ok anladım.hayır cnm milas da oturuyorum ama neredeyse her haftasonu aydındayım doğuma 3 hafta kala da annemlere yani Aydına gelicem.Doğuma da izmire inşallah oof çocuk arabada doğacak bu gidişle
şenay senin bıcırlar maşallah tek bebek gibi kiloları süper.
demekki yemekle çok ilgisi yok bu kilo olayının baksana bizim kadar yiyosun sen iki bıcır büyütüyosun bizimkiler kadar maşallah maşallah.
ayyy Allahım onları nazarlardan korusun.
canım nasıl oldun peki şimdi
şenay merak ettim seni nerelerdesin??
valla bugün üçüzlerde gelmiş mart annelerinden sende sıraya mı girdin ne yaptın?
zorla doğurtcaz seni bu gidişle önce sen önce sen diye diyekaydirigubbakcemile3
aman Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin.
işallah sağlıkla kucağına alırsın zamanında meleklerini:Saruboceq:
sağolun teyzecikler teşekkür ederizmaşallah canım bebişine
oo maşallah senin sıpalara dagörürsün inş. canım 35i hayırlısıyla
kıslar ben de bugün doktora gittim bebiş 1580 gr olmuş doktor ii dedi kilosuna
başı aşağıdaydı doktor bu haftalarda dönmesi gerekiyodu artık dönmüş bi daha da yukarı çıkmaz bi sorun olmazsa dedi. ama erken doğumu düşündürcek gibi kanala girmemiş dedi.
kan sayımı yaptırdım yine düşük bi ay daha iki tane iç ilacı dedi
bi de bizim kan uyuşmazlığımız vardı onun için bi test yaptırdık bebiş etkilenmiş mi die çok şükür ondan da bişi çıkmadı
sonra alışveriş yaptık kocişle bana bi pijama takımı daha aldık
bebişe mont aldık benettondan indirime girmişti 130 dan 40 a düşmüştü ehe ehe
kipada 1tl olan ıslak mendillere baktım ben de ama uni ler yedek paketmiş kapaklı kutu filan olanlardan diildi almadım ben de
kızlar yarın dr a gidicem ne olur dua edin sonuçlar bu sefer iyi çıksın:Saruboceq:
ayy acayip heyecan bastı beni ne olacak diye.işallah tiroit benimle kafa bulmaktan yorulmuştur...
inş yarın size güzel haberlerle gelirim..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar yarın dr a gidicem ne olur dua edin sonuçlar bu sefer iyi çıksın:Saruboceq:
ayy acayip heyecan bastı beni ne olacak diye.işallah tiroit benimle kafa bulmaktan yorulmuştur...
şemşamer senin ne güzel iştah yok anacım biz napak.................
kız canın ister be helva............................
ayyy Allahım onları nazarlardan korusun.
hahahahah bayılmışlardır sana deseydin ablam hamile ben değil bu gaz şişliği die
ya ben artık sağa da yatıorum olmuo ööle uyuşuyo heryanım tek tarafa yatamam kısa süreli de olsa arada sağa yatıorum napiim hem allah aşkına annelerimizin haberi mi varmış sağa yatılmaz die bişey yokmuş hepimiz sakat mı salak mı doğduk yani
maşallah canım bebişine
oo maşallah senin sıpalara dagörürsün inş. canım 35i hayırlısıyla
hoşgeldin canım
bursasu bitti mi odanın kurulması koydun mu resimleri bekliyos merakladelikafadulden
kıslar ben de bugün doktora gittim bebiş 1580 gr olmuş doktor ii dedi kilosuna
başı aşağıdaydı doktor bu haftalarda dönmesi gerekiyodu artık dönmüş bi daha da yukarı çıkmaz bi sorun olmazsa dedi. ama erken doğumu düşündürcek gibi kanala girmemiş dedi.
kan sayımı yaptırdım yine düşük bi ay daha iki tane iç ilacı dedi
bi de bizim kan uyuşmazlığımız vardı onun için bi test yaptırdık bebiş etkilenmiş mi die çok şükür ondan da bişi çıkmadı
sonra alışveriş yaptık kocişle bana bi pijama takımı daha aldık
bebişe mont aldık benettondan indirime girmişti 130 dan 40 a düşmüştü ehe ehe
kipada 1tl olan ıslak mendillere baktım ben de ama uni ler yedek paketmiş kapaklı kutu filan olanlardan diildi almadım ben de
aaa doğru o zaman ben yenidoğan için aldınız sandım ya güle güle kullansın.
bu arada bende kocama sinirlendim bu halimle bana misafir çağırıo eve çaırdığı insanlara da alengirli yemek yapmak gerekio offf
inşallah güzel haberlerle dönersin sinehas.:Saruboceq:kızlar yarın dr a gidicem ne olur dua edin sonuçlar bu sefer iyi çıksın:Saruboceq:
Urla tam emin değilim ama dr um 2-3 hastane ismi sayacak doğuma yakın bizde eşimle gidip bakıcaz hangisini beğenirsek ama sayacaklarından biri Ege Sağlık onu biliyorum.Doktorumda Ömer Sudekan Lozanın orda biliyosan...
ye bakalım afıyet olsun..............şimdi ne yapıyorum biliyomusunuz çok kalorili bi tatlı yaptım koca bi tabak elimde onu yiyorum ühü ühü.......................
saruböceg doğurmuş bebişini sonunda darısı başımıza kızlar.........................
ALLAHA emanet ol........şenaycım çoook sevindim,aferin senin tosunlarada bak sana demiştik onlar güçlüler vallahi ya yeri geliır onlar bizden güçlü oluyorlar maşallah maşallah,herkesi öpüyorum,gelene kadar allaha emanet olun emi,ya evin neti kapanmış,ben gidince açtıracam ama nezaman olur bilmem,cafeden girerim ama haber veririm yada msj atarım bizim muhtara,tamammı hemen çıkıyorum öpüldünüs,beni ösleyin anacıııımmm
hoşgeldin...............selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım....:CüvCüv:
aman allah korusun.......teşekkür ederim canımcım
sağol tatlım dikkat et kendine
kızlar demin öyle bir kasıldımki anlatamam nerdeyse 10 dk çıkmadı şimdi bile zor nefes alıyorum dua edin doğurmayayım
hayırlı haberlele gel inşallahkızlar yarın dr a gidicem ne olur dua edin sonuçlar bu sefer iyi çıksın:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?