fln bence normal doğum bi sorun yoksa....................
aman bursasu düşündüğün şeye bak ilk doğumumda doktorum tatildeydi güya doğumuma o girecekti sonra devlet hastanesinde yaptım doktor doktordur kasmayın kendinizi bu kadar bence.................
cnm muaneyssine gitsem doğum hem hastane parası hem doktor parası olcak yine bana pahalıya gelcekbursasu önce bi araştır istersen, tavsiye edilen bi doktor bulup özeline git. memnun kalırsan hastaneye gidersin, kalmazssan kendi doktoruna yaptırırsın. hakkında hayırlısı olsun canım
normal doğumda dikiş alt tarfta oluyo 3-4 gün sonra kendiliğinden düşüyü rahat hareket edebiliyosun yürüyebiliyosun bi yeri kesilmişte dikiş atılmış gibi düşün ama sezeryanda karında çok hassas yerinde ökürsen ağrıyo bebişi kucağına zor alıyosun tam oturamıyosun fln bence normal doğum bi sorun yoksa....................
aman bursasu düşündüğün şeye bak ilk doğumumda doktorum tatildeydi güya doğumuma o girecekti sonra devlet hastanesinde yaptım doktor doktordur kasmayın kendinizi bu kadar bence.................
çok haklısın canım bu ekonomik krizde çok zor karar vermek.
ama bu saatten sonra doktorumu değiştirisem ne olur kaygısı yaşama özel hastanede bunu hiç önemsemiyolar.benim teyzemin gelini son 2 haftaya kadar özel doktora gitti.para konusunda anlaşamadılar.oda şimdi benim gittiğim hastaneye geldi ya bir defa ya 2 defa muayene oldu.sonrada gayet memnun doğum yaptı.
yanlız özel hastaneyi ve doktoru iyice araştırın.
son ande bile doğum yapmaya gitsen gene aynı ilgi aynı özenle yaklaşıyorlar.sakın korkma.
3 bin tl az para değil yani.
daha fazla memnun kalacağın uygun bi hastane bulunur bence.
valla bende babamlar olmasa zor altından kalkarım.
bizdede ekonomik durumlar çok iç açıcı değil bu aralar.çok fazla şey hayal ettik ama olmadı.
şimdi en iyisini en kalitesini almak istiyoruz herşeyin ama olmuyo tabi herzaman.allah yardımcımız olsun artık ne diyeyim!!
cnm muaneyssine gitsem doğum hem hastane parası hem doktor parası olcak yine bana pahalıya gelcek
sağol cnm
ya ne bileyim selinaycım aklıma binbir tülü senaryo geliyor valla
diğer doktorlar sanki bakmıcakmış gibi kendi kendime doğurcakmışmı gibi tövbe tövbeDfisfisfis
bursada jimer var yeni açıldı çok temiz ve lüks bir hastane sgk ile anlaşmada yaptı
oaraya mail attım oranın fiyatlarıda çok uygun bakalım ne yazacaklar orası içinde
6.aydan sonra kabul etmiyor falan diye duymuştum ama inşallah öyle değildir hakkımda hayırlı olur inşallah ben diyorumki
benim doktora gitmeden önce
aklımda olan birkaç özel hastaneye gidip muayene olayım kontrole bakalım doktor nasıl davranacak ona göre kararımı veririm artık:çok üzgünüm:
teşekkürler arkadaşlar ben yine normal olur inşallah diyeyim,allah kolaylık versin hepimize,ya arkadaşım sorma bizde neler düşünüyoduk ama hayırlısı artık,baksana düşündüğümüz gibi olmadı burası çok pahalı ve ben özelden gidiyorum sigortamla ilgili problemim var çünkü,o yüzden mersinde yapacam nasipse,aradaki far bariz ortada özel olmasına rağmen,ne yapalım kısmet
inadı olurmu bu işin şeker alimallah nasıl inatlaşırız hem bebek hem biz tehlikeye atılırmı,içimizde yoktur o kadar cahil heralde hem zaten son kontrolde iice konuşulur yani,benim isteğimle olmasından ziyade bi problem teşkil etmemeside lazım bebeğin kilosu geliş şekli,ne biliim yani körü körüne olmazzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?