2009 Nisan Anneleri buraya

SEN SIKMA CANIMI BEN DÖVERİM ONLARI ,,,
NASIL BENİM ARKADAŞLARIMA İHTAR ÇEKERLER .....
KORKARLAR ZATEN BENDEN....
HATIRLARSANIZ SABIKAM VAR ONLARLA kötükedihüso

benim bebişin en son başı sağ tarafta beden sola doğru ordan yukaıya ayaklar dönüyo yine sağa yani başının üstünde ayakalrı yatıyor poziyonunda idi geçen hafta

eğer yer değiştirmezse sezeryan olacak ve ben hiç istemiyorum kızımı normal doğurmuştum.bende kafasını yukarıda sağ tarafta hissediyorum.

amaaaaaaaaaan bi ikiz annesi daha geldiiiiii seherim cinsiyetleri bellimi benimde normalde 18 nisan son tarih ama dr um 35- 36 gibi bekliyo bu gün şafak 35 zaten yusuf yusuf durumlardayız hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah

canım benım bır kız bır erkek senın ne
benım kısmetse nısan 20 de 37. haftaları dolucak tabı onlar daha erken gelmeye kalkmazlarsa
erken dogum olmasın dıye ıgne yapıyor her hafta doktorum

Selam kızlar...iyi hafta sonları ve SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN...hepimiz o kadar şanslıyız ki en buyuk aşklarımızı içimizde taşıyoruz...kaydirigubbakcemile5... en buyuk sevgilelerimiz yavrularımzı...

oklava:Tamam tamam eşim bana hediye falan almadığı ve kapitalist düzenin uydurması bunlar diyip yine hötlük yaptığı için biraz tepki de var ama haksızmıyım artık en buyuk sevgililimz yavrularuımız :asigim:)

seher hoşgeldin ne şanslıyız nisan da iki tane ikiz annesi...... çok bereketli bu ay maşallah...

sen_ay foton çok tatlı...harika bir hamişsin a.s.

lana canım daha önce sordum ama kaynadı.senin şeker problemin varmıydı?ben mi yanlış hatırlıyorum

evet var.endokrinede düzenli olarak gidiyorum.8 saat süren tahlilim var.3 haftada bir yaptırıyorum.diyetle idare ediyoruz.hatırladığım kadarıyla seninde şekerin vardı

Burasasu maşallah pek hızlısın çamaşır falan ...kaynanı beklemiyecen herhalde arkadasım...en iyisi ...

Bu arada benim kaynanam da tatile geleceğim yanına burda çok yoruldum dedi gecen gun olur musun oldurur musunklava:

ama nedense anneler günü hiç kapitalist düzenin uydurması sayılmıyor.anneler günü benim eşim tarafından hiç atlanmıyor.

benim biri kızda diğeri belli diil kod adı belirsiz yavrucak kızımızın adıda zeynep ne kadar dururlarsa kar tabi ama bzim dr 35 gibi gelebilirler dedi herşeyimiz hazır bekliyoruz bakalım ben sürekli yatıyorum ne iğnesi oluyosun içeriği nedir ben bu hafta dr gidince akciğerleri geliştirici bişi varmış onu sorucam

iyüksel canım aynı hötlük bizim evde de yaşanıyor malesef.

ya sorma megul ...bence de aşk tek bir gunle kutlanmaz ya da hatırlanmaz ama hele su donemde hamilelik ve cocugunu taşıyor olmamızın etkisiyle fotosentez yapan herhangi bir şeyi haketmiyor muyuz :uhm:

evet var.endokrinede düzenli olarak gidiyorum.8 saat süren tahlilim var.3 haftada bir yaptırıyorum.diyetle idare ediyoruz.hatırladığım kadarıyla seninde şekerin vardı

evet canım.ben endokrine gitmiyorum.diyetisyene devam ediyorum.2 haftadır diyetteyim.ama hiç tahlil falan yapılmadı.günlük ölçüm yapıyorum.değerleri 3 günde bir diyetisyene gönderiyorum.tok bazen 127 yi falan buluyor.şimdi benim kafam karıştı.niye benden hiç tahlil istemedi ki?:uhm:

seherim hoşgeldin. ikiz annelerini ikiledik hehehe :))

sagol canım hoşbulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…