2009 Nisan Anneleri buraya

canım hayırlısı ile bebişlerine kavuşurlar inşallah darısı bizlerin başına inşallah.. az kaldı az..[/QUOTE]

çok teşekkür ederimmm a.s.

Sağlıklı doğsada beraber gezmelere gitsek oynasak..
ısırcam onun poposunu ben ya..
Ayyy insan kıyamaz onlara ya!!!

gözümüz aydınn... bence yetreli megulcum ama istersen biras daa bekle için rahat etmiyosa...

benim gittiğim hastanede 50 tl alıyorlarmış...

son haftalar her gittiğinde giriyormuşsun..

yani 15 günde : 35+50 -- girdi yaniii.
ne yapalım oğlum sağlıklı olsun da gerisi önemli değil...........

Yok ben gittiğimde para vermiycem dr nst parası almıyo onu biliyorum.

benim 2005 canım ama 2006 2007de ordaydım... 2007 eylulde ayrıldım ordan... branş dkab..
anladım canım. siz bizim kampüste diildiniz galiba sizin ayrıydı
bu arada kaç kişi rapor alıp izine çıktı ,,,,,,,,,

kaç kişi çalışmaya devam edecek.....

hadi yazın bakalım.....................
ben de haftaya cuma ayrılcam inş.

arkadaşlar sırtüstü yatıca 4 minik tekme hissettim yeterli di mi?

valla canım bence yeterli artık yeri de az napsın yavrucak. kımıldıcak yer yok ki

şirvan 9 dan beri sırt üsüt yatına hissettiğim bu 4 tekme var.

yeter canı yeter....2 saatte bir anlamlı bir hareket kıpırtı duysanda yeter....ayrıca sırtüstü yattığın içinde hissetmiyor olabilirsin çünkü ona giden kan basıncını en çok düşürdüğün pozisyon.....seninde atardamarının üstüne ağır bir cisim koyulmuş gibi oluyor.....soluna yatıp beklersen daha çabuk hareket görürsün...bu arada meyva olarak kivi ve nar yiyebilirsin...günlük şekeri dengeliyor...

çok teşekkürler arkadaşlar.içim rahatladı.az önce 2 tekme daha hissettim.çok panikledim birden.rumelili sağol canım şimdi kivi yicem.ben biraz dinleneyim kızlar.dün gece uyuyamadım belki ondan da hareketi azalmıştır.daha sonra görüşürüz.hepinizi öpüyorum.tekrar teşekkürler.

kızlar ben geldim ama sonuçlarım çıkmadı maalesef makina bozulmuş kaç saat bekledim sonra tekrar kan verdim mecburen artık dayanamadım şimdi geldim eve.
artık yarına kaldı..
neyseki ultrasona girebildik.bebeğim 1480 gr olmuş,Allah ıma bin şükür hiç büyümeyecek sanıyodum ama dr çok büyümez dedi.eğer tahlillerim bu seferde kötüye giderse bende mart annesi olabilirim kızlar.o yüzden heyecan yaptım gece uyku girmedi gözüme şimdide uykusuzluktan öldüm..
ben yatıyorum biraz kızlar
akşama buralarda olursanız görüşürüz.
merak eden etmeyen herkese teşekkürler.

canımcım benim kocişte yok,felaket özledim
Allah tan annemler alt katta geç saate kadar evdeyim sadece uyumaya iniyorum annemlere.
amin kimseyi Allah ayırmasın kocasındanda bebişindende..

izine çıkanlar
s_ebru
şemşamer
geda
dozkan
galatea79
ruveydax

çalışmaya devam edenler
şirvan
rumelili
poseidon80

Son düzenleme:
canımcım benim kocişte yok,felaket özledim
Allah tan annemler alt katta geç saate kadar evdeyim sadece uyumaya iniyorum annemlere.
amin kimseyi Allah ayırmasın kocasındanda bebişindende..

aminnnnnnnn canım ..............
zor gerçekten......
senin eşin ne zaman geliyor,, benimki allah kısmet ederse yarın burda olacak.........

sorma canım ya..aslında bende öyle düşünmüştüm kan verirken ama tahlil sonuçları pazartesi çıkacakmış..eh benim adam bebeği ne zamandır göremedim bende gelmek istiyorum bu defa kontrole diye tutturdu ama haftaiçide izin alamıyo! zaten bi aydır ultrasona girmedik,ondan öncekinede gelememişti kociş, bende bebeğimi çok merak ediyorum, özledim sıpayı 1 hafta daha bekleyemem..dr.da ctesiye göreyim mutlaka sonuçları dedi..eh hal böööle olunca versin serap durmadan kan tabiii senağlama aslında sağlık ocağında daha önce yaptıracaktım ben bunu ama cihazlarda sorun varmış, dün düzelmiş o yüzden aramışlar..amaan neyse çok uzun oldu zaten :)))

evet kızlar bizim oradaki sağlık ocağındakiler gerçekten çok ilgililer..ayrıca bebeklere ve gebelere hep öncelik tanıyorlar..iki ay gitmesen telefonla arayıp çağırıyorlar..ki çok haftaiçi hergün çok kalabalık olmasına rağmen ilgililer.

ha bu arada normal doğumu düşünüyorsan kegel egzersizlerine başla, doğumu çok kolaylaştırır dedi oradaki hemşire..hatta dedi doğumdan sonra cinsel hayatına da olumlu etkileri var, orgazmı kolaylaştırıyo falan dedi ya yanımda kız kardeşim de vardı çok utandım ha bende doğumu kolaylaştırsın gerisi kimin umrunda dedim ama çok utandım çoook! hıh bu egzersizler bu arada öle zor şeler değil, kimse farkına bile varmıyo yaparken..internetten araştırdım biraz..nerde ve ne zaman isterseniz yapılabilecek egzersizlermiş..ben burada daha fazla detaya girmeyeyim ama siz bi internetten araştırıp bakın ilgilenizseniz..

aminnnnnnnn canım ..............
zor gerçekten......
senin eşin ne zaman geliyor,, benimki allah kısmet ederse yarın burda olacak.........

cumartesi geliyo :çok üzgünüm:
acaba tehditmi etsem birazcık bak yokluğunda doğururum buralarda diye belki oda yarın gelir senağlama
neyse işlerini halletsin de doğuma kadar kıpırdamasın biyere..
bu arada huysuz kızım babasının sesini duymayınca beni parçalıyor
dün artık hoparlörü açıp sesini dinlettim sakinleşti.
kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…