2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar yaa kusura bakmayın çok başım ağrıdı bugün ööle bi girdim çıktım hemen bakamadım fazla ekrana umarım hepiniz iyisinizdir napalım ihtiyar heyetiyim adım üstümde ihtiyarlık hali:)

hayırlı uğurlu olsun canım.Allah analı babalı büyütsün.
nisan annelerimizde bi dahaki ay dökülür bu gidişle..

günaydın kızlar feci bir gece geçirdim doğurucam sandım nerdeyse dr gidiyorduk o ara sızmışım karnımda feci bir şişlik ve doluluk hissiyle sertleşme vardı ne oturabildim ne yatabildim çok korktum

canım geçmiş olsun.2 tane olunca normaldir hayatım sen 30 a girdikten sonra korkma artık ikizler erken geliyo genelde ama eğer bi iş yapmıyosan gelmezler korkma.
benimde sancım olmuştu yalancı sancıymış bütün gece hastanede kaldım bu yüzden..
Allah yazılarını yazmıştır ne kadar endişe etsekte boş aslında.
kafana takma canım stres daha zararlı..

heheh benim dr da böle ama ilk günden beri böle olduğu için ben soru sormuyom ona.
başka dr ları çok denedim ama sakın değiştirme canım benimkide riskli gebelik olduğundan takibini yapamıyolar,bağırsada sövsede kendi dr dan şaşma,benim dr u sabit bırakıp bikaç hastane denedim ama yok valla,takibini o yaptıysa sakın sakın canımcım.
sabret ne kaldıki şunun şurasında..

slm kızlaar eşimle marketten geldik
hacı şakirin granüllü sabun deterjanını ve dalinin yumuşatıcısını aldım
eve geldim bir hevesle ki sormayın hemen döktüm bebişin bütün eşyalarını ortaya
beyazları ve renklileri ayırdım etiket olanları güzelce kestim attım makinaya bismillah dedim ne egüzelmişşş yaa bebeğimin eşyalarını yıkıyorum sonrada ascam ):)

hayırlı olsun bursasu.....eşimde işten gelirken hacışakirin granüllsünü almış lavantalı olanından......ama ben bu hafta yıkamıcam vazgeçtim çünkü hava çok kötü ve zaman alacak kuruması.....sanırım haftaya başlıcam.....

saol cnm yaa senin hafta benden baya öndeydi ben acelecimi davranıyorum yoksa :S

bende evin içinde kurutucam zaten

saol cnm yaa senin hafta benden baya öndeydi ben acelecimi davranıyorum yoksa :S

bende evin içinde kurutucam zaten

canımcım hayırlı olsunben sendende geriyim ama yıkadım ütüledim yerleştirdim.makineye atarken bende heveslenmiştim ama minicik şeyleri ütülerken aynı hisleri hissedemedim :ecrin_bebek:
benim ev çamaşırhaneye döndü.tül,perde,bebğin giysileri,bizim giysiler,yastık,yorgan,battaniyeler derken kurumadıkça peteklerin oraya çekiyorum çamaşırlığı artık bütün ev çamaşır deposukaydirigubbakcemile3
ama iyikide yıkamışım yavaş yavaş onlar kurudukça yerleştiriyorum işim azalıyor,zaten çok hızlı hareket edemiyorum.
en son cevahire gittiğimden beri bugün ilk defa markete gittim,dr 3 hafta dayan dedi bakalım 2 haftayı devirdik haftaya kontrolde neler olacak:uhm:

kızlar inanamıyorum eşim grip oldu :1shok:
bu son dakika gelişmesi canımı sıktı valla zaten riskli gebeyim şimdi kesin bende grip olurum.off off
neyse haftaya kontrolüm var bakalım testlerde sonuçlar ne olacak.şimdiden dua edin kızlar hiç bişey değil sadece tiroit normale dönsün yeter benim için.tiroit sakat o çıktımı bütün dengem bozuluyo,bebek başlıyo kasıklara vurmaya,ilaçtan başka çarede yok içiyorum ama tınnn..
neyse gece gece canımı sıkmayayım.
çiçek dışarı çıkıp hediye alamayınca bende eşime sevgililer günü için recep ivedik bileti aldım delikafadulden
kopya gibi oldu ama dışarı çıkmak için bahane arıyodum buldum sonundakaydirigubbakcemile3

herkese merhaba.bende 30+3 haftalık hamileyim.aranıza yeni katıldım.bursadayım ve bu gün doktorumun başka bir hastaneye geçtiğini öğrendim.zaten hamileliğimde değiştirmek zorunda kaldığım bu 3.doktordu.yarın yeni doktordan randevu aldım ve korkuyorum 2 ay kala doktor yeterince ilgilenmez diye.sinirlerim bozuldu......bu arada bursadan jimer hastanesi volkan yıldırım ile ilgili bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok mutlu olcam.lütfennnn yardııımmmkafamçokkarıştı

canım geçmiş olsun,,,
benim eşimde grip olma yolunda ,, hatta sabah işe gelirken baya ateşi vardı.. Onu oyle yatakta bıraktım geldim...

Adamcağız bana bakarken hasta oldu.... Inşalllah yeniden bana geçmez... ..

Sende kendine dikkat et,,,,,aynı yatakta yatmayın bir süre......

CANIM ÖNCELİKLE ARAMIZA HOŞGELDİN.... a.s.
DOKTOR KONUSUNDA BİR BİLGİ SAHİBİ DEĞİLİM AMA .....

BİZİM BURSADA ÇOK GÜZEL BİR HAMİŞİMİZ VAR BURSASU ,,,,
O DA ŞU ARALAR DOKTOR DEĞİŞTİRME İÇERİSİNDE UMARIM Kİ BİRBİRİNİZE DESTEK OLURSUNUZ....
ODA BÖYLELİKLE BURSA DA YANLIZ KALMAMIŞ OLUR.....

KIZ BURSASU - BURSADA BİR ARKADAŞ BULDUN DİYE BİZİ İHMAL ETMEYESİN...

canım ya bence iyi yapmışsın karnımız burnmuzda 14 şubatta aşk yaşiicak halimiz yok ya recep ivedik izleriz bizde

bu arada kendini hiç kasma çok olumlu düşün tamm mı testler iyi çıkacak bebiş süper gelişecek bizde maşallah diicez kuzuya ve sana canım benim

valla sen yazınca aklıma geldi geçen haftada biz yıkadık annemle ev korkunç durumdaydı zor ütülenio bi de yaaaaaaaaaaaa ama değdi bebişin herşeyi misler gibi küçük hurçlara yerleştirdim ohhh hastane çantasını da yaptım dün akşam rahatladım yaaahuuuuuuuuuuuu:):ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…