2009 Nisan Anneleri buraya

Selinay geçmiş olsun... hiç bilmiyom ne iyi gelir.... ayy inş. geçer kısa zamanda....

canımmm beniömde gazım oluo hemen bi yolunu bulup hızlı hızlı 10 dak yürüyüş yapıorum yapıorum hemen gazlar çıkıo yürüyüş yaparken. onun en iyi ilacı hareket. bi de eğer gaz midendeyse doktor bana metsil alabilirsin dedi o da zararsız bi çiğneme tableti ama çok işe yarıoyor

geçen sene nisan anneleride bzim gibiymiş valla,herkeste bir panik ve korku,şidide bis öyleyiz aynı şikayetler ve heyecanlar ayyy çok güsel yaaa

hayır canım ama 3 ay önce en yakın arkadaşım epiduralle normal doum yaptı bilgiliyim yani bu konuda

benide bir bilgilendirsen korkularım iyice artmaya başladı normal istiyorum fakat ehh sancı bu korkuyorumda.gerçi son ana kadar belli olmaz belki sezeryana döner.ama en azından epidural almış olacagım anıden norkoz veya epıdural uygulamaya gerek kalmaz.

oooo sine has sende az değilmişsin kız doğuracaz siz hala oh ne ala valla kafiyeli oldu birazhihihhi
valla biz o 'an'ları unutalı aylar oldu

iyi akşamlar kızlar aranızda epıduralle normal doğum yapacak arkadaş varmı?
cnm bende şu an epidural normal düşünüyorum

i yuksel geçmiş olsun tatlım,,

selinay gaz sancısı çok felaket olur ya ,
karnını sev okşa ve yan yat karnını sev ellerinle ii geliyor

kızlar ben birkaç kez eşimin bilgisayarından KK ya girmiştim bizimki girip benim ona kutup ayusu falan deiğim yerleri okmuş geldi kolumu ısırdı yaaa hahahaahah acıdı

canım 4-5 cm açılmadan epidural yapmıolar yani zaten sancının büyüğünü çekmiş oluosun ondan sonra epidural yapıolar benim arkadaşıma ööle yaptılar. ama yinede ağrının gerisini hissetmemiş oldu o ayrı

ısırığı yemişisin ohh okumuş senin adam :)

iyiyim sen napıyosun

bide benimki benim yazdıklarımı okusa yandım desene

ben sezeryan epıdural olanlardan dınledım bıraz ama onlara tabı dozu bıraz daha fazla verıyolar.bel agrısı çogundada 1hafta süreyle aşırı baş ağrısı oluyomuş ağrıdan ayağa bile kalkamayan varmış tabi bu aneztesi uzmanının tecrübesine bağlı.normal dogumdada dozu az verıyolar bıldıgım kadarıyla. arkadaşında böyle sorunlar oldumu.memnunmu yani.

ısırığı yemişisin ohh okumuş senin adam :)

iyiyim sen napıyosun

bide benimki benim yazdıklarımı okusa yandım desene

hahah gidip bilgisayarını kapattım zaten okutmadım gerisini

canım ööle bi şikayeti olmadı ayrıca kuzenim epidural sezeryanla doğurdu ondada baş ağrısı olmadı hemen ayağa kalktı valla. ayrıca bende epidural sezeryan yaptırıcam yüzde 90. korkucak bişey yok

kızlar mart annelerinde bugün doğuranların sayısı 3 e çıktı bu gidişle marta doğum yapacak hamile bırakmiicaklar erkenden doğuruo hepsi

ben özel hastaneye gidiyorum
gittiğim hastanede ister normal ister sezeryan 2.500 lira
bende özele gidiyorum canım ssk yla anlaşması yok gittiğim hastahanenın o yüzden burdada normal 2500 sezeryan 3000 yanlız çalıştığım otelle anlaşmalı oyüzden şanlıyım butun masrafları otel karşılıyo fakat epıdural için extra bir ücret isteyebilirler çoğu hastane epıdurali farklı ücretlere tabi tutuyor. onu merak ediyorum.inşallah ağrısız sızısız istediğin şekilde doğumunu yapar sağlıkla alırsın bebişini kucağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…