günaydın nisan anneleri,
çiçek dün akşam okudum yazdıklarını, ağlamaktan gözlerim çıktı cidden..sonra eşim geldi aaa sen neden ağlıyosun diye bende al kendin oku dedim, adamcağız okuyunca sesi soluğu kesildi..Rabbim sabır versin..Yeniden anne olmayı nasip etsin ona..dünyadaki en büyük acı evlat acısıymış!
bu arada yemee kız o kadar hamur, diyene bak diceksin biliyorum ama ekmek zararlı bize hadi yiyosun battı balık deyip pekmez tahinle ye!!ben pekmez tahinle yiyince zaten onun kalorisi çok yüksek diye azıcık yiyip kalkıyorum hemen :)))
kıslar günaydın ben geldim,dün giitik ama ilaç yazdırma günüymüş ana baba günüydü,bizim dr.unda saatini kaçırdık sonra vardır bunda bir iyilik dedik,eşim yataklıyla gidelimmi hem kafamızı dinlemiş oluruz dedi,film izleriz rahat rahat uyuruz,felan zararı olmazmı felan derken dr.aradık risk her şekilde vardır zaten deyince(otobüste,uçakta,trende,arabada)bizde trenle gitmeye karar verdik,yani madem bir şekilde gidilecek bizde buna karar verdik en azından yatar kalkarım yürürüm,balayımızıda biz trende geçirmiştik istanbula gelerek çoooook güzeldi,tabi bu biraz yorucu olacak kesin ama bakalım,bir aksilik olmazsa gece bineceğiz yarın akşama oradayız kısmetse,ben dünden beri yazılanları okiim geliim
kızlar dün saat 10 da randevumuz vardı ogluşumla gördük birbirimizi amayüzünü pek göstermedi uyuyor dedi doktor.......
herseyini tekrar baktı
kan testini 10 martta yapıcak....
ben calışmaz raporu aldım ama calışcam
dayanamıyorum zaten ayaklarım hale agrıyor doktor kalsıyumu şimdi vermıcem dedi
sabahları yataktan kalkmak her gecen gün zorlaşıyor ben 2 günde kendimi daha agır hıssedıyorum
işleri yaparken... bile nefes nefese kalıyorum
korkuyorum dogumdaan............................
kızlar gecen akşam kocişle kipaya gittik ıslak mendil aldık 10 tane 1 ytl tanesi ve cok güzel evet ilk samanlar için degıl ilk zamanlar için nıvea ve evy baby aldık
herseyi hazır ogluşumun beşigide bu akşam gelicek..... bende mart 20 den sonra falan işe gelmem sizlerlede görüşemicem .. cok üzülüyorum
eltim yab tarafta oturuyor onlardan arada girerım siteye ama tabi böyle olmaz................
doktor 10 martta cagırdı bi daha beni
bide 24 martta dogum tarıhını vercek..... balçova özel ilgideki doktor
ama ben özel hayat hastanesinde yapacagım için mart ayının başındadada özel hayata gidecegim.....
kızlar daha öncede sölemiştim size ben benim oğlanı merak ediyorum.kime benziyor.
rüyamda yanlızca bir kere gördüm sanırım bir ay önceydi.yaklaşık 1 yada 2 yaşındaki haliydi.
esmer,saçları yandan taranmıştı.ve bana çok güzel gülüyordu.
acaba diyorum rüyamda gördüğüm silüetemi benzicek.ben babama benzesin istiyorum.kumral ela gözlü olsun istiyorum.eşimin tarafına benzesin istemiyorum açıkcası.
bölede konuşmaları sevmem ama allahın işine karışılmaz.
günaydın kızlar...bugünkü katılımda güzel maşallah....
urlacım ege bebeğe maşallah......demekki bu hadtadan sonra sırayla izinlerimize çıkıcaz allahın izniyle...buda güzel demek oluyorki doğumlarımız yaklaşıyor artık.....sen eltine gidip haberdar edersin en azından doğum tarihini...günlük yoklama ver bize ode yeter:))
özlem sanada hayırlı yolculuklar....istanbula dönüşün evladınla olacak ne mutlu sana....kendine çok dikkat et.....
sinemsin doğum raporunu normale göre verirler bunda anormallik yok canım....sezaryan tarihine göre veremez....
başka başka herkese selamlar diyorum....
ben sabaha karşı kızımı gördüm rüyamda...normal doğumla doğurdum...2.900 gr mış ama boyunu söylemediler....hiç bize benzemiyordu bebeğim...kime derseniz onuda bilmiyorum ama iri ve koyu mavi gözleri vardı....haa bide galete gibi bacakları...:))
gecen ay bi sefer gitmiştim dogum yapacagım doktora bide martıj başında dicegımartık doğum yapacağın doktora gitsen iyi olmaz mı sence.
alışırsın hem.
bu gittiğin doktor biliyormu doğumu başka yerde yapacağını canım?
hadi bakalım güzel haberlerle gelin inşallah...günaydın diyorum dr a kaçıyorum göreyim sıpalarımı bakalım urlacım maşallah tosununa akşam üstü anca gelirim önce dermatoloğ randevumuz var ben aldırcaz galiba 2 de de dr amcamızı görücez öptüm herkesi
kızlar daha öncede sölemiştim size ben benim oğlanı merak ediyorum.kime benziyor.
rüyamda yanlızca bir kere gördüm sanırım bir ay önceydi.yaklaşık 1 yada 2 yaşındaki haliydi.
esmer,saçları yandan taranmıştı.ve bana çok güzel gülüyordu.
acaba diyorum rüyamda gördüğüm silüetemi benzicek.ben babama benzesin istiyorum.kumral ela gözlü olsun istiyorum.eşimin tarafına benzesin istemiyorum açıkcası.
bölede konuşmaları sevmem ama allahın işine karışılmaz.
hee buarada bebişim 1650 ogram oluş kızlar dr. gayet ii olduğunu hatta önden gittiğini iri bir bebek olacağını söledi boyuda
42 cm di sanırım maşallah deyin teyzeleri
oğlum artık eskisi gibi poz vermiyor malesef çok büyüdü tıklım tepiş yatıyor sanki yatakta yatarmış gibi
poziyonu aynı kafası sağ alt kasığımda bedeni sola doğru gidiyor ayaklarda tekrar dönüyor sağa doğru yukardan başının üstünde
dizlerini gördüm kızlar renklide oy oy oy minnacik ama etli butlu dizler normal bir bebişin dizleri gibiydi
günaydın hamişler.. biz geldik ogluşumla..............
dün gördük bibirimizi...........
oglum 1,900 gr olmuş... maşallah emeyi unutmayın
26 sayfalık geçmişim var onu okuyup gelıyorum............
urla maşallah oğluşuna .....
ya ben hep soru soruyorum ama .....şimdi bana doktorum 04.04.2009 sezeryan tarihi verdi (normal doğum tarihi 14 nisandı) ama benim çalışabilir raporumu normal doğum tarihime göre düzenlemişler ve 20.03.2009 tarihine kadar çalışabilir demişler eğer kendini rahatsız hissedersen gelip iznini istediğin tarihte başlatabilirsin dediler sizce bir yalnışlık varmıdır bu işte 20 marta kadar çalışabilir raporu vermeleri normal mi?
Günaydın kızlar
Dün annem bebeğin mobilyalarını temzledi.Ben de onun yanında oturdum.Onun için gündüz gremedm.Akşam da o kokuda mıdır nedir başımçok ağrıdı.Gözüm bilgisayar falan görmedi yani.Ama geçmişi okudum geldim:)
Canım maşallah bebeğine.O etli butlu dizleri öpmek lazım.
Urlacım senin bebeğine de maşallah.
Çalışabilir raporu arkadaşların da dediği gibi mormal doğum tarihine re hesaplanmak zorunda.
günaydın hamişler.. biz geldik ogluşumla..............
dün gördük bibirimizi...........
oglum 1,900 gr olmuş... maşallah emeyi unutmayın
26 sayfalık geçmişim var onu okuyup gelıyorum............
evet ya bende dün akşam duydumöf yaaaaaaaaaaaaa duydunuz mu gazanfer özcan ölmüş ben çok seviyodum o adamcağızı
valla bizimkinin yüzünü ultrasonda pek göremedğimiz için pipi fotoları var bol bol o yüzden şüphem yok bi daha gittiğinizde sorun sizde kesinleşsin:)
iyi olmanıza sevimdim canım mobilyalarında hayırlı olsun...........
ay bende röfle yapmak istiyorum ya aslında hemileyken yapılıyomuş ama korkuyorum bide millet ne der diye tedirginim....................
hayırlı olsun canım,güle güle yatsın bebişin.......................
bu zamanlarda ksaık ağrısı normalmiş canım,doğum sancıları genelde belde ve adet sancısı gibi başlarmış...................
maşallah bebişine urla...................
duydum akşam çiçek allah rahmet eylesin............
kız benim bi arkadaşımda pembelerle gitti odasını bile pembe aldı,oğlu oldu ama şimdi 100 kıza değişmem diyo heheh............
gez gez canım bizim yerimizede gez valla............
benimde rörlelıydi canım indi saclar yarıya cok komık korkuyorum boyatmaya.... dogumdan sonra artık...
kimse beni tanmımaz melek diye eheheheheh
ben MELEK.............................
oy maşallah ogluşuna canım
hoşgeldin....................
güle güle kullanın yatagınızı........
dikka et kendine...
geçmiş olsun....
sagolun kızlar...................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?