2009 Nisan Anneleri buraya

dün akşam bebek görmeye gittik. biz bir bebek göreceğimizi tahmin ediyorduk bi gittik 3 tane. arkadaşın kardeşlerininde olmuş ve hepsi bir araya toplanmışlar. ayyyy evde üç tane minik yaratık. biri susuyo diğeri başlıyo. en küçüğü 15 günlüktü. göbeği henüz düşmemiş. ve doktor sürülmesi için birşey vermemiş. bize baticon verilmişti ve biz onu sürmüştük oğluma. yazık kanamış oda. nasıl kıvranıyordu bebişcik. ayyyy minnacık bişey. gözüm korktu valla.

tabi biz sadece bir hediyeyle gitmşitik, orda ayıp olmasın diğerlerine diye. kızıma aldığım takımları onlara paylaştırdıksenağlama, nasılda hoşuma giderek aldıydım. onların kısmetiymiş demekki. ben artık yenisini alcam.....

canım ii sonuçlarla gelirsin inş. gelince haber ver ne olduğunu

şenay maşallah bebeklerine ......
Sinehas sende inşallah iyi haberlerle dönersin inşallah ...

canım inşallah güzel haberlerle dönersin güzelim haberini beklioruz

öncelikle günaydın herkese
teşekkürler kızlar gidiyom şimdi dr a heyecan bastı beni valla
bu arada testler aç yapılıyo midem acayip kazınıyo
ben kaçtım dönüşte yazarım
öpüldünüz..

belirli bi yerde degıl agrı karnımın her tarafı.. bilhasa göbek deligimin üstü....

çıldırtacak beni bu ağrılar. orda ağrı burda ağrı. aynı durmdayım urla. eşime sızlandığım vakit , gayet rahat bir biçimde normal. vücudun doğuma hazırlanıyor diyokafamçokkarıştı, benim çektiğimin onda birini çekse ne yapar acaba:1closedeyes:, umarım seninkide gaz sancısıdır. geçmiş olsun

gaz sancısı degıl canım ya off gecmioo delircem..............

bizede yarin aksam misafir gelecek yemeğe değil ama haftanin son günü olduğu icin evi süpürüp silmek gerekiyo, isten geldikten sonra yemek ye misafir karsila, gerçi eşim yardım ediyo ama insan bi ayaklarini uzatmak istiyo yorgun oluyorum zaten iyice ağırlaştık, hareketlerimiz yavaşladıı...
misafir ağırlamak çok zor bu günlerden sonraaa...

belirli bi yerde degıl agrı karnımın her tarafı.. bilhasa göbek deligimin üstü....

geçmiş olsun urlacım umarım önemli bişi değildir....

kızlar iş yerıne annem yakın ben anneme gidiyorum............
iyileşirsem gelirim........ yatıcam birazzzz

ehe ehe maşallah ailecek herkes doğurmuş demekkaydirigubbakcemile3
ay ben de göbeği düşene kadar çok korkuyorum bebişleri ellemeye ya. kendiminki olunca napıcam bilmiyorum bi de öle yara filan olunca yazık bebişleree
bebişler de senin kızın cicilerine ortak olmuş kısmet işte nasıl da çekiyo

günaydın arkadaşlar.
URLA canım dinlen biraz geçmezse doktorunu ara.ama dün benim de vardı ağrım kasıklarımda.gaz sancısı gibiydi.belki seninki de öyledir.veya bebek dönüyodur.bu haftalarda dönüyorlarmış artık.

SİNEHAS inşallah güzel haberlerle gelirsin.

RUVEYDA bebişine maşallah.artık 2 kiloya doğru yol alıyoruz hepimiz.

ben de minik kelebeğimi cuartesi görecem.çoooooooook heyecanlıyım.

şubatın bitmesine 9 gün var.martın ortalarında bizimde doğum haberleri yazılır yavaş yavaş.hepimize vaktinde sağlıklı doğumlar inşallah

evet canıma.s

deniz napıcaksın peki hala kararlı mısın izne çıkmamaya

bugün çalışabilir raporunu insan kaynaklarına verdim.
Yanlız artık çalışmak istemiyorum.annemde bu hafta çalış sonra bırak dedi.
Ya benim amacım doğumdan sonra bebekle daha çok zaman geçirebilmek canım ya!!
Nasıl olcak bilemiyorum

kızlar bende haftaya ilk nst ye giricem biraz anlatsanıza nasıl bişey ve sonucunda ne söölüyo yani neye bakıyo dr?bir de çatı genişlemesiyle ilgili alttan kontrol ediyomuş sonlara doğru o nasıl bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…