2009 Nisan Anneleri buraya

evet okudum ingilterede
siz buna bakın sekizler.............
8 bebeği böyle taşımış - Mynet Haber

ayy selinay ne bilimm ben.... öle oluyo sandım.... yaaa ama olsunnnnn... çok şirinnn.. megul benim de içimde kaldı:((

bursasu ben de bi battaniye yaptım sana sormuştum ya kaç ilmek diye ben 160 yaptım ama yine de ensiz oldu (ip inceymiş) ek yapmam lazım tabi ben bitirmedim (iki şişle örgüyü sevmedim) annem saolsun.. ben yarıyıl tatilinde bi yelek daha yaptım... böylece 2 yelek 2 patik yaptım... resmini koycam bi ara süsleri bitsin.....

bu doğum hikayesinde gözyaşlarını tutmak mümkün değil. anne olabilmek çok güzel bir mükafat bizim için Allah olmayanlara da versin herkese bu duyguyu tattırsın inşallah.

selinay var ya ben de son haftalar ayka el falan görecem diye bekliyorum.o fotolar montajlama mı yani.valla hevesim kursağımda kaldı.

heheh malesef montaj canım benim ...........................

bu doğum hikayesinde gözyaşlarını tutmak mümkün değil. anne olabilmek çok güzel bir mükafat bizim için Allah olmayanlara da versin herkese bu duyguyu tattırsın inşallah.

amin canım.......................

MERHABA ARKADAŞLAR ....
ben bugün doktora gittim... bebişim 1.900 gr olmuş (buarada bizim haftamız 31+4) doktor kilosunuda gidişatınıda çok beğendi herşey yolundaymış artık iyce yeri daralmış benim bebeğim başından beri ters duruyordu doktor bu saatten sonra yeri azaldığı için dönmesi zor olabilir dedi sezeryana karar kıldık ki zaten benim istediğimde buydu çünkü normal doğumdan çok korkuyorum nihayetinde her ikisinde de ağrı sancı var hiç olmazssa bebek doğduktan sonra daha kolay katlanılabilir geliyor bana sezeryan tarihimiz de 04.04.2009 olarak anlaştık. muayne olurken hiç rahat durmadı kızım sürekli doktora tekme attı hatta o kadarki canımı yaktı :)

ay urla yaaaaaaaaaa nerden bulursun böle şeyleri............. yalnız kadının karnı büyümüş ama arka tarfta bişe yok maşallah heheh........................

sanırım ben de çıkıyom herkese iyi akşamlar.. yarın görüşmek üzre Allah a emanet olun....

oy maşallah hadi gününüzde belli olmuş hayırlısı

bende 04.04.2009 istıyorum tabi allahım bilir ama..............

ay urla yaaaaaaaaaa nerden bulursun böle şeyleri............. yalnız kadının karnı büyümüş ama arka tarfta bişe yok maşallah heheh........................
evet taş gibi karnı harıç....
arkadaşlar ben kaçıyorum.hepinize iyi akşamlar.
bende çıkıyorum herkese iyi hafta sonları................

sabahtabn beri burdayım
laptopu aldım kucağıma kalkamadım bidaha da
bi pazara gideyim ya akşam oldu
evimin önünde pazar ama üşengeçlik işte
bu sefer montumu giydim kararlıyım gidiyorum:))

benim bebişte kafa üstü değildi ama yeri vardı zaten. Doktor 2 haftaya kadar döner falan dedi. Seninkinin hemen belli olması ilginç geldi bana ama hayırlı olsun zaten sende öyle istiyormuşsun. Ne güzel günün belli en azından :teytey:

BENİM KİLOM BİRAZ FAZLACANA ONLA İLGİLİ OLABİLİR.... -tatlicadiarzu-
teşekkür ederim arkadaşlar allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin ....hihoyyyt

kızlar biraz toplantı biraz iş derken ekranım açık ama bişey yazamadım.
hikaye göndermiş bi arkadaş okudum duygulandım valla.
zaten az önce bi doğum hikayesi dinledim arkadaştan canlı canlı.
yaa ben çok ağlıcam o sedyeye yattığımda.nasıl olcak ya!!
böyle anlarda özellikle babmı görünce tutamam kendimi ndense.
küçükken hastalandığımda babm işten gelir onu görünce göyaşlarımı tutamazdım.neden bilmem.
o sahneyi tahmin edebiliyorum zaten.
ama ilginç olan ilk karşılaşma anı olacak minik adamla.
ben çok merak ediyorum kızlar ya neye benzediğini.
ben renkli dopplerde çektirmedim.
orda az çok belli oluyormuşyüz hatları.

SELİNAY BİLGİLER İÇİN SAOL CANIM ÇOK İŞİMİZE YARIYACAK.

kızlar burda acayip yağmur yağıyor inanamazsınız!45 derecelik açıyla ve çok hızlı...
jaluzileri açtık izliyoruz.

yağmuru izlemeyi çok seviyorm. keyfini çıkarın canım

canım bence iyi bile davranmışın ben olsam asla altta kalmazdım. hastasına nasıl böyle davrabilir hemde hamile bi bayana hiçmi eğitim almamış ukala şey bence bırak gitsin en kötüsü bile ondan iyidir.

oo çok fazlaymış yaaa benim gitttiğim hastane çok güzel yeni doğan yoğun bakım ünitesi var. odaları çok güzel pırıl pırıl . doktorumda çok iyi 500 ytl normal 750 sezeryan fiyatlarıda uygun bence başka bi hastane araştır.

ay canım çok güzel yazmışsın. saol bende normal istiyorum. inşallah sezeryana gerek kalmaz.
evet geda bende bu hafta daha fazla acıtıyor gibi hissediyorum,artık güzel dirseğimi,yoksa dizimi,hele bi çıksın oraları minik minik öpecem öpecem doyana kadar,güzel popişinide ısıracam

özlemcim bende öpücem heryerini canım benim o yaa ... yerim ben onun bıdış ayaklarını

çiçek girmeyi başarmışsın siteye bi merhaba dede rahatlasın millet muhtar yok ihtiyar heyeti yok.

Merhaba dozkan ; ankaradan başka kimse yok galiba burda.Yeni girdim bu siteye şuanda 29+6 haftadayım sen hangi doktora yada hastaneye gidiyosun merak ettim doğumu nerde yapıcaksın bilgi verirsen sevinirim. Ben hala bi yer bulamadım etlikdeki lokman hekime gidiyorum ama doğumu orda yapmayı düşünmüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…