- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
ben bi mart anneciklerine bakim merak ettim.
abooo çok yeymiydin bacım...şimdi ne yapıyorum biliyomusunuz çok kalorili bi tatlı yaptım koca bi tabak elimde onu yiyorum ühü ühü.......................
saruböceg doğurmuş bebişini sonunda darısı başımıza kızlar.........................
hehe ben yokum malesef artık çok faal takip edemiyorum.bak anacum. KK nın tüm sosyetesi orda:roflol:
afiyet olsun selinay hanım:dilcikar:
KIZLAR geçmişi okuyamadım. biraz ara verdim size bakıyım dedim. günlük yoklamamı veriyim.. gamyoncuiremsu
abooo çok yeymiydin bacım...
bu arada hangi tatlıyı yiyon merak ettim. kaydirigubbakcemile3
hehe ben yokum malesef artık çok faal takip edemiyorum.
yenieleman geldi benim yerime bakacak ona işi öğretiyorum. ay çok zor bişey anlamıyo kafayı yedim. -tatlicadiarzu-bi an önce öğrensede rahatlasam bende.. martın 15 inde çıkıcam inşallah ama daha çok var yaa :1shok:
teşekkür ederim canımcımŞENAY
gözün aydın canım .maşallah kiloları gerçekten çok güzel.
şenaycım çoook sevindim,aferin senin tosunlarada bak sana demiştik onlar güçlüler vallahi ya yeri geliır onlar bizden güçlü oluyorlar maşallah maşallah,herkesi öpüyorum,gelene kadar allaha emanet olun emi,ya evin neti kapanmış,ben gidince açtıracam ama nezaman olur bilmem,cafeden girerim ama haber veririm yada msj atarım bizim muhtara,tamammı hemen çıkıyorum öpüldünüs,beni ösleyin anacıııımmm
Merhabalar ,,
bugün için biraz yoğundum ,, anca fırsat bulabildim..
Bari kapanışa yetişim dedim...
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım....:CüvCüv:
biz geldiiiiiiiiiiiiik herşey çok süper zeynep hanım 1 910 olmuşmaşallah kızıma belirsiz yavrucak azıcık yüzünü gösterdi o kadar oda 1 830 olmuş dr amcamız çok beğendi kilolarını 35. haftayı görücemizden umutluyum dedi zeynep 3 kiloyu bulur dedi diğeride 2 buçuğu geçermiş maşallah istiyoruz teyzelerden
bu arada oda kuruluyor
ikeadan 2 tane yakışıklı göndermişler hehehheDD
teşekkür ederim canımcım
sağol tatlım dikkat et kendine
kızlar demin öyle bir kasıldımki anlatamam nerdeyse 10 dk çıkmadı şimdi bile zor nefes alıyorum dua edin doğurmayayım
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım....:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?