2009 Nisan Anneleri buraya

benim eşimde doktor o da karşı kablosuza ben bazn kablosuz modemi kapatıyorum sitede açık modemleri çekiyor onunda zaraı varmıdır acaba ne komik oldu değilmi..

evet bu komiktidelikafadulden okadarını bilmiyorum canım ama mutlaka onunda vardır dıye duşunuyorum.eşin kızıyorsa vardır onunda bir bildiği.

çok geçmiş olsun canım,tabiki önemli olan onlar..
Allah bi daha yaşatmasın,sağlıklı doğumlar nasip etsin:Saruboceq:

günaydın kızlar
gece gündüz buradayım
ama kalabalık zamanı kaçırıyom hep -tatlicadiarzu-
neyse herkese iyi bir hafta diliyorum..

günaydın kıslar
ben de okuldayım bugün çalışıyorum.
sabahları uyanmak ne kadar zor geliyo artık allahtan bu hafta son cuma izne ayrılcam inş.

SABAHLARI UYANMAK BANADA ÇOK ZOR GELİYOR.... -tatlicadiarzu- SANIYORUM BU HAFTADAN SONRA BENDE İZİNİMİ KULLANMAYA BAŞLARIM :lepi:

günaydın......................

güzel bir hafta diliyorum...........

hafta sonum güzel gecmedi.......

cok üzücüydü......

sancılarım vardı.. bugun kendi doktorumda saat 11:30 nts'ye girecegim

c.tesi akşamı hastaneye gittik idrar tahlilm güzel cıkmadı.....

geçmişi okuyacagım 25.sayfam var

şuan agrım yok ama doktorum gelmemi istedi.....

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnn bu yaz su problemi yaşamiicaz galiba çılgın gibi yağmur yağıo burda:)

ruveydax 8. bebeğin açmış bunu bi de 9. açıcak hihihihih asıl o zaman elin ayağına dolanıcak

oyy maşallah.......................
hoşgeldin seni merak ettik ece'de hayırlı olsun

urla tahlilinde ne kötü çıktı canım?
intihap var dediler yarın kadın doguma gel hastanede bende kendi doktorumla baglantıdaydım yarın gel nts'ye sokalım seni dedii
bu arada hastanede devamlı bulantın,kusman,ateşin oluyormu dediler bende yok dedim.
sende var ya kusma dikkat et herhalde bulantı ,kusma o kadar güzel bişey degil bu aylarda tam bilmiyorum ama

İYÜKSEL GECMİŞ OLSUN

herkese günaydın iyi haftalar!!
urlacım geçmiş olsun canım.
inşallah kötü bir haber yoktur.

kızlar ben size bişey sorcam.
haftasonu yediklerim sürekli boğazıma takılı gibiydi boğazım yanıyodu.
ne yesem midem bulandı ve kuscak gibi oldum.
hatta cumartesi süt içip uyumuşum uyandığımda bütün yediklerim ağzıma geldi çok iğrançti.
şimdide kahvaltı yaptım gene boğazımda takılı gibiler boğazımı yakıyolar.
ne yapmam lazım??çok kötü bi his.bişeyde yiyemiyorum korkudan.

bide artık otursammı yatsammı karar veremiyorum evde çok rahatsız oluyorum..
sizde ölemisiniz arkadaşlar!!!

canım bende 10 gündür o durumdayım hatta ben bulantıyla uyanıorum tabii yanma da var doğurana kadar çekicez sanırım bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…