- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
ayy şenay.. aynen ben de.. ne bencilim diyom bazen.... eşime sayıyom saçları teni bana benzesin... göz babama... kaş kirpik sana... ama halasına benzemesin yaaaaaasenağlama
aaaaa bende halayım ama yaaa ve abimin kızı bana benziyo hhihihihoyyythihoyyyt
bişey değil özsevkaydirigubbakcemile5
senin gibi hala olsa canımı yese.... ben daha cinsiyet belli değilken sanki kız dedim.. o da "kız çocuklarını da hiç sevmem " dedi... o zamandan beri yara içimde... senağlama ondan dedim...
senin gibi hala olsa canımı yese.... ben daha cinsiyet belli değilken sanki kız dedim.. o da "kız çocuklarını da hiç sevmem " dedi... o zamandan beri yara içimde... senağlama ondan dedim...
şirvan sana özel mesaj gönderemiyorum.
ben mail adresimdeki değişikliği bildircektim. o şirketin mailiydi kendi özel möaili vericem.
senin hotmail adresinede mail atamadım.
izine çıkanlar
s_ebru
şemşamer
geda
dozkan
galatea79
ruveydax
demet1
benanber
şen_ay
glnm_kvrck
şemsamer
lana01
çalışmaya devam edenler şirvan
rumelili
poseidon80
sinemsin2811
urla
esennn
canımcım şehrine göre değişiyo durum bizim iki büyüyen beşik bide iki kapılı dolabımız 1000 tuttu anneanne ve teyze sağolsun beşiklerin içinde yatakları ve uykusetleri dahil dün doğtaşınkilere baktım ben çok cici takımları fiyatlarıda uygun bursasu ikeadan aldı gezcen dolaşcan birazkızlar bebek odası alan yokmu hala kimse cvp yazmadı.senağlama
bendemi bencilim bilmiyorum ama içimden öyle geliyor napim Allah sağlık sıhhat versinde olan oldu nasılsa artıkayy şenay.. aynen ben de.. ne bencilim diyom bazen.... eşime sayıyom saçları teni bana benzesin... göz babama... kaş kirpik sana... ama halasına benzemesin yaaaaaasenağlama
benzemez benzemez merak etme canım......
benim kızımda renkli ultrason görüntülerinden bana benziyor hatta kayınvalidem bile aynı fikirde kimi görse aynı annesine benziyor benim torun diyor ,ama halasıda takılıyor kesin bana benzer diye.....sağlıklı olsunda ona benzesin...ama ben kızımın biraz beyaz tenli olmasını istiyorum....halamız biraz daha esmer çünkü...:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?