2009 Nisan Anneleri buraya

kaynanm ultrason resminden bile oğluna benzetiyo sinir oluyorum yaaaaaaaaaaaaa............ben bile anlamıyorum renkli bile değil resimler beni gıcı edecekya.....................

merhabalar bugün son iş günüm pazartesi izine cıkıcam atık daha cok beraberiz haftaya annemde gelcek zaten:)))) bebişim sen de gel artık

ayy şenay.. aynen ben de.. ne bencilim diyom bazen.... eşime sayıyom saçları teni bana benzesin... göz babama... kaş kirpik sana... ama halasına benzemesin yaaaaaasenağlama

aaaaa bende halayım ama yaaa ve abimin kızı bana benziyo hhihihihoyyythihoyyyt

bişey değil özsevkaydirigubbakcemile5

evet geda aynen o,çok kullanışlı geldi valla bana aslında chicoda düşündüm ama o çok küçük ilerde dönmeye başladığında sık uyanıyomuş sorun oluyomuş canım....................

izin listesine benide ekleyin ya bananeeeeee

evet geda benimki jenyy ama bunlar daha güzelmş yaaa

selinay senin kayınvalide aşmış olayı yaa biz bile benzetemezken 2 boyutluda maşallah...

elavinya o işlerle şirvaan ilgileniyor cnmm
görünce ekler senide

aaaaa bende halayım ama yaaa ve abimin kızı bana benziyo hhihihihoyyythihoyyyt

bişey değil özsevkaydirigubbakcemile5

senin gibi hala olsa canımı yese.... ben daha cinsiyet belli değilken sanki kız dedim.. o da "kız çocuklarını da hiç sevmem " dedi... o zamandan beri yara içimde... senağlama ondan dedim...

selinay çok teşekkürler.... kararsızdım iyi oldu....
bursacım sana da teşekkürler....
o zaman babymax out dönenceli in...

şenay yine arkadaşlar çaya çağırıyo ben bu gidişle doğuma kadar patlayacam gelirim birazdan kızlar..................

bizim binamız hep yeni evli 25-29 yaş arası kızlar ondan bu kadar yoğunum heheh..........................

senin gibi hala olsa canımı yese.... ben daha cinsiyet belli değilken sanki kız dedim.. o da "kız çocuklarını da hiç sevmem " dedi... o zamandan beri yara içimde... senağlama ondan dedim...

benzemez benzemez merak etme canım......
benim kızımda renkli ultrason görüntülerinden bana benziyor hatta kayınvalidem bile aynı fikirde kimi görse aynı annesine benziyor benim torun diyor ,ama halasıda takılıyor kesin bana benzer diye.....sağlıklı olsunda ona benzesin...ama ben kızımın biraz beyaz tenli olmasını istiyorum....halamız biraz daha esmer çünkü...:1rolleyes:

selinay maşallah bende aynı yaş aralığında komşuklara sahibim ama günlerimin çoğunu yalnız geciriyorum özendim sana valla burda anca cağırırsın kimse seni çağırmaz belkide benden kaynaklanıyordur bilmem

aaa öyle şey söylenirmi yaaa
o da bi acayipmiş neden sevmezmiş kendiside bayan olduğu içinmi acaba kıskandımı ne :dilcikar:

oh o selinay iisin valla doğumdan zsonra görcem seninaniknanik

şirvan sana özel mesaj gönderemiyorum.
ben mail adresimdeki değişikliği bildircektim. o şirketin mailiydi kendi özel möaili vericem.
senin hotmail adresinede mail atamadım.

canım özel msj nasıl açılıyor ben bir tyürlü beceremiyorum.
şimdi msn açıyorum ordan verirsin artık.

eysan bende hep yaanlızım evde
annemler arkadaşlar hep uzak semtlerde oturuyolar
senin yine bi çocuğun var onla zaman geçiyodur
ben daha koymadım resimleri hafta sonu düzenleyeceğiz odayı

bursasu teşekkürler
doğru ali sami olmasa bu karanlık soğuk yerde kafayı yerdim neyse eşim sözümü dinlerse bu haftada çocukların odalarını düzenliycem
birde benim oğlum cok kafa dengi bi görseniz konuşmalarını
neyse kargaya yavrusu kartal gözükürmüş
imşsllsh safada abisine benzer

izine çıkanlar
s_ebru
şemşamer
geda
dozkan
galatea79
ruveydax
demet1
benanber
şen_ay
glnm_kvrck
şemsamer
lana01
elavinya

çalışmaya devam edenler
şirvan
rumelili
poseidon80
sinemsin2811
urla
esennn
e_toprak

Son düzenleme:
izine çıkanlar
s_ebru
şemşamer
geda
dozkan
galatea79
ruveydax
demet1
benanber
şen_ay
glnm_kvrck
şemsamer
lana01

çalışmaya devam edenler şirvan
rumelili
poseidon80
sinemsin2811
urla
esennn

şirvancım bende allah izin verirse sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum..çalışabilir raporu alcam zaten yarın nolur nolmaz diye :)

kızlar bebek odası alan yokmu hala kimse cvp yazmadı.senağlama
canımcım şehrine göre değişiyo durum bizim iki büyüyen beşik bide iki kapılı dolabımız 1000 tuttu anneanne ve teyze sağolsun beşiklerin içinde yatakları ve uykusetleri dahil dün doğtaşınkilere baktım ben çok cici takımları fiyatlarıda uygun bursasu ikeadan aldı gezcen dolaşcan biraz
ayy şenay.. aynen ben de.. ne bencilim diyom bazen.... eşime sayıyom saçları teni bana benzesin... göz babama... kaş kirpik sana... ama halasına benzemesin yaaaaaasenağlama
bendemi bencilim bilmiyorum ama içimden öyle geliyor napim Allah sağlık sıhhat versinde olan oldu nasılsa artık

esmer olmasını isterim benim gibi.teyzesi ve anneannesi mavi gözlü onlara benzese fena olmaz.büyük kızımda mavi gözlü.halalarınada benzeyebilir.onlarda uzun boylu ve göbekleri dümdüz.sağlıklı olsunda gerisi boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…