2009 Nisan Anneleri buraya

mıhtarım teşekkürler... inşallah olur artık bakalım dr izin verirse...

nts ye bağlanma şikayetler üzerine yapılan bir uygulama olabileceği gibi, doktorun kendi titizliğide olabilir her doktor demiyo çünkü. yada özellerde nts den ayrıca para alıyorlarsa onun içinde bağlanılıyo olabilir.

şirvancım urla biraz karın ağrım var deyip gitti. umarım önemli bişeyi yoktur.

megulcüm sende biraz haraket et sonra otur , sağa felan dönerek yat, müzik dinle o zaman haraket eder bıcır

bu arada kaç kişi rapor alıp izine çıktı ,,,,,,,,,

kaç kişi çalışmaya devam edecek.....

hadi yazın bakalım.....................

herkeslere günaydın kızlar. Heyecandan pek uyuyamadım yaa. kardeşimin eşi de hamile ve bugün 40 haftayı doldurdu. dr bakmış açılma var sancı yok sabah gelin suni sancı verelim demiş ve az önce başladılar serumla suni sancıya. çok heyecanlıyım kızlar. ilk yeğenim olacak ve şu anda benden çok uzakta muğladalar. annem babam ve gelinimizin ailesi hepsi orada. o kadar isterdim ki yanlarında olmayı ama yolculuk buradan 20 saat, gidemedim :sm_confused: neyse ki annem bütün gelişmeleri bildiriyor bana, böylece de tecrübe kazanacağım. kızlar umarım kolay bir doğumla kavuşuruz küçük paşamızaaaaa. dualarınızı esirgemeyin lütfen :Saruboceq:

benim gittiğim hastanede 50 tl alıyorlarmış...

son haftalar her gittiğinde giriyormuşsun..

yani 15 günde : 35+50 -- girdi yaniii.
ne yapalım oğlum sağlıklı olsun da gerisi önemli değil...........

ben pazartesi gidcem doktora çalışamaz raporu ülmüyü, bir günüm kalıyo doldurmama ama bişey demez yazar heralde. :Saruboceq:

muhtarımız iş başında yanı:)

ben haftaya ayrılacaktım ama pazartesiden beri evdeyim... idare erken bıraktı:):)

hadi canım allah bir avazda kurtarsın....
yeni suni sancıya başladılarsa,, akşam anca doğum gerçekleşir...
bu arada senin orda olmamam iyi olmuş,,,
ister istemez bağırmaları görünce etkileneceksin...

darısı başımıza artık...........

muhtarcım bende izne ayrıldım. ama daha rapor vermedim idareden izinliyim.
raporu haftaya alıp vercem.

benim gittiğim hastanede 50 tl alıyorlarmış...

son haftalar her gittiğinde giriyormuşsun..

yani 15 günde : 35+50 -- girdi yaniii.
ne yapalım oğlum sağlıklı olsun da gerisi önemli değil...........

vay beeee:1shok:, gelin hep bilikte ortak bi hastane açalım arkadaşlar:jeyyar:

cicoş, gelininize allah kolay doğumlar versin. :Saruboceq:

amin canım hayırlısıyla bizler de o günleri görelim. teşekkürler.

evet malesef şekerli yiyemiyorum.sırtüstü yattım ama hala tık yok.uyuyor mu acaba.

megulcum her zaman bir olmuyo bu afacanlar.. ama sırt üstü yatıp bi taki et istersen şekerli yiyemezsen meyve falan ye de bi bak.... iyidir Allahın izniyle merak etme....

inşallah gedacım.ama hala hareket yok .sağlık ocağına mı gitsem acaba?

inşallah ama hala hareket yok panik olmaya başlıyorum ya.

ben pazartesi gidcem doktora çalışamaz raporu ülmüyü, bir günüm kalıyo doldurmama ama bişey demez yazar heralde. :Saruboceq:

muhtarımız iş başında yanı:)

ben haftaya ayrılacaktım ama pazartesiden beri evdeyim... idare erken bıraktı:):)

yani sizler çalışmayanlar arasındasınız...

izine çıkanlar
s_ebru
şemşamer
geda
dozkan
galatea79

çalışmaya devam edenler
şirvan
rumelili

Son düzenleme:
panik olma megul, müzik felan dinlet, mart annelerinden biri öyle yapmış haraket etmiş.

ben yemeğe çıkıyom kızlar herkeze afiyet olsun

merhaba arkadaşlar biz gezmekten size yazamıyoruz. haftaya evdeyim inşallah bol bol vaktim olucak geçmişi de okurum artık hepinizi öpüyorum. hepiniz iyisinizdir inşallah :1hug:

selam kızlar.......
urlacım geçmiş olsun umarım dönersin gün içinde ve haberdar edersin bizi....
şirvancım ben çalışmayı uzatanlardanım malesef.....hatta uzattıktan sonraki 2.haftamıda bitiriyorum allahın izni ile...ama 3 hafta daha değil 2 hafta daha çalışıcam çünkü artık yemiyor benim popo:)) yürürken sanki arada bıçak saplanır gibi ağrı giriyor vajinaya...sanki açıklık olmuş gibi hissediyorum....
bu arada megul hareketlerin yavaşlaması normal benimkide yavaşladı yerleri daralıyor malum....
kızlar benim kızım döndü sanırım bu sabah...çünkü otobüste gözümden yaş geldi diyebilirim...çok tuhaf çıkıntılarla karnım dalgalandı ama acıtarak bu sefer ve şimdi karnım yamuk...sağımda sanki bir kafa belirdi...allahımm inşallah dönmemiş olsun...gel cumartesi gell......
haa bu arada nst ye henüz girmedik ama sanırım erken....beni daha almadılar bakalım cumartesi alacak mı 34+2 oluyorum

en son ne zaman hissettin hareketlerini ,,
vur biraz karnına ,, hareket ettir...
vur derken abartma tabi,, sars biraz ...

kızlar bende haftaya ilk nst ye giricem biraz anlatsanıza nasıl bişey ve sonucunda ne söölüyo yani neye bakıyo dr?bir de çatı genişlemesiyle ilgili alttan kontrol ediyomuş sonlara doğru o nasıl bişey
canım ben bi kez kasılmam var sanıp doktora gittiğimde girdim, 2 tane kayış var karnına altlı üstlü onu bağlıyorlar. biri senin kasılmalarını ölçüyor diğeri ise bebeğinin kalp atışlarını... beklemek biraz sıkıcı gelsede bebeğinin kalp atışlarını dinlemek müthiş bi keyif bi cihazda da sancılarının sıklığını ölçüyor, 20ye kadar çıkan ölçüm normal sayılıyor.. doğum başladıysa zaten kasılmaların ölçüsü tavan yapıyor ve düzenli aralıklarla oluyormuş.. bebeğinin nabız atışlarıda sürekli değişiyor, mesela birden zıpladığında onunda kalp atışları hızlanıyor ve sende buna şahit oluyorsun yani keyifli...benim doktorum 35. haftadan itibaren nstye bağlıyor.. çatıyı bilemiycem ama doktorum son hafta bakacağını söyledi, biraz sinir bozucu bi işlem ama bebişler için son kez bunada katlanırız artık :)

ben 32. haftam dolar dolmaz ayrıldım izne, doğumdan sonraki iznim bitincede 15 gün rapor alıcam sonra kalan günlerimde idare saolsun beni idare edecek, yani eylüle kadar ev hanımı modundayım... tatil iyi hoşta evde yemek yap ye şiş olmuyo valla... davul oldum patlamak üzereyim..

canım hayırlısı ile bebişlerine kavuşurlar inşallah darısı bizlerin başına inşallah.. az kaldı az..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…