- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
canım yaaa üzüldüm dikat et kendine portakal falan ye devamlı ıhlamur iç yazık sanaaaaaaa
cem yılmaz akşam bitirdi gene olayı ya!!çok dehşet bu adam cem yılmaz.
yanlız bizim insanımızda aşmış olayı adam öksürse gülüyolar..
nasreddin hoca ingilizce fıkrası çok güzeldi ama yaa!!!
come on hoca:))
recep ivedik nasıldı çiçekcim güzelmiydi?
belki bu çarşamba akşamı bende giderim kendimi iyi hissedersem
Evet ya ben de çok güldüm.Dediğin gibi fıkra kopardı beni.Kociş uyuyakalmış benim kahkalarımla uyandıdelikafadulden
Bu arada kızlar oğlumun odası geldi.Şimdi kuruyorlar.Ben de heyecan yaptım:))
ayyyyyyyyyyyyyyy hadi hayırlısı o duyguyu geçen hafta bende yaşadım oda bitince girip hayran hayran odaya bakacaksın bi degüle güle kullansın bebişcikkkkkkk
canım cok sex içeren bi film agladım ama son 10 dk cok abartılcak film degıldı ama güzeldi...dünden izlediğimiz filmin yarısı duruyor onu bitirip geliim ben öpüldünüs şimdilik,eşim çıkacak 1 saate kadar,ıssız adamı izlemedim hala o bana ben ona bakıyorum acaba yalnız çekilirmi sizce fikri olan varmı,bakın çok zırlayacağım bişeyse hiç başlamiim ha ona göre,şimdilik hoşçakalın,aşağıda görünebilirim ama yokum bir süre msj bırakabilirsinizkaydirigubbakcemile
canım kaz tüyü iyi degıl neden dersen kuzenım evıne almıştı toz toz ve cok tıtızdır yıkadı tüyler fırladı her yerınden istikbalden almıştı bi açmış yastıgı korkunç bi görüntü ben bu yastıktamı yattım demiş bende gördcanım yün yorgan bebeklere ağır gelir nefes almalarını zorlaştırır o yüzden ben kaz tüyü yorgan aldım doktorlar da onu önerior zaten hem daha sıhhi. yün yastık da kullanmayın ergonomik boğulmayı önleyen yastıklar var. ve boyası az olan nevresim takımlarından aldım ben. yüne tamamen karşıyım.
canım martın 15 gibi temızlet geç vaktete kalma....hamişler evi temizletecem kapı pencere dolap halı koltuk vs.doğuma kaç gün kala alsam iyi olur siz ne yapıyorsunuz ağır işleri.ne zaman alacaksınız
bende o hesapları hiç bilmıyorum yaaaslm arkadaslar,benim anlamadim,32 hafdaliga girince 8 aylik oluyouzya,geriye 8 hafdamiz kaliyor 40 hafdayi tamamlamaya,yani iki ay kisacasi yani bebekler 10 aylikdan sonrami doguyorlar?AY ANLAMADIM BEN YA?
günaydın arkadaşlar!
geçmişi okumadan birgünaydın diyeyim ve benden haberler vereyim dedim.
malum cumartesi kontrolüm vardı bebeğim 2 kg olmuş.tahliller iyi.problem yok.
ancak ben felaket hasta oldum ağır gribal enfeksiyon geçiriyorum ve haftasonu kafamı kaldıramadım.
doktora sordum ama hiçbir ilaç vermedi.vitamin al dinlen bol bol meyve ye dedi.
ama arkadaşlar hamilelikte insan dahamı ağır geçiriyor hastalığı bilmiyorum.
şimdi bile çok iyi olduğum sölenemez.
işyerindeyim herkezde gene bir pazartesi sendromu suratlar 5 karış!!
geçmişi okuyayım bari biraz.
ayy iyi günlerde uyusun oglun.... odasında...........Evet ya ben de çok güldüm.Dediğin gibi fıkra kopardı beni.Kociş uyuyakalmış benim kahkalarımla uyandıdelikafadulden
Bu arada kızlar oğlumun odası geldi.Şimdi kuruyorlar.Ben de heyecan yaptım:))
ya basit ama güzel bi film bi de şuan insanların en çok ihtiyacı olan şey gülmek o yüzden iyi geldi film salak salak güldük işte:) ama recep ivedik 1 den daha iyiydi
canım kaz tüyü yorgan yastık yıkanmaski zaten kısa ömürlü onlar evladiyelik değil:) yıkanak icap ettiğinde yenisini alırım sonuçta en hafifi ve en hava aldıranı o
günaydın şekerlerrrr biz geldik
poseidon herkes bana önce sen doğurucan diyo ama sen bayağı ilerdesin önce sen doğurursun bence
yaaa hastalıktan dişlrim bile ağrıyo yani!!
burnumun içi yanıyo.
koku reseptörlerim çalışmıyo!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?