2009 Nisan Anneleri buraya

şemşamer ben de seni bayrampaşalı yaptım di mi?kafam karışık nolcak böyle bilmiyorum.inşallah doğumdan sonra düzelir.

normal canım. ben bugün hem cep telefonumu hemde anahtarlarımı evde unutmuşum. öğlen dımdızlak kaldım. baktım olmuyo alışveriş bari yapayım dedim. anahtarı unutmak bana pahalıya mal oldu anlayacan:bbo:

kurulmadımı şu mobilyalar daha ya!!
çokmu modüler aldınız.
bide sabahın köründe aradılar ikea yacı amcamlar:))

kızçeler 4 de gelecekler ya daha gelmedilerki gelecez evdemisiniz die aramıştılarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

güle güle kullansın bebeğin!!
yaa hediyede çok getirilermiş annem öle söledi.
ama insan dayanamıyor tabiki.
her gördüğümden alasım geliyo..bebek mağazaları cıvıl cıvıl zatenn

çevren genişse çok gelir. oğlumda çok gelmemişti. pek kımseleri tanımıyorduk bunda ne olur bilemeyecem,.

sağol canım benim sizde iyiki varsınız .........................lohusalıkta daha çok ihtiyacımız olacak birbirimize................

bi de şu konuda fikrinizi söölerseniz sevinirim kızımızın ismi Ela mı olsun Bade mi?Aylardır karar veremedik de kızıma artık ismiyle seslenmek istiyorum

bende ela diyenlerdenim canım......................

ankarda hangi hastaneyi düşünüyosun canım...........................

şemşamer benimde aynı çamaşırlar doğumdan sonra hepsini atacam yenilerini almaya başladım...............

kızçeler 4 de gelecekler ya daha gelmedilerki gelecez evdemisiniz die aramıştılarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız 4 te gelecekte niye heyecanlandırdın milleti.........................

biraz önce mobilyacıyı aradım bugun bebek odası gelmiş yarın kurmaya geleceklerr hihoyyytdelikafadulden yine heycan bastı valla beni şimdi yarına kadar uyyamamda ben

bebek arabası alan varmı??
kraft chicco ???
bide beşik alcaz biz annemlere şu hasır beşikler varya onlar hoşuma gidiyo ne dersiniz?
fiyatları bilen varmı?

benim eşim almış bebek arabasını deişik bişey concorde die bi markası var nedir ne deildir bilmiorum. bende hasır beşik istiorum ama bulamadım güzel bişey bebek fuarına gidicem ayın 28 inde ordan bakcam hiç bilmiom fiyatlarını ama canım

urla neydi o canının çektiği ve bulamadığınız meraklandım!!!!
söylememmmmmmmmmmdelikafadulden sonra sizde istersınız bulamazsınızzz üzülürüm

kızlar mart annelerinden biri de üçüz doğurmuş bugün:)
ey maşallah...............

urlacım ben senden cok heyecanlandım ne olur fotoları koy
KIZLAR bılantı ishalle birlikteyse erken doğum belirtisiymiş
neyin fotolarını canım

ok anladım.hayır cnm milas da oturuyorum ama neredeyse her haftasonu aydındayım doğuma 3 hafta kala da annemlere yani Aydına gelicem.Doğuma da izmire inşallah oof çocuk arabada doğacak bu gidişle
izmirde hangi hastanede canım bende izmirdeyımde....

sagol canım....

bebeişin iyi günlerde giysin.........cicilerini...
ooo 12 kişi olmuşuz.maşallah.hadi bakalım eller klavyede boş durmak yok kızlar.
evet artık yavaş ilerliyor sayfalar 1,5 ayımız kaldı.. haydii hızlanın paylaşımlar cogalsın

şirvan nerde göremedim bugün.urla da sabah vardı şimdi yok.
geldim canım işimvardı ögle yemegınden sonra işlere daldım..
biraz önce mobilyacıyı aradım bugun bebek odası gelmiş yarın kurmaya geleceklerr hihoyyytdelikafadulden yine heycan bastı valla beni şimdi yarına kadar uyyamamda ben
haydi bakalım yarın sizin beşikte geliyorrr

bu akşam bizimkide gelicek allah nasip ederse...delikafaduldendelikafadulden

bsk anka aydın hastane ismi:)) ankara nerden çıktı canikom:)

kızzzzzzzz ben bide çamaşır alacaktım ya unuttum bak görüyonmu benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…