2009 Nisan Anneleri buraya

eysancım aynı durum bende de var ya, ikide bir wc deyim , çamaşır sürekli berbat bir halde.

bursasu hadi gözün aydın kız. sevinçten uyuyamazssında senyerimseniben

çiçek bu aylarda mide bulantısı normal canım. hatırlarsan gebeliğin ilk sıralarında takip etteğimiz sitelerde bazı gebelerde mide bulantısı son aylarda da olabilir diyodu. sanırım sen o bazı gebelerdensin. yerimseniben

şemşamer pazartesinden sonra yokum demişsin ya ?neden ki?sen bayrampaşada oturuyordun di mi yanlış hatırlamıyorum.

arkadaşlar benim bebeğim gündüzleri çok az hareket ediyor.geceleri coşuyor.bu gece uykusu olamyacağı anlamına mı geliyor acaba?kafamçokkarıştı

kurulmadımı şu mobilyalar daha ya!!
çokmu modüler aldınız.
bide sabahın köründe aradılar ikea yacı amcamlar:))

rumelili canım biliyorum seni şekerle ilgili çok sıkıyorum ama soracak başka kimseyi bulamıyorum.
diyecektim ki benim arada sırada diyete uygun gittiğim halde tokluk değerim sınırın üstüne çıkıyor.normal mi?doktor normal diyor ama neden yüksek çıktığını açıklayamıyor.benim de kafama takılıyor.

öğlen arkadaşımın oğluşuna hediye almaya çıktım. çeyrekler 91 olmuş :1shok:, inananmadım
başka bi dükkana girdim güya onun oğluna alacktım. adam yeni mal getirmiş hepsi tezgahın üzerindeydi.hepside bebek malzemeleri , tabi anında daldım . iki tulum, iki dış, iki iç zıbın, iki eldiven, bir şapka ,çorap, bide en büyüğünden emzirme sütyeni aldımkaydirigubbakcemile3
oğlum içerlemesin diye onada bişeyler alacaktım baktım pek ihtiyacı olan şey yok. artık onada çikolata aldım.

bebek arabası alan varmı??
kraft chicco ???
bide beşik alcaz biz annemlere şu hasır beşikler varya onlar hoşuma gidiyo ne dersiniz?
fiyatları bilen varmı?

valla bursasu bekleyemiyorum daha takmadı mılar mobilyaları sana yarına kadar zaman yerleştir odayı çek çek yükle foruma
EMİR DEĞİL RİCA LÜTFEEEEEEEEEEEN
BEN COK SEVERİMDE ÖLE ODA HAZIRLIK FALAN BUNDA FIRSATIM OLMADI YA büyük oğlumda tam 2 ay önce dizdim herseyini sabah aksam girer baka relbiselerini koklar hayayl kurardım sabah ilk işim o odaya girmekti

şemşamer pazartesinden sonra yokum demişsin ya ?neden ki?sen bayrampaşada oturuyordun di mi yanlış hatırlamıyorum.

kaydirigubbakcemile3, yok güzelim ben çook uzaklardayım. yozgatta oturuyom ben.
izne ayrılmayı düşünüyom allah izin verirse

güle güle kullansın bebeğin!!
yaa hediyede çok getirilermiş annem öle söledi.
ama insan dayanamıyor tabiki.
her gördüğümden alasım geliyo..bebek mağazaları cıvıl cıvıl zatenn

şemşamer ben de seni bayrampaşalı yaptım di mi?kafam karışık nolcak böyle bilmiyorum.inşallah doğumdan sonra düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…