nasıl yapcaz ya böle işkence gibi.
ilaçta kullanmıyorum..
denizcim senin bu avatar resmin varya ben evde ne oturuorum ne yatıorum aynen ööle duruyorum hep en rahatı ööle valla
sabretcez kuzucum az kaldı işte hatta senin daha da az var
bende taşınırken ööle olmuştum herkes koşturuodu bensadece bakıodum:) boşver sen onlara torun veriosun çalışsınlar:) mart annelerini okuo musunuz ben şoklardayım yaa doğuran doğurana
herkese günaydın iyi haftalar!!
urlacım geçmiş olsun canım.
inşallah kötü bir haber yoktur.
kızlar ben size bişey sorcam.
haftasonu yediklerim sürekli boğazıma takılı gibiydi boğazım yanıyodu.
ne yesem midem bulandı ve kuscak gibi oldum.
hatta cumartesi süt içip uyumuşum uyandığımda bütün yediklerim ağzıma geldi çok iğrançti.
şimdide kahvaltı yaptım gene boğazımda takılı gibiler boğazımı yakıyolar.
ne yapmam lazım??çok kötü bi his.bişeyde yiyemiyorum korkudan.
kız gecen gün canım ondan cekmişti işte komşu verdi dedim ya bursasu senmiydin neydi o diye soran işte buydu....çıkıyorum ben elma şekerleri!!!
oy maşalla özlem 2,800..delikafaduldendelikafaduldenkıslarrrr ben geldim,mersinede geldim,netide bağlattım ohhhh,bide üstüne bugün dr.a gittim ve süprizzz oğlumuz değil kızımız oluyor,normalde 31. haftadaymışız fakat 33+4 görünüyoruz,bir öncesinde hatırlarsanız 1500 demişti kilosuna bende zayıf değil bence demiştim dr.geride kilosu demesine rağmen bu sefer 2800 olmuş tosunum,ne sen al nede bebeğe fazla aldır doğumda zor olur dedi,zaten lazım geleni o aldı alacağı kadarıyla deyince kadını öpesim geldi,aklın yolu bir şekerler,öpüldünüz girecem yine haber veriim istedim geçmişi gece okurum
iyiyki yaptım yorulmadım akşamına eşimin dayıları geldi................tembel değilsiniz demek ha!!!
tabiki değilsiniz hepiniz balerina cif gibisiniz maşallah temizlik manyağı!!
nasıl tembel olabilirsiniz ki
urla dün işten çıkışta temizlik yapcaktı mesela...
bende gidecegim bu hafta içi temizligeebugün bende kendimi yormadan yapmayı düşünüyorum...
halıları almaya gelecekler,, tüm evin halılarını veriyorum..
yerler boşken ,,
bir süpürüm, viledayla silim diyorum....
ondan sonrada kendimi temizletmeye gideceğim...
bugün temizlik günü ilan ettim...
allah gönlüne göre versin canım..............kızlar hatırlarsanız biz ev arıyoruz demiştim...
kira da oturuyorum şuan ,, dün eşim gelirken ev sahibiyle karşılaştık,, aynı binada oturuyoruz..
oturtuğum apartman 4 katlı -adam kendi için özel yaptırmış, 3 çoçuğu var.
ben hep eşime daireleri satsada burdan alalım diyordum... merkezi bir yer çünkü. (göztepe köprüsüne 5 dak)
adam iş ortağından ayrılmayı düşünüyormuş,,, o yüzden evleri satmaya karar vermiş , ama daha kesin değil, ortağıda ayrılmayı düşünürse satılan parayaı ona verecek...
düşünürmüsünüz diye bize sordu.
bizde düşünürüz.. ne kadar eder falan dendi,, bizimki tabii küçük attı , o biraz büyük ..
piyasa araştırması yapılır dendi, kaldı öyle...
benim şuan oturtuğum yer 120 m2 - üst katım 140 m2
tabiii biz üst kata talibimiz....
hani derler ya ,, hamileriin duaları kabul olurmuş.diye şimdi sizden ricam anlaşmamız için dua etmeniz... (çok mu bencilce oldu )
ama ne yapım paylaşmak istedim...
bu arada 2-3 aydır ev arıyorduk, bir türlü beğenemiyorduk.. belki kısmetimiz burdadır.. ..
adamın evleri satıcağını hiç tahmin etmemiştim.. ama keşke satsa diye çok söyledim..
kociş te sende ne çene varmış dedi. delikafadulden
biraz uzun oldu kusura bakmayınnnnnnnn.
süs derken ne alcaksınız güzelim??
günaydin nisan anneleri......
cuma ctesi misafir vardi bebisimin esyalarini yikadim yerleştirdim annemle beraber... çokta yoruldumm...
ama çok yoruldum pazar sabahtan geceye kadar baş agrisi çektim öldüm yaa... hala sersemlik ve hafif agri var inanilmaz...
merhaba kızlar....umarım çok güzel bir hafta olur bizim için ve bebeklerimiz için....
urlacım geçmiş olsun canım umarım çok güzel haberlerle geleceksin.....
mart annelerine maşallah haftasonuna 3 doğum sıkıştırdılar ki bu hafta içinde sezaryan olacaklar var maşallah.....sanırım marta 2-3 kişi kalacak ondan sonra gelsin sıralar:))
urlacım canım umarım bugün doktordan iyi haberlerle gelirsin bi de bizim şu bulantıların nedenini sorar mısın rica etsem:)
Günaydın Tatlı Nisan Annişleri
Urla canım çok geçmiş olsun. Umarım iyi haberlerle gelirsin doktordan. Çok su iç canım iltahap için.
Deniz sanada geçmiş olsun canımcım 36. haftaya girmişsin senin için bu haftadan sonra doğum olsa bile sorun yok. Şimdi senin bebiş iyice büyüdü ya o yüzden yanmaların bulantıların bitmez bence.
Kızlar belki hepiniz biliyosunuzdur ama ben haftasonu yeni bir mağaza keşfettim bebek kıyafetleri hem fiyatları süper hemde modelleri.Eğer bulunduğunuz şehirlerde varsa bi bakın derim. S M Y K ALL FOR KİDS yanlış hatırlamıyosan böyleydi adı. Ankaradaki hanımlar 365 alışveriş merkezinin enüst katında var bu mağazadan. İnanamazsınız bebek montları takımları 12 milyon falan alın seneye kalsın çok güzeller.
teşekkürler kızlar az sonra çıkıcam eşim izin alamadıgı için agbım götürecek doktora ögleden sonra belki geliim belki gelmem ben size haber verırımherkese günaydın iyi haftalar!!
urlacım geçmiş olsun canım.
inşallah kötü bir haber yoktur.
kızlar ben size bişey sorcam.
haftasonu yediklerim sürekli boğazıma takılı gibiydi boğazım yanıyodu.
ne yesem midem bulandı ve kuscak gibi oldum.
hatta cumartesi süt içip uyumuşum uyandığımda bütün yediklerim ağzıma geldi çok iğrançti.
şimdide kahvaltı yaptım gene boğazımda takılı gibiler boğazımı yakıyolar.
ne yapmam lazım??çok kötü bi his.bişeyde yiyemiyorum korkudan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?