Selam kızlar...iyi hafta sonları ve SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN...hepimiz o kadar şanslıyız ki en buyuk aşklarımızı içimizde taşıyoruz...kaydirigubbakcemile5... en buyuk sevgilelerimiz yavrularımzı...
oklava:Tamam tamam eşim bana hediye falan almadığı ve kapitalist düzenin uydurması bunlar diyip yine hötlük yaptığı için biraz tepki de var ama haksızmıyım artık en buyuk sevgililimz yavrularuımız :asigim:)
seher hoşgeldin ne şanslıyız nisan da iki tane ikiz annesi...... çok bereketli bu ay maşallah...
sen_ay foton çok tatlı...harika bir hamişsin a.s.
evet canım.ben endokrine gitmiyorum.diyetisyene devam ediyorum.2 haftadır diyetteyim.ama hiç tahlil falan yapılmadı.günlük ölçüm yapıyorum.değerleri 3 günde bir diyetisyene gönderiyorum.tok bazen 127 yi falan buluyor.şimdi benim kafam karıştı.niye benden hiç tahlil istemedi ki?:uhm:
yok cnm sonuçta elimde yıkamıcam makineye atınca yıkıyor çamaşırları onu bende yaparım yaptım bile kurumasını bekliyorum vallaBurasasu maşallah pek hızlısın çamaşır falan ...kaynanı beklemiyecen herhalde arkadasım...en iyisi ...
Bu arada benim kaynanam da tatile geleceğim yanına burda çok yoruldum dedi gecen gun olur musun oldurur musunklava:
ya sorma megul ...bence de aşk tek bir gunle kutlanmaz ya da hatırlanmaz ama hele su donemde hamilelik ve cocugunu taşıyor olmamızın etkisiyle fotosentez yapan herhangi bir şeyi haketmiyor muyuz :uhm:
hanımlar merhaba ben Allah izin verirse eylül annesi olacağım sormak istediğim bişey var bana artık gün sayan anne adayları olarak yardımcı olursanız çok sevinirim Allah hepinize yardım etsin sıkıntısız sorunsuz doğum yapmanızı nasip etsin tabi bizlerede
ben şuan 2.5 aylık hamileyim ve ilk bebeğm nasip olursa
ama kahverengi akıntı bende fazlaca mevcut bir hap kullanıyorum ama hala devam ediyor dr bebekte sorun yok dedi sizdede oldumu birde bebek çok aşağıda bu normalmı eğildiğimde özellikle ağrı yapıyor yani çok aşağıda bide bunu cevaplandırırsanız sevinirim Allah yardımcınız olsun
hanımlar merhaba ben Allah izin verirse eylül annesi olacağım sormak istediğim bişey var bana artık gün sayan anne adayları olarak yardımcı olursanız çok sevinirim Allah hepinize yardım etsin sıkıntısız sorunsuz doğum yapmanızı nasip etsin tabi bizlerede
ama kahverengi akıntı bende fazlaca mevcut bir hap kullanıyorum ama hala devam ediyor dr bebekte sorun yok dedi sizdede oldumu birde bebek çok aşağıda bu normalmı eğildiğimde özellikle ağrı yapıyor yani çok aşağıda bide bunu cevaplandırırsanız sevinirim Allah yardımcınız olsun
bir aydır diyetteyim.bendende günlük ölçüm istemediler.yediklerime göre değişiyor şekerim.tahlil günü açken kan aldılar.sonra kahvaltıdan sonra birinci ve ikinci saatte kan aldılar.iki saat aradan sonra öğle yemeği ye dediler.yine yemekten birinci ve ikinci saat sonra kan aldılar.beş defa kan verdim kalbura döndü kollarım.o kadar diyete rağmen yinede yüksek çıktı.
canım inşallah sıkmıyorumdur.ama kalım hep şekrede internette okuduğum şeyler çok korkuttu beni.senin doktorun ne dedi ne gibi riskler varmış.benim ki diteyete devam edip kontrol altında tuttuğumuz sürece sorun yok.bebek için hiç bi tehlike sözkonusu değil dedi.ama benim aklım hep okuduklarıma gidiyor. ikide bir ağlayıp duruyorum dolayısıyla strese bağlı olarak da şeker artıyor.
doktorum bana bebeğin doğumda komaya girme durumu var dedi.bizim bedenimizden bebek 160 şekere alışıyormuş.bebeğin şekerinin 30 40 civarında olması gerekiyor.doğum sırasında göbek kordonu kesilince 160 tan 30 a 40 a düşecek.çok tehlikeli dedi.akciğerleri geç gelişiyor.bunların yanında şişman bebek doğurmak önemsiz kalıyor.benimde canım çok sıkılıyor.senin canını sıkmak istemezdim.ama benim doktorum en baştan beri olumsuz biriydi.beni rahatlatacak hiç birşey söylemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?