2009 Nisan Anneleri buraya

canım yaaa üzüldüm dikat et kendine portakal falan ye devamlı ıhlamur iç yazık sanaaaaaaa

evet canım ya yazık bana!
haftasonu berbattı.
portakal çok yiyorum greyfurt portakal suyu.
ama girdimi mikrop bir haftada çıkmıyo ne yapsan el mecbur çekeceğiz.
belki bugün erken çıkarım işten..

recep ivedik nasıldı çiçekcim güzelmiydi?
belki bu çarşamba akşamı bende giderim kendimi iyi hissedersem

cem yılmaz akşam bitirdi gene olayı ya!!çok dehşet bu adam cem yılmaz.
yanlız bizim insanımızda aşmış olayı adam öksürse gülüyolar..
nasreddin hoca ingilizce fıkrası çok güzeldi ama yaa!!!
come on hoca:))

Evet ya ben de çok güldüm.Dediğin gibi fıkra kopardı beni.Kociş uyuyakalmış benim kahkalarımla uyandıdelikafadulden
Bu arada kızlar oğlumun odası geldi.Şimdi kuruyorlar.Ben de heyecan yaptım:))

Evet ya ben de çok güldüm.Dediğin gibi fıkra kopardı beni.Kociş uyuyakalmış benim kahkalarımla uyandıdelikafadulden

ayyyyyyyyyyyyyyy hadi hayırlısı o duyguyu geçen hafta bende yaşadım oda bitince girip hayran hayran odaya bakacaksın bi de güle güle kullansın bebişcikkkkkkk

canım cok sex içeren bi film agladım ama son 10 dk cok abartılcak film degıldı ama güzeldi...

canım kaz tüyü iyi degıl neden dersen kuzenım evıne almıştı toz toz ve cok tıtızdır yıkadı tüyler fırladı her yerınden istikbalden almıştı bi açmış yastıgı korkunç bi görüntü ben bu yastıktamı yattım demiş bende görd
m yıkanmış halini
ben hiç tavsiye etmem tabisizler bilirsiniz...

hamişler evi temizletecem kapı pencere dolap halı koltuk vs.doğuma kaç gün kala alsam iyi olur siz ne yapıyorsunuz ağır işleri.ne zaman alacaksınız
canım martın 15 gibi temızlet geç vaktete kalma....

allah korusun 10 gün önce gelır bebekler ...

slm arkadaslar,benim anlamadim,32 hafdaliga girince 8 aylik oluyouzya,geriye 8 hafdamiz kaliyor 40 hafdayi tamamlamaya,yani iki ay kisacasi yani bebekler 10 aylikdan sonrami doguyorlar?AY ANLAMADIM BEN YA?
bende o hesapları hiç bilmıyorum yaaa

oy maşallah bebegine BENİMDE YARIN DOKTORrandevum OGLUŞUMU özledim bakalım nasıl..........
ayy iyi günlerde uyusun oglun.... odasında...........

ya basit ama güzel bi film bi de şuan insanların en çok ihtiyacı olan şey gülmek o yüzden iyi geldi film salak salak güldük işte:) ama recep ivedik 1 den daha iyiydi

biz en son ıssız adamı izledim.... 20-25 gün önce bunada herhalde 1ay sonra giderız ben dogurururken ama istıyorum gıtmek.....

AY KIZLAR SECİMLER GELİYOR 28MART SANIRIM nasıl gitcez oy kullanmaya tombik tombik...:teytey::teytey:

canım kaz tüyü yorgan yastık yıkanmaski zaten kısa ömürlü onlar evladiyelik değil:) yıkanak icap ettiğinde yenisini alırım sonuçta en hafifi ve en hava aldıranı o

günaydın arkadaşlar . hipinize güzel, sağlıklı, mutlu, huzur dolu bir gün diliyorum.

canım kaz tüyü yorgan yastık yıkanmaski zaten kısa ömürlü onlar evladiyelik değil:) yıkanak icap ettiğinde yenisini alırım sonuçta en hafifi ve en hava aldıranı o

bencede evdeki yorganları yastıkları yıkıyomusunuz siz?
ben sadece kılıflarını yıkıyorum.
yorganları havalandırıyorum.
kaz tüyü güzel hafif ve çok iyi ısıtıyor.
bide onların çeşitleri var gıdısından göğsünden falan:)))

yaaa hastalıktan dişlrim bile ağrıyo yani!!
burnumun içi yanıyo.
koku reseptörlerim çalışmıyo!!

kaz tüyünün kullanma talimatında kesinlikle makinada yıkamayın yazıyo zaten. elde yıkanacaksa 30 derecede. yoksa kuru temizleme. şenay dedğin gibi yün yorgan da yıkanmıyor, bunu hiç olmazssa kuru temizlemeye gönderirsin. bende oğluma almayı düşünüyorum. uyku setimiz bizim vardı. oğluma almıştık ama doğru dürüst hiç kullanmadık. terletiyordu çocuğu.

poseidon herkes bana önce sen doğurucan diyo ama sen bayağı ilerdesin önce sen doğurursun bence

bencede güzelim.
martın sonunda alır herhalde doktor konuşmadık ama nisanı beklemez.
sağlıkla olsunda
zaten son haftalar herhalde yeter artık çıksın moduna geççem gibi geliyo!!

urla hafta sonunun güzel geçmesine sevindim. medarı iftiharımız.
benim hafta sonum berbattı, iki gün boyunca sürekli ağladım. oğlum bile sıkıldı. anne genemi ağlıyorsun diye. offfffffffffffffsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…