2009 Nisan Anneleri buraya

denizcim senin bu avatar resmin varya ben evde ne oturuorum ne yatıorum aynen ööle duruyorum hep en rahatı ööle valla

aynen canım ya bende öleyim.
düz oturunca göğsümün altını sıkıştırıyo nefes alamıyorum bazen.
bende o pozisyonda duruyorum.
pazar öle uyuyup kalmışım yanlarım nasıl ağrımış anlatamam sana ya!!

benim evdede iştede işler yoğun stresli şansıma.
haftasonu tamirat vardı.elektirik işleri falan.
bu hafta içide yerlere halı kaplatcaz.
annem malum bizde babamla ablam geldi haftasonu.
evde bi karışıklık bi temizlik sersem tavuk oldum.yardımda edemiyorum çok rahatsız oldum.

havalarda cayip soğuk burda.
haftasonu sadece markete gittik.
bide babamla çıktık hırdavatcının yerini göstereyim hemde bi hava alayım diye ama 20 dk bile sürmedi arabadan bile inmedim.
çok bunaldım bu haftasonu..

bende taşınırken ööle olmuştum herkes koşturuodu bensadece bakıodum:) boşver sen onlara torun veriosun çalışsınlar:) mart annelerini okuo musunuz ben şoklardayım yaa doğuran doğurana

valla burdada gece kar yağıodu şuan yağmur yağıo hava kapalı bizimde ruhumuz karamsarlaşıo işte halbuki azcık güneş yüzünü gösterse arada

Günaydın Tatlı Nisan Annişleri

Urla canım çok geçmiş olsun. Umarım iyi haberlerle gelirsin doktordan. Çok su iç canım iltahap için.

Deniz sanada geçmiş olsun canımcım 36. haftaya girmişsin senin için bu haftadan sonra doğum olsa bile sorun yok. Şimdi senin bebiş iyice büyüdü ya o yüzden yanmaların bulantıların bitmez bence.

Kızlar belki hepiniz biliyosunuzdur ama ben haftasonu yeni bir mağaza keşfettim bebek kıyafetleri hem fiyatları süper hemde modelleri.Eğer bulunduğunuz şehirlerde varsa bi bakın derim. S M Y K ALL FOR KİDS yanlış hatırlamıyosan böyleydi adı. Ankaradaki hanımlar 365 alışveriş merkezinin enüst katında var bu mağazadan. İnanamazsınız bebek montları takımları 12 milyon falan alın seneye kalsın çok güzeller.

bende taşınırken ööle olmuştum herkes koşturuodu bensadece bakıodum:) boşver sen onlara torun veriosun çalışsınlar:) mart annelerini okuo musunuz ben şoklardayım yaa doğuran doğurana

evet okuyorum arada ama bugün bakmadım.
sen söleyince öğrendim
bi bakayım.
aceleci çıktı bebişler ha!!
aman bizimkiler zamanında olsunlar.

merhaba kızlar....umarım çok güzel bir hafta olur bizim için ve bebeklerimiz için....
urlacım geçmiş olsun canım umarım çok güzel haberlerle geleceksin.....
mart annelerine maşallah haftasonuna 3 doğum sıkıştırdılar ki bu hafta içinde sezaryan olacaklar var maşallah.....sanırım marta 2-3 kişi kalacak ondan sonra gelsin sıralar:))

günaydin nisan anneleri......
cuma ctesi misafir vardi bebisimin esyalarini yikadim yerleştirdim annemle beraber... çokta yoruldumm...
ama çok yoruldum pazar sabahtan geceye kadar baş agrisi çektim öldüm yaa... hala sersemlik ve hafif agri var inanilmaz...

benim misafirlerin işi çıktı gelmediler pazar günü isabet oldu bulantım çoktu dün bi de o kdr yemek yapsaydım çıkarırdım artık yediklerimin hepsini

bende bunu belirtmiştim geçen gün.bu sorun bendede var hamilelik reflüsü işte.hani klasik yastık sayını yükselt dicem ama işe yaramıyosa uyumadan önce yemek yeme,meyve suyu çay kahve gibi şeyleri akşam içme,bide çok rahatsız olursan gaviscon veya rennie duo kullanabilirsin..hatta dün sabah nefes alamıyom sandım yediklerim boğazımı düğümledi sanki sonra farkettimki bebek mideye feci baskı yapıyo biraz onunda etkisi var..geçmiş olsun

çıkıyorum ben elma şekerleri!!!
kız gecen gün canım ondan cekmişti işte komşu verdi dedim ya bursasu senmiydin neydi o diye soran işte buydu....

rüyamdadalimonata gördüm kahveye gidioz babamla ehehehehe içmeye....

oy maşalla özlem 2,800..delikafaduldendelikafadulden

tembel değilsiniz demek ha!!!
tabiki değilsiniz hepiniz balerina cif gibisiniz maşallah temizlik manyağı!!
nasıl tembel olabilirsiniz ki
urla dün işten çıkışta temizlik yapcaktı mesela...
iyiyki yaptım yorulmadım akşamına eşimin dayıları geldi................

bende gidecegim bu hafta içi temizligee

allah gönlüne göre versin canım..............

süs derken ne alcaksınız güzelim??

sen 35.haftalık olmuşsunuz oy maşallah

canım güzel bi banyo yapsaydın sinirleri rahatlatıo baş ağrısına iyi gelio benim migrenim var ağrım tuttuğu zaman ilk yaptığım şey banyoya girip boynuma sıcak su tutmak oluo

bu arada yormayın kendinizi bende eşime sööledim artık ben doğurana kadar bana yemekli misafir çağırma insanlar geliosa çaya gelsinler dedim o da ok dedi.

kıslar oscar ödülleri dağıtıldı.
En iyi kadın oyuncu: Kate Winslet (The Reader)
En iyi erkek oyuncu: Sean Penn (Milk)
En iyi film: Slumdog Millionaire

iyide bu film burdaki sinemalara bile gelmedi.
önceden hiçbir yabancı filmi kaçırmaz.oscar tahminleri yapardık arkadaşlarla.
şimdilerde türk filmlerinden sıkıntı bastı artık ya!!
sonrada recep ivedik gişe rekoru kırmış diyolar.abi kırar tabi aylardır doğru düzgün yabancı film yok ne yapsın insanlar!!!!

urlacım canım umarım bugün doktordan iyi haberlerle gelirsin bi de bizim şu bulantıların nedenini sorar mısın rica etsem:)

teşekkürler kızlar az sonra çıkıcam eşim izin alamadıgı için agbım götürecek doktora ögleden sonra belki geliim belki gelmem ben size haber verırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…