2009 Nisan Anneleri buraya

herksein sevgililer günü kutlu olsun arkideşler,kocaların kıymetini bilelim tamammı,rabbim onları yanımızdan başımızdan eksik etmesin inşallah,AMİN... görüşürüsss

ayy yatmıyoz 2 gündür adamcağız öksürüp duruyo neden bugüne denk geldi anlamadımki :bbo:
sevgililer gününde bi öpüşüp koklaşamadıkŞeniz

gittik valla recep ivediğe ama sesten mi rahatsız oldu bebiş anlamadım kaburgalarımı tam gaz kırmakla meşguldu
işallah testler düzgün çıkar valla 19unda kontrolüm
ev hala çamaşırhane gibi yağmurda yağınca içerde perişan oldum peteklerin üstü full az kaldı bikaç parça daha sonra bende hurçlara oradan hastane çantasına hihoyyyt

sizlerin desteğiyle stresim azalıyo canımcım az kaldı bikaç gün sonra durumu öğreneceğim.dualarınız için sağolun

sağol canımcım dikkat ediyoz kocişten uzak yaşıyom :çok üzgünüm:
evet asması bile zordu ütülemesi inan işkence

bildiğiniz bebek ürünlerini uyguna satan bebek sitesi varmı kızlar alışveriş için

canım ben şimdiye kadar e-bebek,hepsiburada,pratik ev,kirazbaby den alışveriş yaptım kıyaslıyorum sitelerdeki fiyat ve ürün farklarını ona göre alıyorum.alışveriş merkezlerine gitmek bi dert taşımak ayrı bi dert.sitelerden arayıp bulmakta kolay dene istersen canımcım

slm tekrar arkadaşlar.bursasucum ben jimerden ahmet yılmaza gidiyordum o medicale geçti.şimdi yine jimerden volkan yıldırıma başladım.bu gün vardı kontrol.beğendim doktoru gayet ilgiliydi.ayrıntılı anlattı herşeyi.sende doktor aruyormuşsun.jimer için anlaşmalı gidebiliyorsan fiyatlarda uygun,benede orda yapcam işallah.bu arada doktor calsiyum ve mağnezyum ilaçları yazdı,zaten ferro demir ilacı ve elevit içiyordum.şimdi günlük 4 ilaçmı içicem kafam karıştı bunların hepsini kullanan varmı aranızda kızlar.

günaydııınnn... kimsecikler yok ama.... hekese güzel bir gün diliyorum......

tatlım sanada günaydın herkes iyi huzurlu bi pazar geçirsinnnnnnnnnnnn :)

amin canım.....
yaaa üfff bu istanbulun havası beni mahvedecek... şimdi evde oturdum olumsuzlukları düşünüp düşünüp ağlıyorum.... burda da kimseler yoksenağlama.... nerdesiniz kızlar........

gedaaaa niye ağlıyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bak hava kötü ama az kaldı hayatının anlamını kucağına alacaksın yakında:)
onu düşünüp mutlu ol bence tatlım hepimizin hayatında bi sürü olumsuz şey var ama ağlama hatta düşünme fazla kuzunu düşün sen güzel günler bizi beklio:) ağlayacak vaktimiz bile olamayabilir:ecrin_bebek:

ay ne biliiim canım yaaa içimden geliyo engel olamıyom... offf.... dün konuşulanlardan etkilendim sanırım artık eşimin beni sevmediğini düşünmeye başaldım... çok saçma biliyom ama ööle işte....
aslında haklısın... dünyanın en tatlı varlıkları geliyo üzülmek saçma.... inşallah geçer hemen.. eşime mail yazdım ağlaya ağlaya.... bu arada 14 şubatla ilgisi yok....

Canım benim ya anlıyorum seni.Ama hepsi bu hormonları suçu.Eşin seni tabiki de seviyordur ama senin her zamankinden fazla lgiyihtyacın olduğunu anlayamıyor hepsi bu.Üzme kendini.Bebişlerimiz her duygumuzu hissediyor biliyorsun.

en iyisi uyumak... ayy ben evde 1.5 ay nasıl kalcam böyle..... ya bi de bu siteye bişiy olursa sizler de olmazsanız............. uyumalıyım ben iyice karamsarlaştım.... şimdilik hoşçakalın...

benanber haklısın canım çok teşekkürler... ayyy sizi de sıktım belki de hakkınızı helal edin...

iyi pazarlar kızlar....
gedacım o haller bendede var yerli yersiz eşimle uğraşıyorum ve ağlıyorum sanırım hamile kadınlarda bu eşim beni artık beğenmiyor ve sevmiyor durumları mevcuttur ama gerçekten insanın elinde değil adamcağız sürekli seni seviyorum diyor ama bana yetmiyor sürekli benle ilgilensin istiyorum bence artık iki canlıyız ya ilgide ona göre artmalı diye düşünüyor beyinlerimiz ama kısa bir süre sonra sevgi ve ilgi bekleyen biz hamişler hayatımızın merkezine meleklerimizi koyup bütün sevgimizi onlara vericez herhalde onun için bu kadar hassaslaştık herşeye rağmen herşey çok güzel çünkü içimizde kıpırdayan ve deli taylar gibi kalbi çarpan allahın emanetleri var...

ayy gayet hava ile uyumlu bunalımlardayız yani hı,griye yakın beyazı bastırmış,pusluyuz,şimdi bir güneş açsa inanın tüm düşünceleriniz değişir,takmayalım dicem olmuyor illaki birşey bulup takıyoruz işte,üşenmesem sabaha karşı açacaktım blg ama çok üşendim,uyanıpta uyuyamayınca kırk tane olumsuz şey geliyor insanın aklına,şeytanın işi olmayınca ne yaparmış......,tövbe tövbe,onun için ne yapacas güzelşeyler düşüneces demi,evettttt

hıııı bunuda yaziim sonra söz yazmayacam,zaten 2 ay kadar daha düşünürüz ondan sonra zaten düşünmeye fırsat bulamayacağız onun için az önce yazdıklarımdan vazmı geçsem acaba dedimde yok yok vazgeçmiim ozamanda uykusuzluğu bebeğin gazını,vereceğimiz kiloları yada buna benzer şeyler buluruz nasıl olsa yeterki niyeti boz dimi,aman kıslar ya ne takıyosunuz boş verin herşey olacağına varır işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…