2009 Nisan Anneleri buraya

maşallah cnm oğluna kaç yaşındaki ne güzel iki erkek kardeş birbirlerine ii arkadaş olurlar

kızlar ben biraz önce özlemi yeniden aradım .
2 tel da cevap vermedi,,,
telefonarını istanbulda mı bıraktı ne dir canımmmm.....

ay merak ettim bu kız ne oldu diye....
haber alan varmı ???

bu tren kaç saat sürüyor...
demiryollarını arayacağım nerdeyse.....

yolculuk esnasında doğuran varmı diye.............

büyük kızım doğmadan önce burası böyle olsum şuna benzesin falan derdim.doğduktansonra hiç önemli olmadı.hatta renkli gözlü olmasını çok istiyordum.doğduktan sonra göz rengini farketmemişim bile.başkası söylemiştide öyle farkettim.

söylemem ehehehehe
aynen benım oglanda babasına tepki vermıoo ama gecenlerde verdi ilk defa...

sıpalarımın perdeleri geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ay çok mutlu oldum
güle güle kullansınlar.............

off gidiyormusun allaha emanet ol... bende yakında gidecegım benım evdede pc yok

eheheheh koptumdelikafaduldendelikafadulden
kaynanm ultrason resminden bile oğluna benzetiyo sinir oluyorum yaaaaaaaaaaaaa............ben bile anlamıyorum renkli bile değil resimler beni gıcı edecekya.....................

kız deme öle benzetiyoruz bizde bizim ogluşta benim babamın aynısı resimlerde ya..... bi görseniz yuh dersiniz o kadar benziyoo zavallı kocişimde herhalde eli ayagı bana benzicek diye avutuyor kendini
saglıklı olsunlarda kime benzerlerse benzesinler

benim kocişin baba tarafı süper yakışıklı ve güzeller görümcem cok güzel maşallah boy post hersey tam.......

kociş sarışın yeşil gözlü ama bebegim benım babama benziyor resimlerde bende babama benziyorum biraz yani cocuk bana benzicek herhalde ama ben kocişe benzesin istıyorum
cok yakışlıklı olsun ogluşum..........

istanbuldan mersine 2 gün sürmez heral de ailesini görünce bizi unuttu
bende merak ettim yaa

telefonuna cevap vermiyor,,,
2 numarasınıda uzun uzun çaldırıyorum açan yok.........

aaaaaa kızlar sizde böyle yapmayın heee sakın ...
biz burda merak içinde kalıyoruz........

ne bilim numaramı görünce arar diye bekliyorummmmmmmmm.
ben muhtarlık görevimi yapım de....
seçimlerde oy lazım dimi ama :))))))

urla, bursasu+, Esennn, etoprak, galatea79+, geda, glnm_kvrck, lana01, mirage78, sev_rey, şen_ay, ŞİRVAN+

haydi kızlar

benim ne zamandır canım tatlı istemıyordu............

biraz önce tatlı krizim tuttu ve 4 tane halley yedim üzerinede su oh........................

yemekten geldim bi agirlastim elimi kipirdatasim yok. bide biraz geç kaldim mesai.yesengözlerimebaksanab

özel mesaj nasıl acılıyor bir yardım edin bakammmmmmmmm

cnm kullanıcı panelinden profili düzenleye gir orda profileprivacy die bi şey yazıyor sol kenarda ona tıkla orda seçenkeler var ordan oku işaretler en sonda değişikliklikleri kaydete bas ok
benim ne zamandır canım tatlı istemıyordu............

biraz önce tatlı krizim tuttu ve 4 tane halley yedim üzerinede su oh........................

oh oh afiyet olsun ALLAH doyursun seni urla hehehcokacimcoook

valla teminden beri yazışıyoruz siz nerdeydiniz bakem

hakikaten ya niye açmaz özlem telefonunu şirvan biliyomu özlem senin numaranı yabancı no diyemi açmıyoki ayyyy doğurdumu yoksa bu kız trende tıngır tıngır

geda ve bursasu yakaladım sizi gidip mert09 kim diye bakmışını heheheeee bende baktım yok sapık diilmiş aralığın sonunda 25 haftalık hamileymiş yani bizimle heralde nisan annesi olacak galiba hayırlısı olsun susmasın konuşsun sapık sanıyoz

Merhaba kızlar
Şöyle bir okjuyup selam vereyim dedim
Şenay bebişlerinin perdeleri hayırlı olsun..
Doktora gidenler hayırlı haberlerle döner inşallah

Bende sabah sağlık ocağına genel kontrole gittim
Herşey yolunda çok şükür..
Burdaki dr. ve kendi dr. kilomada birşey demedi.
Yürüyüşlere başladım kayınvalidemle birlikte
Evde biraz sıkıcı geçiyor ama sabredeceğim biraz daha
Oğlşuşum bana sıılacak vakit bırakmıyacak
Oyy sağlıkla gelsin yavrularımız

Bu arada Özlem yok
ulaşamamış Şirvan..
İnşallah önemli birşey yoktur...

merhabalar
uzun zamandır sessiz sakin takip ediyordum sizi ama sapık mı acaba denince yazmaya karar verdim.:)) Çok da güldüm tabii.32+2 haftalık hamileyim.sizleri okurken hissettiğim yanlızlık duygusu kayboluyor,yaşadığım ve hissettiğim herşeyin aslında her gebe tarafından hissediliyor olması beni rahatlatıyor.Merakta bıraktığım için kusura bakmayın.Herkese tekrar merhabalar...

heheh evet şenay yakalandık napalım merak ettik bak sen bakmışsın
hihoyyyt:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…