2009 Nisan Anneleri buraya

urlacım benim doktor neden acayip anlamadım cnm :uhm:

megulcum..... iyi misin şeker ne alemde? artık daha sık görüşürüz inşalllha ben okulu bıraktım bu hafta benim kıks kaburgalarımda kazı yapıyo galiba:)))

ben bugün çokmu gaddarım yaa neden ben ağlamadım hepiniz ağlamışsınız :SS
megul benim bebeişte kavurgalarıma vurmuyor ya sol tarafımda ayakları sola doğru çarpıyor
geda inşallah verirsin şu motor dersinide kurtulursun cnm

bende dün yemek yerken yanlışlıkla haberler açık kalmış,yaşlı teyzeye rastladım tv de oğlunun kart borcu yüzünden evini satmış,bodrum katta kirada oturuyomuş o ağladı ben ağladım,bide kasıyorum ağlamiim diye daha kötü oluyor insan,ben artık yemek zamanı demiimde genelde haberleri izlemiyorum,işe geldiğimde kapak haberlerine bakıyorum okuyacağım varsa açıyorum,içim bayılıyor yoksa,hiç iyi haber yok,ne diye kendimi iice strese sokayım diyorum

bursasu saol canım...
yaa okurken kendimi hayal ettim kızımı düşündüm fena oldum ben.. bi de ben evde yalnızken çok duygusal oluyom...
megul ve bursa örgüler nasıl gidiyo:)

öslem valla hiç adam gibi haber yok biz kızmız yanımızda aman bu haber çok etkiler aman şu çok fena derken kanal değiştirmekten haber falan seyredemez olduk.

megulcum..... iyi misin şeker ne alemde? artık daha sık görüşürüz inşalllha ben okulu bıraktım bu hafta benim kıks kaburgalarımda kazı yapıyo galiba:)))

gedacım diyete devam biraz zor oluyor ama kelebeğim için herşeye değer.bu arada sınavda başarılar.inşallah veririsin. a.s.

bursasu canım senin kız mıydı erkek miydi

evet maden suyu urlacım
kız geda öle ayak izi fln görülürmü hiç heheh onlar gerçek değil ben hiç görmedim valla........................................

iyiyiz gedacım nolsun bazen gece uyuyoruz bazen kızımın tekmelerinden uyanıyorum yasa sırt ağrısından uyuyamıyoruz ölleee geçiyo günler az kaldı ....kaydirigubbakcemile2

urlacım benim doktor neden acayip anlamadım cnm :uhm:

senin doktor sandım normal dogum yaptırmayan pardon..............

ah ah bende izledim onu bende agladım....
bende herseye aglar oldum
ay eşim gecen akşam uyumuş dedim yanına yatayım sıcak sıcak adam bişey demedi. döndü arkasını ben agla agla öldüm
aşk yakar dizisini izledim gecen akşam onada agladım
ay cok duygusalım ben sormnayın gitsin..........

sagol canım

geda kardeşim burdayken bi yelek daha ördüm.bi tane daha başladık malesef bitiremeden kardeşim gitti.2 gündür yapmaya çalışıyorum bi türlü beceremedim. o kadar çok örüp söktüm ki bugün elime almak bile gelmiyor.

çiçek girmeyi başarmışsın siteye bi merhaba dede rahatlasın millet muhtar yok ihtiyar heyeti yok.

FLAWLESSD kardeş nisan annesi misi yeni üye misin .ben ilk kez görüyorum seni de kusura bakam merak işte sorayım dedim

evet dozkancım sanırım iyuklselle karıştırdı
megul benim bebişim erkek cnm
geda benim örgü bi battaniyeydi o da çoktaan bitti
başka bişey öremeyi bilmediğim için yapamadım
güle güle öslem kendine dikkat et cnm

kızlar ya mynette bir haber var çocuk 13 yaşında baba olmuş yaaa:S

okul arkadaşını 15 yaşındaki kızı hamile bırakıyor ve kız doğurmuş inanmıyorum yaaaa

selinay var ya ben de son haftalar ayka el falan görecem diye bekliyorum.o fotolar montajlama mı yani.valla hevesim kursağımda kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…