2009 Nisan Anneleri buraya

merhaba arkadaşlar ben bursaya geldim. bir haber vereyim dedim...

yani iyisin:) benim yerime de bir iki tur at heykel altıparmak:) ayyy çok ösledim ben oraları.... 1 sene olcak gitmeyeli....öğrenciliğim orda geçti de....

s_ebru hadi bakalım ana kuzusu olcan anacın bakar sana güsel güsel. benim de annem gelsin artık yaa.
canım benim de öğrenciliğim oralarda geçti ben de çok ösledim. geda için tur atarken iki de benim için at:roflol:
anneciğinin yanında oturtmıcaz seni tur attırmaktankaydirigubbakcemile3

selam kızlar bugun arkadaşın bebek mevludu vardı oraya gıttım cok guzeldı heyecanlandım ya
bu arada burda amma cok bursalı varmış cok sevındım

Çiçek çok güzel görünüyor da ben yemek yapmaya üşeniyorum onu nasıl yapacağım şimdi?Tembel miyim neyim ya:)

sorma canım ya ben de yemeğe üşeniorum şimdi hamur filan ayy nasıl gözümde büyür çiçeke maşşallah yani

napim kızlar oburlaştım bazen gözüm dönüo zaten hamurlu şeylere zaafım var bunu da görünce dayanamadım yaptım ve çok yedim

evet çiçekcim sanırım 32 de 8 aylık olcaz. tickerlara bakıorum ben de. 32dekilerin ki 8. ayda benimki hala 7 de olduuna göre die düşündüm.

oleyyyyyyyy 8 aylığım diicez artık şaka gibi maşallah bize yaaaaaaaaa

kızlar ya bırleş sorucam bebklerın yataklarına yorgan nevresım takımı gerekıyormu yoksa uyku setı uzerındemı yatıcaklar kayınvalıdem hem yun yorganı hemde hazır yorganlardan alıcakmış bıde bunlara nevresım falan ya bence gerek yok benmı yanlış bılıyorum
off ya daha cocuk ne gıyer nasıl yatar bılmıyorum ben ıkı bebege nasıl bakıcam ya beceremezsem kuzularıma bakmaya ıyı bakamazsam onlara cok uzulurum

hamişler evi temizletecem kapı pencere dolap halı koltuk vs.doğuma kaç gün kala alsam iyi olur siz ne yapıyorsunuz ağır işleri.ne zaman alacaksınız

canım yün yorgan bebeklere ağır gelir nefes almalarını zorlaştırır o yüzden ben kaz tüyü yorgan aldım doktorlar da onu önerior zaten hem daha sıhhi. yün yastık da kullanmayın ergonomik boğulmayı önleyen yastıklar var. ve boyası az olan nevresim takımlarından aldım ben. yüne tamamen karşıyım.

bende hıc sevmem ya kendım bıle kullanamam yorgan nevresım ve bu bogulmayı onleyen dedıgın yastıklar bellı bır markada (ıstıkbal tac gıbı) varmı yoksa carşıdanmı almak lazım

benim kayınvalidede yün yorgan yaptırıyormuş.bişeyde diyemedim artık.uyku seti alcam bide nevresim takımı.ama bu yastık konusu takıldı kafama uyku seti içinde bulunan yastıklar sağlıklı olsun diye hangi markanın varkiiii...

canım çiçekin de dedği gibi küçük bebşler için yün ağır olur.kaz tüyü bence de ii.
gerçi internetten okuduğum doktorlar hep yorgan örtmeyin battaniye kullanın dio ama saece battaniyeyle de üşür gibi gelio bana.
bi de 6 ay altı için yastık kullanımı da önerilmiyo canım. benim arkadaş da bir yaşına kadar hiç yastık koymadı oğlunu uyuturken şimdi de bebiş kendisi istemiyo hiç
hamişler evi temizletecem kapı pencere dolap halı koltuk vs.doğuma kaç gün kala alsam iyi olur siz ne yapıyorsunuz ağır işleri.ne zaman alacaksınız

canım ben de evi temizleticem ama ben de karar veremiyorum ne zaman yaptırsam diye.
şimdi yaptırsam doğuma kadar yine kirlenir. son zamanlara bırakmaktan da ben korkuorum ne olur ne olmaz dimidelikafadulden

slm arkadaslar,benim anlamadim,32 hafdaliga girince 8 aylik oluyouzya,geriye 8 hafdamiz kaliyor 40 hafdayi tamamlamaya,yani iki ay kisacasi yani bebekler 10 aylikdan sonrami doguyorlar?AY ANLAMADIM BEN YA?

bende hıc sevmem ya kendım bıle kullanamam yorgan nevresım ve bu bogulmayı onleyen dedıgın yastıklar bellı bır markada (ıstıkbal tac gıbı) varmı yoksa carşıdanmı almak lazım

VALLA BİR ÇOK MARKANIN VAR BEBEK YASTIĞI YORGANI KAYINVALİDEM BENİMDE YAPMIŞ AMA KULLANAMAM YAZIK BEBEİŞE EZİLİR MİNİCİK ŞEYLER YAA DELİKLİ YASTIKLAR VAR İNTERNETTE FALAN DA BULABİLİRSİNİZ Bİ BAKIN BEBEK YASTIĞI DİE

Selam betulcum..
ben martin ortasina dogru dusunuyorum.nisan 5 mdt

selam seinin son adete göre 5 nisan değil mi?benim de 6 nisan.daha önce bir ameliyat sezeryan falan geçirmediğim için bebek beklerse 1 nisanı bekleyebileceğimi söyledi dr.seninki ne diyor ne zamana alalım diyor.sen kaç gibi düşünüyorsun .son olarak drye ne zaman giitin bebeğin nasıl bir daha ne zmana gideceksi
n offffff çok sordum

ruveyda şimdi alırsan bir daha kirlenir 14 15 gün önce nasıl?:1shok:

canım demkkı bu bursadakı kayınvalıdeler yun yorganı cok sevıyor bende bırazdan ozdılege gıdıcem bakayım orda varmı bu yastık ve guzel nevresım

sor cnm sorun deil...
evet son adetime gore 5 nisan. ben sezeryan yaptirmicam normal dogurucam insallah.. en son doktora 31+5de gitmistim 2kiloydu kafasi assayadaydi suyu iyiydi hersey cok iyi hicbir sorun yok demisti doktorum. bu persembe yani 33+4de hastanede randevum var (viyanada yasiyorum ben) onlarda bakicaklar hersey normal mi diye.. burda ztn hastane karar veriyor sezeryanmi normalmi diye keyfi sezeryan yapilmiyor avrupa ulkelerinin cogunda..ben yani kizimin dogmasini beklicem bilmem ne zaman gelir.. 19 subatta hastane randevum var dedigim gibi 9 martta da doktoruma gidicem kontrolee.

senin adina sewindim 1 nisana kdr beklemek istiyordun sen ztn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…