benim eşimde doktor o da karşı kablosuza ben bazn kablosuz modemi kapatıyorum sitede açık modemleri çekiyor onunda zaraı varmıdır acaba ne komik oldu değilmi..
merhaba arkadaşlar ....uzun bir aradan sonra tekrar merhaba ara ara gecmişi okusamda fazla katılamadım muhabbete ...
gecen hafta gecirdiğim bir bçbrek sancısı hastanede sonlandı Allahtan bebeğim iyi ama hepimizi korkuttu... nstye bağlandım ve hastanenin doğumhanesini gördüm gece 2 de tek başıma nst de kızım kalp atışlarını dinlerken anladımki herşey boş sadece o var... o an "ya böbreğin ya yavun deseler tün organlarımı vermeye razıydım yeterki yavrumun kalp atışları iyi olsun" derdim...Neyse aman siz de dikkat edin büyüdükçe yerler daralıyor ve iç organlarımız sıkıştırıyorlar ...benimde böbreğe baskı yapmış ve içinde kumu ya da taşı oynatmış ... ama bu tip ağrılar doğumu başlatabiliyormuş Rabbime şükürler olsun iyiyiz...Neyse haber vereyim dedim... Rabbim sizleri ve bebişlerinizi korusun
oyy maşallah.......................merhaba sessiz topiciğin hatunları.....bende öğle vakti girip okudum bir kısmını geçmişin sonrada uyumuşum.....haftaiçi can atıyorum haftasonu uyuyacağım diye ama nerde bu sabahta 7 de açtım gözlerimi....:)) bizim doktor kontrolümüz vardı bugün.....idil 2.376.gr ve 46 cm miş maşallah....gayet güzel gelişimimiz maşalah.......herkesi öpüyoruz.....
hoşgeldin seni merak ettik ece'de hayırlı olsunkıslar ben geldim,kocamı biraz önce bindirdim otobüse o ankaraya ailesinin yanına gitti azıcıkta iş görüşmesi yapıp istanbula evimize dönecek nasipse,geçmişin yarısını okuyabildim ama bitiririm bugün,hıı bu arada elif ismi iptal oldu şükriye annem istemedi o ismi etrafımda çok elif var dedi,bizde saygı duyduk babamız hemen ece dedi,bizde ece diye sesleniyoruz artık bilginizeeee
intihap var dediler yarın kadın doguma gel hastanede bende kendi doktorumla baglantıdaydım yarın gel nts'ye sokalım seni dediiurla tahlilinde ne kötü çıktı canım?
herkese günaydın iyi haftalar!!
urlacım geçmiş olsun canım.
inşallah kötü bir haber yoktur.
kızlar ben size bişey sorcam.
haftasonu yediklerim sürekli boğazıma takılı gibiydi boğazım yanıyodu.
ne yesem midem bulandı ve kuscak gibi oldum.
hatta cumartesi süt içip uyumuşum uyandığımda bütün yediklerim ağzıma geldi çok iğrançti.
şimdide kahvaltı yaptım gene boğazımda takılı gibiler boğazımı yakıyolar.
ne yapmam lazım??çok kötü bi his.bişeyde yiyemiyorum korkudan.
bide artık otursammı yatsammı karar veremiyorum evde çok rahatsız oluyorum..
sizde ölemisiniz arkadaşlar!!!
canım bende 10 gündür o durumdayım hatta ben bulantıyla uyanıorum tabii yanma da var doğurana kadar çekicez sanırım bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?