2009 Nisan Anneleri buraya

ay canım allah gönlüne göre versin inşallah,ben çok güzel uyumuşum deliksiz değil ama en azından bölünmeden,wc ye kalkmadım onun için uyuyabildim böle güsel güsel,sırf az kalkiim diye akşam su oranını düşürdüm,iide oldu aslında,yatmadan önce büyük fincan süt içiyorum sonra cup yatakkkk

ay ben kimse yok zannedip balmıyodum yeni gördüm yazını şenaycım,ben zaten sudan vazgeçememki normaldede zaten en az 3 lt içerdim hatta beni tanıyanlar sucubaşı derlerdi,elimde şişe sürekli içerdim,biberonu geç bıraktım ben onun etkisiyle olsa gerek,8 yaşında hala elinde biberonla süt içerdim,hoşuma gidiyordu ne yapiim,hep aynı biberonu kullanırdım ama annem sağolsun bir gün biberon kayıp dedi,ben resmen hasta oldum tahmin edersinizki,çoook sonra öğrendim bilerek ortadan yokedildiğini,ya böle bak bir su olayından nerelere geldik dimi :)

merhaba kızlar iyi cumartesi günleri .....
kızlar dün yataktan kalktığımda oğlumun geceden beri hareket etmediğini hissetmedim eşime söyledim annem böbrek hastası annemin randevusu vardı önce eşimin çalıştığı hastaneye gittik çok paniktim hemen ultrasonda oğluma baktı doktor ayakaları aşşağıda kafa midemin altında ultrason karnımda gezerken 3 kere öyle bir teptiki doktor bile bu ne dedi 2000 gr olmuş tosunum koca kafalı dedi doktor teyzesi akşamda recep ivedike gittik annem kızkardeşim eşim ben ve oğlum gülmekten kırıldık oğlumda hissetti hiç durmadı sürekli hareket halindeydi tombişim işte böyle biraz üzerimde grip var boğazlarım şiş burnum tıkalı ateşim var

günaydın kızlar.. gerçi saat 11,30 olmuş ama yeni yeni kendime geliyorum. ..
sinehas canım stres yapma sakın rahat ol değerlerim normal çıkıcak de..inşallahda öyle olur güzel haberlerle gelirsin inşallah..
şirvancım eşine geçmiş olsun neyse üzülme yanlız bıraktım diye bugün 1 de çıkıyorsun zaten. bişeyn kalmadı gider bakarsın eşine ama kendinede dikkat et yenilemesin hastalığın..
özlemcim bende geceleri çok su içmiyorum gündüz içiyorum gece wc ye kalkmıyorum güzel uyuyorum. delikafadulden

ya onu dicem işte sölicemi söylememişim akşam suyunu azalttımki sık wc ye gitmiim diye nerden baksan 3 sefer kalkıyorum,gece uykusu haram oluyor,zaten 4,5 tan sonra uyku yok,oysa bu ara dinlenecezki azıcık güç toplayalım nasıl olsa çoook gece nasipse uykusuz kalacaz demi,bu arada dün yazdıklarımızı tekrar okudum doğum olayında yusuflamaya başladım ben galiba yahu

biberonmu Allah iyiliğini versin özlem alemsin dün banada biri hareketsiz geldi soluma yatıp bekledim 1 saat içinde 10 hareket olması lazımmış galiba saydık babamızla öyle rahatladık

ya arkadaşım arada numara yapıolar benimkide bazen ses soluk yok hemen 1 bardak su içiyorum evdeysem gidip sağıma yatıyorum çünkü ben aksi gibi solumda yatarkan nefes alamıyorum nedense,bir iki kıpırdayınca rahatlıyorum çok olmadı allahtanki ama dikkat ettim kendimi yorduğum zaman oluyor yani,zaten artık öle fazladan bişeyde yapmıyorum,rabbim sana yardım etsin arkadaşım biz birini dinliyoruz sen ikisini,aa gördün dimi sekizizlerin annesinin karnını nasıl tuhaf görünüyor ama ben 2 gün önce doğum sonrası halini gördüm kadın fıstık gibi görünüyor yahu,insanın inanası gelmiyor sekiz çıkarıp o halde olduğuna galiba genetik bu hallerde,ya ben çok konuştum şenay ya cumartesi cumartesi susuyorummmm

aramıza hoşgeldin serpil
doktorun kimdi hangi hastaneye gidiyordun?
volkan yıldırımı bilmiyorum ama bende jimere gitmeyi planlıyorum aramıza geri dönersen bilgi paylaşımı yapabiliriz

:asigim::asigim:teşekkürler mıhtarım:))
sizi bırakırmıyım hiç
yanlız bugün bir ihtar almışım kk dan bursada bi devlet doğum hast.ilgili duyduğum bişeyi yazmıştım duyduğunu yazmak yasakmış
illaki görecekmişsin ki yazıyı yazalı haftalar oldu
sitenin bazı bölümlerini göremeyebilirmişim:dilcikar::dilcikar:

sinehas roseberyy dikkat edin kendinize sakın hasta olmayın kızlar
başka şeylerde yzacaktım ama unuttum
evimiz bebek koktu kızlar
bebişin mibicik eşylarını asması bile zorduki
tülemesi nasıldır
ütülemek deyince hemen kayınvalidem geliyor aklıma hehehe:roflol::roflol:
şimdi sadece rengi beyaz olanları yıkadım renklileride başka bir gün yıkayacağım
inşallah Allah bu cicileri giydirmeyide nasip eder aminn:Saruboceq:

şenay snin göbişi çok merak ediyorum ben yaaaa foto çeksene :)görelim
ya arkdaşlar yan yata yata yanlarım çürüdüyaa valla
ağrılar giriyor yan yatmaktan kendmşi hep yüzüstü yataken buluyorum uyanınca valla

amin canım benim darısı güzel güzel giymelerine ben mersinde halledecem o işleri,yıkayıp götürsem olmaz,daha neyle gideceğim belli değil ama heyecanlıyım yani şimdiden,sen diince ev bebek koktu özendim bendemi yıkasam dedim ama yıkamiim ikiiki yazı zaten çok yıkanacaklar durmadan,ay yerim ben o küçük kıyafetlerin şirinliğini

anlat özlemcim sen heycannlı heyecanlı ii oluyo sekizlerin annesi mevzuuda garip yani zaten 6 çocuğu varmış ve babası belli olmaya 8 tane daha ne kadar ahlaki bi durum tartışılır ayrıca bebekleri göstermek için 2 milyon dolar istemiş işsizmiş yani çocukların görüntüsünü satıp para kazanıcak tamamen yorumsuz bi durum

ya evet ben ilk duyduğumda babaya bişey oldu,hayatta değil felan zannediyordum sonradan anladımki ablamın derdi tamamen duygusalmış,tabi ne diyeceksin herkes kendine göre haklıdır ve bebeklerin göreceği günler varmış düşünsene ne kadar tehlikeli bir olay,hem kendini hem bebekleri tehlikeye atıyor ama takdiri ilahi hepsi sağlam maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…