gel ne olursan ol yine gel nisan doğur martta doğur yine gelmi desek ne desek gel şekerim gel senindemi ikiz civ civ
yokk bacımm yokk nerde çokk uğraştıkk ama olmadııı :1no2::1no2: ama bunada biğnlerce kez şükürler olsun tabikii :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
zatenn çiçekte yok meydanda kesin ekmek yapıyodur o:))
kokusu buraya kadar geldi:))
yaa salı bugün ondanmı ne kimse yazmıyo..
aman zaten bende çıkcam 6:15 de
artık gece konuşursunuz siz.
kızlar öğlen saçımı boyuyordum uzun zamandır boyanmadığı için ana saçım bayağı uzamıştı bu zamana kadar bir kere kestirmişitim dün tam yemek saatine yakın sitemizde bir avm var orda kuaföre gidip biraz kestirdim bugünde bitkisel boyayla boyadım kızıl akaju çok güzel oldu hamilelik öncesi sürekli saç rengi değiştiren çok bakımlı bir kadındım şimdi kendimi hint garibeleri gibi hissediyorum sırf dün bu saatlerde aynaya bakıp bakıp ağladım kocaman bir göbiş biliyorum hatalıyım ama birden bu kadar değişim sarstı ama o kocaman göbişin içinde bu dünyada en çok seveceğim varlık yatıyor ben koç burcu kadınıyım ondan olsa gerek benim cildim çok güzelleşti eşim sürekli çok güzelleştin diyo ama fizik sıfır oldu her sabah düğüne gider gibi giyinip dolaşıyorum evde moral olsun diye ay ne çok yazdım yine
sen mayıss annelerinii satınn burda takılıyonnnn hee :jeyyar::jeyyar:
bende mi gelsem kiii yer var mı kızlarrrr delikafaduldendelikafadulden
yaa kızlar sabah kalktığımdan beri bacaklarım çok şiş dünle bugün arasında dünya kadar fark var.Evde çok sıcak ondan mı ki yoksa su mu topluyorum artık 30 haftalıkken daha erken değil mi?
benım kızı senın oglana vereyım sımdıden al sen al sana ikiz bebek
kız yerim ben seni valla ekmek değil ramazann pidesi tarifi buldum onu yaptım manyak oluyo
canım sorma bende soyunup soyunup popoma ve selülitlerime bakıorum ne durumdayım diyesonra krize giriyorum
anammmm mayıs anaları basmış burayı olsun kapımız herkese açıkhem sizde potansiyel nisan sonu annesi olabilirsiniz tabii zamanında doğsunlar ama bebişler laf dinlemio bazen:)
kızlar bu ikizlere istediğimi rahat rahat alamama durumu benim yaratıcılığımı arttırdı :lepi:en son istediğim aplik ve avize için 410 milyon istenince senağlamabende kendi lambamı kendim yapmaya karar verdim ben elsanatları mezunuyum koçiş elektrik elektronik:içelim:çocukların odasına seyahat balonu şeklinde olan avizeden yapmaya karar verdik koçiş malzemeri bugün sipariş verdi cumartesi yapıcaz yokluk nelere kadirsin:roflol::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?