slm tekrar arkadaşlar.bursasucum ben jimerden ahmet yılmaza gidiyordum o medicale geçti.şimdi yine jimerden volkan yıldırıma başladım.bu gün vardı kontrol.beğendim doktoru gayet ilgiliydi.ayrıntılı anlattı herşeyi.sende doktor aruyormuşsun.jimer için anlaşmalı gidebiliyorsan fiyatlarda uygun,benede orda yapcam işallah.bu arada doktor calsiyum ve mağnezyum ilaçları yazdı,zaten ferro demir ilacı ve elevit içiyordum.şimdi günlük 4 ilaçmı içicem kafam karıştı bunların hepsini kullanan varmı aranızda kızlar.
en iyisi uyumak... ayy ben evde 1.5 ay nasıl kalcam böyle..... ya bi de bu siteye bişiy olursa sizler de olmazsanız............. uyumalıyım ben iyice karamsarlaştım.... şimdilik hoşçakalın...
dünden izlediğimiz filmin yarısı duruyor onu bitirip geliim ben öpüldünüs şimdilik,eşim çıkacak 1 saate kadar,ıssız adamı izlemedim hala o bana ben ona bakıyorum acaba yalnız çekilirmi sizce fikri olan varmı,bakın çok zırlayacağım bişeyse hiç başlamiim ha ona göre,şimdilik hoşçakalın,aşağıda görünebilirim ama yokum bir süre msj bırakabilirsinizkaydirigubbakcemile
merhaba arkadaşlar ben bursaya geldim. bir haber vereyim dedim...
merhaba arkadaşlar ben bursaya geldim. bir haber vereyim dedim...
çiçekcim uyumaya çalıştım ama aç olduumu hissettim yemek yedim geldim:) kocamı kendi haline bırakıyom küstüm... bebek sitelerinde gezindim... çanta olarak esprıt bebek çantası düşünüyom nasıl bi fikriniz var mı resmini koyamıyom link de verilmiyo ama denicem...
Bebek Çantaları ve kangrular > bebek bakım Çantası > Esprit Thermo bebek bakım Çantası İNDİRİMMM
Markası : Esprit
Markanın ait Olduğu ülke : Almanya
Özellikleri :
•Alt acma minderi,
•Biberon tasima kabı içi yalıtımlı(Thermo özellikli ısı yatımlı)
•Sterilize Edilebilen Emzik Kabı
•Cüzdan
•Kirli esyalar icin tasima kabı
•Omuz askisi,
•3 adet aski aparati,
•Bozuk para gözü
•Cep telefonu saklama bolumu.
Ürün Madde İçeriği / kumaş materyali
•Kirlenmeye dayanikli,
•Bebek esya ve biberon tasima
Temizlenme Özellikleri : Sabunlu bez ile temizlenebilir
Ürünün Ağırlığı : 700 gr
•Sicak soguk muhafazali biberon gozu,
•Steril edilebilen emzik koruyucusu
•Bebek kullanimi sonrasi laptop cantasi olarak kullanilabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?