2009 Nisan Anneleri buraya

şimdi ne yapıyorum biliyomusunuz çok kalorili bi tatlı yaptım koca bi tabak elimde onu yiyorum ühü ühü.......................

saruböceg doğurmuş bebişini sonunda darısı başımıza kızlar.........................

ŞENAY
gözün aydın canım .maşallah kiloları gerçekten çok güzel.

RUMELİLİ canım çok teşekkür edrim.bazen çok bunalıyorum.kimle konuşacağımı şaşırıyorum.arkadaşları da bu konuda sıkmak istemiyorum ama aynı sorunu yaşadığımız için sana içimi döküyorum napim.aklımdan hiç çıkmıyor.hayırlısı ile bir doğsalardı sağlıcakla.

BURSASU canım fotoları bekliyoruz.ben bi türlü beceremiyorum foto olayını.eşim de bir türlü uygun olmadı.

KIZLAR geçmişi okuyamadım. biraz ara verdim size bakıyım dedim. günlük yoklamamı veriyim.. gamyoncuiremsu

abooo çok yeymiydin bacım...
bu arada hangi tatlıyı yiyon merak ettim. kaydirigubbakcemile3
bak anacum. KK nın tüm sosyetesi orda:roflol:
hehe ben yokum malesef artık çok faal takip edemiyorum.
yenieleman geldi benim yerime bakacak ona işi öğretiyorum. ay çok zor bişey anlamıyo kafayı yedim. -tatlicadiarzu-bi an önce öğrensede rahatlasam bende.. martın 15 inde çıkıcam inşallah ama daha çok var yaa :1shok:

şenaycım çoook sevindim,aferin senin tosunlarada bak sana demiştik onlar güçlüler vallahi ya yeri geliır onlar bizden güçlü oluyorlar maşallah maşallah,herkesi öpüyorum,gelene kadar allaha emanet olun emi,ya evin neti kapanmış,ben gidince açtıracam ama nezaman olur bilmem,cafeden girerim ama haber veririm yada msj atarım bizim muhtara,tamammı hemen çıkıyorum öpüldünüs,beni ösleyin anacıııımmm

afiyet olsun selinay hanım:dilcikar:

şemşamer senin ne güzel iştah yok anacım biz napak.................

kız canın ister be helva............................

ŞENAY
gözün aydın canım .maşallah kiloları gerçekten çok güzel.
teşekkür ederim canımcım

sağol tatlım dikkat et kendine
kızlar demin öyle bir kasıldımki anlatamam nerdeyse 10 dk çıkmadı şimdi bile zor nefes alıyorum dua edin doğurmayayım

merhaba kızlar,
bende girdim okudum ama yazamadım bugün hiç.
herkes iyi ,güzel haberlerle dönmüş doktordan çok sevindim.
oda takımları gelenler gelmek üzere olanlar var ne tatlı heyecanlar umarım herkes sağlıkla kullanır cicilerini.

şenay senin bıcırlar maşallah tek bebek gibi kiloları süper.
demekki yemekle çok ilgisi yok bu kilo olayının baksana bizim kadar yiyosun sen iki bıcır büyütüyosun bizimkiler kadar maşallah maşallah.

ayyy Allahım onları nazarlardan korusun.

bu arada oda kuruluyor
ikeadan 2 tane yakışıklı göndermişler hehehheDD

hahahahah bayılmışlardır sana deseydin ablam hamile ben değil bu gaz şişliği die

teşekkür ederim canımcım

sağol tatlım dikkat et kendine
kızlar demin öyle bir kasıldımki anlatamam nerdeyse 10 dk çıkmadı şimdi bile zor nefes alıyorum dua edin doğurmayayım

canım nasıl oldun peki şimdi

selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım....:CüvCüv:

hoşgeldin canım kaç haftalıksın sen bakiim nasıl düştün buralara anlat hikayeni:)

şenay merak ettim seni nerelerdesin??
valla bugün üçüzlerde gelmiş mart annelerinden sende sıraya mı girdin ne yaptın?
zorla doğurtcaz seni bu gidişle önce sen önce sen diye diyekaydirigubbakcemile3
aman Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin.
işallah sağlıkla kucağına alırsın zamanında meleklerini:Saruboceq:

neden akşamları kimse yok yaaa:mymeka:
ben akşam giriyom tek başıma yazışır gibiyim...
tembel nisancılar martta doğumlar başlasında bakayım nasıl tutuşuyosunuz gece gündüz kk:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…