2009 Nisan Anneleri buraya

kıslar biz çıkıyoruz yavaştan,öptüm evden girerim,şenay arada girmeyi unutma şeker,gerçi giriyosun son 1 haftada merakta bırakmıyosun,dikkat et kendine,yorma kendini emi

o günden bu yana kaç hafta geçti yaa ,
kimbilir nasıl büyümüşütr göbiş

yaw oslem nereye gidiyorsun daha karpus keseceğdik..

şu 8 leri doğursan kadın hakkında yorum bile yapmak istemiyorum

Kızlar hastane için çantalarımızı ne zaman hazırlamamız gerekir ben bebişimin eşyalarını yıkayıp ütüledim loğusa için pijama ve gecelik takımımda hazır ay ne güzel pazartesi doğurayım ben, aman allah korusun daha en az 5-6 haftamız var inşallah hepimizin melekleri tam zamanında doğarlar....

kızlar merhabalr hafta sonları burası çok sessiz oluyor.
istanbulda sıkıcı bi hava var.benim yürümem lazım ama bu havada nerde nasıl yürücem ki.alışveriş merkezlerini gezince de çok yoruluyorum.

şenaycım Allah kolaylık versin sana ya.ne kadar büyümüş karnın öyle.benim ki küçük sayılır.8 . aya girdiğime kimse inanmıyor.6 aylık anca görünüyor diyorlar.ben de aslında şöyle kocaman karnım olsun istiyordum hep.

haftaya cumartesi randevum var şmididen heyecan sardı beni.artık 2 haftada bire düşsün şu görüşmeler ya.bana çok uzun geliyor.

ben daha hastane çantamı hazırlamadım.bebemin kıyafetlerini de yıkamadım.doktora gidip geldikten sonra başlıcam inşallah.teyzesinin getirdikleriyle birlikte o kadar çok eşyası oldu ki nasıl yıkayıp ütülicem gözümde büyüyor.

sanırım tek başıma yazıyorum.
LANA
hoşgeldin şeker nasıl gidiyor.benim diyet devam ediyor.bazen yüksek çıkıyor bazen düşük bi türlü dengelenmiyor ama şu an için insüline gerek kalmadı sanırım.

ya edanur roseberry bende görünmüyosunuz ha hoşgeldiniz kıslar
eda_edanur, bursasu, oslem1907, roseberry, şen_ay BENDE DE BUNLAR GÖRÜNÜYO....

ben hep yan yatmıyorum sırtıstü bile yatıyorum yan yatınca yanlarım ağrıyo benimde

aynen canım para için yapıyorlar.allahım sen kıl fikir ver bu millete. neymiş kalabalık aileden gelmiş. ondan çok çocuk istemiş. falan filan.

aman megul cüm neye dua ettiğine dikkat etmek lazım dr anacım dur bebişin gelişimi ii olsunda karnın ufak olsun daha güzel benim için bi tuvalete kalkmak bile seramoni haline dönüşüyor hele yatarken dönmek ne demek varya her seferinde koçiş yardım ediyor gece bile uyanıyor mecburen Allah herşeyin hayırlısını versin .

şenay karnın ne güzel dıştan herkez ikiz olduğunu anlar allah yardımcın olsun ..
Benim 1 tane ama karnım kocaman ama diğer taraflarım normal yüzümdede bir değişiklik yok daha resim bir türlü ekleyemiyorum bir becersem resim koycam ama maalesef .....

haklısın şenaycım da ben 8 sene boyunca hep bu günlerin hayalini kurdum.görmemişlik işte hamile olduğum şıp diye belli olsun koca göbekli bi hemiş olim diyorum ama haklısın herşeyin hayırlısı eminim çok zordur.

benim her tarafım şişti malesef hele burnum resmen iki katı oldu yüzümde ve gögüs bölgemdede güneş lekesi gibi lekeler oldu geçer diyolar ama bakalım resmen acayipleştim geçen gün karşı komşum geldi resimlere bakıyoruz altı üstü 1 sene önce çekilmiş resimler inanamıyorum bunların sen olduğuna dedi kocam bile sen böylemiydin demezmi yuh artık dedimklava:

ben 33 haftalık hamileyim.bebeğimin başı hala yukarıda.gerçi iki gündür hiç durmadan hareket ediyor.pozisyonunu değiştirdimi bilmiyorum.sizlerin bebeği nasıl duruyor.

az önce medical parkı arayıp doğum ücretlerini sordum şok oldum.sezeryan 2550 tl imiş.kuvözün gecesi 180 tl ki inşallah on agerek kalmaz.biz hep 1500 tl olarak hesaplıyorduk.kendimi de baya alıştırmıştım hastaneye.gerçi daha hiç muayene bile olmadım ama aklımdaki yer orasıydı.

benim randevularıda bilirsiniz 2 haftada birdi en başından ama artık sıkıldım yaa diyrumki acaba ben şöle 3 hafta falan geçsin öyle gideyim falan diyorum
hevesim kalmadı ya doktora gitmekten sıkıldım
kızlar şu an bebeğe klasik müzik dinletiyorum göbişe taktım kulaklığı
benimki içerde bale yapıyor sanırım göbeğim dalgalanıyor maşallah ona ya
bazen tutuyorum karnımı sıkıyorum mseviyorum oğlummm benimmmaşşşkım diye
görende beni deli sanır hehhehe

ben 33 haftalık hamileyim.bebeğimin başı hala yukarıda.gerçi iki gündür hiç durmadan hareket ediyor.pozisyonunu değiştirdimi bilmiyorum.sizlerin bebeği nasıl duruyor.

canım ben bebeğin nasıl durduğunu anlamıyorum ki.haftaya randevum var o zaman belli olur.ama benim bebem hep göbek çevremde hareket ediyor.neresi nere anlamıyorum.CADIARZU

selam kızlar ben mayıs annesı olucaktım ama sımdı doktordan geldım doktorum senın ikiz oldugu ıcın erken alırız dedı nısan 20 sı gıbı gelıcek bebışlerım bende kısmetse nısan annesı olucam
tabı benım yaramazlar dahada erken gelmeye kalkmazsa ikiz oldukları ıcın korkuyoruz erken dogum olur dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…