2009 Nisan Anneleri buraya

dünden izlediğimiz filmin yarısı duruyor onu bitirip geliim ben öpüldünüs şimdilik,eşim çıkacak 1 saate kadar,ıssız adamı izlemedim hala o bana ben ona bakıyorum acaba yalnız çekilirmi sizce fikri olan varmı,bakın çok zırlayacağım bişeyse hiç başlamiim ha ona göre,şimdilik hoşçakalın,aşağıda görünebilirim ama yokum bir süre msj bırakabilirsinizkaydirigubbakcemile

elevit hariç diğer üçünü ben de kullanıyorum ve artık sıkıldım bunları her gün içmekten. eleviti 4. ayda bıraktım ben.

en iyisi uyumak... ayy ben evde 1.5 ay nasıl kalcam böyle..... ya bi de bu siteye bişiy olursa sizler de olmazsanız............. uyumalıyım ben iyice karamsarlaştım.... şimdilik hoşçakalın...

canım kocalarda çok stresli şu sıralar hem onlar baba oluo sırtlarına daha çok yük biniyo hem ekonomik kriz kafalarında 1000 tane şey var aslında. sizin kuzunuz olucak sevmez olur mu hiç seni şu ruh halinden çık lütfen hatta kalın kalın giyin ayağına da botlarını giy çık yağmurda yürü nasıl iyi gelio sinirlere bilemezsin

bence filmde öyle ağlancak bişey yok ama sen yinede eşinle git film bir erotik ....

çiçekcim uyumaya çalıştım ama aç olduumu hissettim yemek yedim geldim:) kocamı kendi haline bırakıyom küstüm... bebek sitelerinde gezindim... çanta olarak esprıt bebek çantası düşünüyom nasıl bi fikriniz var mı resmini koyamıyom link de verilmiyo ama denicem...
http://www.civcivbebe.com/productDetail.aspx?ID=1948

Markası : Esprit
Markanın ait Olduğu ülke : Almanya

Özellikleri :
•Alt acma minderi,
•Biberon tasima kabı içi yalıtımlı(Thermo özellikli ısı yatımlı)
•Sterilize Edilebilen Emzik Kabı
•Cüzdan
•Kirli esyalar icin tasima kabı
•Omuz askisi,
•3 adet aski aparati,
•Bozuk para gözü
•Cep telefonu saklama bolumu.
Ürün Madde İçeriği / kumaş materyali
•Kirlenmeye dayanikli,
•Bebek esya ve biberon tasima
Temizlenme Özellikleri : Sabunlu bez ile temizlenebilir
Ürünün Ağırlığı : 700 gr
•Sicak soguk muhafazali biberon gozu,
•Steril edilebilen emzik koruyucusu
•Bebek kullanimi sonrasi laptop cantasi olarak kullanilabilir.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben bursaya geldim. bir haber vereyim dedim...

yani iyisin:) benim yerime de bir iki tur at heykel altıparmak:) ayyy çok ösledim ben oraları.... 1 sene olcak gitmeyeli....öğrenciliğim orda geçti de....

canım çok kullanışlı bişeye benziyo hatta keşke bende alamış molsaydım direk bunu alırdım sanırım bu arada yemek yiyiynce gülmeye başlamışsın çok sevindim:)

çiçekcim stork diye bi çanta daha var onun da yalıtımlı bölümü var ama şeklini sevmedim... bu çantanın da teklacivert rengi var napsam kararsız kaldım

aa çiçek şimdi baktım bi sitede renkleri var... siyah kırmızı siyahını alırım belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…