slm kızlar,iki gecedir hiç uyuyamıyorum müthiş gaz sancım var, karnım gurulduyo yani o derece ne yapsam, ne içsem bilmiyorum valla.................
didem nerde yaaa o anlardı bu işlerden oda fazla takılmıyo artık........................
hayır canım ama 3 ay önce en yakın arkadaşım epiduralle normal doum yaptı bilgiliyim yani bu konuda
hehhe bende aynen öyle görür görmez saldırım kocişe boğacaktım adamı göbekten dolayı sarılmak biraz zor olmaya başladı boynunu sıkıyom adamın-tatlicadiarzu-
merak edenlere tabiki daha ötesi var :dance:
ama sanki eskisi gibi olmuyo helede bebek o anda tekme atarsa
suratını görememişsin sende bizimkiler süpriz olacak zaten ters dönmüş bi dahaki sefere zor olur görmek bacakları görünüyo sığmamış bacakları yavrumun..
cnm bende şu an epidural normal düşünüyorumiyi akşamlar kızlar aranızda epıduralle normal doğum yapacak arkadaş varmı?
benide bir bilgilendirsen korkularım iyice artmaya başladı normal istiyorum fakat ehh sancı bu korkuyorumda.gerçi son ana kadar belli olmaz belki sezeryana döner.ama en azından epidural almış olacagım anıden norkoz veya epıdural uygulamaya gerek kalmaz.
canım 4-5 cm açılmadan epidural yapmıolar yani zaten sancının büyüğünü çekmiş oluosun ondan sonra epidural yapıolar benim arkadaşıma ööle yaptılar. ama yinede ağrının gerisini hissetmemiş oldu o ayrı
ısırığı yemişisin ohh okumuş senin adam :)
iyiyim sen napıyosun
bide benimki benim yazdıklarımı okusa yandım desene
ben sezeryan epıdural olanlardan dınledım bıraz ama onlara tabı dozu bıraz daha fazla verıyolar.bel agrısı çogundada 1hafta süreyle aşırı baş ağrısı oluyomuş ağrıdan ayağa bile kalkamayan varmış tabi bu aneztesi uzmanının tecrübesine bağlı.normal dogumdada dozu az verıyolar bıldıgım kadarıyla. arkadaşında böyle sorunlar oldumu.memnunmu yani.
bende özele gidiyorum canım ssk yla anlaşması yok gittiğim hastahanenın o yüzden burdada normal 2500 sezeryan 3000 yanlız çalıştığım otelle anlaşmalı oyüzden şanlıyım butun masrafları otel karşılıyo fakat epıdural için extra bir ücret isteyebilirler çoğu hastane epıdurali farklı ücretlere tabi tutuyor. onu merak ediyorum.inşallah ağrısız sızısız istediğin şekilde doğumunu yapar sağlıkla alırsın bebişini kucağına.ben özel hastaneye gidiyorum
gittiğim hastanede ister normal ister sezeryan 2.500 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?