bursasu teşekkürler
doğru ali sami olmasa bu karanlık soğuk yerde kafayı yerdim neyse eşim sözümü dinlerse bu haftada çocukların odalarını düzenliycem
birde benim oğlum cok kafa dengi bi görseniz konuşmalarını
neyse kargaya yavrusu kartal gözükürmüş
imşsllsh safada abisine benzer
slm kızlar
herkese hayırlı cumalar
urla ne yaptınız kız miskin miskin gülmüşsün seni seni.....
şemsamer cnm kendine çok dikkat et seni özleyeceğiz...
benim bebeişte konuştuğm zamanlar hareket etmiyor kızlar sanki durmuş beni dinliyor ssusunca vurmaya başlıyor
hele babası dokunun ca tık yok sevmiyormu babasını ne benim oğlum
güle güle kullansınlar.............sıpalarımın perdeleri geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ay çok mutlu oldum
arkadaşlar ben çıkıyorum, öğleden sonrası için izin aldım. pazarteside çalışamaz raporumu almaya gidcem. artık görüşemeyecez. ben muhtara zaman zaman mesaj bırkır sizi durumumdan haberdar ederim. sizden haberler alırım. herkez kendine çok dikkat etsin, herkezi çok ama çok öpüyorum. allaha emanet olun arkadaşlarım. herkeze hayırlı doğumlar.:a015:
eheheheh koptumdelikafaduldendelikafaduldenbende de heran doğuracakmışım gibi bi his var biliyosunuz sıkıntılı bi hamilelik oldu bütün bu sıkıntıları çekip bide ikiside bana benzemezse üzülürüm galiba halamız biri kesin bana benzicek dedi geçen gün bende valla bunca sıkıntıdan sonra babalarına bile benzemelerine tahamülüm yok dedim
kaynanm ultrason resminden bile oğluna benzetiyo sinir oluyorum yaaaaaaaaaaaaa............ben bile anlamıyorum renkli bile değil resimler beni gıcı edecekya.....................
istanbuldan mersine 2 gün sürmez heral de ailesini görünce bizi unuttu
bende merak ettim yaa
benim ne zamandır canım tatlı istemıyordu............
biraz önce tatlı krizim tuttu ve 4 tane halley yedim üzerinede su oh........................
özel mesaj nasıl acılıyor bir yardım edin bakammmmmmmmm
biraz önce tatlı krizim tuttu ve 4 tane halley yedim üzerinede su oh........................
geda ve bursasu yakaladım sizi gidip mert09 kim diye bakmışını heheheeee bende baktım yok sapık diilmiş aralığın sonunda 25 haftalık hamileymiş yani bizimle heralde nisan annesi olacak galiba hayırlısı olsun susmasın konuşsun sapık sanıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?