merhaba arkadaşlar ben bursaya geldim. bir haber vereyim dedim...
yani iyisin:) benim yerime de bir iki tur at heykel altıparmak:) ayyy çok ösledim ben oraları.... 1 sene olcak gitmeyeli....öğrenciliğim orda geçti de....
canım bursasuyla falan buluşsanıza
bu arada bişey sorcam 32. haftaya girince mi 8 aylık oluyoduk?
Çiçek çok güzel görünüyor da ben yemek yapmaya üşeniyorum onu nasıl yapacağım şimdi?Tembel miyim neyim ya:)
Çiçek çok güzel görünüyor da ben yemek yapmaya üşeniyorum onu nasıl yapacağım şimdi?Tembel miyim neyim ya:)
sorma canım ya ben de yemeğe üşeniorum şimdi hamur filan ayy nasıl gözümde büyür çiçeke maşşallah yani
evet çiçekcim sanırım 32 de 8 aylık olcaz. tickerlara bakıorum ben de. 32dekilerin ki 8. ayda benimki hala 7 de olduuna göre die düşündüm.
kızlar ya bırleş sorucam bebklerın yataklarına yorgan nevresım takımı gerekıyormu yoksa uyku setı uzerındemı yatıcaklar kayınvalıdem hem yun yorganı hemde hazır yorganlardan alıcakmış bıde bunlara nevresım falan ya bence gerek yok benmı yanlış bılıyorum
off ya daha cocuk ne gıyer nasıl yatar bılmıyorum ben ıkı bebege nasıl bakıcam ya beceremezsem kuzularıma bakmaya ıyı bakamazsam onlara cok uzulurum
canım yün yorgan bebeklere ağır gelir nefes almalarını zorlaştırır o yüzden ben kaz tüyü yorgan aldım doktorlar da onu önerior zaten hem daha sıhhi. yün yastık da kullanmayın ergonomik boğulmayı önleyen yastıklar var. ve boyası az olan nevresim takımlarından aldım ben. yüne tamamen karşıyım.
hamişler evi temizletecem kapı pencere dolap halı koltuk vs.doğuma kaç gün kala alsam iyi olur siz ne yapıyorsunuz ağır işleri.ne zaman alacaksınız
kızlar ya bırleş sorucam bebklerın yataklarına yorgan nevresım takımı gerekıyormu yoksa uyku setı uzerındemı yatıcaklar kayınvalıdem hem yun yorganı hemde hazır yorganlardan alıcakmış bıde bunlara nevresım falan ya bence gerek yok benmı yanlış bılıyorum
off ya daha cocuk ne gıyer nasıl yatar bılmıyorum ben ıkı bebege nasıl bakıcam ya beceremezsem kuzularıma bakmaya ıyı bakamazsam onlara cok uzulurum
hamişler evi temizletecem kapı pencere dolap halı koltuk vs.doğuma kaç gün kala alsam iyi olur siz ne yapıyorsunuz ağır işleri.ne zaman alacaksınız
bende hıc sevmem ya kendım bıle kullanamam yorgan nevresım ve bu bogulmayı onleyen dedıgın yastıklar bellı bır markada (ıstıkbal tac gıbı) varmı yoksa carşıdanmı almak lazım
benim kayınvalidede yün yorgan yaptırıyormuş.bişeyde diyemedim artık.uyku seti alcam bide nevresim takımı.ama bu yastık konusu takıldı kafama uyku seti içinde bulunan yastıklar sağlıklı olsun diye hangi markanın varkiiii...
slm arkadaslar,benim anlamadim,32 hafdaliga girince 8 aylik oluyouzya,geriye 8 hafdamiz kaliyor 40 hafdayi tamamlamaya,yani iki ay kisacasi yani bebekler 10 aylikdan sonrami doguyorlar?ay anlamadım ben ya?
Selam betulcum..
ben martin ortasina dogru dusunuyorum.nisan 5 mdt
benim kayınvalidede yün yorgan yaptırıyormuş.bişeyde diyemedim artık.uyku seti alcam bide nevresim takımı.ama bu yastık konusu takıldı kafama uyku seti içinde bulunan yastıklar sağlıklı olsun diye hangi markanın varkiiii...
bence 8 aylık olmuoruz 8 aya girioruz 36. Haftada 9 aya girioruz
selam seinin son adete göre 5 nisan değil mi?benim de 6 nisan.daha önce bir ameliyat sezeryan falan geçirmediğim için bebek beklerse 1 nisanı bekleyebileceğimi söyledi dr.seninki ne diyor ne zamana alalım diyor.sen kaç gibi düşünüyorsun .son olarak drye ne zaman giitin bebeğin nasıl bir daha ne zmana gideceksi
n offffff çok sordum
ruveyda şimdi alırsan bir daha kirlenir 14 15 gün önce nasıl?:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?