2009 Nisan Anneleri buraya

calla korkuyorum yapamam ben.epidural olunca narkoz atma olayı olmadığından ve organlarda narkozla değişiklige uğramadığından epidural daha iyi diyorlar doktorum risk yok dedi.ay bilemiyorum...

betülcüm be drma güveniyom nedense ve ona 5 ayda ben epidural normal düşünüyom ne dersiniz dedim o da "ben normal doğumu sonuna kadar istiyorum epidurali de taviye ederim daha rahat olursun" dedi. para için dediğini sanmıyorum çöünkü ööle biri değil.... ama risklerini de sorcam dr arkadaşlara.... Rabbim hayırlısını versin

sevgili kocacim aradi smdi soruyor galatasaray-antalyaspor maci kac kac diyor
ben ne derdndeyim o ne ay sinirden kahkahalar atmaya basladim delikafadulden delikafadulden

ayyy benim takvim gene sıyırmış..
bu arada aprilcim bi taşınsan da kurtulsan.. hem maddi hem manevi çok yorucudur bu döenm şimdi ay tam da kış ortası Allah yard etsin.. çiçek 1 ay oldu nerdeyse keşke senin de o aralar olsamış baksana hep yaamurlu havalar... hayırlısı gerçi...

yakıyordum çeneden kekimide,hiç güzel olmadı valla bunu ne zamandır yapmıodum,üstünde benim göbeğe benzeyen bombe oldu resmen yahuuuuuuuuu

senay valla karmakasirik duygular icindeyim ben ya.. gülsemmi aglasammi bilemedim gunun yildizi olmama :CüvCüv:
aradim mac bitti demek icin neden sesin böyle birseymi oldu agrin sizin mi var dedi.. yok bisi hava soguk disari cikmak istiodum cikamadim ondandir dedim. ama derken resmen cenem titredi agliodum az kaldi ay bana vallaha bi haller oldu ya :çok üzgünüm: oda dedi yemegini fln ye aksam yanima gel bende bakariz dedim .. böyle istee.
nys ben icinde tutabilen tiplerden degilim ztn yarin obur gun söyle aglayarak yada cirlayarak sölerim icimdekileri. aile faciasi cikartmam insallah.. kafamçokkarıştı

ya taşınma olayı iptal oldu bizim allahtanki tabi zor yahu,bu arada üşütmemeye ve nasıl olacaksa fazla yorulmamaya özen lütfennn

calla sakin ol bi katolik adeti sonuçta kutlasan ne olcak kutlamasan ne olacak bak zaman zamanda jestler yapıyomuş odun diil yani adamcağız büyütme kendinide boşuna üzme lütfen

bence de büyütme şenay haklı.. hem bak başka zamanlarda sürprizler yapıyomuş... burda yapmayanlar da var... yani şükret haline callacıma.s.

bence de büyütme şenay haklı.. hem bak başka zamanlarda sürprizler yapıyomuş... burda yapmayanlar da var... yani şükret haline callacıma.s.

yok yok iyiyim smdi.. gelip gidiyorlar arada. yemek yapayim ben karnimda doyunca daha daha mutlu olurum..
öpüyorum sizleri ve bebisleri kizlar:1hug:

calla sakin ol bi katolik adeti sonuçta kutlasan ne olcak kutlamasan ne olacak bak zaman zamanda jestler yapıyomuş odun diil yani adamcağız büyütme kendinide boşuna üzme lütfen

yaw derdim 14 subatla alakali diildi cnm ama nys. sanirim yalnizlikda beni bunaltiyo cok.. dogum gunumde calisiyodu yilbasinda calisiyodu bugun calisiyo e ben yurtdisindayim buralarda yalnizlik daha bi koyuyo insana.. oyuzdende ufacik seyler buyuyebiliyor insan beyninde..

kıslar konumuzla alakası yok ama bişiy dicem yani sorcam.... ben artık kilo sorunu yaşamamak için kepek ekmek yemeye başladım bir haftadır... zaten yarıyıl tatilinde mümkün olduu kadar az ekmek tükettim oncekine göre... şimdiii kepek ekmek kansızlık yapıyomuş yeme dedi bi arkadaş siz ne diyosunuz????

kepek ekmek bağırsakları çalıştırdığı için bağırsaklarda emilebilen vitaminlerin emilmeden atılmasına neden oluyomuş en iyisi tam buğday ekmeğiymiş tv de bi dr söylemişti

ayyy şenaycım teşekkürler... ben kızımı vitaminsiz mi bıraktım yani 1 haftadır

her vitamin için geçerli diilde ama demir bağırsakta emiliyo kesin başka hangileri bilemiyorum ama bi haftada önemli bi eksiklik olacağını sanmıyorum

Gedacım sağol, kısmet herşey bencede çok geçiktik. Bana çok zor oldu bu iş ama napalım artık 3-5 güne bitecek bu sıkıntı. Maddi yükü korkunç zaten. Bizim ev küçüktü taşıncağımız ev daha büyük tabi eşya sorunu oldu, perde sorunu oldu. Yani masraf oldu:)) Bu arada bebişimin odasının kağıdıda yapıldı ay bi gördüm ağla ağla öldüm yani doğunca naparım artık bilmiyorum. Bide eşyaları gelince ay sonunda iyice aklımı kaçırcam sanırımkaydirigubbakcemile2
Bu arada kaptın mı ehliyeti belli mi sonuç:)

Arkadaşın cok doğru demiş bencede kepek ekmek yeme onu yerine mesela süt yoğurt ve peynirde light olanları yani yağı ve tuzu azaltılmış gıdaları tercih et ve şeker, tuz unlu gıdalarıda kesersen cok faydası oluyor. Gebelik boyunca kilo alınması kacınılmaz önemli olan bizim degilde bebeğin kilo alması ve iyi beslenmesi. Ayrıca yesil sebze meyve balık ve ızgara etlerde yiyebilirsin. Ozaman bebeğine yönelik beslenmiş olursun.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…