sinehascım selam napıosun akşamcııı
canım ben fena değilim midm bi garip ne yesem bulanıo ama idare ediorum işte:) mart anneleri çatır çatır dourdu bugün
duyduğum kadarıyla ekmekçi olmuşsun.dün bende yaptım çavdarlı ama hazır satılan ekmek unlarındankaydirigubbakcemile3
yinede güzeldi en azından fırından almak zorunda kalmıyom
bizim buradaki fırında çalışan kızı dövmek istiyom:mymeka:
hem para alıyo hem aynı elle ekmek veriyo
benimde artık midem bulanıyodu çözümü hazır ekmek unlarında buldum.
makinam yok fırında yapıyo bende ama güzel oluyocokacimcoook
ya ben artık sağa da yatıorum olmuo ööle uyuşuyo heryanım tek tarafa yatamam kısa süreli de olsa arada sağa yatıorum napiim hem allah aşkına annelerimizin haberi mi varmış sağa yatılmaz die bişey yokmuş hepimiz sakat mı salak mı doğduk yani
merhaba güzel hamişler.....
bebek odaları gelenler güle güle kullansın, bebişlere de maşallah bende ctesi gittim 1.290 dedi dr.kafası biraz büyük bir hft önden gidiyor koca kafalımı olacak ne benim oğluş
saç boyalarından bahsetmişsiniz valla ben röflede yaptırdım , bu hft boyada boya bildiğim kadarıyla ilk 3 ayda yapılmayacak röfle ise saç diplerine çok değmediği müddetçe sorun olmuyormuş internetden okuduğum kadarıyla, inş.birşey olmaz ama boyayanları okuyunca bende boyattım walla....
biz geldiiiiiiiiiiiiik herşey çok süper zeynep hanım 1 910 olmuşmaşallah kızıma belirsiz yavrucak azıcık yüzünü gösterdi o kadar oda 1 830 olmuş dr amcamız çok beğendi kilolarını 35. haftayı görücemizden umutluyum dedi zeynep 3 kiloyu bulur dedi diğeride 2 buçuğu geçermiş maşallah istiyoruz teyzelerden
hoşgeldin canımselam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım....:CüvCüv:
canım nisan bebişine nie mont aldınız ki ilahi sizebu arada maşallah diyelim kuzuya herşey yolunda gitsin hep
ayyy Allahım onları nazarlardan korusun.
hahahahah bayılmışlardır sana deseydin ablam hamile ben değil bu gaz şişliği die
canım nasıl oldun peki şimdi
hoşgeldin canım kaç haftalıksın sen bakiim nasıl düştün buralara anlat hikayeni:)
maşallah canım bebişine
oo maşallah senin sıpalara dagörürsün inş. canım 35i hayırlısıyla
hoşgeldin canım
bursasu bitti mi odanın kurulması koydun mu resimleri bekliyos merakladelikafadulden
kıslar ben de bugün doktora gittim bebiş 1580 gr olmuş doktor ii dedi kilosuna
başı aşağıdaydı doktor bu haftalarda dönmesi gerekiyodu artık dönmüş bi daha da yukarı çıkmaz bi sorun olmazsa dedi. ama erken doğumu düşündürcek gibi kanala girmemiş dedi.
kan sayımı yaptırdım yine düşük bi ay daha iki tane iç ilacı dedi
bi de bizim kan uyuşmazlığımız vardı onun için bi test yaptırdık bebiş etkilenmiş mi die çok şükür ondan da bişi çıkmadı
sonra alışveriş yaptık kocişle bana bi pijama takımı daha aldık
bebişe mont aldık benettondan indirime girmişti 130 dan 40 a düşmüştü ehe ehe
kipada 1tl olan ıslak mendillere baktım ben de ama uni ler yedek paketmiş kapaklı kutu filan olanlardan diildi almadım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?