2009 Nisan Anneleri buraya

ok anladım.hayır cnm milas da oturuyorum ama neredeyse her haftasonu aydındayım doğuma 3 hafta kala da annemlere yani Aydına gelicem.Doğuma da izmire inşallah oof çocuk arabada doğacak bu gidişle

canımcım benim annemlerde muğla dalamanda oturuyor..ahh nasıl özledim oraları anlatamam...

şenay senin bıcırlar maşallah tek bebek gibi kiloları süper.
demekki yemekle çok ilgisi yok bu kilo olayının baksana bizim kadar yiyosun sen iki bıcır büyütüyosun bizimkiler kadar maşallah maşallah.

ayyy Allahım onları nazarlardan korusun.
canım nasıl oldun peki şimdi

sağolun teyzecikler teşekkür ederiz
şimdi daha iyiyim uzun sürünce kasılma telaşlandım neyseki dinlenince geçti bugün dr falan yoruldum galiba
ruveydax senin bebişinede maşallah cicileride hayırlı olsun

kızlar yarın dr a gidicem ne olur dua edin sonuçlar bu sefer iyi çıksın:Saruboceq:
ayy acayip heyecan bastı beni ne olacak diye.işallah tiroit benimle kafa bulmaktan yorulmuştur...
inş yarın size güzel haberlerle gelirim..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ii sonuçlarla gelirsin inş. gelince haber ver ne olduğunu

günaydın kızlar!!!
dün akşamüstü server yenileme çalışmasından dolayı giremedim nete.
internetsiz yalam ne zormuş yahu!!
herkese güzel günler diliyorum

canım inşallah güzel haberlerle dönersin güzelim haberini beklioruz

günaydın kızlar. herkeze mutlu, sağlıklı, huzurlu bir gün diliyorum.

şemşamer senin ne güzel iştah yok anacım biz napak.................

kız canın ister be helva............................

ah anacım benim ki tembellikten istemiyo . bide akşama kadar iş yerindeyim. eve gidince ne yapacamki o saatte. sana değil bebişlere yarasın yediğin şeyler , afiyet olsun.

[
ayyy Allahım onları nazarlardan korusun.

hahahahah bayılmışlardır sana deseydin ablam hamile ben değil bu gaz şişliği die

ilahi çiçek öldüm gülmekten:roflol:

bende sağa yatıyom tekmleerse hanımefendi dönüyom tekmelemezsse kalıyom öylece .

rüveydax maşalllah bebğine.

ay banada kimse gelmese , ben gitsem gezmelere. ne güzel oluyo valla. sırnaşık şey

inşallah güzel haberlerle dönersin sinehas.:Saruboceq:

Urla tam emin değilim ama dr um 2-3 hastane ismi sayacak doğuma yakın bizde eşimle gidip bakıcaz hangisini beğenirsek ama sayacaklarından biri Ege Sağlık onu biliyorum.Doktorumda Ömer Sudekan Lozanın orda biliyosan...

bılmıyorum doktorunu ama ege saglık iyi bi hastane...........

ye bakalım afıyet olsun..............

ALLAHA emanet ol........
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım....:CüvCüv:
hoşgeldin...............

teşekkür ederim canımcım

sağol tatlım dikkat et kendine
kızlar demin öyle bir kasıldımki anlatamam nerdeyse 10 dk çıkmadı şimdi bile zor nefes alıyorum dua edin doğurmayayım
aman allah korusun.......

hayırlı haberlele gel inşallah

GÜNAYDIN..............................

karnımda felaket bi agrı sabahtan beri gerilmede var.. bu ne ya korkmaya başladım..........

günaydın kıslar.. herkes iyidir inşallah..... ben de yrni uyandım. kızım ve ben selam verelim dedik...

benim oğlan dün çok hıçkırdı.hissettim.hıçkırıklı olcak bu çocuk galiba pıt pıt attı karnım

evet hıçkırık tutunca çok komik oluyo pıt pıt............ benimkini de çok tutuyo...

benimde karınım dün çok gergindi.
hergün başka tuhaf şey oluyor vücudumuzda.
artık çıkmaya hazırlanıyo bizim minik tavşanlar:))
bende bu hafta off modundayım
hiç çalışamıyorum.

kızlar karnımdaki agrı ne olabılır gaz sancısı falan degıl agrı resmen ya.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…