ya ben artık sağa da yatıorum olmuo ööle uyuşuyo heryanım tek tarafa yatamam kısa süreli de olsa arada sağa yatıorum napiim hem allah aşkına annelerimizin haberi mi varmış sağa yatılmaz die bişey yokmuş hepimiz sakat mı salak mı doğduk yani
aaa doğru o zaman ben yenidoğan için aldınız sandım ya güle güle kullansın.
bu arada bende kocama sinirlendim bu halimle bana misafir çağırıo eve çaırdığı insanlara da alengirli yemek yapmak gerekio offf
kızlar iş yerıne annem yakın ben anneme gidiyorum............
iyileşirsem gelirim........ yatıcam birazzzz
bugün çalışabilir raporunu insan kaynaklarına verdim.
Yanlız artık çalışmak istemiyorum.annemde bu hafta çalış sonra bırak dedi.
Ya benim amacım doğumdan sonra bebekle daha çok zaman geçirebilmek canım ya!!
Nasıl olcak bilemiyorum
ben hiç bağlanmadım nst ye canım bilemicem tecrübeli annelere sormak lazımkızlar bende haftaya ilk nst ye giricem biraz anlatsanıza nasıl bişey ve sonucunda ne söölüyo yani neye bakıyo dr?bir de çatı genişlemesiyle ilgili alttan kontrol ediyomuş sonlara doğru o nasıl bişey
ya kızlar bu çatı kemiği ağrısı beni öldürecek hamilelik boyunca onca ağrı sızı sıkıntı yaşadım yok böylesi ya çok canım yanıyo
öncelikle günaydın herkese
teşekkürler kızlar gidiyom şimdi dr a heyecan bastı beni valla
bu arada testler aç yapılıyo midem acayip kazınıyo
ben kaçtım dönüşte yazarım
öpüldünüz..
belirli bi yerde degıl agrı karnımın her tarafı.. bilhasa göbek deligimin üstü....
ben hiç bağlanmadım canım bilemicem tecrübeli anneleri bekle cevap için en iisikızlar bende haftaya ilk nst ye giricem biraz anlatsanıza nasıl bişey ve sonucunda ne söölüyo yani neye bakıyo dr?bir de çatı genişlemesiyle ilgili alttan kontrol ediyomuş sonlara doğru o nasıl bişey
ya kızlar bu çatı kemiği ağrısı beni öldürecek hamilelik boyunca onca ağrı sızı sıkıntı yaşadım yok böylesi ya çok canım yanıyo
kızlar bende haftaya ilk nst ye giricem biraz anlatsanıza nasıl bişey ve sonucunda ne söölüyo yani neye bakıyo dr?bir de çatı genişlemesiyle ilgili alttan kontrol ediyomuş sonlara doğru o nasıl bişey
ya kızlar sadece tuvalete kalkıyorum zaten başka hiç bi halt yapmıyorum sürekli yatış ama tuvalet için bile olsa iki adım atmak canımı alıyo nerdeyse
ay iki kere çıkmış benim cevap kusura bakmayın. okuldayım int berbat cevapla diince sayfa gitti bi daha gönderdim ikisi de gitmiş meğer
olsun canım fazla mal gözçıkarmaz. bakkkk böylece 1700 sayfa yapmış olduk. hihoyyythihoyyyt
herkese merhaba;
ben bu saat oldu daha yeni girdim...
2 gündür kociş , şehir dışında ,, bende annemde kalıyorum.. bugünde annemde kalırım,,eşim yarın geliyor...
şunu söylemek istiyorum... insanın kendi evi gibisi yok,,, tamam orasıda anamın evi,ama olmuyor,,, kocişimide özledim... dün gece yatmadan mesaj yolladım,,, sanki çıktığımız günler gibi...
allah kimseyi kocasından ayırmasın...
bazen sinir oluyoruz ama .. onlarsızda olmuyor..
bu ara işler de biraz yoğun,,fazla ilgilenemedim sizlerlerle ..
umarım herkes iyidir ,
kızlar ya uyumaya çalışırken birton yastık kullanıyorum ya onların yüzünden bu seferde boynum tutuldu çok fena. kas gevşetici falanda kullanamıyoruz dünden beri çok ağrıyo var mı bi formülü olan boyun tutulmasına.
dinazzo nst karnın kasılmalarını ölçen bir alet. karnımızda zaman zaman hissetiğimiz sertleşmeleri ölçüyo yani. eğer bu sertleşmler 15-20 dk kada bir oluyorsa bu erken doğum belirtisi. çünkü bu kasılmalar rahmin açılmasını sağlıyor. hem kasılmalar düzenli hemde altta açılma varsa dogum yaklaşıyor demek.
çatı da alttan muayene oluyor. çatal dedğimiz hamilelirn kabusu olan bir düzenek var. bir bacağını bir tarafa bir bacağını diğer tarafa atıyon. doktorda aşağıya geçip açıklık varmı diye kontrol ediyo. çok açık seçik anlattım arkadaşlar kusuruma bakmayın. ama utanmaya sıkılmaya, kasmaya gerek yok. bu doğal bi süreç herşey bebişler içinkaydirigubbakcemile5
dinazzo nst karnın kasılmalarını ölçen bir alet. karnımızda zaman zaman hissetiğimiz sertleşmeleri ölçüyo yani. eğer bu sertleşmler 15-20 dk kada bir oluyorsa bu erken doğum belirtisi. çünkü bu kasılmalar rahmin açılmasını sağlıyor. hem kasılmalar düzenli hemde altta açılma varsa dogum yaklaşıyor demek.
çatı da alttan muayene oluyor. çatal dedğimiz hamilelirn kabusu olan bir düzenek var. bir bacağını bir tarafa bir bacağını diğer tarafa atıyon. doktorda aşağıya geçip açıklık varmı diye kontrol ediyo. çok açık seçik anlattım arkadaşlar kusuruma bakmayın. ama utanmaya sıkılmaya, kasmaya gerek yok. bu doğal bi süreç herşey bebişler içinkaydirigubbakcemile5
aman fazla yorma kendini dokzan, bende eve geçince ne yapacam onu düşünyorum valla. kesinlikle duramam, aman şura pis temizleyim, kanepinen altı, halının altı derken baya yorarım kendimi.
herkese merhaba;
ben bu saat oldu daha yeni girdim...
2 gündür kociş , şehir dışında ,, bende annemde kalıyorum.. bugünde annemde kalırım,,eşim yarın geliyor...
şunu söylemek istiyorum... insanın kendi evi gibisi yok,,, tamam orasıda anamın evi,ama olmuyor,,, kocişimide özledim... dün gece yatmadan mesaj yolladım,,, sanki çıktığımız günler gibi...
allah kimseyi kocasından ayırmasın...
bazen sinir oluyoruz ama .. onlarsızda olmuyor..
bu ara işler de biraz yoğun,,fazla ilgilenemedim sizlerlerle ..
umarım herkes iyidir ,
ay iki kere çıkmış benim cevap kusura bakmayın. okuldayım int berbat cevapla diince sayfa gitti bi daha gönderdim ikisi de gitmiş meğer
rica ederim canım. nts şey gibi, hani kalp grafisi çekilen bir alet var ya adını unuttum şimdi. buhar makinası gibi bişey. kabloları var , kabloların ucunda da karna yapışacak aletler. karnınız açıyorlar o kabloları yapıştırıyorlar. bi kaç tane karnın çeşitli bölgelerine . bi saat kadar kalıyosunuz. çok sıcıkı bişey. yat yat vakit geçmiyo. siz yatarken alet bir kağıda kasılmaları aktarıyo. 7 sene öncesinden hatırladığım bu. 7 yıldır teknoloji yeni şeyler keşfettiyse bilmiyom valla.geçmiş olsun canım.. benim dr belim çok ağrıdığı için voltaren diye bi krem vermişti yani kas gevşetici mi bilmiyom ama ööle gibi sanki... sen kullanamıyoz deyince meraklandım.. boynun için de sıcak pansuman iyi geliyo....
şemşamer çok teşekkürler bence böle yazman daha iyi çünkü anlamayanlar olabilir ilk olanlar mesela:) Allah razı olsun... bişey daha peki nts nasıl yapılıyo... karnımızdan mı ölçüyo...
dinozzo sen kaç haftalıksın canımççç nts deyince kendimi merak ettim...
kıslar bi de bişiy sorcam dün selinay çiçek içindi sanırım mide bulantılarının artma sebebi bebişin dönmesi yazmıştı ya... şu iki gündür bulantı değil yanmalarda bi artış var benim... daha yemeden yanmaya başlıyo.. sabah onunla uyandım çok iğrenç.. acaba bunun da bebeğin dönmesiyle ilgisi var mıdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?