sagol cnm geldim işte
bursasu doktorun bi acayip neden yaptırmaz canım
sagol canm
canım evet allahım herkesin yardımcısı olsun herkes tutturdu bi kriz gidiyo allaha şükür halimize...
bende maddi yönden dolayı cok sevdıgım doktorumda dogurmayacagım doktorumu bu ay degıştırdım ama eski doktoruma salı günü gidecegim eski doktorumuda bırakmayacagım son ana kadar ama dogumuma yeni doktorda olacak sende araştır hemen ve git başka doktoraaa canım zaten senın doktorda acayipmiş...
ben doktorumu cok sevıyorum ama mmaddi nedenlerden dolayı onda doguramıcam arada 1,700 tl civarı fark var o yüzden...
made suyu yani canım demi....
evet onların en güvenli yerleri.... şuanda oldukları yer bende özleyecegim içimdeki şu kıpırlıgını ama artık 20 gün kala 1 ay kala cıksalar artık diyecegiz... rahatsızlık dahada cok artacak şikayetler...
[
megulcum..... iyi misin şeker ne alemde? artık daha sık görüşürüz inşalllha ben okulu bıraktım bu haftabenim kıks kaburgalarımda kazı yapıyo galiba:)))
ben bugün çokmu gaddarım yaa neden ben ağlamadım hepiniz ağlamışsınız :SS
megul benim bebeişte kavurgalarıma vurmuyor ya sol tarafımda ayakları sola doğru çarpıyor
geda inşallah verirsin şu motor dersinide kurtulursun cnm
selam kıslar....
Esennn, etoprak, flawlessd, sev_rey, s_ebru, urla, şemşamer nasılsınız... herkes iyidir inşallah.. daha dünü okuyamadım.. bitmiyoselam verip sonraya erteleyeyim dedim... arık okula son verdim nasılsa çooook vaktim olacak artık...
aaa bu arada benim yarın MOTOR sınavım var malum KALDIM:):) ikinci kez kalıp eşimin diline düşmemek için çıkmış sorulara bakayım bari... zaten 1 puanla kaçırdııma üzülmüştüm ine aynı şeyi yaşamak istemiyom... çok AYIPPP:)
bi ara ben de cicilere resim koymak istiyom yarın ya da sonra artık... ama aldıklarımı deil iki patik ördüm onları... tabi bu geçmişte konuşulmuş ne alaka demeyin:)
urlacım benim doktor neden acayip anlamadım cnm :uhm:
ah ah bende izledim onu bende agladım....bende dün yemek yerken yanlışlıkla haberler açık kalmış,yaşlı teyzeye rastladım tv de oğlunun kart borcu yüzünden evini satmış,bodrum katta kirada oturuyomuş o ağladı ben ağladım,bide kasıyorum ağlamiim diye daha kötü oluyor insan,ben artık yemek zamanı demiimde genelde haberleri izlemiyorum,işe geldiğimde kapak haberlerine bakıyorum okuyacağım varsa açıyorum,içim bayılıyor yoksa,hiç iyi haber yok,ne diye kendimi iice strese sokayım diyorum
sagol canımyeniden merhabalr kızlar bi bakim dedim.
bursasu canım gerçekten 3000 tl çok para.sgk anlaşmalı özel bi hastanede yap doğumunu.ben de öyle yapcam yoksa benim doktor 4000 tl ye yapıyor doğumu.napalım hayırlısı olsun.
iyüksel senin doktor da tamamen sıyırmış boşver takma.biraz ağır olacak ama köprüyü geçene kadar
artık napcaz.
geda nerelerdesin.görüşemiyoruz hiç.benim bebek hiç kaburgama vurmuyor ya.hep solda göbek deliğim çevresinde dans ediyor.az önce çok acı bi tekme yedim resmen bağırdım canım çok acıdı(
urla beşik çok güzel gerçekten de güle güle kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?