2009 Nisan Anneleri buraya

Merhaba,

30 haftalık hamileyim bende Nisan 2009 annesi olucam .sezeryanla doğum yapacağımı öğrendim Nisan ın 15 gibi bir tarih var bakıcaz...:uhm:

Merhaba kızlar
Geçmişi okudum biraz
Herkes iyi okuduğum kadarhı ile

Bende bugün annemlerle beşik almaya gittik
Aldım
Benim odaya konacağı için mobilyalarımın renginde alldım
Artık ne zaman geleceğine biz karar vereceğiz

Bebek şekerlerine bakıyodum annem kızdı
Ne gerek var bunlara dedi...
Öyle işte..
Halen evdeyim bende..
Bu gidişle işe başalayamayacağım bende
Çok öpüyorum sizleri
Kendinize ve minik yavrularınıza iyi bakın
Sağlıcakla kalın ::)))

yaa kızlar sabah kalktığımdan beri bacaklarım çok şiş dünle bugün arasında dünya kadar fark var.Evde çok sıcak ondan mı ki yoksa su mu topluyorum artık 30 haftalıkken daha erken değil mi?

zatenn çiçekte yok meydanda kesin ekmek yapıyodur o:))
kokusu buraya kadar geldi:))
yaa salı bugün ondanmı ne kimse yazmıyo..
aman zaten bende çıkcam 6:15 de
artık gece konuşursunuz siz.

kız yerim ben seni valla ekmek değil ramazann pidesi tarifi buldum onu yaptım manyak oluyo

canım sorma bende soyunup soyunup popoma ve selülitlerime bakıorum ne durumdayım diye sonra krize giriyorum

sen mayıss annelerinii satınn burda takılıyonnnn hee :jeyyar::jeyyar:
bende mi gelsem kiii yer var mı kızlarrrr delikafaduldendelikafadulden

anammmm mayıs anaları basmış burayı olsun kapımız herkese açık hem sizde potansiyel nisan sonu annesi olabilirsiniz tabii zamanında doğsunlar ama bebişler laf dinlemio bazen:)

bütün gün su içtim cnm yaa bi de 1 saat uyuyup kalmışım kalkınca bacaklarıma baktım hemen :) ama tık yok aynı anlamıyorum artık ben bu vücudumu niye hala da anlamaya çalışıyosam

yaaa amaaaan doğurduktan sonra geçicek bu hallerimiz hepimiz yaşlı nineler gibi hergün başka biyerimize bişey oluyo boşver ilerde anlatırsın hamileyken şişmiştim diye:)

çicek fazla ayna karşısında durma bence
artık görmezlikten geliyorum çatlaklarımı falan onlarla yaşamaya mecburum

kızlar bu ikizlere istediğimi rahat rahat alamama durumu benim yaratıcılığımı arttırdı :lepi:en son istediğim aplik ve avize için 410 milyon istenince senağlamabende kendi lambamı kendim yapmaya karar verdim ben elsanatları mezunuyum koçiş elektrik elektronik:içelim:çocukların odasına seyahat balonu şeklinde olan avizeden yapmaya karar verdik koçiş malzemeri bugün sipariş verdi cumartesi yapıcaz yokluk nelere kadirsin:roflol::uhm:

hadi bakalım şenay görelim marifetini
neler çıkaracaksınız valla
bende çocuğun odasına abajur aldım
ikeadan baya bir büyük fener desek daha doğru olur heralde 6 ytl falan
devir hesap devri
durmak yok kısmaya devam ...

benım kızı senın oglana vereyım sımdıden al sen al sana ikiz bebek

lenyy benimm kızımm olacakk kızımmmmmm klava:klava:bugün 2 etti hee kötükedihüso sen kızına başka damat bulll delüüüüüüüüü :mymeka::mymeka:

bacımm valla o yüzden burayı bastıkk zatennn benimde sezeryan olacağı için Allah kısmet ederse 20 nisan gibi olacakk :sm_cool::sm_cool:

hamarat hatunun hali başka olurr tabii kaydirigubbakcemile5Allahtan benim abim elektrikçii abajur ve avizeye para vermek zorunda kalmadımmm hihoyyythihoyyyt

civ civ ya bacım abine bi sorsana abajur kağıdını nerden alıyormuş yani toptancı olarak .
biz bi avizeciden aldık ama asıl yeri nire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…