2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar şaşırıcaksınız ama mart annelerinden biri sabah üçüz dourmuş dedim ya. biri de 14:00 da sezeryana girmiş bütün mart anneleri sarubocekten haber beklio şimdi. mart anneleri coştu

kızlar varya gülşen yazmıştı ya kayınpederi demiş önceden böyle degıldı agırlaştı diye...

ben hele ben... hiç durmazdım hep bişilerle ugraşırdım şu 2 gündür cok agırlaştım ben yaaa

artık hersey zorlaşıyorrrrr

ben böyle olacak diye tahmın etmemiştim...

riskli olanlarımız 36. görünce doğurur saınırım. benimki mardın 25 inde 36 yı buluyo, az daha dişimi sıkarsam nisana atlayabilirim.

biz geldiiiiiiiiiiiiik herşey çok süper zeynep hanım 1 910 olmuş maşallah kızıma belirsiz yavrucak azıcık yüzünü gösterdi o kadar oda 1 830 olmuş dr amcamız çok beğendi kilolarını 35. haftayı görücemizden umutluyum dedi zeynep 3 kiloyu bulur dedi diğeride 2 buçuğu geçermiş maşallah istiyoruz teyzelerden

megulcüm herşeyi sorabilirsin canım rica ederim böyle düşünme sakın.....aynı şey ilk zamanlarda benim başıma gelmişti ve sinirden ağladımığımı bilirim inan.....bulabilirsiniz diye yazıyorum ki bir akşam ıspanak yemeği ve 2 dilim kepek ekmeği yemiştim tokluk şekerim 145 çıktı....nedir ki 3 çorba kaşığı ıspanak dediğin o gece moral sıfır oturdum kös kös...doktora sorduğumda ise herşey yediğiniz şeyler bağlı değil dedi...şekeri yükselten çok fonksiyon vardır dedi ki bunlardan biri moral durumu.....birde plesantamız görev yapmıyor canım benim onun içinde normal bu değerler...sen sakın sıkma canını benimkide normal diyor...

bende melek bende:1no2: önceden hamileleri gördüğümde ağır aksak yürürlerdide bende derdim yok ya bu kadarda ağır olmaz insan ama başıma geldi...kaydirigubbakcemile3 inan akşamları yattığım yerden evi temizliyorum gözlerimle....evde kalsam şurdan başlarım 3 günde bitiririm diye ne varsayımlar bir görsen....ama bunlarda geçecek....alt kat komşum gitme artık işe dedi bu sabah çok şişmişim :a015:

maşallah maşallah 41.5 kere maşallah şenay....35-36 da göreceksin inşallah....yani hepberaber görürüz umarım...

41 kere maşallah şenay. allah nazardan korusun,
inşallah doktorun öngördüğü kiloları tamamlayıp doğar bıcırlar.:1hug:

bsk anka aydın hastane ismi:)) ankara nerden çıktı canikom:)

aaa yanlış okudum o zaman canım ben yaaaaaaaaa...........................

kızzzzzzzz ben bide çamaşır alacaktım ya unuttum bak görüyonmu benneyaptımki

al al unutma doğum için alıyosan canım ne olur ne olmaz.....................

kızlar şaşırıcaksınız ama mart annelerinden biri sabah üçüz dourmuş dedim ya. biri de 14:00 da sezeryana girmiş bütün mart anneleri sarubocekten haber beklio şimdi. mart anneleri coştu

kız gelecek ayda bizlermi doğurmaya başlıycaz hayırlısı bakalım...........

maşallah şenaycım kiloları ikizlere göre gayet iyi canım.................................

Maşallah iki kuzunada cnm... kiloları çok iyiymiş gerçekten de tü tü tü nazar değmesin

oy maşallah............ daha belirsizmi digerii allah allah cok inatcı....MAŞALLAH......

eheheh bende iş yapmadımmı gözlerimle beynımle temızlık yaparım ehehehehehe

BEN CIKIYORUM KIZLAR YARINGÖRÜŞMEK ÜZERE...........

şenaycım alıntı yap butonunun yanındaki mo seçeneği varya okudukça onu seçiyorsun....en son yazmak istediğin vakit alıntı yap tıkla ve yaz....

Urla tam emin değilim ama dr um 2-3 hastane ismi sayacak doğuma yakın bizde eşimle gidip bakıcaz hangisini beğenirsek ama sayacaklarından biri Ege Sağlık onu biliyorum.Doktorumda Ömer Sudekan Lozanın orda biliyosan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…