2009 Nisan Anneleri buraya

sorma yaa ben ekmek canavarı oldum hevestir geçer inşallah

günaydın kızlar...bugünkü katılımda güzel maşallah....
urlacım ege bebeğe maşallah......demekki bu hadtadan sonra sırayla izinlerimize çıkıcaz allahın izniyle...buda güzel demek oluyorki doğumlarımız yaklaşıyor artık.....sen eltine gidip haberdar edersin en azından doğum tarihini...günlük yoklama ver bize ode yeter:))
özlem sanada hayırlı yolculuklar....istanbula dönüşün evladınla olacak ne mutlu sana....kendine çok dikkat et.....
sinemsin doğum raporunu normale göre verirler bunda anormallik yok canım....sezaryan tarihine göre veremez....
başka başka herkese selamlar diyorum....
ben sabaha karşı kızımı gördüm rüyamda...normal doğumla doğurdum...2.900 gr mış ama boyunu söylemediler....hiç bize benzemiyordu bebeğim...kime derseniz onuda bilmiyorum ama iri ve koyu mavi gözleri vardı....haa bide galete gibi bacakları...:))

zaman ne çabuk geçiyor dini özlemcim.
daha dün sanki ben son aylarda anneme gideceğim mersine diyordun.bugün akşam yola çıkıyorsun.annenin yanında olman daha iyi olacak bencede.ama evini özliceksin de.olsun bebek sağlıklı olsunda gerisi boş.ha orda ha istanbulda.
artık kendine dikkat et trende.yol uzun.çok oturma ayakların şişmesin.inşallah sağ salim varırsın annene.

artık doğum yapacağın doktora gitsen iyi olmaz mı sence.
alışırsın hem.
bu gittiğin doktor biliyormu doğumu başka yerde yapacağını canım?

günaydın diyorum dr a kaçıyorum göreyim sıpalarımı bakalım urlacım maşallah tosununa akşam üstü anca gelirim önce dermatoloğ randevumuz var ben aldırcaz galiba 2 de de dr amcamızı görücez öptüm herkesi

kızlar daha öncede sölemiştim size ben benim oğlanı merak ediyorum.kime benziyor.
rüyamda yanlızca bir kere gördüm sanırım bir ay önceydi.yaklaşık 1 yada 2 yaşındaki haliydi.
esmer,saçları yandan taranmıştı.ve bana çok güzel gülüyordu.
acaba diyorum rüyamda gördüğüm silüetemi benzicek.ben babama benzesin istiyorum.kumral ela gözlü olsun istiyorum.eşimin tarafına benzesin istemiyorum açıkcası.
bölede konuşmaları sevmem ama allahın işine karışılmaz.

aman dikkat et canım kime gıcık olursan ona çeker derler. ben o yüzden kimseye gıcık olmamaya ama güzellerede bolca bakmaya çalışıyom. oğluşumda da güzel bebeklere çokça bakmıştım. çok tatlı bi bebekliği vardı. sarışın , iri iri ela gözelr. tombicik yanaklar o kadar tatlıydıki.

sagol canım hayır olsun rüyan....

artık doğum yapacağın doktora gitsen iyi olmaz mı sence.
alışırsın hem.
bu gittiğin doktor biliyormu doğumu başka yerde yapacağını canım?
gecen ay bi sefer gitmiştim dogum yapacagım doktora bide martıj başında dicegım

evet bu gittigim doktor onda dogum yapmıyacagımı biliyor

hadi bakalım güzel haberlerle gelin inşallah...

canım bu kadar kafana takma kime benzemesin istersen ona benzermiş cocuk
bende kayınpederıme huyu benmezemesin istıyorum.......gerisi sorrun degıl

ama sen dersen yada hep düşürsen benzemesin benzemesin benzer.................
düşünme

Günaydın kızlar
Dün annem bebeğin mobilyalarını temzledi.Ben de onun yanında oturdum.Onun için gündüz gremedm.Akşam da o kokuda mıdır nedir başımçok ağrıdı.Gözüm bilgisayar falan görmedi yani.Ama geçmişi okudum geldim:)

Canım maşallah bebeğine.O etli butlu dizleri öpmek lazım.

günaydın hamişler.. biz geldik ogluşumla..............

dün gördük bibirimizi...........
oglum 1,900 gr olmuş... maşallah emeyi unutmayın
26 sayfalık geçmişim var onu okuyup gelıyorum............

Urlacım senin bebeğine de maşallah.

Çalışabilir raporu arkadaşların da dediği gibi mormal doğum tarihine re hesaplanmak zorunda.

günaydın kıslar.. hepinize güsel bi gün diliyorum....
ayyy evde olmak ne güselmiş... sat 10.30da kalktım, kahvaltı yaptık kızımla sonra hemen size geldim pazardan beri olanları okudum ama aklımda bişiy kalmadı:):)

bursa april eda ve diğerleri sınav iyi olcak inşallah çalışınca oluyomuş... 5 çıkmış soru çözdüm ve sınavda da geneldeaynıları çıktı ama hakkaten geçen sınav soruları zormuş diğerlerine ve buna göre... neyse bu böylece geçti şükür... bakalım dr izin verirse direksiyonu da 4 martta halledeyim diyorum takatim olursa:) sonra bebek olunca zor olur...

ruveydacım benim okulu sormuşun yok tatlım tuzla değil araşehirde.. yani kayışdağının oralarda.... tuzlada sınava girecektim o aklında kalmıştır....

evet gazanfer özcana ben de çok üzüldüm Allah rahmet eylesin...

kızlar cok komık ve ilginç bişi .............................

benım gecenlerde canım bişey istemişti tvde gördüm hatta kanalıda eşim acmıştı
benim canım istedi ogün gidemedik
ertesi akşam gıttık bulamadık hiç bir seydeeeee

ara dolaş yokkkkkkkkkk

eşim dedi artık cok uzaklara gidicez bulmak için....

tamam dedim gidelim ehehehehehhehe

bu akşam gidecektık.......

dün doktordan geldim sonra markete gittim dönüyorum zehra abla(gecen hafta boş gebelik anlatmıştım ya oo)

pişt dedi ne yapıon iii dedim sen ne yapıon doktordan geldm dedim....bide palmiyeye,agoraya ugradım............baktım ne zamandır canım istıyoo yok dedim bulamadım bulamadınmı dedi yok dedim bulamadım
al dediiii eşim dedii dün akşam almış... 4 tane 1 tanesi kaldı dedi....

ben şok.........................

ay dedim allah ne muradın varsa versin dedim......
eve geldim ama güle oynaya....

aşkım dedim buldum böle böle anlattım
ne ballı kadınsın sen ya dedi......

yedi yedim ohhh... dedimmm

herseyde bi hayır var dedim kendi kendime kadın bi slm verdiiii bende aldım...hihoyyyt

sagol cnm

mrb kızlar bende yeni doktordan geldim oğlum 31 haftalık 1550 gr boyu 40 cm 15 nisanda doğum bu arada elini emiyordu :ecrin_bebek:acıkmıştı galiba çünkü bende açtımm

Merhaba kızlar...
Şenay, selinay, urla sağolun kızlar..
Geçmişi okudum
Ama aklımda birşey kalmadı..
Sağlıcakla kalın

Urla çok ballıymışsıın kız
Bu arada çalışabilirlik raporu neden almadın
Halen çalışıyorsan kafam ona takıldı canım ya...

günaydın hamişler.. biz geldik ogluşumla..............

dün gördük bibirimizi...........
oglum 1,900 gr olmuş... maşallah emeyi unutmayın
26 sayfalık geçmişim var onu okuyup gelıyorum............

maşallah cnm oğluşunaa

öf yaaaaaaaaaaaaa duydunuz mu gazanfer özcan ölmüş ben çok seviyodum o adamcağızı
evet ya bende dün akşam duydum
ALLAH rahmet eylesin hayat işte herkesin başına gelecek olan aynı:çok üzgünüm:

valla bizimkinin yüzünü ultrasonda pek göremedğimiz için pipi fotoları var bol bol o yüzden şüphem yok bi daha gittiğinizde sorun sizde kesinleşsin:)

aynen çiçek benimki çok güzel pozlar verirdi
ama artık 1 resim bile yok ama pipisini gösteriyor afacan

sağol selinaycım
röflenin bitkisel boyası olmaz bence yaa çünkü özel laçlarlarla açıcılar kullanılıyor yaa röflede

cnm aynen benimde saçların yarısı sarı yarısı siyah :

kızlar nerdesiniz ben henüz kahvaltı ettim
daha evimi bile toplamadım dedim bi bakayımda int var mı diye oturdum kaldım
dün evimi süprdüm bir iki iş yaptım biraz abartmışım sanırım nerdeyse doğuyordum
ağrılar berbattı
hafta sonu son alışverişimi yaptım cantam hazır ne olur ne olmaz tansiyonda cıkınca doktor her an hazır ol dedi
kızlar bu arada benim akıntım cok fazla ve durmadan tuvalaete cıkıyorum yani sanırım yine 36 hafta sürecek benim hamilelik
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…