valla çiçekcim beni öyle bir uyku bastırdı ki sorma....cicekcicek, dinozzo, Esennn, eysan, geda, köfte:)), lana01, RUMELİLİ, sahra_001, sev_rey
niye konuşmuyosunuz yaaaaaaaaa herkes uyuyooooooooooooooooooooooo ühühühühüühw
bence ela ama genede sen bilirsin, adı ela göz rengi zeytin gibi siyah olursa biraz tezatlık ta olur sanırım bade ismi de çok güzel.... ay ne güzel fikir verdim dimibi de şu konuda fikrinizi söölerseniz sevinirim kızımızın ismi Ela mı olsun Bade mi?Aylardır karar veremedik de kızıma artık ismiyle seslenmek istiyorum
bence ela ama genede sen bilirsin, adı ela göz rengi zeytin gibi siyah olursa biraz tezatlık ta olur sanırım bade ismi de çok güzel.... ay ne güzel fikir verdim dimi
herkese mrb kızlar
poseidon aydın merkez mi bende aydınlıyımda.bi de bişii söölicem bu dönemde bebekler aşağımı iniyo daha?benimki hep göbek deliği çevresindeydi yani karnımın o bölgesi şişti 2 gündür mideme kadar şişim ama yemekten değil sırnaşık şey
sağol gedeacımbursasu hayırlı olsun odanız.. kolay gelsin canım.. çiçek geçmiş olsun...
ayy selnay iyiki varsın tecrübeli olarak aydınlatıyosun bizi.. benim bulantım yok gerçi ama demek ki olursa bebiş dönüyo dicez.....
kızlar mart annelerinden biri de üçüz doğurmuş bugün:)
benim durumlar karışık şöle anlatayım.doğum yeri aydın germencik-aydın merkez ikametgah(yaşadığım yerdi işten önce-annemler aydın merkezde)
şimdi iş nedeniyle aydın nazilli!!
kocaaa aydınlıyız sonuçta:))
isim: ela daha iyidir.
muğla merkez demi oturuyosun?muğla güzel bir şehir!
valla cnm kelin merhemi olsa başına sürer dimi ama ??sırnaşık şey aay koptum valla bende aylardır bööleyim işte o yüzden isimsiz kalcak kızım ya da en sonunda kura çekicem
ok anladım.hayır cnm milas da oturuyorum ama neredeyse her haftasonu aydındayım doğuma 3 hafta kala da annemlere yani Aydına gelicem.Doğuma da izmire inşallah oof çocuk arabada doğacak bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?