2009 Nisan Anneleri buraya

gedacım doktor verdiyse sende kullandıysan bi sorun yok demekki. yani benim kullanamıyoruz deyişim hani öyle eskisi gibi kendimize göre bildiklerimizi hamileyken kullanmıyoruz doktora soruyoruz ya onu demek istedim.

belirli bi yerde degıl agrı karnımın her tarafı.. bilhasa göbek deligimin üstü....

urlacım geçen gece aynı sorun yüzünden biz soluğu acilde aldık canım..önemli bişi deilmiş..rahim yavaş yavaş kasılıyomuş, bide mide sorunu falan olabilir demişlerdi.. orayı avucunun içiyle ov sürekli..bebekte özellikle acıyan ağrıyan yere toplanıyo bende ovmuştum biraz geçmişti..

dinozzo sen kaç haftalıksın canımççç nts deyince kendimi merak ettim...

haftaya dr a gittiğimde 31+1 olucam nst ye ilk bağlandığımda yani

arkadaşlar doktora gittiğimde ben 31+2 olacam.nts ye bağlanmada belli bi zaman var mı?yoksa kaıslma olunca mı bakıyorlar.

hoş geldin mıhtar. ropor veriyim urla nın karnı ağrıyor çıktı. onun dışında girenler iyi sayılır.

saol hayatım, hayırdır ne olduki urlaya -- yine temizlikmi yaptı yoksa,,,
umarım bişeyciği yoktur...

nst - yi ben hiç yaptırmadım .. ama gördüğüm kadarıyla ,seni yatırıyorlar,, karnına ,, şırtli kemer tarzında bir şey bağlıyorlar... tabi kemerlerden çıkan kablolar makineye bağlanıyor...
orsan kalp atışı dinlenir gibi sesler çıkıyor,, elektro çekilir gibi....

biraz tuaf bir anlatım oldu ............

güzelim şu vitrin, yada diğer yerler bana niye batmıyor acaba?
dün akşam 5 dak. eve uğradım kıyafet değiştirmek için ,, ev sanki savaş alanı gibiydi,, tabii birde pis.. aman napimmm ya... ay başında bir kadın çağırmayı düşünüorum...
detaylı temizler artık , kapı pencere ...

kız senin ehliyet sınavın ne oldu...

şemşamer Allah razı olsun canım....

dozkan dinozzzo teşekkürler kıslar... demek ki benim dr da diyebilir pazartesi gidince....

saol canım ben de haftaya cuma ayrılcam inş. doktor öle söledi.
benim okul da sultanbeylide. ben seneye tuzlaya tayin isticem inş. oraya taşıncaz çünkü yazın o yüzden sordum yani. ordaki okullar nasıl hangisi ii die filan sorcaktım

mıhtarım.... ebet seni habersiz bıraktım özür valla:):)
bu defa oldu... biras kaale almak gerekiyomuş ben de onu yaptım motoru hallettik... bakalım dr sorun olmaz derse 4 martta direksiyon var...
bu arada Allah tez zamanda kavuştursun kocana... sana hak veriyom 14 gün ayrı kaldım anamın evi ama onsuz olmuyo......

ruveydacım inşallah iyi bi yer olur... benim sınava girdiğim okul dağ başındaydı ama ki bloktu. ve biri yeniydi geseldi.. arkadaşım sahile yakın bi okulda girdi küçük güsel bi okul demişti... senin branş neydi... bi de bursadan mezunmuşsun ya ne zaman?

arkadaşlar doktora gittiğimde ben 31+2 olacam.nts ye bağlanmada belli bi zaman var mı?yoksa kaıslma olunca mı bakıyorlar.

canım sen c.tesi günümü gideceksin doktora...
1 hafta daha sabretsene .. 32 haftalık oluyoruz... hem gitmişken raporda alırrsın....

bu arada sabah beri bebeğim hiç kıpırdamadı gibi.sadece çok belirsiz hareketler var.normal mi arkadaşlar.

biraz şekerli şeyler yee bakalım. diyecem ama ,, sen diyet yapıyrdun dimi,,,
biraz sırt üstü yatmaya çalış , bulunduğun yer müsaitse...........

kızlar urlayı duyunca hemen atladım bi günaydın bile demeden..gerçi öğlen oldu artık ama neyse, herkese selamlar..biz bu sabah işe gelmeden önce sağlık ocağına uğradık, kan verdik, detaylı bi tahlil yaptıralım dedi oradaki hemşireler..sonrada işe geldik..dünde sağlık ocağında gebelik takibimiz vardı, göbüş küçük ama ufaklık heryeri doldurmuş hiç boş yer kalmamış dedi dr..c.tesi de hastanede kontrolümüz var, o günde kan ve idrar tahlili yaptırcaz..

bu arada ben 2 gün önceydi galiba girdim nst ye..şemşamer 7 senedir pek değişen bişi olmamış canım.. karnıma azıcık jel sürüp iki tane iri kulaklık gibi cihaz yapıştırdılar..her tekmede yada bebek hareketinde basmam içinde butonlu bi cihaz verdiler..ben 20 dk kaldım.bebeğin kalp atışlarını duyuyosun, aynı zamanda rahim kasılmalarının grafini çiziyo bi cihazda.. ama şu çatı muayenesi olayı çok geriyo beni..zaten artık yürüyemiyorum, yürürken inanılmaz bi ağrı oluyo..

bu arada sağlık ocağındakiler doğumdan sonraki 6. gün mutlaka gelin 2. topuk kanını alalım, aşılarını falan düzenli takip edelim dedi..hatta daha erken gelirseniz iyi olur emzirmeye dair yardımcı oluruz çünkü doğumdan hemen sonra hastanede gösteriyorlar ama anneler o an çok heyacanlı oldukları için pek konsantre olamıyorlar dedi.. bakalım sağlıla doğsunda, gideriz inşallah..

şirvancım allah kavuştursun yarine...

megulcum her zaman bir olmuyo bu afacanlar.. ama sırt üstü yatıp bi taki et istersen şekerli yiyemezsen meyve falan ye de bi bak.... iyidir Allahın izniyle merak etme....

hadi bakalım gözün aydın... direksiyondan da geçersin ...
yazılı daha zor,,, direksiyonda heyecam yapma yeter....

amin canım inş.
benim branş bilgisayar. bilişim teknolojileri yani:)
evet canım bursadan mezunum.bu ikinci senem işte öğretmenlikte. 2007 mezunu oluyorum heralde unuttumkaydirigubbakcemile3
senin ne zamandı

etoprak senin sağlık ocağı ne ilgiliymiş ööle maşallah barekallah.... bizimki hiç ööle değil valla.. bi tetanoz için uğradım o kadar... bi de geçen kapı çaldı iki bayan adresi doğrulamaya geldik deiler var aşılarımı sordular tamam... aşı olurken ya da başka zaman hiç tahlil falan demediler...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım bugün kan vermissin , kendi doktoruna gittiğinde niye birdaha kan veriyosun..
o tahlilkeri göstersene.... boş yere para veriyosun.....

yürümeye gelince bende artık penguen gibi yürüyorum...
sağ - sol yamuk yamuk .... iş yerindekiler gülmeye başladılar bile...

amin canım inş.
benim branş bilgisayar. bilişim teknolojileri yani:)
evet canım bursadan mezunum.bu ikinci senem işte öğretmenlikte. 2007 mezunu oluyorum heralde unuttumkaydirigubbakcemile3
senin ne zamandı

benim 2005 canım ama 2006 2007de ordaydım... 2007 eylulde ayrıldım ordan... branş dkab..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…