canım geçmiş olsun,,,
benim eşimde grip olma yolunda ,, hatta sabah işe gelirken baya ateşi vardı.. Onu oyle yatakta bıraktım geldim...
Adamcağız bana bakarken hasta oldu.... Inşalllah yeniden bana geçmez... ..
Sende kendine dikkat et,,,,,aynı yatakta yatmayın bir süre......
canım ya bence iyi yapmışsın karnımız burnmuzda 14 şubatta aşk yaşiicak halimiz yok ya recep ivedik izleriz bizde
bu arada kendini hiç kasma çok olumlu düşün tamm mı testler iyi çıkacak bebiş süper gelişecek bizde maşallah diicez kuzuya ve sana canım benim
valla sen yazınca aklıma geldi geçen haftada biz yıkadık annemle ev korkunç durumdaydı zor ütülenio bi de yaaaaaaaaaaaa ama değdi bebişin herşeyi misler gibi küçük hurçlara yerleştirdim ohhh hastane çantasını da yaptım dün akşam rahatladım yaaahuuuuuuuuuuuu:):ecrin_bebek:
günaydın kızlar.. gerçi saat 11,30 olmuş ama yeni yeni kendime geliyorum. ..
sinehas canım stres yapma sakın rahat ol değerlerim normal çıkıcak de..inşallahda öyle olur güzel haberlerle gelirsin inşallah..
şirvancım eşine geçmiş olsun neyse üzülme yanlız bıraktım diye bugün 1 de çıkıyorsun zaten. bişeyn kalmadı gider bakarsın eşine ama kendinede dikkat et yenilemesin hastalığın..
özlemcim bende geceleri çok su içmiyorum gündüz içiyorum gece wc ye kalkmıyorum güzel uyuyorum. delikafadulden
aramıza hoşgeldin serpil
doktorun kimdi hangi hastaneye gidiyordun?
volkan yıldırımı bilmiyorum ama bende jimere gitmeyi planlıyorum aramıza geri dönersen bilgi paylaşımı yapabiliriz
:asigim::asigim:teşekkürler mıhtarım:))
sizi bırakırmıyım hiç
yanlız bugün bir ihtar almışım kk dan bursada bi devlet doğum hast.ilgili duyduğum bişeyi yazmıştım duyduğunu yazmak yasakmış
illaki görecekmişsin ki yazıyı yazalı haftalar oldu
sitenin bazı bölümlerini göremeyebilirmişim:dilcikar::dilcikar:
sinehas roseberyy dikkat edin kendinize sakın hasta olmayın kızlar
başka şeylerde yzacaktım ama unuttum
evimiz bebek koktu kızlar
bebişin mibicik eşylarını asması bile zorduki
tülemesi nasıldır
ütülemek deyince hemen kayınvalidem geliyor aklıma hehehe:roflol::roflol:
şimdi sadece rengi beyaz olanları yıkadım renklileride başka bir gün yıkayacağım
inşallah Allah bu cicileri giydirmeyide nasip eder aminn:Saruboceq:
bildiğiniz bebek ürünlerini uyguna satan bebek sitesi varmı kızlar alışveriş için
aramıza hoşgeldin serpil
doktorun kimdi hangi hastaneye gidiyordun?
volkan yıldırımı bilmiyorum ama bende jimere gitmeyi planlıyorum aramıza geri dönersen bilgi paylaşımı yapabiliriz
:asigim::asigim:teşekkürler mıhtarım:))
sizi bırakırmıyım hiç
yanlız bugün bir ihtar almışım kk dan bursada bi devlet doğum hast.ilgili duyduğum bişeyi yazmıştım duyduğunu yazmak yasakmış
illaki görecekmişsin ki yazıyı yazalı haftalar oldu
sitenin bazı bölümlerini göremeyebilirmişim:dilcikar::dilcikar:
sinehas roseberyy dikkat edin kendinize sakın hasta olmayın kızlar
başka şeylerde yzacaktım ama unuttum
evimiz bebek koktu kızlar
bebişin mibicik eşylarını asması bile zorduki
tülemesi nasıldır
ütülemek deyince hemen kayınvalidem geliyor aklıma hehehe:roflol::roflol:
şimdi sadece rengi beyaz olanları yıkadım renklileride başka bir gün yıkayacağım
inşallah Allah bu cicileri giydirmeyide nasip eder aminn:Saruboceq:
tatlım sanada günaydın herkes iyi huzurlu bi pazar geçirsinnnnnnnnnnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?