ben erkek doktordan çekinirim ya o yüzden ona gidememslm tekrar arkadaşlar.bursasucum ben jimerden ahmet yılmaza gidiyordum o medicale geçti.şimdi yine jimerden volkan yıldırıma başladım.bu gün vardı kontrol.beğendim doktoru gayet ilgiliydi.ayrıntılı anlattı herşeyi.sende doktor aruyormuşsun.jimer için anlaşmalı gidebiliyorsan fiyatlarda uygun,benede orda yapcam işallah.bu arada doktor calsiyum ve mağnezyum ilaçları yazdı,zaten ferro demir ilacı ve elevit içiyordum.şimdi günlük 4 ilaçmı içicem kafam karıştı bunların hepsini kullanan varmı aranızda kızlar.
hoşgeldin cnmmmerhaba arkadaşlar ben bursaya geldim. bir haber vereyim dedim...
kızlar ya bırleş sorucam bebklerın yataklarına yorgan nevresım takımı gerekıyormu yoksa uyku setı uzerındemı yatıcaklar kayınvalıdem hem yun yorganı hemde hazır yorganlardan alıcakmış bıde bunlara nevresım falan ya bence gerek yok benmı yanlış bılıyorum
off ya daha cocuk ne gıyer nasıl yatar bılmıyorum ben ıkı bebege nasıl bakıcam ya beceremezsem kuzularıma bakmaya ıyı bakamazsam onlara cok uzulurum
sinehas bizim bebek de recep ivedikte çıldırdı off durmak bilmedi karnımı tutmaktan filmi izleyemedim
amin canım.....
yaaa üfff bu istanbulun havası beni mahvedecek... şimdi evde oturdum olumsuzlukları düşünüp düşünüp ağlıyorum.... burda da kimseler yoksenağlama.... nerdesiniz kızlar........
Günaydın kızlar.
Yine erkenden uyandım ya.Sinir oluyorum bu duruma.Eskiden ne güzel öğleye kadar uyurdum.Şİmdi nerdeeeee...
Herkese iyi haftalar diliyorum.Benim doğum iznim başlıyor bugün.Çalışan arkadaşlara kolay gelsin.Poseidon canm geçmiş olsun.
herkese merhaba.bende 30+3 haftalık hamileyim.aranıza yeni katıldım.bursadayım ve bu gün doktorumun başka bir hastaneye geçtiğini öğrendim.zaten hamileliğimde değiştirmek zorunda kaldığım bu 3.doktordu.yarın yeni doktordan randevu aldım ve korkuyorum 2 ay kala doktor yeterince ilgilenmez diye.sinirlerim bozuldu......bu arada bursadan jimer hastanesi volkan yıldırım ile ilgili bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok mutlu olcam.lütfennnn yardııımmmkafamçokkarıştı
ay canım ya benımde ogluşumun 2 gündür... daha az hareket edıyorrr neden acaba....ya arkadaşım arada numara yapıolar benimkide bazen ses soluk yok hemen 1 bardak su içiyorum evdeysem gidip sağıma yatıyorum çünkü ben aksi gibi solumda yatarkan nefes alamıyorum nedense,bir iki kıpırdayınca rahatlıyorum çok olmadı allahtanki ama dikkat ettim kendimi yorduğum zaman oluyor yani,zaten artık öle fazladan bişeyde yapmıyorum,rabbim sana yardım etsin arkadaşım biz birini dinliyoruz sen ikisini,aa gördün dimi sekizizlerin annesinin karnını nasıl tuhaf görünüyor ama ben 2 gün önce doğum sonrası halini gördüm kadın fıstık gibi görünüyor yahu,insanın inanası gelmiyor sekiz çıkarıp o halde olduğuna galiba genetik bu hallerde,ya ben çok konuştum şenay ya cumartesi cumartesi susuyorummmm
denedim bakim oldumu
hoşgeldiniz ikiz annesi...............selam kızlar ben mayıs annesı olucaktım ama sımdı doktordan geldım doktorum senın ikiz oldugu ıcın erken alırız dedı nısan 20 sı gıbı gelıcek bebışlerım bende kısmetse nısan annesı olucam
tabı benım yaramazlar dahada erken gelmeye kalkmazsa ikiz oldukları ıcın korkuyoruz erken dogum olur dıye
eheheheh süper...bende sabah kocışı tempıhledım sakın cıcege para verme dıye her seferınde kazıklanıyor ıkı gun sonrada soluyor sen en ıyısı dedı bana cıcek parasını ver ben bugun bızım pazardan kendıme corap alırım daha cok işime yarar heee sahı dıyor ıyı fıkır cok ramantıgız coookk:roflol:
allah kocanınıda senınde yardımcın olsun......hırsınızı adamlardan çıkarmayın anacım ben benimkine hiç bişi demedim valla bu süreçte oda benim kadar yıprandı canım kelim bazen ona daha çok üzülüyorum evde hiç bişey yapamayan bi kadın adam bütün gün çalışıyo bide eve gelip evde çalışıyo sesinide çıkarmıyo garibim hiçde kafasını yemicem valla sevgililer günü diye
aynen canım adamda hevesmi yok anlamadım.. ama onlar kucaklarına alınca sevicekler galiba...dün bebişin eşyalarını döktüm ortaya
eşimde uzanmış tv izliyor
bende etiketlerini söküyorum kıyafetlerin
hiiiiç elime alayımda bir etikette ben sökeyim yoook anacım
öyle kızdımki ona hiç heyecan yok ya bunlar ne biçim yaratık yaaa
çıldırıciiiiiimmmmm
eh anacım insannbi öper karısını sevgililer günün kutlu olsun der.... yuhhSelam kizlar.. bende bu gunlerde asiri agresifim yaa..
22 subat bizim evlilik yildonumumuz. ben esime bundan iki hafta once dedimki hic 14 subat kutlamayalim artik ztn 1 hafta sonra evlilik yildonumumuz olcak hep fizuli masraf dedim. oda hic sewmez bu gunu ztn. ama gecen sene ikimizde calisiyorduk birbibirimizi 3 dk gorebilme firsatimiz olmustu yinede ufacik bi cicek beklemistim.. cok kirilmisti icim.
dunden beri yuzune vuruyorum adamin adam bugun sabahtan beri esofmanlarla mac izliyor kalkip bir cicek almadi yine ya... tamam kutlamayalim ozel bise yapmayalim dedim ama hani yinede insan bekliyor.. bogasim var onu ama belli etmiyorum bekliyorum sakin sakin. 1 saat sonrada ise gidicek gece gelcek.. ben mi cok alinganim ne!:dilcikar:
bende aynen canım sürekli acaba çıksammı diye düşündüm.benim kızım kibar olacak heralde recep ivedik kaba geldi hoşuna gitmedi kaydirigubbakcemile3
ben sesten diye düşündüm sonuçta o kadar yüksek sese alışkın değil tepki gösteriyolar heralde
günaydın arkadaşlar!
geçmişi okumadan birgünaydın diyeyim ve benden haberler vereyim dedim.
malum cumartesi kontrolüm vardı bebeğim 2 kg olmuş.tahliller iyi.problem yok.
ancak ben felaket hasta oldum ağır gribal enfeksiyon geçiriyorum ve haftasonu kafamı kaldıramadım.
doktora sordum ama hiçbir ilaç vermedi.vitamin al dinlen bol bol meyve ye dedi.
ama arkadaşlar hamilelikte insan dahamı ağır geçiriyor hastalığı bilmiyorum.
şimdi bile çok iyi olduğum sölenemez.
işyerindeyim herkezde gene bir pazartesi sendromu suratlar 5 karış!!
geçmişi okuyayım bari biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?