oh güle güle kulllanın bakalım şemşamercim.
şemşamer ben de seni bayrampaşalı yaptım di mi?kafam karışık nolcak böyle bilmiyorum.inşallah doğumdan sonra düzelir.
cicekcicek, dinozzo, Esennn, eysan, geda, köfte:)), lana01, RUMELİLİ, sahra_001, sev_rey
niye konuşmuyosunuz yaaaaaaaaa herkes uyuyooooooooooooooooooooooo ühühühühüühw
kurulmadımı şu mobilyalar daha ya!!
çokmu modüler aldınız.
bide sabahın köründe aradılar ikea yacı amcamlar:))
valla bursasu bekleyemiyorum daha takmadı mılar mobilyaları sana yarına kadar zaman yerleştir odayı çek çek yükle foruma
EMİR DEĞİL RİCA LÜTFEEEEEEEEEEEN
BEN COK SEVERİMDE ÖLE ODA HAZIRLIK FALAN BUNDA FIRSATIM OLMADI YA büyük oğlumda tam 2 ay önce dizdim herseyini sabah aksam girer baka relbiselerini koklar hayayl kurardım sabah ilk işim o odaya girmekti
güle güle kullansın bebeğin!!
yaa hediyede çok getirilermiş annem öle söledi.
ama insan dayanamıyor tabiki.
her gördüğümden alasım geliyo..bebek mağazaları cıvıl cıvıl zatenn
bursasu hayırlı olsun odanız.. kolay gelsin canım.. çiçek geçmiş olsun...
ayy selnay iyiki varsın tecrübeli olarak aydınlatıyosun bizi.. benim bulantım yok gerçi ama demek ki olursa bebiş dönüyo dicez.....
bi de şu konuda fikrinizi söölerseniz sevinirim kızımızın ismi Ela mı olsun Bade mi?Aylardır karar veremedik de kızıma artık ismiyle seslenmek istiyorum
milasda tanıdıklar vardı bizim.
babamın arkadaşları.araba galerisi var girişte aynı zamanda halı mağazalarıda vardı.
adı soyadı neydi unuttum..
bende her haftasonu aydındayım zaten nazilliyi pek sevemedim..
aydına geldiğinde görüşürüz tatlım tel.ini yazdır şirvana araşırız.öünkü bende 3 hafta kala aydında olacağım.ankada olcak benim doğum nasipse annemlerin evide.hastanenin yanında
eysancım aynı durum bende de var ya, ikide bir wc deyim , çamaşır sürekli berbat bir halde.
bursasu hadi gözün aydın kız. sevinçten uyuyamazssında senyerimseniben
çiçek bu aylarda mide bulantısı normal canım. hatırlarsan gebeliğin ilk sıralarında takip etteğimiz sitelerde bazı gebelerde mide bulantısı son aylarda da olabilir diyodu. sanırım sen o bazı gebelerdensin. yerimseniben
kızçeler 4 de gelecekler ya daha gelmedilerki gelecez evdemisiniz die aramıştılarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bi de şu konuda fikrinizi söölerseniz sevinirim kızımızın ismi Ela mı olsun Bade mi?Aylardır karar veremedik de kızıma artık ismiyle seslenmek istiyorum
bebek arabası alan varmı??
kraft chicco ???
bide beşik alcaz biz annemlere şu hasır beşikler varya onlar hoşuma gidiyo ne dersiniz?
fiyatları bilen varmı?
söylememmmmmmmmmmdelikafadulden sonra sizde istersınız bulamazsınızzz üzülürümurla neydi o canının çektiği ve bulamadığınız meraklandım!!!!
ey maşallah...............kızlar mart annelerinden biri de üçüz doğurmuş bugün:)
neyin fotolarını canımurlacım ben senden cok heyecanlandım ne olur fotoları koy
KIZLAR bılantı ishalle birlikteyse erken doğum belirtisiymiş
izmirde hangi hastanede canım bende izmirdeyımde....ok anladım.hayır cnm milas da oturuyorum ama neredeyse her haftasonu aydındayım doğuma 3 hafta kala da annemlere yani Aydına gelicem.Doğuma da izmire inşallah oof çocuk arabada doğacak bu gidişle
sagol canım....merhbalar ama kimse kalmamış sanki.nerdesiniz millet?
bursasu urla bebelerinize maşallah nazar değmesin kocaman olmuşlar.
bursasu gözün aydın ve kolay gelsin.çok güzeller bizimkiler kurulu bekliyoruz.en güzeli koku falan olmuyor.
geda sınavının iyi geçtiğine sevindim.:lepi:
ağrısı olan arkadaşlar bu haftalar artık herşey önemli dinlendiğiniz halde geçmiyorsa doktorunuza haber verin.
seherim inşallah 100 lük testin düşük çıkar.sakin ol testi yaptırırken benim başıma ne geldiyse stresten geldi.ama yüksek çıkarsa da üzülme bi şekilde üstesinden geliyor insan.zaten az kaldı.idare etcez artık napalım.senağlama
başka ne vardı aklım da kalan hatırlayamıyorum.
haa özlem1907 iyi yolculuklar.tren yolculuğuna bayılırım ben de.hihoyyyt
bebeişin iyi günlerde giysin.........cicilerini...öğlen arkadaşımın oğluşuna hediye almaya çıktım. çeyrekler 91 olmuş :1shok:, inananmadım
başka bi dükkana girdim güya onun oğluna alacktım. adam yeni mal getirmiş hepsi tezgahın üzerindeydi.hepside bebek malzemeleri , tabi anında daldım . iki tulum, iki dış, iki iç zıbın, iki eldiven, bir şapka ,çorap, bide en büyüğünden emzirme sütyeni aldımkaydirigubbakcemile3
oğlum içerlemesin diye onada bişeyler alacaktım baktım pek ihtiyacı olan şey yok. artık onada çikolata aldım.
evet artık yavaş ilerliyor sayfalar 1,5 ayımız kaldı.. haydii hızlanın paylaşımlar cogalsınooo 12 kişi olmuşuz.maşallah.hadi bakalım eller klavyede boş durmak yok kızlar.
geldim canım işimvardı ögle yemegınden sonra işlere daldım..şirvan nerde göremedim bugün.urla da sabah vardı şimdi yok.
haydi bakalım yarın sizin beşikte geliyorrrbiraz önce mobilyacıyı aradım bugun bebek odası gelmiş yarın kurmaya geleceklerr hihoyyytdelikafadulden yine heycan bastı valla beni şimdi yarına kadar uyyamamda ben
sağol canım benim sizde iyiki varsınız .........................lohusalıkta daha çok ihtiyacımız olacak birbirimize................
Bende ela diyenlerdenim canım......................
Ankarda hangi hastaneyi düşünüyosun canım...........................
şemşamer benimde aynı çamaşırlar doğumdan sonra hepsini atacam yenilerini almaya başladım...............
Kız 4 te gelecekte niye heyecanlandırdın milleti.........................
sağol canım benim sizde iyiki varsınız .........................lohusalıkta daha çok ihtiyacımız olacak birbirimize................
şemşamer benimde aynı çamaşırlar doğumdan sonra hepsini atacam yenilerini almaya başladım...............
kız 4 te gelecekte niye heyecanlandırdın milleti.........................
kızzzzzzzz ben bide çamaşır alacaktım ya unuttum bak görüyonmu benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?