2009 Nisan Anneleri buraya

ya kızlar bu çatı kemiği ağrısı beni öldürecek hamilelik boyunca onca ağrı sızı sıkıntı yaşadım yok böylesi ya çok canım yanıyo

Günaydın kızlar.
İnsan evde olunca daha çok iş uyduruyo kendine erken kalktım ama
anca fırsat buldum merhaba demeye.

Çiçek bende artık ille sola yatıcam diye uğraşmıyorum. iki tarafada yatıyorum
zaten uyuyacak pozisyonu zor buluyorum.

ahihoyyyt ayy biri lazım bana hizmet etsin. normal akşam yemeğini anca hazırlıyorum
öyle allengirli misafir ağarlama zamanımız geçti söyle kocişe 1 sene ertelesin heheheh

kızlar iş yerıne annem yakın ben anneme gidiyorum............
iyileşirsem gelirim........ yatıcam birazzzz

çok geçmiş olsun canım. git dinlen birazda sıcak tut kendini. haber ver mutlaka çatlarız burda.senağlama

seni çok iyi anlıyorum canım. eğer işe dönmek zorundaysan iznini olabildiğince doğum
sonrasına aktarmaya çalışman çok doğru.Haftasonu belki dinlenince kendine gelirsin.:CüvCüv:

kızlar bende haftaya ilk nst ye giricem biraz anlatsanıza nasıl bişey ve sonucunda ne söölüyo yani neye bakıyo dr?bir de çatı genişlemesiyle ilgili alttan kontrol ediyomuş sonlara doğru o nasıl bişey
ben hiç bağlanmadım nst ye canım bilemicem tecrübeli annelere sormak lazım

ya kızlar bu çatı kemiği ağrısı beni öldürecek hamilelik boyunca onca ağrı sızı sıkıntı yaşadım yok böylesi ya çok canım yanıyo

geçmiş olsun canım ya
son aylara doğru iice dökülmeye başladık kıslar noluyo bize
neremize elimizi atsak elimizde kalıyokaydirigubbakcemile3
iice kocakarı psikolojisine girios valla sürekli biyerlerimis ağrıyo
urla da ii değilim diodu sabah nasıl oldu acaba

kızlar ya uyumaya çalışırken birton yastık kullanıyorum ya onların yüzünden bu seferde boynum tutuldu çok fena. kas gevşetici falanda kullanamıyoruz dünden beri çok ağrıyo var mı bi formülü olan boyun tutulmasına.

ya kızlar sadece tuvalete kalkıyorum zaten başka hiç bi halt yapmıyorum sürekli yatış ama tuvalet için bile olsa iki adım atmak canımı alıyo nerdeyse

Günaydın kızlar
Ben annemdeyim.Burdan da bir arkadaşıma gideceğim.Bebek görmeye hem de.Bakalım belki biraz alıştırma da yaparım bebeciğin üstünde.Alt değiştirme falandelikafadulden

Canım iyi haberlerle dönmeni bekliyoruz.

belirli bi yerde degıl agrı karnımın her tarafı.. bilhasa göbek deligimin üstü....

Urlacım geçmiş olsun.Çok şiddetliyse ve yatınca da geçmiyorsa doktorunu ara mutlaka canım.

kızlar bende haftaya ilk nst ye giricem biraz anlatsanıza nasıl bişey ve sonucunda ne söölüyo yani neye bakıyo dr?bir de çatı genişlemesiyle ilgili alttan kontrol ediyomuş sonlara doğru o nasıl bişey
ben hiç bağlanmadım canım bilemicem tecrübeli anneleri bekle cevap için en iisi

geçmiş olsun canım
noluyo kıslar bize böle sonlara geldikçe iice dökülmeye başladık
neremizi tutsak elimizde kalıyokaydirigubbakcemile3
iice kocakarı psikolojisine girdik
sabah da urla karnım ağrıyo diodu nasıl oldu acaba

dinazzo nst karnın kasılmalarını ölçen bir alet. karnımızda zaman zaman hissetiğimiz sertleşmeleri ölçüyo yani. eğer bu sertleşmler 15-20 dk kada bir oluyorsa bu erken doğum belirtisi. çünkü bu kasılmalar rahmin açılmasını sağlıyor. hem kasılmalar düzenli hemde altta açılma varsa dogum yaklaşıyor demek.

çatı da alttan muayene oluyor. çatal dedğimiz hamilelirn kabusu olan bir düzenek var. bir bacağını bir tarafa bir bacağını diğer tarafa atıyon. doktorda aşağıya geçip açıklık varmı diye kontrol ediyo. çok açık seçik anlattım arkadaşlar kusuruma bakmayın. ama utanmaya sıkılmaya, kasmaya gerek yok. bu doğal bi süreç herşey bebişler içinkaydirigubbakcemile5

ya kızlar sadece tuvalete kalkıyorum zaten başka hiç bi halt yapmıyorum sürekli yatış ama tuvalet için bile olsa iki adım atmak canımı alıyo nerdeyse

şenay tabi sen mecbur olduğun için yatıyorsun ama aslında çok yatmakta hareketsizlikte
iyice zorluyo insanı. çok uzun zaman yattığımda bende zorlanıyorum kalkmaya. ama biraz hareketli olduğum günler (tabi abartmamak kaydı ile) daha az ağrım oluyo.:CüvCüv:
Öyle böyle derken şurda kaldı 5-6 haftamız canım artık bu ağrılarada sabredip bitircez inşallah.

ay iki kere çıkmış benim cevap kusura bakmayın. okuldayım int berbat cevapla diince sayfa gitti bi daha gönderdim ikisi de gitmiş meğer

aman fazla yorma kendini dokzan, bende eve geçince ne yapacam onu düşünyorum valla. kesinlikle duramam, aman şura pis temizleyim, kanepinen altı, halının altı derken baya yorarım kendimi.

herkese merhaba;
ben bu saat oldu daha yeni girdim...

2 gündür kociş , şehir dışında ,, bende annemde kalıyorum.. bugünde annemde kalırım,,eşim yarın geliyor...
şunu söylemek istiyorum... insanın kendi evi gibisi yok,,, tamam orasıda anamın evi,ama olmuyor,,, kocişimide özledim... dün gece yatmadan mesaj yolladım,,, sanki çıktığımız günler gibi...
allah kimseyi kocasından ayırmasın...
bazen sinir oluyoruz ama .. onlarsızda olmuyor..

bu ara işler de biraz yoğun,,fazla ilgilenemedim sizlerlerle ..
umarım herkes iyidir ,

hoş geldin mıhtar. ropor veriyim urla nın karnı ağrıyor çıktı. onun dışında girenler iyi sayılır.

geçmiş olsun canım.. benim dr belim çok ağrıdığı için voltaren diye bi krem vermişti yani kas gevşetici mi bilmiyom ama ööle gibi sanki... sen kullanamıyoz deyince meraklandım.. boynun için de sıcak pansuman iyi geliyo....

şemşamer çok teşekkürler bence böle yazman daha iyi çünkü anlamayanlar olabilir ilk olanlar mesela:) Allah razı olsun... bişey daha peki nts nasıl yapılıyo... karnımızdan mı ölçüyo...

dinozzo sen kaç haftalıksın canımççç nts deyince kendimi merak ettim...

kıslar bi de bişiy sorcam dün selinay çiçek içindi sanırım mide bulantılarının artma sebebi bebişin dönmesi yazmıştı ya... şu iki gündür bulantı değil yanmalarda bi artış var benim... daha yemeden yanmaya başlıyo.. sabah onunla uyandım çok iğrenç.. acaba bunun da bebeğin dönmesiyle ilgisi var mıdır...

yok valla çok tşklr gayet aydınlatıcı olmuş..yani aşağı yukarı doğum zamanını söölicek doktor kasılmalarıma göre bende hep erken mi gelicek yoksa zamanında mı onu merak ediyordum

aman fazla yorma kendini dokzan, bende eve geçince ne yapacam onu düşünyorum valla. kesinlikle duramam, aman şura pis temizleyim, kanepinen altı, halının altı derken baya yorarım kendimi.

hiçsorma valla aynen öyle oluyo. şöyle biraz yatayım diyosun yattığın yerden ya vitrin batıyo ya kanepenin altı yada çekmeceler yani öyle dinlenmek falan olmuyo.Bide biraz iş yapınca oran buran iyice ağrıyo. yok canım biz hamilelere yaranılmaz izin verdiler yine şikayetciyiz valla.

ayyyy ne yoğunluğu ya ben hamişim şekil olsun diye işe geliyorum yormayın beni de.

sen bize lağzımsın mıhtarrr kendine iyi bak.

arada böyle küçük ayrılıklar iyi olur canım aşkını tazelersin hihoyyythihoyyyt

ay iki kere çıkmış benim cevap kusura bakmayın. okuldayım int berbat cevapla diince sayfa gitti bi daha gönderdim ikisi de gitmiş meğer

estğfirullah efendim... ben senin bana sorunu dün gördüm cevapladım ama gerilerde kaldı... benim okul tuzlada değil... ataşehir- kayışdağı canım.... seninki nerde.... kolay gelsin valla bu halde okul.. ben haftaya ayrılcaktım ama erken başlattım:) Allah yard etsin sana ve tüm çalışanlara....

rica ederim canım. nts şey gibi, hani kalp grafisi çekilen bir alet var ya adını unuttum şimdi. buhar makinası gibi bişey. kabloları var , kabloların ucunda da karna yapışacak aletler. karnınız açıyorlar o kabloları yapıştırıyorlar. bi kaç tane karnın çeşitli bölgelerine . bi saat kadar kalıyosunuz. çok sıcıkı bişey. yat yat vakit geçmiyo. siz yatarken alet bir kağıda kasılmaları aktarıyo. 7 sene öncesinden hatırladığım bu. 7 yıldır teknoloji yeni şeyler keşfettiyse bilmiyom valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…