evet dozkancım sanırım iyuklselle karıştırdı
megul benim bebişim erkek cnm
geda benim örgü bi battaniyeydi o da çoktaan bitti
başka bişey öremeyi bilmediğim için yapamadım
güle güle öslem kendine dikkat et cnm
kızlar ya mynette bir haber var çocuk 13 yaşında baba olmuş yaaa:S
okul arkadaşını 15 yaşındaki kızı hamile bırakıyor ve kız doğurmuş inanmıyorum yaaaa
hoş geldin geda, inş motor sınavını geçen,
selinay var ya ben de son haftalar ayka el falan görecem diye bekliyorum.o fotolar montajlama mı yani.valla hevesim kursağımda kaldı.
bu doğum hikayesinde gözyaşlarını tutmak mümkün değil. anne olabilmek çok güzel bir mükafat bizim için Allah olmayanlara da versin herkese bu duyguyu tattırsın inşallah.
MERHABA ARKADAŞLAR ....
ben bugün doktora gittim... bebişim 1.900 gr olmuş (buarada bizim haftamız 31+4) doktor kilosunuda gidişatınıda çok beğendi herşey yolundaymış artık iyce yeri daralmış benim bebeğim başından beri ters duruyordu doktor bu saatten sonra yeri azaldığı için dönmesi zor olabilir dedi sezeryana karar kıldık ki zaten benim istediğimde buydu çünkü normal doğumdan çok korkuyorum nihayetinde her ikisinde de ağrı sancı var hiç olmazssa bebek doğduktan sonra daha kolay katlanılabilir geliyor bana sezeryan tarihimiz de 04.04.2009 olarak anlaştık. muayne olurken hiç rahat durmadı kızım sürekli doktora tekme attı hatta o kadarki canımı yaktı :)
evet taş gibi karnı harıç....ay urla yaaaaaaaaaa nerden bulursun böle şeyleri............. yalnız kadının karnı büyümüş ama arka tarfta bişe yok maşallah heheh........................
bende çıkıyorum herkese iyi hafta sonları................arkadaşlar ben kaçıyorum.hepinize iyi akşamlar.
MERHABA ARKADAŞLAR ....
ben bugün doktora gittim... bebişim 1.900 gr olmuş (buarada bizim haftamız 31+4) doktor kilosunuda gidişatınıda çok beğendi herşey yolundaymış artık iyce yeri daralmış benim bebeğim başından beri ters duruyordu doktor bu saatten sonra yeri azaldığı için dönmesi zor olabilir dedi sezeryana karar kıldık ki zaten benim istediğimde buydu çünkü normal doğumdan çok korkuyorum nihayetinde her ikisinde de ağrı sancı var hiç olmazssa bebek doğduktan sonra daha kolay katlanılabilir geliyor bana sezeryan tarihimiz de 04.04.2009 olarak anlaştık. muayne olurken hiç rahat durmadı kızım sürekli doktora tekme attı hatta o kadarki canımı yaktı :)
benim bebişte kafa üstü değildi ama yeri vardı zaten. Doktor 2 haftaya kadar döner falan dedi. Seninkinin hemen belli olması ilginç geldi bana ama hayırlı olsun zaten sende öyle istiyormuşsun. Ne güzel günün belli en azından :teytey:
slm kızlar geçmişi okudum geldim
demet şenay bebişler zamanında gelir inaşallah en azından küveze girmeyecek kadar büyüsünlerde annelerinden ayrılmasınlar hayırlsıyla.....................
e toprak geçmiş olsun dikkat et canım benim doktorunu bi ara istersen belki gel fln der..................
kızlar normal doğuma gidecekler sancılar düzene girmeden hastaneye gitmeye gerek yok nişan bile gelse geri yolluyolar,,,,,,,,,,
önce düzensiz sancılar başlayacak sonra 10 dk da bir gelecek,o zaman hazırlanmaya başlayın 5 dk ya indiğinde gitmeyi düşünüyorum ben...............
suyumuz gelirse işte o zaman hemen gitmemiz gerekiyo 1 su bardağından fazla boşaldığını anladığımız an hemen gitmemiz gerekiyo.........
kızlar burda acayip yağmur yağıyor inanamazsınız!45 derecelik açıyla ve çok hızlı...
jaluzileri açtık izliyoruz.
canım bence iyi bile davranmışın ben olsam asla altta kalmazdım. hastasına nasıl böyle davrabilir hemde hamile bi bayana hiçmi eğitim almamış ukala şey bence bırak gitsin en kötüsü bile ondan iyidir.Arkadaşlar size anlatmayı unuttum...son dr. kontrolunde benim dr. ben papaz oldum...Bi soru sordum...dr. beni azat edecek 7. ayda ortada kalacam sansım valla....Aslında cok sacma ama sanatcı kaprisi gibi bi de dr. kaprisi .ıktı başımıza
Dr. "Hocam normal doğuma siz giriyorsunuz dimi "dedim...................ay adam bi alındı sen nasıl bu soruyu sorarsın profesyoneliğime nasıl itibar etmezsin ama başka dr. gidiyorsan ona git falan filan amanın ben alt üst oldum eşim kıpkımızı ...adam susmuyor elindeki bardağı masaya vurdu falan...en sounuda "özğrdilerim niyetim sizi rencide etmek değildi" falan dedim biraz sakinleşti ama ben alt üst oldum yahu...
Adam iyi bir dr. bi de bu saatten sonra kime gideyim...zaten yuksek riskli gebe olarak geciyorum (tansiyon, tiroid...) ama eşimde dedi bi daha soru sorma diye...bi de ozel hastane ha...
Neyse böyle valla bi dhaki kontrole gitmek istemiyorum:jeyyar:
kızlar yaa benim büyük bir sorunum var
kaç günden beri kafamı kurcalıyor
ben doktorumu değiştiricem istemeye istemeye
evdeki hesaplar çarşıya uymadı doğumumu gittiğim özelde yaparsam bu bizi çok sarsacak
daha beişin odasını bile alamadık
ki
bu durumda doğuma 3 bin tl vermek bana çok koyuyor
doktorumada alıştım en başındanberi ona güveniyorum
ssk ile anlaşmalı özel hastanelerde doğum en fazla 1000 tl
arada 2bin tl fark ediyor
çok kararsızım yaa ne yapçağımı bilemyirum acaba bu aydan sonra başka doktora gitsem ilgilenirmki yaa kızlar ne yapçam ben yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
valla özlemcim geçen tv de Dr.ibrahim saraoçluğunu izliyordum adam verdi aldı sezeryan konusunda. çoğu söylediği şeye hak verdim. yurtdışında zaman zamanda sitede şahit oluyoruz kesinlikle tercih sorulmaz, ama risk varsa yapılır tabi diyo. bizim ülkede canı isteyen canı istedğini yapıyo. sezeryan en çok doktorun işine yarıyo galiba. hem parası çok hem zahmeti az. denileni söyleyom yoksa hiç sezeryana girmedim-tatlicadiarzu-
normalde hem bebek normalbir kanaldan geçerek doğumu yaşıyor. ilahi prosedürlere uygun oluyor herşey yani. diğerinde pırt diye çıkartıyolar oda şok oluyodur zavallım. ağrı sızıya gelince normal tabiki çok ama çok zor. ama her zorluğun bi kolaylığı vardır. doğumdan çıkan kadın yeni doğmuş bebek gibi günahlarından arınır derler. allah kimselere yaşatmasın ama o esnada ölen kişide şehit muamelesi görür. zorluğuna binaen verilmiştir bu mükafat. sezeryanda çok çabuk ayağa kalkanlarda var sonrasında çok sıkıntı çekenlerde buda sanırım tamemen bünye ve doktorun uzluğuyla alakalı bişey. ben normal doğum yaptım ve epey bi yattım. bünyem kaldırmadı demekki. diyeceklerim bu kadar canım.
evet geda bende bu hafta daha fazla acıtıyor gibi hissediyorum,artık güzel dirseğimi,yoksa dizimi,hele bi çıksın oraları minik minik öpecem öpecem doyana kadar,güzel popişinide ısıracam
çiçek girmeyi başarmışsın siteye bi merhaba dede rahatlasın millet muhtar yok ihtiyar heyeti yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?