2009 Nisan Anneleri buraya

hoşgeldin i yukselcim
seninde sevgililer günün kutlu olsun

cnm bu kocaları kulaklarından asmak gerek
en iyisi beklememek cnm
zaten benim odun kocam sevgililer günü yaklaştığında sinyalleri vermye başlamıştı
biz sevgili değilizki falan diye klava:

dünde diyorki adamda psikolojik baskı yapıyormuş
alışveriş merkezinde dolaşırken canlı çiçek beğendim
onu alayımmmı sana diyor sevgililer günü herdiyesi olarak

hay allahım yaaa delli ediyor beni

en iyiyisi sen bebişine hediye al cnm
onlarda bize yüce Rabbimin hediyesi:Saruboceq:

bir aydır diyetteyim.bendende günlük ölçüm istemediler.yediklerime göre değişiyor şekerim.tahlil günü açken kan aldılar.sonra kahvaltıdan sonra birinci ve ikinci saatte kan aldılar.iki saat aradan sonra öğle yemeği ye dediler.yine yemekten birinci ve ikinci saat sonra kan aldılar.beş defa kan verdim kalbura döndü kollarım.o kadar diyete rağmen yinede yüksek çıktı.

yok cnm sonuçta elimde yıkamıcam makineye atınca yıkıyor çamaşırları onu bende yaparım yaptım bile kurumasını bekliyorum valla

ya sorma megul ...bence de aşk tek bir gunle kutlanmaz ya da hatırlanmaz ama hele su donemde hamilelik ve cocugunu taşıyor olmamızın etkisiyle fotosentez yapan herhangi bir şeyi haketmiyor muyuz :uhm:

hak ediyoruz
çiçek hakkımız
söke söke alırız:hooray:a.s.

bende sabah kocışı tempıhledım sakın cıcege para verme dıye her seferınde kazıklanıyor ıkı gun sonrada soluyor sen en ıyısı dedı bana cıcek parasını ver ben bugun bızım pazardan kendıme corap alırım daha cok işime yarar heee sahı dıyor ıyı fıkır cok ramantıgız coookk:roflol:

hanımlar merhaba ben Allah izin verirse eylül annesi olacağım sormak istediğim bişey var bana artık gün sayan anne adayları olarak yardımcı olursanız çok sevinirim Allah hepinize yardım etsin sıkıntısız sorunsuz doğum yapmanızı nasip etsin tabi bizlerede
ben şuan 2.5 aylık hamileyim ve ilk bebeğm nasip olursa
ama kahverengi akıntı bende fazlaca mevcut bir hap kullanıyorum ama hala devam ediyor dr bebekte sorun yok dedi sizdede oldumu birde bebek çok aşağıda bu normalmı eğildiğimde özellikle ağrı yapıyor yani çok aşağıda bide bunu cevaplandırırsanız sevinirim Allah yardımcınız olsun

ben iki haftadır sevgililer gününe atıfta bulunuyorum ama kocam duymamazlığa geliyor.sürpriz yapma gibi bir alışkanlığıda yok çok şükür.

canım hayırlı olsun kullandıgın hap progestanmı bazılarında o akıntı oluyor bebkde aşagıdaysa ılk 3 ayın tam dolana kadar dıkket et yatarak dınlen ama stres yapma bazen rahımden sebepsız yerde akıntı gelmesı olabılıyor bebegın suan asagıda olması cok anormal degıl cunku ılk 3 ay bebekler mesane uzerınde yatarlar gıttıkce rahım yukarı cıkar

cnm öncelikle bebişin hayırlı olsun
hepimizin başından geçti böyle şeyler
benimde lekelenmem oldu
hapın ismini hatırlamıyorum ama yuvarlak topgibi
progestandısanırım
ondan içtim
cinsel ilişki yasaktı ve kendini yormak çünkü bu dönemler risklidir
kötü şeryler düşünmeki kötü olmasın

Öncelikle hayırlı olsun canım...Inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın... kahverengi akıntı hakkında dr. ne diyor... bol bol dinlenmeye ve oranında herhangi bir değişiklik olursa dr. haberdar et...Ve içini ferah tut Allahın izniyle hiç bir şey olmaz
Benim arkadaşım bebeğini 9 ay aşağıda taşıdı ve sağ salim sağlıklı bir oglan dogurdu... aşagıda taşımak sorun değil yetr ki kendini yorma

canım inşallah sıkmıyorumdur.ama kalım hep şekrede internette okuduğum şeyler çok korkuttu beni.senin doktorun ne dedi ne gibi riskler varmış.benim ki diteyete devam edip kontrol altında tuttuğumuz sürece sorun yok.bebek için hiç bi tehlike sözkonusu değil dedi.ama benim aklım hep okuduklarıma gidiyor. ikide bir ağlayıp duruyorum dolayısıyla strese bağlı olarak da şeker artıyor.

çok tşk ederim hanımlar çok tatlısınız
evet dr dinlenmem gerektiğini söyledi ve progestan verdi akıntı için şu iki haftayıda hayırlısıyla atlatsaydım inşallah bebeğimde sıkı sıkı tutunur annesini üzmez
Allah hepinize yardım etsin bebekleriniz sağlıkla büyüsün öpüyorum

canım hayırlı olsun.sorunun hakkında yorum yapamıcam ama 2.5 aylık bir bebeğin aşağıda olup olmadığını bilemezsin zaten öenmi de yok.şu an çok küçük.sen büyüyen rahminin baskısını kasıklarında hissediyorsundur büyük ihtimal.

doktorum bana bebeğin doğumda komaya girme durumu var dedi.bizim bedenimizden bebek 160 şekere alışıyormuş.bebeğin şekerinin 30 40 civarında olması gerekiyor.doğum sırasında göbek kordonu kesilince 160 tan 30 a 40 a düşecek.çok tehlikeli dedi.akciğerleri geç gelişiyor.bunların yanında şişman bebek doğurmak önemsiz kalıyor.benimde canım çok sıkılıyor.senin canını sıkmak istemezdim.ama benim doktorum en baştan beri olumsuz biriydi.beni rahatlatacak hiç birşey söylemiyor.

hayırlı olsun.bendede vardı hatta çok daha fazlası.ben 4 ay kullandım progestanı.öyle kanamam olduki bebeği kaybettim sandım.ama çok şükür doğuma yaklaştım.canını sıkma normal sayılıyor artık.ilişki yasağı ve dinlenmeyle geçiyor.

evet bunlar benim de okuduğum şeyler..Allah' a emanetler artık napalım.bi zelimizden geleni yapıyoruz.resmen gramla yiyip kalkıyorum.herşeyi ince ince hesaplamadan yemiyorum.artık bekleyip göreceğiz.
ama şu da var geçen sene bi arkadaşım aynı durumdaydı.doğum yaptı hiç bi sorun yaşamadılar.bebek hatta zayıftı bile.ne bileyim kafam karmakarışık.onun da baya yüksek gidiyordu.her öğünden 2 saat sonra ölçüm yapıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…