belirli bi yerde degıl agrı karnımın her tarafı.. bilhasa göbek deligimin üstü....
hoş geldin mıhtar. ropor veriyim urla nın karnı ağrıyor çıktı. onun dışında girenler iyi sayılır.
geçmiş olsun canım.. benim dr belim çok ağrıdığı için voltaren diye bi krem vermişti yani kas gevşetici mi bilmiyom ama ööle gibi sanki... sen kullanamıyoz deyince meraklandım.. boynun için de sıcak pansuman iyi geliyo....
şemşamer çok teşekkürler bence böle yazman daha iyi çünkü anlamayanlar olabilir ilk olanlar mesela:) Allah razı olsun... bişey daha peki nts nasıl yapılıyo... karnımızdan mı ölçüyo...
dinozzo sen kaç haftalıksın canımççç nts deyince kendimi merak ettim...
kıslar bi de bişiy sorcam dün selinay çiçek içindi sanırım mide bulantılarının artma sebebi bebişin dönmesi yazmıştı ya... şu iki gündür bulantı değil yanmalarda bi artış var benim... daha yemeden yanmaya başlıyo.. sabah onunla uyandım çok iğrenç.. acaba bunun da bebeğin dönmesiyle ilgisi var mıdır...
hiçsorma valla aynen öyle oluyo. şöyle biraz yatayım diyosun yattığın yerden ya vitrin batıyo ya kanepenin altı yada çekmeceler yani öyle dinlenmek falan olmuyo.Bide biraz iş yapınca oran buran iyice ağrıyo. yok canım biz hamilelere yaranılmaz izin verdiler yine şikayetciyiz valla.
ayyyy ne yoğunluğu ya ben hamişim şekil olsun diye işe geliyorum yormayın beni de.
sen bize lağzımsın mıhtarrr kendine iyi bak.
arada böyle küçük ayrılıklar iyi olur canım aşkını tazelersin hihoyyythihoyyyt
estğfirullah efendim... ben senin bana sorunu dün gördüm cevapladım ama gerilerde kaldı... benim okul tuzlada değil... ataşehir- kayışdağı canım.... seninki nerde.... kolay gelsin valla bu halde okul.. ben haftaya ayrılcaktım ama erken başlattım:) Allah yard etsin sana ve tüm çalışanlara....
dinozzo sen kaç haftalıksın canımççç nts deyince kendimi merak ettim...
haftaya dr a gittiğimde 31+1 olucam nst ye ilk bağlandığımda yani
estğfirullah efendim... ben senin bana sorunu dün gördüm cevapladım ama gerilerde kaldı... benim okul tuzlada değil... ataşehir- kayışdağı canım.... seninki nerde.... kolay gelsin valla bu halde okul.. ben haftaya ayrılcaktım ama erken başlattım:) Allah yard etsin sana ve tüm çalışanlara....
Nst için erken değil mi?Ben henüz bağlanmadım da.Bir şikayetin falan mı vardı?
arkadaşlar doktora gittiğimde ben 31+2 olacam.nts ye bağlanmada belli bi zaman var mı?yoksa kaıslma olunca mı bakıyorlar.
bu arada sabah beri bebeğim hiç kıpırdamadı gibi.sadece çok belirsiz hareketler var.normal mi arkadaşlar.
mıhtarım.... ebet seni habersiz bıraktım özür valla:):)
bu defa oldu... biras kaale almak gerekiyomuş ben de onu yaptım motoru hallettik... bakalım dr sorun olmaz derse 4 martta direksiyon var...
bu arada Allah tez zamanda kavuştursun kocana... sana hak veriyom 14 gün ayrı kaldım anamın evi ama onsuz olmuyo......
ruveydacım inşallah iyi bi yer olur... benim sınava girdiğim okul dağ başındaydı ama ki bloktu. ve biri yeniydi geseldi.. arkadaşım sahile yakın bi okulda girdi küçük güsel bi okul demişti... senin branş neydi... bi de bursadan mezunmuşsun ya ne zaman?
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnkızlar urlayı duyunca hemen atladım bi günaydın bile demeden..gerçi öğlen oldu artık ama neyse, herkese selamlar..biz bu sabah işe gelmeden önce sağlık ocağına uğradık, kan verdik, detaylı bi tahlil yaptıralım dedi oradaki hemşireler..sonrada işe geldik..dünde sağlık ocağında gebelik takibimiz vardı, göbüş küçük ama ufaklık heryeri doldurmuş hiç boş yer kalmamış dedi dr..c.tesi de hastanede kontrolümüz var, o günde kan ve idrar tahlili yaptırcaz..
bu arada ben 2 gün önceydi galiba girdim nst ye..şemşamer 7 senedir pek değişen bişi olmamış canım.. karnıma azıcık jel sürüp iki tane iri kulaklık gibi cihaz yapıştırdılar..her tekmede yada bebek hareketinde basmam içinde butonlu bi cihaz verdiler..ben 20 dk kaldım.bebeğin kalp atışlarını duyuyosun, aynı zamanda rahim kasılmalarının grafini çiziyo bi cihazda.. ama şu çatı muayenesi olayı çok geriyo beni..zaten artık yürüyemiyorum, yürürken inanılmaz bi ağrı oluyo..
bu arada sağlık ocağındakiler doğumdan sonraki 6. gün mutlaka gelin 2. topuk kanını alalım, aşılarını falan düzenli takip edelim dedi..hatta daha erken gelirseniz iyi olur emzirmeye dair yardımcı oluruz çünkü doğumdan hemen sonra hastanede gösteriyorlar ama anneler o an çok heyacanlı oldukları için pek konsantre olamıyorlar dedi.. bakalım sağlıla doğsunda, gideriz inşallah..
şirvancım allah kavuştursun yarine...
amin canım inş.
benim branş bilgisayar. bilişim teknolojileri yani:)
evet canım bursadan mezunum.bu ikinci senem işte öğretmenlikte. 2007 mezunu oluyorum heralde unuttumkaydirigubbakcemile3
senin ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?