2009 Nisan Anneleri buraya

calla arkadaşım seninkide daha farklı işte,sıkma canını dicem ama bide üstüne işe gidecek yalnızsın,sen yinede sinir yapma bak pişman oluyoruz işte,şimdi aradı eşim ben gelince kendimi afettiririm diyor yinede oysa asıl suçlu benim(ve hormonlarım)

kızlar doktordan geldim 2000 gr ve teyzeleri çok tatlıydı.herşey normalmiş.15martla 5 nisan arasında olay gerçekleşir.dedi.normal düşünmezsen epidural sezeryan düşün dedi.daha rahat dedi.ağrı az dedi.epiduralde felç tehlikesi var mı?sizce ne yapsam ki!!!
bir de ben nisan 1 i bekleyelim gibilerinden ettim erken alınmasın diye.o da ani bişey olmazsa olabilir dei.ama ai sancı falan gelirse epidural olamazsın dedi.akıl verin ne yapayım.

betülcüm çok çetrefilli bir soru ben taca atıyorum,bebiş iiymiş ha,oh maşallah maşallah,allah esirgesin yavrularımızı inşallah,ya bende şeyi soracam neden 2 hafta öncesinde yapıolar sezeryan olunca neden erken yani varmı bilgisi olan

haklisinda bizimkide saolsuin skilirsan aksam evde yalniz yanima gelirsin dedi amaa gitmem.. aksam ona guzel bi sms gecircem kapak olsun! ya gecen yil icin okdr laf carpittim hadi smdi evliyizde insan gecen senenin ozru olsun diye bi cicek alir ya. bide onu yalniz alisverise yolladim ki yanimda alamaz diye:) nerdeee benim okuzum...

betulcum sewindim senin adina.. ben sonuna kdr normal dogumcuyum ama cok agrim olursa normal epidural istiyorum.
bende gecen hafta cuma gitmistim doktora 31+5de 2000gr demisti doktor.33+4de hastanede randevum var bakalim ne kdr olmus olcak bebisim..

özlem bebek normal bişekilde plansız doğmasın diye taaaaaa 10 gün önce alıyolar o da iyi olmuyo sarılık kuvez falan ben 5 gün önce yeter diye düşünüyorum

şimdiiiii betülcüm maşallah bebişine bildiğim kadarıyla sezeryan 38+2 de yapılıyor neden erken olduğu konusunda da hem sancı çekmemiş oluyo anne hemde açılma falan olmamış oluyo ya ondan bence calla sana gelince şekerim biz anlamakta güçlük çekiyoruz ama erkekler düz mantığa sahipler öyle bişeyin altından bişey çıkarmak anlamlar manalar üretmek bizim karmaşık beynimize özel sen adama kutlamayalım demişin oda kutlamıyor bunun üzerine alınganlık yapmak erkek beynini çok yukarılara koymak demek onlara ne istiyosan onu sölicen aynen market siparişi verir gibi 2 ekmek 10 yumurta bunun yanında ay çikolata alsamıydın acaba yok yok kilo alıyorum boşver dersen gelmez o çikolatasırnaşık şey hiç üzme kendini sen kaşınmışın

ay erkekleri korumakta bana düştü bu gün halbuki en özel gün manyağıda benim belki ama ben 10 gün önceden başlarım bak şu gün geliyo diye garibimde şerrimden kurtulmak için hoşlanmasada özel gün muhabbetinden mecbur yapar bişeyler ben söylemeden yaptığı tek kutlama bebek haberini verdiğimde akşam eve çiçekle gelmesi oldu şaşırmıştım çok

cnm haklisin smdide bana diyorki neden suratin asik.yok bise dedim..
ya ben dedimki arada bir hafta var birbirimize 14 subatta bise alip fizuli masraf yapmayalim.. guzel bi yemek yeriz aksam dedim okdr. e smdi aksam ise gidiyor yemekte yiyemicez.. onuda gectim dun aksamdan berii anlatiyorum gayet duz mantik gecen yil senden hediye deiil ama bi dal cicek beklemistim cok kirilmistim.. ya insan buna istinaden sabah benden once kalktin cicekli bi sokak geride git al kahvaltida ver sende rahatla bende.. actim gozumu mutfakta sigara iciyo kocacim gunaydin askim sevgililer gunun kutlu olsun dedi bende seninde cnm dedim bukdr..
ama böle dusunmemisim herhalde baya bi hayal kirikligi yasadim :bbo: nys ise gitsinde bari goz gormeyince sinirlenmem daha cok sanirim yasakkelime

calla korkuyorum yapamam ben.epidural olunca narkoz atma olayı olmadığından ve organlarda narkozla değişiklige uğramadığından epidural daha iyi diyorlar doktorum risk yok dedi.ay bilemiyorum...

Selam alıngan kaprisli hamişlerkaydirigubbakcemile3 Gerçi bizde de durum farklı değil. Bende aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyorum sizler gibi. Aslında kesinlikle hamilelik hormanlarından bu kaprislerimiz. Ama sona yaklaştık ya malum, kendimizi o nedenle galiba yalnız ve ilgiye aç hissediyoruz kocişlerin daha çok bizle ilgilenmesini istememiz ondan. Bebekler konusunda da bu ıspatlanmış bişey onlar ancak bebekler doğunca anlicaklar baba olduklarını o yüzden çok bişey bekleyipte üzülmeyin şimdi.
Bu arada yoklama veriim. Malum taşınma işi hala sürmekte. Kısmetse salıya taşınıyoruz. Evdeki tadilat bitti, eksik mobilyalar alındı, perdeydi halıydı derken korkunç bi masraf oldu bize doğum üzeri.O nedenlede kocişe dicek bi lafım yok zavallı adamcağız çalışıp duruyo. Gerçi bu taşınma işini o açtı başımıza. Ben çok çok yorgunum. Geçen haftam koşuşturmaca geçti, önümüzdeki haftada öyle olucağa benziyo. Bu yoğunlukta bebişime bişi olmasın yeter. Geçmişi okuyamıyorum imkansız zaten onca sayfayı şu ara okumak. Artık taşındıktan sonra çok vaktim olcak o zaman okurum. Umarım herkes iyidir... Sevgi ve sağlıklı bi gün dilerim herkese...a.s.

bizimkindeki sorun alakasiz zamanlarda elinde cicekle gelir ozel gunlerde o adam o adam diil sanki.. kendide söler planlanmis seler yapmak ona gore diil icinden gelcek alakasiz umulmadik bi anda yapcak. ama hamile oldugumu ogrendigimdede cicek beklemistim ozamanda almamisti okuz kocacim bak ozamanida hatirlattin :) smdi ben cok merak ediyorum haftaya pazar ilk evlilik yildonumumuz citimi cikartmayacagim bakalim napicak..

benim arkadaşım epidural sezeryan olacaktı tabi bunu ameliyathaneye uyanık olarak almışlar oda bıçakları falan görünce yapışmış dr eline bayılt beni istemiyorum hiç bişey görmeyi demiş öyle bayıtmışlar

ay şenay allah esirgesin seni emi,tabi dönemezsin yatakta ben şu halimle dönemiyorumki ama bak ikiz doğuracak olsam kocam uyanamazdı çünkü hem dışarda yoruluyor en azından beyni yoruluyor özellikle şu krizde(şahidim çünkü hep yanındayım gündüzde)hem evde yoruluyor(çamaşır asmasından,köpişimiz pascaala ilgilenmek,süpürge vs..)üstüne bide film izlesemmi deyip tv karşısında oturunca(sözde bişey düşünmüyor ama günün kritik saati onun beynine göre ama bana çaktırmıyor)sonrada tabiki dürtsem uyanmıyor,anlattım ya geçen gün kramp girdi ayağıma resmen inledim,duyuramadım sesimi,doğursam haberin olmayacak aşkım diyorum yok canım deyip gülüyor,gözlerininde içi gülüyor karnıma bakıp bakıp,canım benim ya

calla bencede senin adamın işe gitmesi bugün daha hayırlı,güldürdün beni allahta seni güldürsün,elinde kalacak yoksa mazallah yahu,ben bugünden zaten bişey beklemiyorum çok şükür kollarının altında yatıyorum,sarılabiliyorum ya bana herşeye bedel,şimdi benim içinde aynı diyeceksiniz(ki eminim öyle zaten)arada sırada bizde sinirlenebilirz canım hormonda bahane hehehehehe

megulcum al benden de o kadar... ne yıkadım ne ütüledim çanta manta hazır değil yani.... hep izne ayrılınca diye erteledim bakalım bu hafta içi yaparım inşallah... elbiseler tamam yatak yok yaparız inşallah yaaa... Rabbim sağlık versin de....

ama nedense anneler günü hiç kapitalist düzenin uydurması sayılmıyor.anneler günü benim eşim tarafından hiç atlanmıyor.

hediye ve eşler..... aynı sorun bende de var... 14 şubat iye beklemiyom da normal günde bari al gel nolcak sanki.. ama işte öyle bunlar bi de dile getirince sen ne aldın derse şaşırmam........

bursasu aynen canım geçen gün ben de etiketlerini kesiyom kaç tane kaç beden ne var eksikler neler bakıyom o ööle bilgisayarla uğraştı.. neyse ki makası getirdi tek:):) RUHSUZ BUNLAR ANACIM....

şenaycım maşallah öncelikle resimde çok şirin bi hamiş çıkmışışın.... takdir ettim iyi çözmişin erkekleri:):):) market siparişi demekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eveeettt selam kıslar .... ben geldim.... malum motor vardı.. ben eğitimci değil tamirci olmaya karar verdim.... sınav çalışınıca bi garip oldum bi sürü şey:) amaaan ne işime yarayacaksa... inşallah bu kez bitti:)
istanbulda berbat bi hava var ve sabah soğuktu... gezmeyi düşünmüştüm oysa... belki eşim gel sana bişiy alayım der diye:):): ama hava da ondan yana çıktı... o da beni eve bırakıp işe gitti.... ayyy çok uzun oldu susmam lazımmmm

evet gitti benim sinirlerimde biraz yatisti.. cikarken birsey yokmus gibi bi opucuk verdim kolay gelsin dedim.. cunku eger bozuk ayrilirsak ben cok huzursuz oluyorum.. evet abartiyorum biliyorum dedigin gibi geceleri onun beni uykumda opmesi koklamasi sarilmasi herseye bedell.. o bana hediye alsaydi ben kizardim neden aldin diye ama ne bilim ya bi cicek beni cok mutlu edermis meger bende yeni anladim :) neden takildim böyle bilmiyorum.. ama benim hincim gecen seneden sanirim adam hicbiseyin farkinda diil ben kendi kendime kuruyorum sinirleniyorum fln fln.. hamilelik walla mahvetti beni :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…