- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
ben çıkıyorum kıslar işleri toparlıcam yarın yokum..
öpüyorum sizleri
kızlar bende çıkıyorum yarın görüşürüz. a.s.
günaydın tatlı anneler.......
akşam aldığım güzel haberler neticesinde bir mutluyum sorma gitsin...mart annelerine bir bebek daha katıldı...canım arkadaşım esma akşam oğlunu kucağına aldı.....hepimize kolay doğumlar nasip etsin allah çünkü esmayla konuştuğumda evde sancısını çekiyordu saat 4 gibi ve kızkardeşi 9.30 gibi haber etti ablam doğum yaptı diye....dirayetli arkadaşım benim 9 ay boyunca pırt diye doğuracam diye diye doğurdu valla.....ben eksik edermiyim şimdi ağzımdan bu lafı.....haydi kızlar pırt diye doğurucaz
günaydın kızlar feci bir gece geçirdim doğurucam sandım nerdeyse dr gidiyorduk o ara sızmışım karnımda feci bir şişlik ve doluluk hissiyle sertleşme vardı ne oturabildim ne yatabildim çok korktum
Arkadaşlar size anlatmayı unuttum...son dr. kontrolunde benim dr. ben papaz oldum...Bi soru sordum...dr. beni azat edecek 7. ayda ortada kalacam sansım valla....Aslında cok sacma ama sanatcı kaprisi gibi bi de dr. kaprisi .ıktı başımıza
Dr. "Hocam normal doğuma siz giriyorsunuz dimi "dedim...................ay adam bi alındı sen nasıl bu soruyu sorarsın profesyoneliğime nasıl itibar etmezsin ama başka dr. gidiyorsan ona git falan filan amanın ben alt üst oldum eşim kıpkımızı ...adam susmuyor elindeki bardağı masaya vurdu falan...en sounuda "özğrdilerim niyetim sizi rencide etmek değildi" falan dedim biraz sakinleşti ama ben alt üst oldum yahu...
Adam iyi bir dr. bi de bu saatten sonra kime gideyim...zaten yuksek riskli gebe olarak geciyorum (tansiyon, tiroid...) ama eşimde dedi bi daha soru sorma diye...bi de ozel hastane ha...
Neyse böyle valla bi dhaki kontrole gitmek istemiyorum:jeyyar:
kızlar yaa kusura bakmayın çok başım ağrıdı bugün ööle bi girdim çıktım hemen bakamadım fazla ekrana umarım hepiniz iyisinizdir napalım ihtiyar heyetiyim adım üstümde ihtiyarlık hali:)
slm kızlaar eşimle marketten geldik
hacı şakirin granüllü sabun deterjanını ve dalinin yumuşatıcısını aldım
eve geldim bir hevesle ki sormayın hemen döktüm bebişin bütün eşyalarını ortaya
beyazları ve renklileri ayırdım etiket olanları güzelce kestim attım makinaya bismillah dedim ne egüzelmişşş yaa bebeğimin eşyalarını yıkıyorum sonrada ascam ):)
saol cnm yaa senin hafta benden baya öndeydi ben acelecimi davranıyorum yoksa :S
bende evin içinde kurutucam zaten
kızlar inanamıyorum eşim grip oldu :1shok:
Bu son dakika gelişmesi canımı sıktı valla zaten riskli gebeyim şimdi kesin bende grip olurum.off off
neyse haftaya kontrolüm var bakalım testlerde sonuçlar ne olacak.şimdiden dua edin kızlar hiç bişey değil sadece tiroit normale dönsün yeter benim için.tiroit sakat o çıktımı bütün dengem bozuluyo,bebek başlıyo kasıklara vurmaya,ilaçtan başka çarede yok içiyorum ama tınnn..
Neyse gece gece canımı sıkmayayım.
çiçek dışarı çıkıp hediye alamayınca bende eşime sevgililer günü için recep ivedik bileti aldım delikafadulden
kopya gibi oldu ama dışarı çıkmak için bahane arıyodum buldum sonundakaydirigubbakcemile3
herkese merhaba.bende 30+3 haftalık hamileyim.aranıza yeni katıldım.bursadayım ve bu gün doktorumun başka bir hastaneye geçtiğini öğrendim.zaten hamileliğimde değiştirmek zorunda kaldığım bu 3.doktordu.yarın yeni doktordan randevu aldım ve korkuyorum 2 ay kala doktor yeterince ilgilenmez diye.sinirlerim bozuldu......bu arada bursadan jimer hastanesi volkan yıldırım ile ilgili bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok mutlu olcam.lütfennnn yardııımmmkafamçokkarıştı
arkadaşlar hepinize günaydın nasışız bakalım bu aralar?
kızlar inanamıyorum eşim grip oldu :1shok:
bu son dakika gelişmesi canımı sıktı valla zaten riskli gebeyim şimdi kesin bende grip olurum.off off
neyse haftaya kontrolüm var bakalım testlerde sonuçlar ne olacak.şimdiden dua edin kızlar hiç bişey değil sadece tiroit normale dönsün yeter benim için.tiroit sakat o çıktımı bütün dengem bozuluyo,bebek başlıyo kasıklara vurmaya,ilaçtan başka çarede yok içiyorum ama tınnn..
neyse gece gece canımı sıkmayayım.
çiçek dışarı çıkıp hediye alamayınca bende eşime sevgililer günü için recep ivedik bileti aldım delikafadulden
kopya gibi oldu ama dışarı çıkmak için bahane arıyodum buldum sonundakaydirigubbakcemile3
canımcım hayırlı olsunben sendende geriyim ama yıkadım ütüledim yerleştirdim.makineye atarken bende heveslenmiştim ama minicik şeyleri ütülerken aynı hisleri hissedemedim :ecrin_bebek:
benim ev çamaşırhaneye döndü.tül,perde,bebğin giysileri,bizim giysiler,yastık,yorgan,battaniyeler derken kurumadıkça peteklerin oraya çekiyorum çamaşırlığı artık bütün ev çamaşır deposukaydirigubbakcemile3
ama iyikide yıkamışım yavaş yavaş onlar kurudukça yerleştiriyorum işim azalıyor,zaten çok hızlı hareket edemiyorum.
en son cevahire gittiğimden beri bugün ilk defa markete gittim,dr 3 hafta dayan dedi bakalım 2 haftayı devirdik haftaya kontrolde neler olacak:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?