2009 Nisan Anneleri buraya

cicekcicek, dinozzo, Esennn, eysan, geda, köfte:)), lana01, RUMELİLİ, sahra_001, sev_rey

niye konuşmuyosunuz yaaaaaaaaa herkes uyuyooooooooooooooooooooooo ühühühühüühw

herkese mrb kızlar
poseidon aydın merkez mi bende aydınlıyımda.bi de bişii söölicem bu dönemde bebekler aşağımı iniyo daha?benimki hep göbek deliği çevresindeydi yani karnımın o bölgesi şişti 2 gündür mideme kadar şişim ama yemekten değil sırnaşık şey

cicekcicek, dinozzo, Esennn, eysan, geda, köfte:)), lana01, RUMELİLİ, sahra_001, sev_rey

niye konuşmuyosunuz yaaaaaaaaa herkes uyuyooooooooooooooooooooooo ühühühühüühw
valla çiçekcim beni öyle bir uyku bastırdı ki sorma....
ayın yedisin de çalışabilir raporu almaya gidicem, ama çalışabilecek miyim hiç bilmiyorum....

bi de şu konuda fikrinizi söölerseniz sevinirim kızımızın ismi Ela mı olsun Bade mi?Aylardır karar veremedik de kızıma artık ismiyle seslenmek istiyorum

valla alışveriş yapanlara imreniyorum, ben henüz hiçbirşey almadım ama allahtan hediye geliyo kayınvalidem hastane çıkışını aldı, abimler güzel tulumlar filan, annem yorganını yaptırdı ve battaniye ördü hftyada bizde oda sipariş verelim diyoruz.....
bende ki gelişmeler bunlar.

çiçek burdayım.... biraz uyuşukluk var üzerimde ama yazmaya da çalışıyom..... ama her an uyuyabilirim sank....

bi de şu konuda fikrinizi söölerseniz sevinirim kızımızın ismi Ela mı olsun Bade mi?Aylardır karar veremedik de kızıma artık ismiyle seslenmek istiyorum
bence ela ama genede sen bilirsin, adı ela göz rengi zeytin gibi siyah olursa biraz tezatlık ta olur sanırım bade ismi de çok güzel.... ay ne güzel fikir verdim dimi

urlacım ben senden cok heyecanlandım ne olur fotoları koy
KIZLAR bılantı ishalle birlikteyse erken doğum belirtisiymiş

bence ela ama genede sen bilirsin, adı ela göz rengi zeytin gibi siyah olursa biraz tezatlık ta olur sanırım bade ismi de çok güzel.... ay ne güzel fikir verdim dimi

sırnaşık şey aay koptum valla bende aylardır bööleyim işte o yüzden isimsiz kalcak kızım ya da en sonunda kura çekicem

ben diğer sayfada yazdım ama tekrarlayım bade içki demek sanırım sarhoş eden manasında bence ela koy adı eylül olanklar hep eylülde doğmadı heralde boş ver sen ele koy azra ve hale isimleri de cok hoşuma gidiyor kızım olacak sandığımda bunları secmiştim

benim durumlar karışık şöle anlatayım.doğum yeri aydın germencik-aydın merkez ikametgah(yaşadığım yerdi işten önce-annemler aydın merkezde)
şimdi iş nedeniyle aydın nazilli!!
kocaaa aydınlıyız sonuçta:))
isim: ela daha iyidir.
muğla merkez demi oturuyosun?muğla güzel bir şehir!

sağol gedeacım

kızlar mart annelerinden biri de üçüz doğurmuş bugün:)

oy oy oy maşallah bende bi bakimm

çiçek bu arada dün eşim ööle bi sürpriz yaptı ki... çok mutlu oldum.... hani demiştin ya patakla diye ben surat yapmıştım küçük bi tartışmıştık.. o da dün beni çok mutlu etti.. ama o gün vaktini ayırdııın için teşekkür ederim...

ok anladım.hayır cnm milas da oturuyorum ama neredeyse her haftasonu aydındayım doğuma 3 hafta kala da annemlere yani Aydına gelicem.Doğuma da izmire inşallah oof çocuk arabada doğacak bu gidişle

merhbalar ama kimse kalmamış sanki.nerdesiniz millet?

bursasu urla bebelerinize maşallah nazar değmesin kocaman olmuşlar.

bursasu gözün aydın ve kolay gelsin.çok güzeller bizimkiler kurulu bekliyoruz.en güzeli koku falan olmuyor.

geda sınavının iyi geçtiğine sevindim.:lepi:

ağrısı olan arkadaşlar bu haftalar artık herşey önemli dinlendiğiniz halde geçmiyorsa doktorunuza haber verin.

seherim inşallah 100 lük testin düşük çıkar.sakin ol testi yaptırırken benim başıma ne geldiyse stresten geldi.ama yüksek çıkarsa da üzülme bi şekilde üstesinden geliyor insan.zaten az kaldı.idare etcez artık napalım.senağlama

başka ne vardı aklım da kalan hatırlayamıyorum.
haa özlem1907 iyi yolculuklar.tren yolculuğuna bayılırım ben de.hihoyyyt

ok anladım.hayır cnm milas da oturuyorum ama neredeyse her haftasonu aydındayım doğuma 3 hafta kala da annemlere yani Aydına gelicem.Doğuma da izmire inşallah oof çocuk arabada doğacak bu gidişle

milasda tanıdıklar vardı bizim.
babamın arkadaşları.araba galerisi var girişte aynı zamanda halı mağazalarıda vardı.
adı soyadı neydi unuttum..
bende her haftasonu aydındayım zaten nazilliyi pek sevemedim..
aydına geldiğinde görüşürüz tatlım tel.ini yazdır şirvana araşırız.öünkü bende 3 hafta kala aydında olacağım.ankada olcak benim doğum nasipse annemlerin evide.hastanenin yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…