maşallah ogluna canımmrb kızlar bende yeni doktordan geldim oğlum 31 haftalık 1550 gr boyu 40 cm 15 nisanda doğum bu arada elini emiyordu :ecrin_bebek:acıkmıştı galiba çünkü bende açtımm
valla muhasebeci calışamaz raporu al dedi......Merhaba kızlar...
Şenay, selinay, urla sağolun kızlar..
Geçmişi okudum
Ama aklımda birşey kalmadı..
Sağlıcakla kalın
Urla çok ballıymışsıın kız
Bu arada çalışabilirlik raporu neden almadın
Halen çalışıyorsan kafam ona takıldı canım ya...
kıslarrr nereye gitiniz
urla hakkaten ballıymışsın....
sagol canımmaşallah cnm oğluşunaa
evet ya bende dün akşam duydum
ALLAH rahmet eylesin hayat işte herkesin başına gelecek olan aynı:çok üzgünüm:
aynen çiçek benimki çok güzel pozlar verirdi
ama artık 1 resim bile yok ama pipisini gösteriyor afacan
sağol selinaycım
röflenin bitkisel boyası olmaz bence yaa çünkü özel laçlarlarla açıcılar kullanılıyor yaa röflede
cnm aynen benimde saçların yarısı sarı yarısı siyah :
rumelili hayr olsun rüyan artık böyle rüyaları bol bol göreceğiz sanırımgünaydın kızlar...bugünkü katılımda güzel maşallah....
urlacım ege bebeğe maşallah......demekki bu hadtadan sonra sırayla izinlerimize çıkıcaz allahın izniyle...buda güzel demek oluyorki doğumlarımız yaklaşıyor artık.....sen eltine gidip haberdar edersin en azından doğum tarihini...günlük yoklama ver bize ode yeter:))
özlem sanada hayırlı yolculuklar....istanbula dönüşün evladınla olacak ne mutlu sana....kendine çok dikkat et.....
sinemsin doğum raporunu normale göre verirler bunda anormallik yok canım....sezaryan tarihine göre veremez....
başka başka herkese selamlar diyorum....
ben sabaha karşı kızımı gördüm rüyamda...normal doğumla doğurdum...2.900 gr mış ama boyunu söylemediler....hiç bize benzemiyordu bebeğim...kime derseniz onuda bilmiyorum ama iri ve koyu mavi gözleri vardı....haa bide galete gibi bacakları...:))
sahra maşallah cnm bebişinemrb kızlar bende yeni doktordan geldim oğlum 31 haftalık 1550 gr boyu 40 cm 15 nisanda doğum bu arada elini emiyordu :ecrin_bebek:acıkmıştı galiba çünkü bende açtımm
rumelili hayr olsun rüyan artık böyle rüyaları bol bol göreceğiz sanırım
ama benim rüyalar bu ara mola verdi iç görmüyorum
sahra maşallah cnm bebişine
çok güzel bir görüntü yakalaşmısınız parmağını emerken ben hiç görmedim
urla ballı kadınsın valla
Allah tan başka şey isteseymişsin olcakmış
kızlar en önemlisiiiiii
sabah zır zır ev teli çalıyodu açmıcaktım o kada ısrarla çaldırdıki kalktım açtım
ikeadan arıyolar mobilyaları montaja geliyolaar :teytey::teytey::teytey::teytey:
çok sevinçliyim yehuuuuuuu:roflol:
merhaba güzel hamişler.....
bebek odaları gelenler güle güle kullansın, bebişlere de maşallah bende ctesi gittim 1.290 dedi dr.kafası biraz büyük bir hft önden gidiyor koca kafalımı olacak ne benim oğluş
saç boyalarından bahsetmişsiniz valla ben röflede yaptırdım , bu hft boyada boya bildiğim kadarıyla ilk 3 ayda yapılmayacak röfle ise saç diplerine çok değmediği müddetçe sorun olmuyormuş internetden okuduğum kadarıyla, inş.birşey olmaz ama boyayanları okuyunca bende boyattım walla....
biz anca kalktık kahvaltıdan artık öğle yemeği gibide oldu ne yapalım,rumelili,poseidon,urla ve diğer arkadaşlarım çok teşekkürler iyi dilekleriniz için inşallah sağ salim gidecez bende hemen netede girecem sizede haber verecem,evet ya dün gibi işte zaman su gibi akıp geçiyor,baksanıza resmen ay değil gün sayıyoruz işte,hep beraber olmasaydık biraz zor geçerdi herşey paylaşıldıkça güzelleşiyor dimi,urla sende beni ağlatacan ha valla annem ilgilenmiyor dedikçe ya kadın artık yetişemiyor demekki yoksa ilgilenmezmi yahu sende ha,şenaycım iyi haberlerini bekliyoruz,tosunları görenlere maşallah,bursasucum çok sevindim bebişten ii haberle dönmüşün sende ohh hepimize maşallah,dün öğlenden beri benim tosunda fazla kıpırtı yok bende arada çikolata felan yiyip hareketini gözlüyorum şımartıyorum,ben stres yaptım ya dünden beri ondan etkilendi sanırım
sağol cnmmerhaba güzel hamişler.....
bebek odaları gelenler güle güle kullansın, bebişlere de maşallah bende ctesi gittim 1.290 dedi dr.kafası biraz büyük bir hft önden gidiyor koca kafalımı olacak ne benim oğluş
saç boyalarından bahsetmişsiniz valla ben röflede yaptırdım , bu hft boyada boya bildiğim kadarıyla ilk 3 ayda yapılmayacak röfle ise saç diplerine çok değmediği müddetçe sorun olmuyormuş internetden okuduğum kadarıyla, inş.birşey olmaz ama boyayanları okuyunca bende boyattım walla....
sağol cnmbursasu gözün aydın darısı bizim bebeişin mobilyalarına 3 hafta oldu halen gelecek belki bu hafta gelirrkafamçokkarıştı
ikea evinizin herşeyi:))
hemen foto bekliyoruz ona göre şekerim!!
ya kızlar ben günlerdir mide bulantısıyla kalkıyorum öğürüyorum hemen kahvaltı ediorum kusmamak için sonra ilerleyen saatlerde yine başlıyo garip bulantı
ya kızlar ben günlerdir mide bulantısıyla kalkıyorum öğürüyorum hemen kahvaltı ediorum kusmamak için sonra ilerleyen saatlerde yine başlıyo garip bulantı
bebişin doğum pazisyonunu alıyodur canım dönüyodur yani o zaman miğde bulantısı oluyomuş.................
bu bulantılar pek hayra alamet değil hamilemisin acaba çiçekcik:))))
yatmadan 2 saat önce tıkınmayı kes bakalım.
gün içindede abur cubur yeme.
olmadı doktoru ara sor.
ama minik mideye baskı yapıyosa ondanda olabilir.
hazırım çiçek tam takım elimde cam sil fısfısı ve bezler dalacam odaya hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?