2009 Nisan Anneleri buraya

geda senin nie moralin bozuldu cnm
ya umarım şimdi düzelmiştir
motor sınavın vardı galiba inş. oda ii geçmiştir

32.haftada 8. ayına girmiş oluyosun cicek hadi hayırlı olsun

ben erkek doktordan çekinirim ya o yüzden ona gidemem
bakalım şimdilik aynı doktoruma devam edeceğim gibi gözzüküyor
banada magnezyum yazdı kasılmaların olursa iç dedi ben aldım ama daha hiç kullanmadım
ben 2-günde bir balık yemediysem balık yağı hapını içiyorum
vitamini hergün alıyorum
bide hersaba aç karnna kan ilacını içiyorum
kalsiyumda verdi ama onu da içmiyorum

merhaba arkadaşlar ben bursaya geldim. bir haber vereyim dedim...
hoşgeldin cnmm

uyku setinin içiinde yorgan oluyor ama nevresim takımıda gerekiyor
ben aldım yorgan bebişe elyaf yorgan aldım
yastık kullanmayacağım bebek için çünkü kafaları çok hassas oluyor şekil bozuklukları olur Allah korusun
gerek yok zaten bebeklerde yastık kullanmaya

arkadaşımgözünaydın anneciğinin yanına geldin darısı bizim başımıza inşallah,çoook selam söle,tanımazlar ama olsun sen söle,yastık kullanmıyoruz arkideşler ve bebişlerinüstünü çok kalın örtmüyoruz kendimiz üşümüyorsak oda sıcaklığında onlarda üşümezler ona göre hareket ediyoruz,zaten doğum sonrasında bunları tekrar konuşacaz,fazladan masraf yapmayın boşunada,zaten 10 aydan hesaplanıyor kıslar onun için siz 8 ay deyin birde hafta hesabı daha mantıklı,callacım sen ne yaptın sinirin yatıştı demi,iyisin dikkat et kendine,rüveyda yeni haftaya daha sağlıklı başlarsın inşallah arkadaşım iyileştin diye ümit etmekteyim,kocaman öpüldünüss

sinehas bizim bebek de recep ivedikte çıldırdı off durmak bilmedi karnımı tutmaktan filmi izleyemedim

bende aynen canım sürekli acaba çıksammı diye düşündüm.benim kızım kibar olacak heralde recep ivedik kaba geldi hoşuna gitmedi kaydirigubbakcemile3
ben sesten diye düşündüm sonuçta o kadar yüksek sese alışkın değil tepki gösteriyolar heralde

amin canım.....
yaaa üfff bu istanbulun havası beni mahvedecek... şimdi evde oturdum olumsuzlukları düşünüp düşünüp ağlıyorum.... burda da kimseler yoksenağlama.... nerdesiniz kızlar........

ayy canım kıyamam sana..
ben bi şeyinfarkına vardım hayatım sürekli elinde mendil şırıl şırıl ağlayan herşeye kabahat bulan ve sürekli sen artık beni sevmiyosun beğenmiyosun şeklinde dolaşan bi kadın bizim kocişlerin işine gelmiyo..
normal olarak onlar babalığın ne demek olduğunu anlamıyolar,hele hamilelik psikolojisinden bi haberler..ben kendimi parçaladım bak bu tarz davranışlar normal sinirlide olsam beni alttan al,ağladığımda gel sarıl konuş benimle diye ama tınnnn.....:mymeka:
şimdi bıraktım o işleri canımcım sürekli diyorum kahretsin hem hamileyim hem güzelim felan...
adamları sık boğaz edeceğimize onlarıda bu sürece katabilsek iyi ama hormonlar işte....
elden bişey gelmiyo bende yaptım şimdi hormonlarım yok olmaya başladı galiba,harbi ne deliymişim diyorum

yorgan mevzusu bizdede sorun oldu ama sonradan boşuna üzüldüğümü farkettim zaten nisan bebişi olacaklar bizim ev nisanda cehennem gibi yanmaya başlıyo zaten
bende annemin illa yorgan yapıcam ben demesine karşı çıkmadım hevesini alsın yazık nede olsa bursalı anam alışmışlar çeyiz işine şimdide bebek çeyizi hazırlıyokaydirigubbakcemile3
oysa ben evlenirkende yün yorgan istemem demiştim bi baktımki yorgan yapılmış dikilmiş ve bizim evin içinde :1shok: sonra ne oldu biz elyafta yatmaya devam ettikhihoyyyt
kalabalık işte ama sorun yapmaya değmez..
bu arada kaz tüyü neden aldınızki kızlar,kaz tüyü yıkanmıyo biliyonuz demi.bebek bunlar kaşla göz arasında her tarafa eşerler

günaydın arkadaşlar!
geçmişi okumadan birgünaydın diyeyim ve benden haberler vereyim dedim.
malum cumartesi kontrolüm vardı bebeğim 2 kg olmuş.tahliller iyi.problem yok.
ancak ben felaket hasta oldum ağır gribal enfeksiyon geçiriyorum ve haftasonu kafamı kaldıramadım.
doktora sordum ama hiçbir ilaç vermedi.vitamin al dinlen bol bol meyve ye dedi.
ama arkadaşlar hamilelikte insan dahamı ağır geçiriyor hastalığı bilmiyorum.
şimdi bile çok iyi olduğum sölenemez.
işyerindeyim herkezde gene bir pazartesi sendromu suratlar 5 karış!!
geçmişi okuyayım bari biraz.

Günaydın kızlar.
Yine erkenden uyandım ya.Sinir oluyorum bu duruma.Eskiden ne güzel öğleye kadar uyurdum.Şİmdi nerdeeeee...
Herkese iyi haftalar diliyorum.Benim doğum iznim başlıyor bugün.Çalışan arkadaşlara kolay gelsin.Poseidon canm geçmiş olsun.

teşekkürler şekerimmm

günaydın.....bir haftayı daha geride bıraktık
.........yine bir pazartesi günü.............

hoşgeldiniz...............

ay canım ya benımde ogluşumun 2 gündür... daha az hareket edıyorrr neden acaba....

denedim bakim oldumu

oy maşallah sizlere.................

hoşgeldiniz ikiz annesi...............

eheheheh süper...

allah kocanınıda senınde yardımcın olsun......
aynen canım adamda hevesmi yok anlamadım.. ama onlar kucaklarına alınca sevicekler galiba...

eh anacım insannbi öper karısını sevgililer günün kutlu olsun der.... yuhh

benim takvim bozulmuş ....

kızlar cumartesi günüm cok güzel gecçti.....................

aşkımın arkadşının dügünü vardı saat 22,30 kadar ordaydık takıdan sonra

aşkım ben-agbisi-yengesi....

cıktık dügünden corbacıya gıttık

eglenmeye gıttık saat 02.00 kadar eglendik ben nasıl oynuyom kociş diyor dogurcan yavaş ol.....

ama biz koptuk tabi

cok güzel hamileydim o gece ya....

sıyah elbisemi gıydım saclar fönlü.... makyajjjjj

bu arada 4-5 yudum kırmızı şarap içtim...

kociş çiçek almış ama canlı degıl.......

beyaz cok güzel.... kıyamam ya cok bişi istemem zaten düşünmüş ya o yeter

kızlar herkese günaydın;

unarım herkes iyidir,,, biz haftasonu devamlı yattık,, kocişte hasta.......

bu sabah ta kızlar başım dönüyor,,, tansiyonum düşmüş olabilirmi acaba?

yazık belkide korkmuşlardır yaaa ayyy kıyamammmmmmm

canım yaaa üzüldüm dikat et kendine portakal falan ye devamlı ıhlamur iç yazık sanaaaaaaa

ayyy bizim odanın hepsi hasta..
haftasonu iyi geçmemeiş anlaşılan.
37. haftaya kadar çalışabilirr raporunu söledim hastaneye bugün başhekim imzalayıp yollayacak.
dayanabilirim acaba ya!!
inşallah dayanacağım allahın izniyle.
ya oturduğum yerde bile rahat edemiyorum kızlar.durmadan koltuk ve pozisyon değiştiriyorum.
zor günler yakındır artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…