2009 Nisan Anneleri buraya

çiçekçiçek teşekkür ederim canım içim ferahladı.sende inşallah hayırlısyla sağlıkla alırsın bebişini kucağına.benim sat'a göre 1gün farkla öndesin bakalım önce kim doğuracak:):dance:

:) canım benim sezeryan olmak zorunda çünkü rahmin duruşu ters o yüzden bebiş normal şekilde doğum kanalına giremiicek 8 nisan sezeryan günü belirledik bakalım Allah izin verirse 8 nisanda bebiş gelcek:)

amin cnm
benim bi arkadaşta aralıkta epidural sezeryan oldu ve hiç bi şikayeti olnadı yanlız sezeryanda tek dezavantajı dikişleri sızladı biraz bebeğini rahat emziremedi

çiçek senin kocada gizli misafir olmasın kız siteye seni takip etmek için :

bizde bugün bebeişin odasını düznledik çok güzel oldu bir tek rafı takılmadı onuda hafta içi halletçez inşallah

ya günler geçiyor doğuma yaklaşıyoruz beni heyecan bastı iyice mart anneleride patır patır doğuruyor maaşallah sıra bize geliyo :SS

:) canım benim sezeryan olmak zorunda çünkü rahmin duruşu ters o yüzden bebiş normal şekilde doğum kanalına giremiicek 8 nisan sezeryan günü belirledik bakalım Allah izin verirse 8 nisanda bebiş gelcek:)

ayy canım inşallah hayırlısıyla sağlıcakla olur.sezeryanın bu yönünü seviyorum işte sancı geldi suyum geldi açıldı açılmadı derdı yok ve günü belli.buarada 8nisan evlilik yıldönümümdelikafadulden bizdede öyle bir sıkıntı olursa yani sezeryan derse dr. bizde 8nisanı düşünmüştük.aynı gün doğuruyomuşuz birde.:ecrin_bebek:

ya çiçek iiki hatırlattın yaa benimde dr. hep ilk başlarda rahmin ters deyip duruyodu şaşaırdım şimdi:uhm:

ya bende mart annlerini takip ediorum inanılır gibi değil doğuran doğurana

bu arada bebişin odasını düzenlemişsin çok sevindim kuzucuk da gelince mutluluğumuz tam olcak:)

benim koca tv izlio şuan başka sapık misafirler okuodur bizim topiiii

amin canım bizim bebiş sizin evlenme yıldönümüzde gelio demek sezeryan olursa aynı güne gelebilir ayyy az kaldı valla doğum konuşuoruz artık:)

evet canım daha benim çatı muayeneside yapılmadı haftaya knt.gittiğide yapılacak.ben kendımı yırtıyorum normal diye ama hiç belli olmaz.nasip artık hangisi hayırlısıysa o olsun.

iyi geceler kızlar, eşim tv seyrediyor bende sıkıldım bakiyim dedi siteye bugün eşime beni gezdir dedim o da beni uyuttu gündüz uyudum şimdi cin gibiym.

ben şimdiye kadar masa üstü bilgisayarımı kullanıyordum ama şimdi dizüstüne eçtim kablosuz internet kullanıyorum bebeğe bir zararı var mıdır hep doktora gidince soucam diyorum nutuyorum bileniniz var mmı?

evet canım zararı varmış sadece gebelikte değil 5yaşa kadar olan çocukların bulunduğu yerde olmaması gerekiyormuş.sen masaüstüne geç tekrar allah korusun dikkat et.

ya zararı var diolar ama ne yapabilirz ki ona bakarsan ortamda cep telefonu olması da çok sakıncalı en çok radyasyonu cep telefonları yayıyo ama ne yazıkki bi yere kadar dikkat edebilioruz bazı şeylere.

kızlar ben yatıcam uykum geldi iyi geceler sizlere

sanada iyi geceler allah rahatlı versin.

oğru söylüyorsun canım ne zaman laptopı kucağıma alsam benim oğlan resmen ittiriyor ama heryerden radyosyon alıyoruz ne yapcaz...
sana iyi geceler tatlı rüyalar..

ya ne zararı vraki ben hiç bilmiyorum valla şu an laptop kucağımda öyle yazıyorum :S

sanada ii geceler çiçek uykucu badi daha çok erken

kızlar benim çalıştıgım otele toplantı grubu prof.lar gelmıstı onların verdıgı konferansta bu konu işlenmıstı.kablolu degıl ama kablosuzu katiyen reddedıyolardı.benım torunum bıze geldıgınde bırakın kullnmayı modemı tamamen kapatıyoruz demıstı.ordan aklımda benımde.

valla ne zararı olduğunu bilmiyorum ama zararlı deniliyor eşimde bunu kullanmama istemiyor netten araştırıyorum ordanda bişey anlamadım..

benim eşimde doktor o da karşı kablosuza ben bazn kablosuz modemi kapatıyorum sitede açık modemleri çekiyor onunda zaraı varmıdır acaba ne komik oldu değilmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…