2009 Nisan Anneleri buraya

neysem sohbete devam.gerçi belim de ağrımaya başladı hafiften birazdan kaçarım herhalde.
bursasu bildiğim bi site yok canım ya.ben de bakım çantası bakıyorum.sırt çantasımı olsun omuzdan asmalı mı karar veremedim.iyi bi çanta 50 den başlıyor.siz nasıl alcaksınız çantanızı.

merhaba tatlı hamişler nasılsınız?
ben de geçmişi okuyorum.
hoşgeldin dozkan

ben yandan asmalı alırım heralde
daha kolay olur taşıması
yanlarda biberon lar için yerleri olan çantalar var sıcak soğuk tutulmasına yardımcı oluyor ben çarşıdan alrıım herhalde
ana kucağı ve arabasına uygun renklerde turkuaz ve gri

ya adet yerini bulsun şeker,pişman oldum bak yazdığıma oysa özel bişi yapmıcaz demeye çalışıodum inan,zaten yemiyorum bunu fazla sevmiyorum ama yasak olsaydı kesin bayılırdım,2 gündür tadım yok fazla sinirliyim adamdan çıkarıp duruyorum,akşama ne yapalım dedi istediğin bişi varmı,yok dedim ben kek yapacam(yani özel değil dmek istedim ölesine kek işte gibi)sende canın ne istiyosa ona göre al dedim canım bişey istemiyor,şöle düşününce aynısını o bana yapsa ne kadar üzülürüm,yinede bişey demedi,üzüldüm ve sinirlendim hani bişey dese uzasa oda beni kıracak bişey dese rahatlayacam belki yok ben bugün normal değilim

ben şu dev çıkartma setlerinden istiyorum ama pahalı galiba bebişlede 2 tane olunca herşeyi hesaplamak zorunda kalıyosun çok sıkıcııı

hırsınızı adamlardan çıkarmayın anacım ben benimkine hiç bişi demedim valla bu süreçte oda benim kadar yıprandı canım kelim bazen ona daha çok üzülüyorum evde hiç bişey yapamayan bi kadın adam bütün gün çalışıyo bide eve gelip evde çalışıyo sesinide çıkarmıyo garibim hiçde kafasını yemicem valla sevgililer günü diye

dün bebişin eşyalarını döktüm ortaya
eşimde uzanmış tv izliyor
bende etiketlerini söküyorum kıyafetlerin
hiiiiç elime alayımda bir etikette ben sökeyim yoook anacım
öyle kızdımki ona hiç heyecan yok ya bunlar ne biçim yaratık yaaa
çıldırıciiiiiimmmmm

ben şu dev çıkartma setlerinden istiyorum ama pahalı galiba bebişlede 2 tane olunca herşeyi hesaplamak zorunda kalıyosun çok sıkıcııı

canım evet ya ıkızler olunca cok daha masraflı oluyor ben esyaları ıcın bebk cantası almadım onlara bakdım 50 cıvarı hemde ıkı bebek esyası sıgmaz bende nıke spor canta aldım hem daha şık hemde sonra ısımede yarar ustelık ıcıne ıkı bebek esyası sıgar

yok şenaycım sevgililer günüyle alakalı değil benimki hiç yaparmıyım bunun için,kırmamda normalde çünkü haketmiyor kırılmayı,herzaman yardımcı oda bana,hamilelikten öncede öyleydi sağolsun,kırıldım sabah sabah,gerçi hakettim anacım çenem durmuyorki hiç ona laf buna laf,etrafında kız görmiim yeterki,e sonuç ortada,özlem sabah sabah başlama bari tamam anlıyorum ama vallahi canını sıktığına değmez deyince,tabi bende koptum,asıl sinirlendiğim belkide düşüncelerimi okumuş olmasıydı,aman ne biliim ben ya kendime sinir yaptım ondan çıkardım hemde bugün,olmaz ya işte oluncada gözü çıkıyor

Selam kizlar.. bende bu gunlerde asiri agresifim yaa..
22 subat bizim evlilik yildonumumuz. ben esime bundan iki hafta once dedimki hic 14 subat kutlamayalim artik ztn 1 hafta sonra evlilik yildonumumuz olcak hep fizuli masraf dedim. oda hic sewmez bu gunu ztn. ama gecen sene ikimizde calisiyorduk birbibirimizi 3 dk gorebilme firsatimiz olmustu yinede ufacik bi cicek beklemistim.. cok kirilmisti icim.
dunden beri yuzune vuruyorum adamin adam bugun sabahtan beri esofmanlarla mac izliyor kalkip bir cicek almadi yine ya... tamam kutlamayalim ozel bise yapmayalim dedim ama hani yinede insan bekliyor.. bogasim var onu ama belli etmiyorum bekliyorum sakin sakin. 1 saat sonrada ise gidicek gece gelcek.. ben mi cok alinganim ne!:dilcikar:

kesinlikle ayni dert bendede var.. ozene bozene yikadim utuledim kizimin kiyafetlerini dolabini yaptim adam ben kalk gel bak demeden kalkip gelmedi ya.. ben doyamiyorum bakmaya.. ama bi yandanda cok kizmiyorum kucagina almadan babalik hissi gitmiyor onlara

ben de istiyorum o dev çıkartmalardan ya. çok güsel duruyo ama evet pahalı biras.
gerçi ben zaten oda yapmicam bu evde. bebiş doğduktan 2 ay sonra kendi evimise taşıncas o zamana inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…