calla arkadaşım seninkide daha farklı işte,sıkma canını dicem ama bide üstüne işe gidecek yalnızsın,sen yinede sinir yapma bak pişman oluyoruz işte,şimdi aradı eşim ben gelince kendimi afettiririm diyor yinede oysa asıl suçlu benim(ve hormonlarım)
calla dr herşey normal dedi 15 marta gelirsin dei.kontrol yok malesef
seninkine de maşalalh tü tü
şimdiiiii betülcüm maşallah bebişine bildiğim kadarıyla sezeryan 38+2 de yapılıyor neden erken olduğu konusunda da hem sancı çekmemiş oluyo anne hemde açılma falan olmamış oluyo ya ondan bence calla sana gelince şekerim biz anlamakta güçlük çekiyoruz ama erkekler düz mantığa sahipler öyle bişeyin altından bişey çıkarmak anlamlar manalar üretmek bizim karmaşık beynimize özel sen adama kutlamayalım demişin oda kutlamıyor bunun üzerine alınganlık yapmak erkek beynini çok yukarılara koymak demek onlara ne istiyosan onu sölicen aynen market siparişi verir gibi 2 ekmek 10 yumurta bunun yanında ay çikolata alsamıydın acaba yok yok kilo alıyorum boşver dersen gelmez o çikolatasırnaşık şey hiç üzme kendini sen kaşınmışın
ay erkekleri korumakta bana düştü bu gün halbuki en özel gün manyağıda benim belki ama ben 10 gün önceden başlarım bak şu gün geliyo diye garibimde şerrimden kurtulmak için hoşlanmasada özel gün muhabbetinden mecbur yapar bişeyler ben söylemeden yaptığı tek kutlama bebek haberini verdiğimde akşam eve çiçekle gelmesi oldu şaşırmıştım çok
calla korkuyorum yapamam ben.epidural olunca narkoz atma olayı olmadığından ve organlarda narkozla değişiklige uğramadığından epidural daha iyi diyorlar doktorum risk yok dedi.ay bilemiyorum...
haftaya cumartesi randevum var şmididen heyecan sardı beni.artık 2 haftada bire düşsün şu görüşmeler ya.bana çok uzun geliyor.
ben daha hastane çantamı hazırlamadım.bebemin kıyafetlerini de yıkamadım.doktora gidip geldikten sonra başlıcam inşallah.teyzesinin getirdikleriyle birlikte o kadar çok eşyası oldu ki nasıl yıkayıp ütülicem gözümde büyüyor.
ama nedense anneler günü hiç kapitalist düzenin uydurması sayılmıyor.anneler günü benim eşim tarafından hiç atlanmıyor.
dün bebişin eşyalarını döktüm ortaya
eşimde uzanmış tv izliyor
bende etiketlerini söküyorum kıyafetlerin
hiiiiç elime alayımda bir etikette ben sökeyim yoook anacım
öyle kızdımki ona hiç heyecan yok ya bunlar ne biçim yaratık yaaa
çıldırıciiiiiimmmmm
şimdiiiii betülcüm maşallah bebişine bildiğim kadarıyla sezeryan 38+2 de yapılıyor neden erken olduğu konusunda da hem sancı çekmemiş oluyo anne hemde açılma falan olmamış oluyo ya ondan bence calla sana gelince şekerim biz anlamakta güçlük çekiyoruz ama erkekler düz mantığa sahipler öyle bişeyin altından bişey çıkarmak anlamlar manalar üretmek bizim karmaşık beynimize özel sen adama kutlamayalım demişin oda kutlamıyor bunun üzerine alınganlık yapmak erkek beynini çok yukarılara koymak demek onlara ne istiyosan onu sölicen aynen market siparişi verir gibi 2 ekmek 10 yumurta bunun yanında ay çikolata alsamıydın acaba yok yok kilo alıyorum boşver dersen gelmez o çikolatasırnaşık şey hiç üzme kendini sen kaşınmışın
calla bencede senin adamın işe gitmesi bugün daha hayırlı,güldürdün beni allahta seni güldürsün,elinde kalacak yoksa mazallah yahu,ben bugünden zaten bişey beklemiyorum çok şükür kollarının altında yatıyorum,sarılabiliyorum ya bana herşeye bedel,şimdi benim içinde aynı diyeceksiniz(ki eminim öyle zaten)arada sırada bizde sinirlenebilirz canım hormonda bahane hehehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?